10
okt
Seneste opdatering: 11/10-14 kl. 1445
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mehdi-Nemmouche-enquete-sur-un-tueur-djihadisee_article_landscape_pm_v8

Fredag på bagsædet af en politibil, der bringer ham til retten i Bryssel. Det er første foto efter anholdelsen Stor, grundig artikel i Paris Match: TUERIE DE BRUXELLES,MEHDI NEMMOUCHE, ENQUETE SUR UN TUEUR DJIHADISTE. Hans taktik er total tavshed.

Det pseudokommunistiske Sverige

Jeg skal ikke gå ind i evighedsdiskussionen om “Mellemøstproblemet”, generationer af journalister sikre levevej,  jeg overlader den helst til dem der får penge for det, men i SVT Debatt i går var et af Mona Sahlins hovedargumenter, at “130 lande i verden har anerkendt (ikke) -staten Palæstina, herunder Polen, Ungarn, Rumænien og Tjkkoslovakiet.”

Hvad Sahlin med omhu ikke nævner, er at de gjorde det i 1988 da de var kommunistiske og ikke kunne have nogen selvstændig udenrigspolitisk mening. Sverige har grebet tilbage til de gode gamle dage før kommunismens fald, hvor de i grunden føler sig mest hjemme. I 2014 er det kun den tidligere østblok og den 3 verden, der anerkender Palæstina. Sverige “går foran,” ligesom hvad angår afskaffelsen af nationen Sverige, og “de føler stolhed” – et af Mona Sahlins yndlings plusord. Sahlins virkelige bedrift er, at vise hvor langt en så middelmådig person kan nå i Sverige, det kan hun med god grund være stolt over. Sverige går forresten nødigt i forvejen når det gælder problemer i den virkelige verden, også deres egne. Seneste håber de på at EU’s Mos Maiorum, skal løse deres egne, selvskabte problemer med illegale indvandrere. I et teater er det retorikken, det gælder.

“Højreradikalisme er den nye midte”

Enhver der har hørt Lars Trier Mogensen på Radio 24 syv ved, at han måske ikke har opfundet den dybeste af tallerkener. Den asylpanik, der har grebet Folketinget og afstedkommet en byge af forslag, handler om én eneste ting: Et Folketingsvalg trækker op. Strømmen over Middelhavet har været i eksplosion længe, strømmen til Danmark er steget længe. Der er blevet skrevet om det i pressen og på blogs længe, og Folketinget har ikke ytret et kvæk – før nu. Hvordan kan det nu være?

Hvor var de, da fhv. rigsstatistiker Plovsing skrev en meget, meget vigtig kronik i april: Integrationen går dårligt? Den opsummerer en anlagt katastofe stadig støt fremadskridende. Der er skrevet en del af den slags, Jalving, Uhrskov, hele den glimrende debat om det svenske valg i Danmark, men Christiansborg har begravet hovedet i dagpengesatser og petitesser. Ingen har taget notits af det.

Men nu, oh, la la. S og LA lyder som Søren Krarup, selv Cordua og Steno, der vist stadig kalder Kim Møller for “ekstremist,” siger “Befolkningen har simpelthen fået nok nu.” (Det har en majoritet fået i årevis, uden det har betyder noget.) Luften virrer af forslag fra alle politikerne, men rolig Trier Mogensen: Det er valgkampsflæsk, støj på linje, og narrefisse, som vi vist siger til søs. Det går over, med mindre lige der kommer et IS terroranslag snart, hvad jeg i og for sig tror. Snart er det igen kun Uriasposten, Snaphanen og Trykkefrihedsselskabet, der er ekstremister. Vi er heller ikke helt trygge ved at skulle dele vores titel med alle de deltids-ekstremister.

Når denne regering, der ikke har haft flertal siden den dag den blev valgt i 2011, er borte, bliver det hverdag igen. Hverdag betyder, at politikerne er 24-timers chockerede, når islamister overtager en fodboldklub eller forhindrer juletræer i Kokkedal, resten af tiden er deres ødelæggelse af Danmark et ikke- emne på Christiansborg. Det betyder, at de prioriterer deres egen lille klub over danskerne, og så kan Trier Mogensen og hans avis være glade igen.Højreradikalisme er den nye midte

BBC’s ekstremister

Er Britain First voldelige? Er de modstandere af det liberale demokrati? Næh og næh. Alligevel er de “højreekstremister” og “kan føre til vold racespændinger”. Hvis nogen er bliver årsag til vold og blodsudgydelse, er det politikere bag “multikulturen” og jeg tror ikke europæerne kommer til at undgå omfattende vold. Lige i denne tid er vi ved at blive fedtet ind i islams evindelige krige, også på europæisk grund. Om det bliver dette eller noget andet, som bliver startskuddet til mere omfattende vold, er overladt til tilfældigheder. Europa er som en dum bjørn, der har lagt sig til at sove i en myretue. Nu formerer myrerne sig i pelsen.

De der protesterer imod det, er de der kommer til at få skylden. De virkeligt skyldige kommer til at gå fri. Allerede ved at se denne fremtid for sig, er man ekstremist, også selv om argumenterne står i kø. Sådan er logikken i den offentlige debat, dum som en malkeko. Det meste af den springer jeg over. Svensk debat i MSM er så dum, at man mister værdifulde hjerneceller af den. Ikke udenfor MSM, for svenskere er ikke dummere end andre. Jeg er pt. på seriøs nedtrapning, jeg håber jeg har nogle tanker tilbage, når jeg er landet. Despite brutality, ISIL continues to recruit European teens.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Voldposten
Voldposten
7 years ago

Steen, du skriver, at De der protesterer imod det, er de der kommer til at få skylden. De virkligt skyldige kommer til at gå fri.

Der tager du grundigt fejl. Til forskel fra tidligere tiders landsforrædere, som kunne forlade sig på folkets korte hukommelse, har vi i dag en omfattende dokumentation i form af Internettet. Og Internettet glemmer intet. Politikerne, jounalisterne og det øvrige landssvigersegment er advaret.

Børge
Børge
7 years ago

Hvor kan sådanne små blonde piger dog være udsøgt dumme – for ikke at sige idiotiske.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x