4
okt
Seneste opdatering: 4/10-14 kl. 2313
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Danskar på flykt från främlingsfientligheten”

Svensk ‘årgangs -agendajournalistik’ for hjemmemarkedet. Svenske journalister bor aldrig i multikulturen, derfor får det et præg af safari undtagen når SR møder  feminister og venstrefløjsere, så er de på hjemmebane. Jeg har svært ved at genkende det Danmark, der portrætteres af Carsten Jensen og Møller Jensen. Carsten Jensen er på hjemmebane med SR, i et årti var han en af de meget få danskere, der kunne få en kronik i Dagens Nyheter. Bekymrede han sig nogensinde over alle de svenskere, der ikke kunne, fordi de mente det forkerte?

SR har også fundet “Imran Erdogmus, som tröttnat på debatten och lämnat Danmark, för Turkiet.” Jo da, debat er trættende, men det er bedre end mangel på samme. I og for sig et det et glimrende selvportræt af SR på 56 minutter: “Nyt ængstelighedens reservat”.

Programmet mener, at SD er større end DF, og det er mildt sagt ikke sandt skønt den nuværende kurs meget vel kan gøre dem større. SD er udelukkende et produkt af den svenske riksdag og svenske journalister. Enhver kunne sige sig for femten år siden, at dette ville ske. Svensk, statslig pædagogik er stærkt overvurderet – og overfinancieret. Elisabeth Møller Jensen ville ønske, at dansk feminisme var lige så overfinancieret, og er hørbart desillusioneret. Det er glædeligt. Det er ikke noget politisk statement at være kvinde, det er en skæbne som alle andre.

Om ett drygt decennium med Dansk Folkeparti i politikens mitt. Vad har det gjort med Danmark? Hör röster från Thyregod, Nørrebro och Billund om danskar på flykt från främlingsfientlighet, om hotet från och mot, muslimer. Och hör åsikten om hur partiets framgångar hänger samman med socialdemokratins slutgiltiga död.

Sören Krarup(4:56 min), lyssna på Mumtaz Khan och Uzma Ahmed Andreis, Mumtaz Khan och Uzma Ahmed Andreis (11 min)lyssna på Carsten Jensen, Carsten Jensen (6:49 min)lyssna på Elisabeth Møller Jensen Elisabeth Møller Jensen(7:19 min)lyssna på Dansk Folkeparti i Billund(6:58 min)lyssna på Imran Erdogmus. Danska lärdomar

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
7 years ago

Okay – det, som irriterede mig mest – og det gælder faktisk for mange journalister i dag – er at banditten ikke har nogen form for almen viden. Han lader Carsten Jensen give udlændingepolitikken skylden for, at socialdemokraterne er gået så meget tilbage, at de er på vej til at blive det 3. største parti. Okay – fordi man kan sige noget, behøver det jo ikke at være sandt. Tensensen går jo igen andre steder i Europa: I Tyskland, hvor SPD fik 40 pct i 1998 – og 25 nu. (De fik endda kun 12 pct i Thüringen for et… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago

Vet inte varför jag lyssnade igenom programmet (Konflikt), när jag visste vad det skulle göra med mitt humör. Men snacka om partiskt inlägg, sprängfyllt med felaktigheter och ett mycket besynnerligt urval av intervjupersoner. Vill först och främst påpeka att jag vet en hel del arbetsamma invandrare som fått jobb i Danmark, när de aldrig skulle få en chans i Sverige (vilket gäller för infödda svenskar också). Oavsett vad många danskar tycker politiskt så är de förvånansvärt pragmatiska och diskriminerar inte kompetenta personer pga ursprung. Åsiktsmässigt behöver jag nog inte tillägga något annat än vad du skriver. Men jag kan meddela… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  steen

Det är väl helt okej att vara liberalist och anse att var och en får spara till sina egna nödsituationer, utom kanske kroniska fall. Det är åtminstone en ideologisk ståndpunkt som man försöka få folkets stöd för. Jag har nog själv lite tendenser åt det hållet, men det är nog mycket svårt att få gehör för detta, i synnerhet i Skandinavien. Men om man menar att en välfärdsmodell av klassiskt skandinaviskt mått går att upprätthålla med ett inflöde ett hundratusentals människor, varav de flesta aldrig kommer i arbete under sin livstid, och samtidigt upprätthålla en välfärdsstat, då är man simpelthen… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  steen

PS Jag fick också döva mig lite med ett par Norrlands Guld (förvånansvärt god svensk lager) för att må bättre. 🙂 DS

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x