11
okt
Seneste opdatering: 11/10-14 kl. 0835
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

On 24th September had the Dutch TV “Nederland 1” announced over new threats concerning terror attacks. The threats are coming from a “Dutch” Jihadist fighting in Allepo Syria. His threats on video and Twitter were directed toward the Dutch government and especially against militaries. He warned the government not to join US forces and their allies in the war on the Islamic State. On this video you see: a) the reaction of Islamic theologian and youth leader, Rafic Dahman, b) a short video made in Aleppo Syria of jihadist Shaam; who has the honor to warn the Dutch government for possible assaults and c) Defense Specialist and terror expert Rob de Wijk.

Kan man bombe i den muslimske verden, og samtidigt have muslimsk indvandring? Christiansborg synes at mene det. Vi andre ser, at vi træder nærmere og nærmere krigslignende tilstande i Europa. At politikerne er tavse om det, kan have flere grunde: 1) De kan være idioter 2) De kan vide det, og vide, det vil være deres skyld, og derfor underspille det.3) De kan håbe på, at det lige akkurat går, indtil de har forladt politik. Ingen af grundene er acceptable. (Se også, hvilket hjørne, politikerne nu har malet os op i: Far more militants than previously thought are under surveillance.‘London has a particular concern…every day security forces involved in thousands of operations’.)

Politiet: Strøm af falske asylansøgere til Danmark

Dette er ikke noget, man ser meget om i MSM, ligesom det heller ikke indgår i debatten, at det er under halvdelen der søger asyl i Europa og i Danmark, der er syrere eller påstår at være det. At fokusere på dem, er at miste det store billede. Nogle medier og politikere har tilsyneladende en interesse i at få asylmodstandere – det er nu et massivt flertal i befolkningen – til at fremstå som hjerteløse mennesker, der ikke vil beskytte folk på flugt fra krig. De skal tilsyneladende afskrækkes fra at sympatisere med regeringens nyeste asylpakke, der af politiet beskrives som “kun en sten i skoen på asylmisbrugerne og smuglerne.”

Regeringen Thorning vil fortsat sælge ud af Danmark til laveste bud, tag ikke fejl af det. V,K og LA er kun lidt mindre villige til det samme. De skal alle bare lige have overstået et folketingsvalg først, et valg du bør bruge til at afskaffe dem, inden de afskaffer dig. Fra politiets medlemsblad DANSK POLITI 06 2014 Gyldne tider for menneskesmuglere via Uriasposten:

“Krigen i Syrien benyttes af falske asylansøgere, der har boet uden for Syrien i mange år. Formålet er at skaffe sig adgang til det danske velfærdssamfund. De syrere, som kommer, har penge og en klar plan. … Ud over borgerkrig, uro, ulmende religionskrig og fattigdom, er der mange, mange millioner af unge mænd i Mellemøsten og det nordlige Afrika uden udsigt til arbejde eller et bedre liv, med mindre de søger mod Europa. Selv i de lavest lønnede europæiske lande er indkomsten nogle gange 10-20 gange højere for dårligt betalte jobs, end hvad man kan gøre sig håb om at tjene syd for Middelhavet.”

Mange af de asylansøgere, der strømmer til Danmark, er ikke rigtige asylansøgere. Det advarer flere kilder, som er centralt placeret i politiets arbejde med de ankomne asylansøgere, om. – De ankomne er syrere. Men det er syrere, som i mange år har boet uden for Syrien. Jeg møder familier, hvis børn går på universitetet i Istanbul, og som har levet uden for Syrien i måske otte år eller mere, siger en kilde, der har arbejdet med udlændingeområdet siden år 2000.

Hans observationer bekræftes af flere politiansatte, som arbejder med udlændingeområdet. Ingen har lyst til at stå frem med navn, da området er ekstremt politisk følsomt, men DANSK POLITI kender deres identiteter. Den begrundede mistanke om, at en del asylansøgere ikke er flygtet fra krigen, stammer både fra direkte udsagn og egne observationer, forklarer en kilde fra Center Sandholm.

