13
okt
Seneste opdatering: 13/10-14 kl. 2034
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

hedegaard-sagen-046-1

Den 14. juli 2013 – altså godt fire måneder efter attentatet – skrev jeg til daværende justitsminister Morten Bødskov (S) og bad om et møde, fordi attentatet, som jeg udtrykte det, havde haft ”nogle uheldige følger for min person”.Men Morten Bødskov ville ikke se mig, fremgik det af en meddelelse, som jeg modtog nogle uger senere.

Ulykkeligvis er jeg ikke muslim og jeg har ikke været i hellig krig i Syrien. Hvis det havde været tilfældet, kunne jeg være rejst til Danmark uden papirer og forlangt fast ophold med alt betalt og familiesammenføring med mine tre hustruer og 19 børn. Og jeg kunne garanteret have fået repareret de to fortænder, der blev ødelagt under min slåskamp med Basil Hassan. Det vil koste 50.000, siger min tandlæge, og dem har jeg ikke. Men man kan få erstatning som offer for en forbrydelse, fortalte politiet mig nogle få dage efter attentatet. Fysiske skader, psykiske men og meget andet kan man få erstatning for, sagde de. Der er nu gået 20 måneder siden attentatet, og jeg har ikke fået en krone. Så næste gang, regeringspartierne og deres støtter holder prædiken om deres kærlighed til ytringsfriheden og deres varme omsorg for ytringsfrihedens ofre, skruer jeg over på en anden kanal.

Det er med stor ulyst, jeg nedfælder disse betragtninger. Jeg frygter, at mange vi drage den konklusion, at de hellere må rette sig efter islam. Ellers risikerer de at blive myrdet og i hvert fald må de regne med at skulle leve resten af livet under dødstrusler. Ruineret bliver de under alle omstændigheder – med mindre de har en betydelig personlig formue. De kan selvfølgelig også vælge at gå over til profeten og bede om betaling for integration. Lars Hedegaard Svensk: Danmark anropar islam-kritiker: Håll er käft!

Dan Park og 24syv’s forhåndskapitulation

Der er  nogle værre kyllinger imellem på Radio 24 7. Dan Park er aldrig blevet truet af ummahen eller Al Qaida. Han har fået nogle på hovedet af den notorisk voldelige, svenske venstrefløj – og af svenske jurister, der ikke kan afkode et billede, men udover dem, er der ingen at være bange for. I Parks historie foreligger der ingen muslimske trusler. Det er ikke meget heroisk, at opfinde et trussel mod Dan Park, der ikke findes. Når terrorfrygten stiger, skylder det at vi bomber IS’s barbarer samtidigt med, at vi hælder tusinder af mulsimer ind i landet. Meget, meget dårlig cocktail, der vil forsage mere terror. De skal ikke være bange for Dan Park, men for Danmarks Folketing. Radioen bringer et stort interview med Park i dag. De har besvær med at forstå hans norlandske også fordi han ikke artikulerer, men vi andre kan godt forstå det. Jeg lægger det her, når det udkommer.

Programchef på Radio24syv, Mads Brügger, indrømmer nu, at frygt blandt medarbejderne var årsag til, at radio24syv droppede initiativet til en Dan Park-udstilling i København.

I disse tider, hvor Islamisk Stat halshugger vestlige journalister, er det måske fornuftigt at holde lav profil. Sådan lød et af argumenterne fra en række medarbejdere på Radio24syv, som advarede cheferne på radiostationen mod at deltage i debatten om den svenske provokunstner Dan Park. Det fortæller programchef Mads Brügger til Jyllands-Posten.

”Vi modtog interne mails fra medarbejdere, som var bange og bekymrede. Det gjorde da et kæmpe indtryk på mig. Vi begyndte alle at ryste på hænderne,« siger Mads Brügger. Radio24syv opfordrede i forrige uge danske gallerister til at udstille Dan Park. De havde selv anskaffet sig både billeder og lokaler, men ønskede ikke selv at stå som gallerist. Mads Brügger: Ansatte på 24syv var bange

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Darlin' Corey
Darlin' Corey
7 years ago

Alt imens vores soldater kæmper mod fundamentalistisk islam i Syrien, tillader vi at den selvsamme fjende går frit rundt i Danmark. Vi bilder os selv og hinanden ind, at det jo bare er et lillebitte mindretal, der er ekstreme nok til at udgøre en fare, men stoler alligevel ikke nok på dette dogme til at turde sætte egen personlige sikkerhed ind på, at det er sandt. Som Radio 24-syv så smukt har demonstreret for os.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
7 years ago

Prudentius. Meget rammende, og enig. Den lille mand har ikke en skid at skulle have sagt.

Af den grund er hadet til Islam og øvrighedspersoner stærkt stigende. Disse formynderiske personer giver mig kvalme. Autoritets troen er gået i fløjten.

Regering og Ordens og den dømmende magt er total handlingslammede sf FN konvertionerne.
Derfor er grundloven kastet i grams.

Angela
Angela
7 years ago

Intellektuell harakiri! När jag nyss läste Carl Rudbeck råkade jag se Heidi Avellan och “Multikulti och makten”. Jag skrattar än. Det är inte konstigt om folk inte förstått vad SD eller de “högerpopulistiska” och “nationalisterna, de högerextrema nationalisterna, högerextreeema får man inte glömma. 😀 när man läser sådan gallimatias. Jag skulle nog vilja “Hold jeres kaeft” till fröken Avellan men det går inte när man skrattar. Hur de får ihop . Man skall nog passa sig för att göra allt mer komplicerat än vad det är. Det räcker så gott med vanligt sunt förnuft. Men de skall ju Gud bevars… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  steen

Ja, jag tycker det var vettigt det han sa och finurligt (vältänkt)

“både Bush och Obama är politiker och i det jobbet ingår att de ibland måste uttrycka sig diplomatiskt eller, mera rättframt uttryckt, ljuga.

Om de ljuger må det väl vara hänt men om de verkligen tror på vad de säger så är det illa ställt.”

Men Avellan svamlade friskt. Hon verkar inte ha kläm på något. Inte konstigt att folk blir förvirrade.

Prudentius
7 years ago

Og her begår Hedegaard igen totalt intellektuelt harakiri, hvilket fint illustrerer hans vante kedelige og belastende attitude. Tror han virkelig, at den danske stat er til for små hjemmefødninge som ham?? Nul putte! Den danske stat er nu i multikulturens ophøjede tjeneste. Den er servus servorum for menneskeheden, med andre ord en international flygtningelejr baseret på universelle menneskerettigheder og visionære humanitære principper om enhed, grænseløshed, fred og tolerance. Historien er forbi, og vi må derfor gøre plads til islam, demonstrere rummelighed og verdensborgersind, og ikke gå og hyle over global jihad og vold mod vores personer. Etnisk splittelse er det… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x