9
okt
Seneste opdatering: 9/10-14 kl. 0941
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The scale of abuse in Rotherham shocked many, but depressingly few of those working at the frontline of child sexual exploitation (CSE). As one support worker told me: “Rotherham is not the exception, it is more likely to be the norm.”Channel 4, 8 oktober: Beyond Rotherham: scale of child sex exploitation revealed

Malmø krigslazaret meddeler:

Jämfört med hela förra året har antalet personer som söker vård på akuten i Malmö för skador av det läkarna kallar “penetrerande våld” ökat kraftigt. År 2012 kom det in 14 personer med den typen av skador, år 2013 var det 21 stycken. Till och med augusti i år är det 51 personer. Skadorna är oftast inte livshotande. Skottskador i benen är vanligt. Antalet vapenbeslag har också ökat, från 66 förra året till 121 hittills i år. Under hela förra året var det totalt 109 skottlossningar. Till och med september i år har det varit 86 skottlossninga. Fler skadas av skjutvapen i Malmö

ISIS i U.S.A., ISIS i Canada

A noted Washington watchdog organization on Wednesday said four “Islamic terrorists” have been caught in Texas after coming into the U.S. across the Mexican border in just the last 36 hours. Judicial Watch announced its sources within the Department of Homeland Security say the arrests were made by federal authorities and the Texas Department of Public Safety in McAllen and Pharr. The announcement came only hours after a member of Congress, Rep. Duncan Hunter, disclosed in a TV interview that jihadists with the Middle Eastern group ISIS have been caught coming into the U.S. from Mexico. He said his information came from the Border Patrol.“They were caught at the border … therefore we know that ISIS is coming across the border,” he said. “If they catch five or 10 of them, we know there are dozens more that did not get caught.” Report: 4 Islamic terrorists found in Texas in last 36 hours

As federal officials touted national agencies’ success in stopping terrorist acts at an Ottawa committee hearing, NBC News published a report saying that U.S. intelligence officials are tracking ISIS imitators in Canada targetting the U.S. embassy in Ottawa and an unspecified shopping mall.

“Intelligence officials tell NBC News that Canadian authorities have heard would-be terrorists discussing potential ISIS-inspired ‘knife and gun’ attacks against U.S. and Canadian targets inside Canada, ranging from an attack on an unnamed shopping mall to attacks on Americans or the U.S. Embassy,” the network reported. Canadian authorities foil alleged plot that could have seen ISIS-related terrorists mow down shopping mall

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

“Rotherham ‘not the exeption, more likely the norm’”

Det svigt der sker fra politikere mv, side i den politiske korrektheds navn i Europa, er helt ufatteligt. Det er blevet “nationalistisk” og “racistisk” at tale om eget folk’s tarv og effekten kan vel bedst sammenlignes med at fjerne en person’s immunforsvar. Så er der pludseligt mange om at udnytte “resourcerne” når konsekvenser og forsvar fjernes. Det gør reaktionen så meget destro voldsommere, præcis som på intensivafdelingen….

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

Meget sigende så giver Hussein “bror til børnevoldtægtsmand” socialworkers skylden… Det er de liderlige 12 årige piger der render rundt i lårkort og signalerer at “nu skal de gennemkneppes”… Manden er syg i hovedet.. i 1989 faldt muren og det tog ca. et knips med fingrene så var de tidligere østeuropæer integreret.. I 40 år har det endnu ikke lykkedes med MENAP.. WAKE UP TO REALITY… Smid muslimerne ud af Europa.. TAK

Anonymous
7 years ago
Reply to  steen

“Prognose: Indvandrer-kriminalitet vi stige voldsomt”

Det er jo allerede ved at ske. Desværre er samfundet ved at “vænne” sig til “den nye virkelighed”. Moralsk raseri ville være mere passende.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  ny kommentator

Ja, fuld af løgn er han – og så hans lille ‘smarte’ og slet skjulte grove insinuation imod den kvindelige interviewer: “Like I said to you before [!!!] …. I can’t sit here calling you a prostitute [ det er nemlig lige præcis, hvad han rent faktisk mener om hende for overhovedet at vove at komme der og stille alle sine fornærmende nærgående spørgsmål til en mandlig muslim om hans ‘ufejlbarlige’ og ‘helt uskyldige’ bror ] … for the simple reason that it’s just an allegation … I haven’t actually seen you do anything [!!!] … and I also haven’t… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

8:45 for at være mere præcis 😉

Den anden udtalelse kommer ca. 10 sekunder tidligere.

Hans
Hans
7 years ago

Vi har nogle gennemkorrumperede og kriminelle betjente i Egedal kommune, der ser gennem fingre med de her ting. Politiet på Frederikssunds Politistation og Nordsjællands Politistation gør det samme.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Hans

Det var så sjovt, da dette “politi” ikke ville have ulejlighed med at beskytte journalister, der ville rapportere fra Egedalsvænge – for de kunne jo bare holde sig væk, når der var ballade! Det gjorde politiet selv, som de forklarede 🙂 Sund fornuft, kaldte de det. Det kom alligevel bag på mange multikulti-journalister. Den skulle lige tygges, inden den gled ned, sammen med det andet, journalister accepterer i systemloyalitetens og den politiske korrektheds navn. – – – P. S. Jeg ved godt, at dagens politikorps i deres ydmygede blå skjorter har officiel opbakning til at lade deres frustrationer gå ud… Read more »

Hans
Hans
7 years ago
Reply to  Hans

Du slettede mit indlæg Steen.

– Du gik over stregen med det indlæg,- også med dette. Jeg vil ikke hæfte for dine offentlige beskyldninger mod andre og du behøver ikke anvende det kraftsprog i alt hvad du skriver, selvom du er vred. Du får en chance til, brug den! Kan du ikke forstå hvad jeg mener, bliver du til evig spam. Dette er ikke til diskussion

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x