8
okt
Seneste opdatering: 8/10-14 kl. 2044
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 30-09-2014 002816

Helt frisk, opdateres. Der er intet i svenske medier, praksis for dårligt nyt er, at det er en TT notits i løbet af 48 timer. Uwe har talt med ham, og skriver her :

Ankesagen mod kunstneren Dan Park er netop slut og har fået et overraskende resultat. Kunstneren er blevet løsladt fra fængslet.Dan Park er blevet løsladt, indtil retten meddeler sin dom om to uger. Det betyder, at han risikerer at måtte returnere til fængslet. Dan Park oplyser i telefonen til Den Frie, at han er på vej til Malmø.

“Jeg har ikke noget hjem, så jeg må vel sove på et herberg,” siger Dan Park til Den Frie.

Vil du lave gadekunst i de to uger, du mindst er på fri fod?

“Det bliver ikke i nat i hvert fald,” siger kunstneren med et grin. “I nat tager jeg det roligt.”

Dan Park fortæller, at han er glad for opmærksomheden fra Danmark.

“I Sverige er de ligeglade, men i Danmark bekymrer folk sig.”

Tyskland venter 300.000 flygtninge i 2015

Nationale- og EU politikere spiser os af med, at “vi har en krise lige nu”. Man kunne høre det gentaget i Deadline i går. Det er en illusion. Vi oplever en megatrend på grund af Afrikas eksploderende demografi og Islams sammenbrud, der endnu kun for alvor har ramt 50 mio af Mellemøstens 500 mio. Vi har krav på, at politikerne ved det, og at de fortæller os, om de agter at drukne os i en mennesketsunami  eller forsvare os. Indtil videre peger alt på det første. I 2013 kom der 470.00 ind i EU, og fem år vil det synes et meget lavt tal. Skal der vælges, er det nu. S og V i Danmark fortrækker ikke en mine i den anledning, Venstres udlændingeudspil 2014 er lidt mindre forkølet end Socialdemokraternes.

Hvor mange mennesker søger asyl i Tyskland i fremtiden? Hidtil har den føderale regering regnet med 16.500 anmodninger pr måned. Nu det viser sig at det skøn er alt for lavt. Antallet af flygtninge, der kommer til Tyskland, vil stige i de næste par måneder igen. Nu har den myndighederne justeret prognosen kraftigt opad. I de kommende måneder vil vi sandsynligvis have hver 25.000 nyankomne. Hvis tilstrømningen af flygtninge fortsætter med hidtidig styrker, skal kommunerne tage ekstra 300.000 asylansøgere i 2015. De støt stigende antal flygtninge giver problemer. Bundesbauminister Barbara Hendricks (SPD) havde derfor bedt om nødhjælp til opførelse af ​​flygtningelejre i kommunerne. Bundesregierung rechnet mit massivem Zustrom von Flüchtlingen (Snaphanens oversættelse) EU mission to help Italy with invader crisis to start in November.

Millionæren Margot Wallström bryder sig ikke om at betale skat

Wallström har i valrörelsen kritiserat alliansregeringen hårt. Expressen återger hennes kritik så här: “Jag menar att de har rånat oss på den här idén om att vi faktiskt också är ett samhälle, att det är en gemenskap, att vi är ett land som behöver hålla ihop. Vi är inte bara individer som är intresserade av lite mer i plånboken, utan vi är också intresserade av hur vi utvecklas som land”.

Detta sagt av en person som under sin tid som kommissionär tjänade nästan 3 miljoner euro i arvode och andra ersättningar, enligt Open Europe. Det är en svindlande summa – nästan 27 miljoner kronor. Till det kommer en fallskärm på lite mer än 113 000 euro om året efter det hon slutat. Lite drygt en miljon kronor.Lönerna från EU är i praktiken nettolöner. Den EU-skatt som tas ut är någon procent, och i jämförelse med svenska skatter är den försumbar.Margot, miljonerna och moralen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
skræp
skræp
7 years ago

Han bør søge asyl i Danmark. Om nogen er han da personligt forfulgt på grund af sine holdninger.
Han får det selvfølgelig ikke, men sikke et stunt det kunne blive, og hvor kunne det dog afsløre alle de politisk korrekte.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  skræp

@ skræp Han bør netop ikke søge asyl i Danmark. Han kunstneriske virke har relevans i Sverige – ikke her, hvor den snart vil blive opfattet som triviel, og med rytmiske intervaller blive applauderet pligtskyldigst af en kreds, som både du og jeg kender navnene på. Østtyskland satte ikke Wolf Biermann i fængsel. De nægtede ham indrejse i DDR – og kort efter var hans karriere reelt slut. Hans sange “virkede” kun, når de blev fremført fra Østtyskland, fordi systemets reaktion var denne virknings nødvendige forudsætning. Det samme vil vise sig at være sandt for Dan Park. I Sverige kan… Read more »

Jakob
Jakob
7 years ago

En god nyhed som vi må nyde så længe det varer.
Tak for spændende links, mainstreammedierne graver deres egen grav i en gevaldig hast, når private bloggere åbner nye døre til en for de fleste ukendt verden.
Tillykke Dan Park og nyd friheden inden staten igen tilbyder dig husly.

Angela
Angela
7 years ago

Cecilia Malmström tjänade 40 miljoner på 5 år. Hon ger EXPO bidrag. Men vem är hon? Hennes flicknamn?

http://avpixlat.info/2014/10/08/storpolitiken-bakom-massasylinvandringen/

Ådärkomdenja
7 years ago

Domslutet mot Dan Park meddelas, av Hovrätten Skåne,den 22 oktober, klockan 11.

http://blogg.sydsvenskan.se/dygnetrunt/2014/10/08/hovrattsdom-mot-dan-park-den-22-oktober/

Min kommentar: Uppenbart att det är en nagel i ögat på PK-Sverige. Man kan inte utesluta att politiska diskussioner förs i tysthet, för att Absurdistan inte skall tappa ansiktet totalt.

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Ådärkomdenja

Mycket möjligt. Det tror jag med. Var väl lite snopet för dem att vänsterkändisar tog parti för honom. Så de väntar kanske inte direkta twitterstormar utan att de i tysthet kan slinka ut det hela.

Anonymous
7 years ago

Ankesagen mod kunstneren Dan Park er netop slut og har fået et overraskende resultat. Kunstneren er blevet løsladt fra fængslet. Dan Park er blevet løsladt, indtil retten meddeler sin dom om to uger. Det betyder, at han risikerer at måtte returnere til fængslet. Dan Park oplyser i telefonen til Den Frie, at han er på vej til Malmø. “Jeg har ikke noget hjem, så jeg må vel sove på et herberg,” siger Dan Park til Den Frie. Vil du lave gadekunst i de to uger, du mindst er på fri fod? “Det bliver ikke i nat i hvert fald,” siger… Read more »

norje
norje
7 years ago

Her ser vi hvor udugelig Merkel er som leder når det gjelder. Isteden for å brette opp ermene og stoppe middelhavsfarerne gjøres ingenting.

Santor
Santor
7 years ago

Vores politikere vil da blæse os en lang march. De ved godt at de flygtninge, der pr definition skal vende tilbage til deres egne lande aldrig vil forlade velfærdsparadiset Europa når de først har fået en fod indenfor.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x