2
okt
Seneste opdatering: 2/10-14 kl. 2157
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 02-10-2014 214412

DR Aftenshowet fra minut 24. (Hør også Lars Vilks foredrag om Park fra København d. 6 september)

Kunstneren Kristian von Hornsleth låner gallerilokale til Trykkefrihedsselskabet.Fra torsdag d. 23. oktober til fredag den 31. oktober kan man i København se den kunst, der er kriminel i Sverige, og som den svenske stat vil destruere.Det sker, når Dan Parks forbudte værker udstilles på Hornsleth & Friends i Bredgade 8 i hjertet af København.Det er den kendte kunstner Kristian von Hornsleth, de lægger lokaler til udstillingen.

”Det er et stærkt signal, der sendes, når en så markant dansk kunstner som Kristian von Hornsleth lægger lokaler til udstillingen. Det er vi glade for i Trykkefrihedsselskabet. Det helt afgørende budskab i denne sag er, at man ikke bør sendes bag tremmer for at lave kunst. Det gælder uanset, om man bryder sig om værkerne eller ej. Nu får danskerne og også svenskerne for første gang mulighed for at se den forbudte kunst. Mit gæt er, at mange vil blive rystede over, hvor lidt der skal til, for at blive fængslet i vores broderland.” Se Dan Parks forbudte kunst i Bredgade fra 23. oktober

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ludvig
Ludvig
7 years ago

Kristian von Hornsleth ger ett förnämt bidrag till den pågående danska Sverige-hjälpen genom att ställa ut Dan Park.
En hjälp som vi bara inte kan få nog av,men som vi må tacka för. Hver gang!

Lenn
Lenn
7 years ago

For min skyld kan Dan Parks rådne op i et svensk fængsel! Det er afskyeligt, at han kan finde på at male en pervers tegning af Jesus, og hvad har dét med ‘ytringsfrihed’ at gøre? Jeg spør bare! Intet! Ytringsfrihed bør anvendes til at udtrykke meninger, herunder fx kritik af islam og den vanvittige import af muslimer, men hvorfor skal ‘ytringsfrihed’ misbruges til blasfemisk perversitet og til at fornærme os kristne?? Vi går jo ikke rundt og truer og dræber (som muslimerne), fordi nogle gør som Dan Parks, men jeg har ikke på vilkår ondt af den lave sjuft, som… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Hmm, hvorfor dog? Det passer da ellers meget godt til situationen 😀 Mona Sahlins højeste kvalifikation var jo fx., at hun havde været formand for den svenske Barbie-klub, så det går da fremad … Sverige i chok: Disney-stjerne bliver kulturminister http://ekstrabladet.dk/flash/filmogtv/tv/article5110601.ece Den største overraskelse i Sveriges nye regering er udnævnelsen af tv-kendissen Alice Bah Kuhnke som kulturminister … Alice Bah Kuhnke er ikke valgt til Riksdagen og meldte sig først for nylig ind i Miljöpartiet (MP). Tidligere har hun ifølge Jyllands-Posten været medlem af det borgerlige parti Moderaterna. Troede det var en joke Ikke desto mindre skal hun nu være… Read more »

Santor
Santor
7 years ago

Ha Ha, Jeg var ikke engang klar over at der var et program der hedder “Aftenshowet” 🙂

Kristian von Hornsleth´s klare udmelding er forfriskende. Tak for det og tak for indsigten til Steen.

Jakob
Jakob
7 years ago

Ak ja. Der er en grund til at min læge har ordineret : tv kun i små mængder. Mit blodtryk kan ikke holde til det. En relevant emne behandles med en genuin disrespekt for indsigt og alvor. Man sidder tilbage med så mange spørgsmål, der IKKE bliver stillet!
Tak til dig Steen, for at du filtrerer og sætter ting i perspektiv.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x