– Det er ikke de rigtige flygtninge, der kommer. De her er nøje udstyret med viden om, at hver person over 18 år får 10.500 kroner hver måned af staten. De ved, hvor mange håndklæder man får udleveret i Center Sandholm, og de har hørt, at man får et gratis fjernsyn af kommunen. De har iPhones med sig og tøj på, som vidner om et helt andet liv end den flygtningelejr, de burde komme fra. Samtidig sidder der mennesker i store lejre i Istanbul og Libanon, som er flygtet fra død og ødelæggelse, men ikke får hjælp, siger kilden. … Hvor Sverige indtil nu har været land nummer et at søge om asyl i, er Danmark, ifølge kilden, ved at overtage førstepladsen. Det skyldes, at man hurtigt kan få sin familie til landet, når man har fået sin opholdstilladelse.

– Min spådom er, at vi om et par måneder vil se mange uledsagede børn dukke op. Forældrene finder ud af, at det går endnu hurtigere med at ekspedere en familiesammenføring, hvis barnet kommer alene. …Vi kan slet ikke forestille os den tankegang, der ligger bag det her. … Men fortællingen om, at man får ydelser fra samfundet, som jo er en del af det danske velfærdssamfund, er meget stærk. Det betyder bare – i dette tilfælde – at Danmark tiltrækker personer, som kun har til formål at nyde goderne.“

Se også Asylum applicants and first instance decisions on asylum applications: second quarter 2014

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Falsterbo
7 years ago

Jag rekommenderar alla att gå in på SVT´s hemsida och söka på “Kobra 1984”.

Axplock från ett klipp med språkvetare;

NEWSPEAK är ett konstgjort språk som makten uppfunnit för att hålla befolkningen i schack
Förskönande uttryck för att uppfostra medborgarna att tänka “rätt”
Regimtrogna = bratänkare
Icke regimtrogna = krimtänkare dvs kriminella
Propagandaministeriet skriver lögner hela tiden och kallar sig Sanningsministeriet
Ord byter betydelse
Manipulationerna syftar till att omöjliggöra vissa tankar hos befolkningen

Känns det igen?

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Falsterbo

Tack för tipset. Har inte sett det för jag har slutat att titta. Visst känns det igen. Kusligt är det minsta man kan säga.

Passar på om ngn läser det att återigen TACKA, Suhonen för boken och alla de som varit honom behjälpliga med material.

De flesta förstod väl att han kuppades bort av globalisterna men hade inga detaljer och trodde aldrig vi skulle få veta det heller. Tänk om fler kunde kliva ur alla dessa garderober som alla pratar om i olika sammanhang. Folk måste få veta vad som händer – ATT det händer.

Angela
Angela
7 years ago

http://www.svt.se/nyheter/val2014/svt-svenskarnas-favorit-infor-valet 2 miljoner svenskar saknar bredband och många som har ägnar sig åt mode, kakor, mat,vin, knark, prostitution och sport och melodifestivaler, Dansa med den och den, Idolprogram och konsumtion, mode, kändisliv, allsköns smörja där det flabbas, pladdras, smattras, pruttas, frossas i stället för att informera sig politiskt. Många ser på Aktuellt, Rapport, SR och har endast en lokaltidning och tror att de med denna propaganda vet vad som händer i världen och Sverige. Det är katastrof. Fullkomlig katastrof. När man ser spektaklet med det stora hårburret, i Kaliber flabbande och pladdrande den värsta smörja kråmandes i sin förträfflighet och… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Programmet hette inte Kaliber utan KOBRA. Ett riktigt passande namn för denna samling hala och manipulerande “giftsnokar” som när de känner sin makt och kändisskap hotat spärrar upp ett slags mönster på nackskölden, som liknar ett par glasögon. Det senaste modet!

“Kobrorna har till stor del olika nervgifter som förlamar livsviktiga organ såsom lungor och hjärta men det finns även arter som har mera utpräglade vävnadsförstörande gifter.” Ja hjärnorna har de lyckats förstöra både på sig själva och sina fan. Tomma och hjärndöda och handlingsförlamade zoombies.

