28
sep
Seneste opdatering: 29/9-14 kl. 2237
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Havde det ikke været for THEODORE DALRYMPLE’s The Reeducation of Dinesh D’Souza i denne måneds City Journal, var jeg aldrig stødt på Dinesh D’Souza eller hans dokumentar fra 2012. Jeg fik lyst til at undersøge filmen.
Der er stort set nul danske hits på dens titel. Konservativ kritik af Obama er non-existing i Europa. Der er næppe kritik af ham, når han jokker i spinaten, som da han f.eks. skulle til at bombe Assad eller støttede Det Muslimske Broderskab imod det egyptiske folk og Sisi. Ikke en lyd. Er det fordi han er demokrat, halvsort og taler så godt fra en teleprompter, at han ikke kan gøre noget forkert i europæernes øjne? Er det fordi, de er overivrige for at vise, at de ikke er racister?
Han fik Nobels Fredpris efter at have været præsident i ni (9) måneder. Den gestus minder mig om alle disse midalderende damer af den højere middelklasse, der elsker Obama og Vestager på Facebook uden at kunne give én fornuftig grund. Der er noget pubertært over det. Nuvel, jeg fandt filmen i nettets fjerne afkroge, jeg synes vi skulle have lejlighed til at se den i Danmark også. Dinesh D’Souza er født i Bombay og emigreret til USA. Han nærmer sig Obama gennem dennes baggrund, der ligner D’Souza’s egen så meget, at de er født i samme år, gift samme år og afsluttede universitet samme år. Daniel Pipes, der er i København om en måned, medvirker hen i mod slutningen. Man må prøve at leve med den stærkt irriterende baggrundsmusik.

“Det er i lokalpressen, man ser hvad der er sket med Sverige”

skriver Paulina Neuding om nogle andre graverende eksempler på samfundsopløsningen i Sverige. Hvad man ser ofte, er svenskere der overfaldes umotiveret og behandles som tyende i deres eget land. Et eksempel fra i dag: ”De vara bara ute efter att skada mig”. At hun ikke blev voldtaget, er et rent tilfælde. Politikere der har gjort dette almindeligt forekommende, og som ignorerer det konsekvent, er naturligvis forbrydere og intet andet.

–” Plötsligt sparkade en av killarna till bakhjulet, berättar Jozephine-Pilgrim. Hon tog emot sig med foten men tappade ändå balansen. Samtidigt fick hon ett hårt knytnävsslag i ansiktet. Sedan sparkade de mig i ansiktet. Den brutala attacken var helt oprovocerad. Dessutom har Jozephine-Pilgrim två vänner som under hösten råkat ut för samma sak i ungefär samma område. Båda blev misshandlade och sparkade i huvudet utan att något stals, säger hon…Överfallet på Jozephine-Pilgrim skedde heller inte långt från det ställe där en 21-årig kvinna uppgav att hon blev våldtagen natten till fredag.” Slogs blodig av okända män

Indspilning i fuld skærm 29-09-2014 083141

Ingen druknede, menneskesmuglere out of business

Det er dette, eurokraterne får mellem en halv og e hel million om året, for ikke at kunne finde ud af. Revealed: The secret mission that stopped the asylum boats from entering Australia.

Indspilning i fuld skærm 29-09-2014 073305

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
7 years ago

Tack CNN för att ni avskedade denna left-liberal Piers Morgan. Kanske jag kan börja titta på eran kanal nu.

JensH
JensH
7 years ago

Dinesh D’Souza er stort set ukendt i Danmark, men i USA er han ret berømt. Den dokumentar-film “2016 Obama’s America” blev faktisk et stort ‘box-office’-hit tilabge i 2012. Faktisk så stort et hit, at Dinesh D’Souza var selvskreven på Obama’s liste over hvem IRS skulle forfølge, (den såkaldte IRS-gate skandale, hvor Obama pudsede det Amerikanske skattevæsen på alle ‘højt-profilerede’ konservative personer og organisationer, for at lukke munden på dem).

Prudentius
7 years ago

“Det er dette, eurokraterne får mellem en halv og en hel million om året, for ikke at kunne finde ud af.”

De vil ikke. Til forskel fra deres kolleger i Australien ønsker de den uafbrudte tilstrømning.

Den skal knuse det europæiske Europa de hader.

De ved hvad de gør og de praler af det.

Europa tilhører “menneskeheden”, de indfødte kan få en nøgen rumpet at trutte i.

