10
okt
Seneste opdatering: 10/10-14 kl. 1751
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Landet over var der i dag demonstrationer mod finansloven, som ifølge de studerende forværrer ungdommens vilkår.Det er Elev- og Studenterbevægelsen, der står for demonstrationen, som skal presse regeringen i forbindelse med finanslovsforhandlingerne til at prioritere ungdommen.2.000 elever i demonstration: Hvad med vores fremtid? (Se også: Baggrundsmusik til rød demonstration for bedre studievilkår: “We don’t need no education”. )

Jeg tænkte: “Jeg må heller tage en videosnut med hjem, så jeg kan tænke lidt nærmere over det. Måske er det ironi?” Nu har jeg sovet på det, og jeg ved det stadig ikke.

IS-motstånd samlade Malmöbor??

Lad os lige koge saucen ind. Halvdelen af Malmø’s befolkning er indvandrere, cirka 35 procent er muslimer: Det er 130.000. Rubrikken er noget agitatorisk, den kunne nemmere have været: 200 ud af 130.000 demonstrerede mos ISIS, og på billederne ser man, at det hele ser meget kurdisk ud. Det er svenske medier i én rubrik: De former virkeligheden, de gengiver lige så gerne det modsatte af virkeligheden, hvis den ikke passer dem. IS-motstånd samlade Malmöbor.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knute
7 years ago

Jag såg ett reprisprogram på Sveriges television, det så kallade kulturprogrammet Kobra. Programledaren Kristofer Lundström är en riktig kobra. Programmet handlade om Orwells bok 1984 och begreppet nyspråk, att krig är fred och slaveri är frihet som Stalin och Hitler hävdade, och Putin kanske, och förmodligen också Obama fast Lundström ville förstås inte nämna sin idol i mindre smickrande sammanhang, däremot visade det sig i slutet av programmet att hans drivkraft att tillverka denna smörja var att fösa in Sverigedemokraterna i samma bås genom att visa en sekvens med en sverigedemokratisk riksdagsman som pratade om sverigefientligheten. Därmed föll kobran på… Read more »

Menig 442
Menig 442
7 years ago

Skulle der ikke stå, SD modstand samlede Malmø i stedet for IS?
IS er jo mere sturen end SD.

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  steen

Jeg formoder du tænker på følgende del af Carol Brown’s artikel:

“Part and parcel with all of this madness is the proliferation of mosques that are breeding grounds for hate. Some mosques in Denmark have openly stated their support for the Islamic State while a mega mosque built in Copenhagen a few years ago was funded by Iran. The City Council felt the source of funding was of no concern”

Den nye Stor-moske på Vibevej i København NV kvarteret er finansieret af den Iranske Revolutionsgarde:

http://www.trykkefrihed.dk/stormoskeen-bliver-fremskudt-base-for-den-iranske-revolutionsgarde.htm

Gunnar Biering
7 years ago
Reply to  JensH

Ja, men den nye stormoske i Rovsingsgade, der blev åbnet for et par måneder siden, blev betalt af en fra Qatar.

JensH
JensH
7 years ago

OT Hmm, det ser ud som nogle Amerikanere betragter Danmark som det skræmme-eksempel, der skal få Amerikanerne til at vågne op mht. islamisering af samfundet: “Does Dhimmitude in Denmark Describe Our Destiny? …Denmark is Exhibit A for what happens to a society that has lost its moral footing; what happens to a nation when dhimmitude becomes the norm as Islamic “values” take hold. It is by now a predictable recipe. And we are following it to a tee. All the factors that make a culture ripe for ruin are in place in the United States just as they are in… Read more »

anno
anno
7 years ago

Kulturmagasinet Kobra om nysprog (George Orwells ‘1984’) f.eks. ‘svenskfientligt’ ca. 18:44

SVT Kulturmagasinet Kobra ca. 29 min.
Avsnitt 3. Ons 8 okt. Tillgänglig: mer än 30 dagar kvar

ht tp://www.svt.se/kobra/se-program/avsnitt-15-25?autostart=true

anno
anno
7 years ago
Reply to  steen

Ja, de prøver vel at skabe forvirring om hvem der bruger nysprog.
Nu er de både ‘antifascister’ og ‘anti-nysproglige’ 🙂

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

“Malmöbor” och svenska medier: “De former virkeligheden, de gengiver lige så gerne det modsatte af virkeligheden, hvis den ikke passer dem.”

Just så. En annan värld är möjlig att inbilla sig själv och läsarna. Frågan är bara om vi ska kalla det “positivt tänkande” eller bekämpande av sanningen. Kan den som bekämpar sanningen ha något annat än onda avsikter? Varför står inte IS överhuvudtaget på den politiska dagordningen i Sverige?

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x