Angela
Angela
7 years ago

En bok om kuppen mot Juholt utgavs häromdagen, lagom efter valet. Men jag säger BRAVO! Suhonen som skrev boken: “Partiledaren som kom in i kylan”. Jag trodde ALDRIG att någon skulle ha modet att skriva boken. Att göra det offentligt. Sådant här förekommer överallt på varenda arbetsplats: vuxenmobbing,korruption, intriger, maktkamp om positionerna. Makten och pengarna. Den som inte varit med om detta i någon form mer eller mindre måste vara unik. Man hoppas att folk vaknar upp nu. Men det är kanske för mycket att hoppas när man ser att man försöker hålla den värste skitstöveln och intrigmakaren utanför –… Read more »

PFEP
PFEP
7 years ago

Jag har inte en tanke att gå på ackord mellan endera varken vänster eller höger i dessa frågor, det oavsett det rör sig om endera Sverige eller Danmark. Idiotin, rädslan att bli barskrapat eller kanske hamna i något politisk kontinuum är tydlig, därför tystnaden från massor av folkvalda där i botten vet att det går år helvete! Vad göra när sanningen knackar på, när verkligheten visar sig och vanliga medborgare börjar opponera sig på allvar ute i lokalsamhällen? Hur tror man att det går att regera Sverige på lokalnivå, i kommuner med kanske mellan 15-20% röstandel, låtsas om inget och… Read more »

Olav
Olav
7 years ago
Reply to  PFEP

Det er realism i det du beskriver.
Vi skandinaver tror inte vi er en del av samma naturen som øvrige världen.
Men det er synd at en åpen fysisk konflikt; en borgerkrig, kanskje er det makten behøver, for at vi skal øvergå i noe større..

EH
EH
7 years ago

Denne muslimske teolog sætter sig magtfuld tilbage i stolen som en anden Kim Jong-Un og truer hele den hollandske nation. Han ved hvor han har flertallet af den hollandske politiske elite, kulturpersonligheder, medier og en skrækslagen befolkning. I sin hule hånd. Hans selvsikkerhed og arrogance er velbegrundet. Men, hvornår er nok, nok? Hvorfor rydder vestlige politikere bevidstløst vejen for nationalistiske bevægelser? Efterhånden som tingenes tilstand forværres, så levnes befolkningerne ikke mange valg. Hvilke midler vil du afvise, hvis du finder truslen mod dig og dine nærmeste reel? Hvad angår de tre mulige forklaringer på det kaos, der trods alt må… Read more »

Prudentius
7 years ago

“1)De kan være idioter” Og det er vist efterhånden mest den vej flasken peger. Og det siger jeg altså ikke bare for at brovte: “Øv-bøv, hvor er de bare dåmme, når de ikke gør som jeg vil”! MEN… hold da op hvor skal man være ubegavet for årti efter årti efter årti, at fortsætte med at smadre et helt land når det er så tydeligt, som solen på en højlys dag, at det er det man har gang i. Ligemeget hvilke multikulti-menneskerettighedsfloskler man så ellers pakker det ind i. Enhver antydning af politisk professionalisme tager sig mere og mere tvivlsom… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Prudentius

Läste din kommentar nu. Kan bara instämma! 🙂

Olav
Olav
7 years ago
Reply to  Angela

Svar på ditt spørsmål, Angela; om svensk “Culcom”. Jeg anser M. Gardell som svensk tilsvar på Eriksen: “Det existerande samhället måste demoleras, fullständigt förintas, in i minsta atom utplånas, för att ett gott alternativ ska kunna etableras i dess ställe.” Anvender man sådana ord i Norge, risikerer man att alarmera den sovande befolkningen. De sover inte så djupt som i Sverige, og er kanskje mindre redda før etablissementet. Jeg formoder dette med dekonstruksjon er innprentet i alle kommunister. Det er imponerende å se hva de har klart å gjøre med våre unge, som ser ut til å være en flokk… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Olav

Tack för svaret, Olav. Tänker detsamma. Förhoppningsvis läser många ditt klarsynta och kunniga svar och får en bredare bild av verkligheten än vad de hittills haft. Många har inte förstått att de varit fångna i en snäv tankekonstruktion. Enda sättet att väcka folk är att vi gör som du, kompletterar varandra och breddar. Då kanske de sovande vaknar ur sin livslögn. Jag tror det är jätteviktigt. Annars går det nog så illa att de bara behöver invänta vår snöpliga hädangång. Sedan är biffen klar. 🙂

