3
okt
Seneste opdatering: 4/10-14 kl. 1601
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svensk MSM diskussion er invaderet af ‘racisme’ og ‘antiracisme’. Selv den fornuftige Westerholm, en modig bangebuks, skal hele tiden gardere sig ‘utan rasistiska förtecken.’ Er der racisme i Sverige eller hvad var det lige jeg hørte? Sverige er landet, der døde af angst og god smag. Velkommen til Riksdagens borgerkrig.

Danske soldater overfaldet af indvandrere

I Holland kan soldater ikke længere bære uniform offentligt. I Danmark “skal de bære den med omtanke”. Det nytter ikke meget, når Folketinget er befolket af politikere, der har underløbet dem i fyrre år. Vi er ikke i krig, ikke besat, ikke invaderet når politi og soldater overfaldes? Befolkningen må revurdere hvem det egentlig er, der sidder på Christiansborg. Minister betyder ‘tjener, undergiven’. Hvem tjener de i virkeligheden? Jeg kan godt besvare det, men jeg skal presses til at gøre det, enhver kan udtale det ord, jeg tænker på. Det er ikke nogen køn sandhed, jeg ved udmærket, hvad jeg mener om dem, men jeg forsøger indtil videre at fastholde princippet ‘less is more’.

Gerningsmand 1: 20-25 år, spinkel af bygning, mørkt kort hår og iført en lys t shirt der var mørk foran.
Gerningsmand 2: 18-25 år, 170 cm høj, almindelig af bygning, mellemøstligt udseende, mørk kort hår. Han var iført en grøn t shirt og løse jeans.

Natlig bytur endte i vold på åben gade.To unge soldater på henholdsvis 20 og 21 år blev ved firetiden natten til fredag overfaldet i Kræmmergade i Varde.De to soldater var på vej tilbage til Varde Kaserne, da de blev overfaldet af mellem fire og seks unge, der tildelte de to soldater slag og spark både med næver og med flasker.

Ifølge vagtchefen ved Syd og Sønderjyllands politi så var der forud for voldsepisoden ingen kontakt mellem soldaterne og gerningsmændene.Politiet oplyser, at der natten til fredag var mange soldater på bytur i Varde, men hvorfor de to unge soldater blev overfaldet, er altså fortsat uklart.Politiet vil gerne høre fra vidner til overfaldet og har følgende signalement af to af gerningsmændene. TO SOLDATER OVERFALDET I VARDE

“Europeans fed up with rise of Islam in their own countries”

In the U.K., there are entire regions dominated by Muslims that have been labeled no-go zones. The Gatestone Institute reported there are some 650,000 Muslims in Belgium and 925,000 in the Netherlands, about 6 percent of each nation’s population. According to the report, only France’s Muslim percentage is larger, at 7 percent.But multiculturalism has worn thin in several nations. Officials have curbed some outreach efforts and clamped down on homegrown jihad, concluding now that the country is harmed when major segments of the populations don’t assimilate. 43 Islamists on trial for Euro-terror plot

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nils
Nils
7 years ago

Ved færdsel i byen i uniform kan efter skøn medtages personligt våben med skarp ammunition. Problem løst.

Prudentius
7 years ago

Og vi stakkels europæere som så desperat gerne vil elskes af den tredje verden!

Og jo mere vi prøver, jo mere hader de os.

Hvorfor?? Vi er jo så gode og anstændige.

Fordi historiens babelstårne er dømt til at brase sammen over menneskets utålelige hovmod.

Over menneskerettigheds-ideologien og anti-racismen, som over den islamiske revivals blodige bestræbelser på at samle og regere menneskeheden.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Klippet med rapperen hvor kommer det fra?

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Våben er et meget omfattende begreb . Får danske soldater ingen kursus i ”ubevæbnet” nærkamp ? Lærerer de intet om gadekampens ældgamle regeler ? Ved de intet om hvordan man kan bruge sin jakke til at afparere knivangreb ? Er de aldrig blevet slået systematisk i ansigtet af en instruktør for at vænne sig til følelsen ? Leder dere øjne ikke automatisk efter potentielle ”våben”i enhver begyndende konfliktsitaution ? Er der ingen af dem som går rundt med pepperspray som erstatning for et skydevåben ? Er der ingen af dem som har en plastik ”dummi” pistol at tage med i… Read more »

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  Ole Burde

Elementær skoling i klassisk “streetfighting”, altså hænder og fødder.. Jeg ved ikke vad de danske jenser lærer, men det virker jo ikke som det fungerer overhovedet, to vel trænede i uniform bør uden besvær kunne klare omtalte episode, plus de burde kunne have sikret antagonisterne til politiet kom. Hvis man tager afstanden mellem skuldrene og lader den falde ned, har man “solar plexus” og der er et lille kort slag nok for at eliminere kamplysten, forøvrigt skal man aldrig kigge på hænderne, men se opponenten i øjnene, da ser man tydeligt når noget skal ske. Desuden er det altid et… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Tja, det måtte jo lizzom bare komme, ikk’? 😉 Først Pippi Langstrømpe: Nu er Tom og Jerry også racistisk Den verdenskendte tegnefilmserie med musen Jerry og katten Tom vil nu komme med en indbygget racismeadvarsel. http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/Film/2014/10/02/095723.htm Af Sarah Skov Jørgensen Det er ikke kun Pippi Langstrømpe, der står for skud når forskelligt børne-tv skal renses ud for, hvad der i dag betragtes som upassende betegnelser og stereotyper. Nu bliver den klassiske kat versus mus fortælling ‘Tom og Jerry’ nemlig også taget op til revidering. Det skriver BBC på deres hjemmeside. … ‘Tom and Jerry: The Complete Second Volume’ vil nemlig… Read more »

PFEP
PFEP
7 years ago

Forøvrigt anser jeg at våbenloven bør ændres, så enhver indfødt dansker med ren straffeattest, bør tillades at bære håndvåben for egen beskyttelse. Nu tænker jeg ikke på diverse hel eller halvautomatiske kampvåben, AK47 eller lignende, men bare håndvåben som til eksempel nogen revolver kaliber 32-38, et våben der bare dræber ved kritiske træffer, men ellers bare stopper nogen antagonist. Der skal selvfølgelig skabes regler for hvordan våben skal bæres og en våbenindehaver skal selvfølgelig vise gennem prøve både færdighed og kundskab i brugen af våbnet. Jeg anser desuden våben at våben bær bæres synlige for alle Dette skriver jeg med… Read more »

Darlin' Corey
Darlin' Corey
7 years ago

Hvis danske soldater ikke kan gå rundt i uniform i deres eget land, så var det måske mere nærliggende at sætte militæret ind her i stedet for blandt fremmede mennesker i en fjern ørken.

PFEP
PFEP
7 years ago

Disse unge soldater burde jo have været bevæbnede og med sine våben kunne have hindret dette overfald på en fornuftig måde.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x