2
okt
Seneste opdatering: 2/10-14 kl. 1954
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Adskillige ansatte i lufthavnen i Bruxelles, primært bagagepersonale, er rejst til Syrien for at kæmpe og andre er på vej til at tage afsted afslørede programmet  Questions à la une på RTBF torsdag.

Ifølge RTBF er femten adgangstegn for bagagehåndterere i lufthavn blevet inddraget, så fly har måttet aflyses.. Sikkerhedstjenesterne har handlet hurtigt, fordi disse medarbejdere ikke længere opfyldte sikkerhedsnormerne.”Hos Swissport, er vi ikke bekendt med situationen. Derfor kan vi ikke bekræfte oplysningerne,” sagde lufthavnens bagageafdeling til RTBF. Lufthavnsoperatøren Brussels Airport Company, ønsker ikke at kommentere sagen. Des employés de Brussels Airport partis combattre en Syrie (Snaphanens oversættelse)

Man kan se Questions à la une (01/10/14)her: Qui sont ces Belges partis en Syrie?

Søges: Uintegrerbare sigøjnere

Karl Olof Arnstberg med en helt ubetalelig historie. Arnstberg har en længere forskning i sigøjnere bag sig, og jeg beklager, i Danmark hedder det ‘sigøjnere’ lidt endnu.

På initiativ av ett antal riksdagsmän från flera partier bildades hösten 1969 en expertgrupp för zigenarfrågor (begreppet romer fanns ännu inte). Denna expertgrupp levererade en snabb första utredning, som ledde till att riksdagen 1970 bestämde att Sverige skulle ta emot ett antal utomnordiska romer. För politikerna som fattade beslutet var detta ingen stor sak utan närmast att beteckna som ett av många nationella projekt, som syftade till att förbättra världen. Riksdagsmännen visste att romer var förtryckta runtom i Europa och det var skäl nog – Sverige skulle i rollen som humanitär stormakt dra sitt strå till stacken.

Politikernas uppdrag till expertgruppen var att denna i något flyktingläger skulle välja ut ett femtiotal romer, som skulle få förmånen att komma till Sverige och ”bli svenskar”. Ambitionen var alltså inte enbart att ge romerna uppehållstillstånd i Sverige utan också att integrera dem i Välfärdssverige. Viktigt för projektet var att det verkligen skulle handla om flyktingar, om romer med ”svåra sociala handikapp”….Stormakteri på sjuttiotalet (Arnstberg har i dag skrevet en must read: Goodbye Sweden.)

Syv indvandrere fængslet for grov gruppevoldtægt

Der er ikke et eneste overgreb på svenske kvinder, der skræmmer en rigtig feminist. Islam trumfer genus, og desuden rammer det næsten aldrig de pludrende klassers kvinder. Endnu, skal det tilføjes.

En av de misstänkta, 18-årige Mohamud Faisal Abdikarim från Somalia, har tidigare i år figurerat i media som framträdande figur inom organisationen Tro Hopp och Kärlek i Rinkeby, bland annat i ett stort uppslaget reportage där han fick träffa justitieministern. I en intervju i Sveriges Radio sade Mohamud då att han “sprider en massa trygghet och kärlek“. Organisationens mål är att stävja ungdomskriminaliteten i “utanförskapsområdet” Rinkeby, en verksamhet som man också fått frikostiga bidrag från skattebetalarna för. De misstänkta och häktade är:

Mohamud Faisal Abdikarim, f 960410
Mohamud Farhan Abdullahi Abdikarim, f 950507
Abid Bektic, f 950101
Abdulmahdi Baker Hedi, f 951103
Abdi Hamza Muhyaddin, f 930323
Hajir Nasimi, f 930408
Apollo Skorupski, f 880929

Sju utomvästliga invandrarmän häktade för grov gruppvåldtäkt, Rånutredning ledde till att sex häktades för grov våldtäkt – “väldigt känsligt läge”.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Humoral
Humoral
7 years ago

Tankar om en “irreversible process” kan man få om man lyssnar till He dosen’t know Why med Fleet Foxes.
http://www.youtube.com/watch?v=brZTvGIzeGg
För att försona sig med en medmänniskas självpåtagna destruktivitet måste man förstå dennes vilja till förändring
och balans i en tidsmässigt obunden utveckling.

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

”Ny komentator” : Det mest interressante er nok ”slaget om Ungarn” , hvor det samlede PC-EU establishment foreløbigt forgæves prøver at skamme den nationalsindede ungarske regering ud som facister-racister osv ….Det specielle er at Ungarn har indført en Forfatning som lader til at være skudsikker mod EU’s højhellige Dommerstand .