Angela
Angela
7 years ago

Debatten flyttar sig snabbt i maktelitens höghastighetstempo för att folk inte skall hinna med att tänka och diskutera det de är utsatta för. Har fortfarande inte hunnit med att läsa men det är viktigt att ni läser detta eller lyssna så får ni ett hum om vad som är på gång. Hur människor trängs in i megastäder med hård bevakning och uppblandade i ett “söndra och härska tillstånd” det som idag kallas “mångkultur”. Landsbygden töms, lantbruket är utsatt för en totalavveckling i Sverige. Hörde Spanarna och lyssna på andra avsnittet med Sissela Kyle som begripit något även om hon inte… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

steen, jag tror du förstår att jag inte menar våra bloggar i sociala medier när jag säger maktelitens höghastighetstempo. Vi måste hänga med i detta uppskruvade tempo vilket gör att vi inte hinner riktigt prata och tillgodogöra oss allt som händer för att skydda oss mot nästa attack från etablissemanget. En rapport dök upp i mitt minne om maktens uppdrivna tempo, tror att den hette “Ögonblickets tyranni”, med…jag måste tänka tänka…en norsk samhällsvetare. Jo nu kom det Hylland Eriksen. Det måste vara den. Hinner inte kolla. Nu dök det upp Thomas också. Kan det stämma? Men det var länge sedan… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  steen

🙂 . I boken sa han en sanning men för övrigt håller jag med dig. Även en blind höna kan säga ngt bra ibland. Hylland Eriksen är en globalist och är delaktig i att förstöra världen och mänskligheten. “…end nogle gale udtalelser”. Det var lite blygsamt och snällt skrivet. “nogle” 🙂 Flosklerna och idiotierna haglar ur munnen på denne man som en kulspruta. Han har inget att hämta hos mig. Han är en idiot. En streber av värsta sort som bara är ute efter att se till att just han har det bra i livet under den korta stund han… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  steen

Enig! Det er ikke pænt at sige det, men der er alt for mange kolibri-hjerner i befolkningen. Læs kommentarerne i Politiken, BT, Berlingske og andre aviser. Alvoren er overhovedet ikke gået op for befolkningen. De samme politikere bliver valgt ind igen. DF er også nogle fjolser.

Olav
Olav
7 years ago
Reply to  steen

Det er Eriksen som står bak Culcom ved Oslo Universitet, mest kjent for å ville dekonstruere majoriteten, så den ikke lenger kan kalles majoritet (i Norge). Det hører med at denne “forskergruppen” ble fratatt statsstøtte av regjeringen noen år tilbake.

“Den viktigste hvite flekken består nå i å dekonstruere majoriteten og gjøre det grundig slik at den aldri kan kalles majoritet lenger”.

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  steen

Det skulle vara till Olav. Tack för det. 🙂 Det är det som är meningen. Jag undrar om det finns någon liknande grupp i Sverige? Känner du till det? Eller ngn annan? De skriver ju om historien. Jag kontaktade SR ngn gång om dekonstruktionen men fick aldrig ngt svar. Sa att det var samhällsfarligt. Besvarade också dekonstruktionsivrarna i Newsmill.

Erling
Erling
7 years ago

Bliver interessant at se, om MSM tager oplysningerne op og forfølger sagen – eller om endnu en gang, det hele ryger under gulvtæppet?

Ja, der bliver nok ikke koe hos bookmakerne…

Nils
Nils
7 years ago

4: Det er bare magten på arbejde. Magtudøvelse er at skabe magtesløshed. Magten arbejder ihærdigt og med stor succes overalt i verden på at skabe svage, udsatte, splittede, passiviserede og tavse befolkninger. De enkelte magthavere er uskyldige, da prisen for at blive magthaver er magtesløshed. De følger blot blindt magtens logik.

Nils
Nils
7 years ago
Reply to  steen

De vil ikke bare gøre meget lidt for, at Danmark ikke skal blive som Sverige, de vil arbejde aktivt for at Danmark skal blive som Sverige. Det vil de gøre i blind lydighed til magten og de vil kalde det nødvendighed og en naturlig udvikling og henvise til højere former for godhed. Hvis de går i modsat retning vil de miste deres positioner.