Historyman
Historyman
7 years ago

Hvor man finder nyhederne Angående hvem og hvad der bringer nyheder om den islamiske dominanskultur i det offentlige rum. Så er det rigtigt, at det er i lokal pressen man skal finde nyhederne. De små ubehagelige notits-er om overfald og røverier. Dette kunne man også tidligere i Nørrebro-Nordvest bladet, men i maj/juni 2013 blev bladet købt og ændret, således at klummen “112”, der opgjorde forbrydelser i kvarteret indre Nørrebro, forsvandt. I dag er der masser af artikler om hvor godt det går, med kvarterløft og “5 års planer” der skal skabe “tryghed” i dagligdagen. Masser af holdnings massage, og billige… Read more »

norje
norje
7 years ago

Er det EU eller Australia som umennskelige, tro. EU er en suicidal koloss ute av kontroll, er det virkelig ingen som kan ta til vettet og stoppe galskapen.

Since the turnbacks began in December, only one boat had made it into Australian waters and no asylum seekers had died at sea, compared with more than 1100 who died at sea between 2008 and 2013.

http://www.dailytelegraph.com.au/news/nsw/revealed-the-secret-mission-that-stopped-the-asylum-boats-from-entering-australia/story-fni0cx12-1227062033637

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  norje

Du har helt rätt. Uppmaning till Danmark, Finland, Sverige lämna EU NU! Innan det är försent. För Sverige och Danmark är det lättare eftersom de har egen valuta. Finland bör skyndsamt lämna euron och återgå till marken. Men det viktigaste är att lämna EU senast 2015. Stanna inte en sekund längre. Alla goda krafter måste gå ihop och hjälpa varandra ut Helvetesunionen. Bara att veta att Norge är Sveriges största handelspartner. Inte något land i EU. Utan Norge som är utanför EU. För att Norge och Sverige skall få handla med varandra som människor gjort i tusentals år är båda… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

För min del kan de 35 miljarderna i avgift få gå oavkortat till alla bönder i Sverige. Jag vet inte hur många de är. Utan att redovisa dem. De får stoppa dem i egna fickor. Köpa glass för pengarna eller vad tusan de vill bara vi kommer ut ur EU. Åren därpå kan pengarna gå till äldreomsorgen, skolan, kommunikationer och sjukvård. Ett lyft på 35 miljarder per år utan att vi märkt att våra pengar gått till något annat än EU. Det är skamligt när man vill öka kostnaderna för asylinvandringen med 84 (?) miljarder då inte inräknat anhöriginvandringen som… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Tak for den her video. Den interesserer mig på flere planer. For det første det D’Souza siger om hans liv i Indien og hvilke muligheder han ikke ville have haft. Jeg holder meget af Indien men jeg er ikke blind for dette enorme samfunds gigantiske fejl og fatalisme og denne kulturelle ide om at folk skal holde sig til den plads de er født til, lever videre. Det gør den også i Danmark hvor den kaldes janteloven men langt stærkere i Indien. Eet af USAs største fortrin som kultur, nok DET største, er den relative mangel på denne gamle, kulturelt… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  steen

D’Souza går lidt længere i psychobabble om Obama end jeg måske ville gøre men specielt tror jeg han hænger lidt for meget på manden Obama. Jeg tror Obama er et symptom snarere end en årsag. De ting D’Souza kritiserer, og hvor jeg tror han langt overvejende har ret, er jo ikke partikulære for Obama. Det er politisk korrekthed. Politisk korrekthed er netop anti-vestlig, og anti-hvid racisme. Det ender altid med at det politisk korrekte “tilfældigvis” er den “forklaring” der får Vesten/hvide mænd til at se dårligt og mest umoralsk ud. PC er anti-hvid racisme (og prøv at sige det i… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Det er muligt han har helt ret om Obama men Obama er historie om 2 år. Problemet som jeg ser det er at etablisementet tænker på samme måde. Cameron der står og siger at ISIS/ISIL/IS ikke har noget med Islam at gøre osv. Tanken om hvordan USA vil reagere hvis/når det første europæiske land får en åbenlyst anti-islamisk regering og begynder at tale om fratagelse af statsborgerskab hos muslimer en masse og massive hjemsendelser osv., hvis folk bare kvart så “politisk korrekte” styrer USA, er faktisk grunden til at jeg har konkluderet at Europa er nødt til at blive sikkerhedsmæssigt… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x