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Från 70-talet och fram till folkomröstningen 1980 när Sverige skulle ta ställning till om man skulle satsa på kärnkraft för sin energiproduktion, blev detta en allvarlig och existentiell fråga för dom som inte bara såg till fördelen av billig el. Själv deltog jag i en lokal grupp som växlade argument i ämnet fram och tillbaka och det svåra, det som inte kunde greppas, var frågan hur det skulle vara “att leva med osäkerheten”, från ett kraftverk som i värsta fall kunde utplåna våra livsförutsättningar. Kanske ledde tankarna från 70-talet för min del fram till att jag delvis inrättat ett oberoende… Read more »

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

Der er et interessant opslag på Gatesofvienna, der giver et udsnit/billede af hvordan de tidligere østeuropæiske befolkninger anskuer denne indvandring af totalitærer migranter.. http://gatesofvienna.net/2014/10/in-the-land-of-assertive-kafirs/#more-34442 I disse lande er der åbenbart en helt anden tilgang til retorikken.. “Barták addresses those 20 who signed the petition (så vidt jeg kan læse lavede han en uvildig voxpop vedr. sharia, red). “I bear you no grudge,” he writes, “but you make me sad, especially in your lack of solidarity with ex-Muslims whom you have let down in the name of perversely conceived ‘tolerance’: murder without batting an eye. Meditate upon yourselves.” He ends with… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  ny kommentator

Ja det är intressant och rätt i sak men detta VET de styrande, de som är i toppen och satt egendan. Det är fullkomligt medvetet. De följer en agenda som de haft länge. Det är bara att följa historien bakåt. Inget händer om ingen gör något. Social handling är medveten. Däremot vet inte alla de som vi oftast kallar “nyttiga idioter”. Så det är komplext. Och därför kan det vara motsägelsefullt när man försöker just det: “väcka folk”. Man måste sålla för annars blir det för mycket att förklara och det tar alldeles för lång tid. Brottslingen ligger alltid före… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Ett ganska färskt ex i historien var Polen som använde sig av upplysningen och demokratin. Det gav dem friheten från Sovjet. Detta är Hongkong i full färd med och makten i Kina är skakad. Så jag befarar att Kina slår till i panik för de vet inte riktigt vad de skall göra. De begriper nog inte att de inte kan stoppa med våld. Den fasen är redan förbi. Och det var den i samma ögonblick som Kina övertog kolonin. Hongkong blev Kinas trojan. Folket har övertaget. Och i slutänden kommer de att vinna och Kina falla ihop som en pösmunk.… Read more »

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

PS.. Sidder pt og læser Lars Tvede.. “Det kreative samfund”.. Klart anbefalelsesværdig bog…

side 9.. “I Vesten er der lavet utallige studier af, hvordan man kan gøre fattige lande rigere, mens vi har interesseret os langt mindre for, hvorvidt og hvordan rige lande bliver fattige. Det er egentligt underligt, for som historien viser, sker dette ikke sjældent. Men det fortæller os velsagtens, at folk i vesten ikke har været særligt bekymrede over, om stor tilbagegang kunne ske for dem selv. MEN DET KAN DET..”

Menig 442
Menig 442
7 years ago
Reply to  ny kommentator

Det går helt galt den dag de kloge i østen bliver dygtigere end os til at programmere de små chips, som efterhånden styrer det meste. Det er disse mikrochips, der hidtil har gjort, at vi har kunnet slæbe indvandrerne op på vort velfærdsniveau uden selv at bemærke nedgang.
Men jeg tror, at vi nu er nået til toppunktet for middelklassen og de lavestlønnede.

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  steen

“Plötsligt nådde min insikt om vad som händer med Sverige en ny nivå.” Samband och sammanhang. Ja, äntligen tror jag att det är det som händer nu. Det är de sociala mediernas, alla bloggars förtjänst. Snuttifieringen och flosklerna som forsat ur etablissemangets munnar har varit förödande. När flosklerna flödar som mantran som alla upprepar utan att koppla ihop kunskap med verklighet (erfarenhet) så förstår man egentligen inte det man säger. Det hoppar bara på ytan. Det går inte in. Man pladdrar utan att tänka. Etablissemanget odlar ett folkförakt säger Arnstberg. “De gillar inte svenskar och bryr sig inte om att… Read more »

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

I en intervju i Sveriges Radio sade Mohamud då att han “sprider en massa trygghet och kärlek“.. PRICELESS

I mit stille sind håber jeg at muhamedanerne har spillet deres “kort” i Europa og i særdeleshed i Sverige 20 år for tidligt.. Så “losset” i røven hjem til deres dysfunktionelle hjemlande, sker uden den store katestrofe for den vestlige civilisation.. Er det mellem 30-50 mio, de er, ud af en befolkning på 500 mio i Europa.. ??

Så kan F! jo bare rejse med deres ædle vilde og blive kneppedukker for muhamed… Fordi de fortjener det..! 🙂

Angela
Angela
7 years ago
Darlin' Corey
Darlin' Corey
7 years ago

Her synes jeg helt alvorligt at man kan tale om et ulækkert menneskesyn. Uden at sætte sig ind i sigøjnernes kultur og syn på tilværelsen griber man omfattende ind i deres liv og reducerer dem til velgørenhedsobjekter, der skal være de levende beviser på, at godhed og hattedameri overvinder alt. De er simpelthen brugt som forsøgsdyr i et eksperiment, der skal påvise den skandinaviske velfærdsmodels overlegenhed.

Hans Und
Hans Und
7 years ago

Og så skulle man jo tro, oven på den undersøgelse at anbefalingen havde været: 1) Desværer sigøjnere kan ikke integreres, hvorfor vi må være forsigtige med at lukke folk ind som ikke er sikre på kan integreres bla bla. eller 2) Vi er ikke sikre på, at vi er et passende sted at sende folk hen, da vi har for dårlige evner ud i integration bla bla. Men nej. Den blev; Desto mere umulige folk ser ud til at være, desto flere må vi absolut lukke ind således, at vi beviser at hverken 1) eller 2) er rigtige, hvorved vi… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x