Vi undrer os over det irrationelle i at magthaverne på trods af sund fornuft ødelægger landene, og vist er det irrationelt, men der er dog et rationale og det er magtens helt eget rationale.

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  steen

Här i Sverige har vi invandring på steroider och jag vet hur det jäser bland vanliga människor. Dagens invällning kräver ett nytt asylboende där rymmer cirka 500 personer om dagen och Sverige är som bekant redan knökfullt, knappast något hotell, någon stugby eller någon till ändamålet lämplig byggnad, finns idag att få fram. Du skriver om “store ubehageligheder”, jo man tackar, vad jag vet är Sverige Europas vapen-tätaste land, med miljoner av handeldsvapen och den dagen Sven Svensson låser upp vapenskåpet och säger “nog är nog” då bör de folkvalda söka skydd. För min del tror jag inte det är… Read more »

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  PFEP

Steen, jag tror du räknar lite väl lågt här, från Migrationsverket:
“Under vecka 40 sökte totalt 2 049 personer asyl i Sverige” vilket är en minskning med 349 personer från veckan innan!
http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik.html

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  PFEP

Kolla denna länken Steen:

http://www.st.nu/medelpad/sundsvall/kastas-ut-for-asylboende

Detta är verkligheten många ställen i Sverige, även vanliga hyresgäster blir kastat ut från sina bostäder, för att ge plats åt invandrare.
Läs gärna med detta (lite tungt, men helt aktuellt)

http://www.notisum.se/rnp/sls/lag/19720719.htm

Detta är vad som väntar och tror man annorlunda bör man tamejfan få sitt huvud undersökt på allvar 🙂

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  steen

“…“vi ikke skal blive som Sverige,”…Ja, de har precis samma språk i vartenda land. I Danmark säger de att de skall inte bli som i Sverige och i Sverige säger de att de inte skall bli som i Danmark – och så håller de på – bara för att dupera folk och hålla dem i schack medan deras agenda rullar på. Så lägg märke till språket över hela världen. De har samma fuffens för sig överallt. Det är krig mellan folket och makten. Mellan de styrande och de styrda. Dilemmat är skall man rösta eller ej. Jag har precis som… Read more »

Erling
Erling
7 years ago

1) De kan være idioter 2) De kan vide det, og vide, det vil være deres skyld, og derfor underspille det.3) De kan håbe på, at det lige akkurat går, indtil de har forladt politik. 4) Alt gaar efter planen, men de kan ikke prale med det offentligt, for vaelgerne er for dumme til at forstaa det aedle formaal. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at de fleste af dem hader og foragter Danmark, og foer den aegte kommunisme kan virkeliggoeres, skal de resterende civilsamfundsinstitutioner smadres. Nationen har vist sig at vaere mere sejlivet end familien, kirken og landsbyfaellesskabet, saa… Read more »

Lightmann
Lightmann
7 years ago

– Og, ingen af de tre nævnte grunde er forståelig på nogen måder. Alle tre har jo den ting til fælles at det er enden på DK som vi kender (kendte) det, og det kan vel selv de sløveste padder i folketinget se. A.k.A Stampe, Skipper, J.S.Nielsen, Eller samtlige medlemmer af de Radigale og Enhedslisten..Skræmmende navn i øvrigt, Lyder lidt henad The Borg fra Star Trek hvor mottoet er : Modstand er nyttesløst! – Men, hvorfor har de så helvedes svært ved at erkende det? Hvorfor kan det være, at de lukker øjnene for de massive overgreb som deres udefra… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Lightmann

Klap!”klap!

Børge
Børge
7 years ago
Reply to  Lightmann

Jeg er helt enig, og min forklaring på idiotien er, at vi mennesker hver dag skal op af sengen og sørge for os selv og vore, for at kunne overleve. Når vi ikke ved en skid om, hvor det hele kommer fra – når det bare kommer flyvende lige ind i munden på os, så ejer vi ikke de ringeste forudsætninger for at klare os selv, for da ikke at tale om at klare noget for andre. Det ved fx de radikale så udmærket – som altid begår de deres landsforræderi af had til de mennesker, der kan og vil… Read more »

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x