13
okt
Seneste opdatering: 14/10-14 kl. 0052
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I have friends in Stockholm, and was hoping to visit, but I don’t think I’ll risk it now. One of my Swedish correspondents has told me I’d be arrested for my new video if I was in Sweden. Better cancel the Stockholm trip, then. Twitter

Sverige lÄner nu 10 millioner kroner i timen (alt. 36 mio kr.t) for at opretholde facaden.MÄske man igen skulle minde om FN rapporten Human Development Index 2010-2030. Sweden to become a Third World Country by 2030.

 “Islamofobien i Europa fĂ„r unge til at melde sig til ISIS”

Sveriges nye minister Mehmet Kaplan borger for en festlig fremtid. Interviewet findes pÄ tyrkisk her. Hans tidligere prÊstationer er her. Man diskuterer hvorvidt den selvsvÊkkede svenske regering vil holde perioden ud. Hvor lidt de syv partier end Þnsker et nyvalg, som uundgÄeligt vil resultere i et endnu stÞrre SD, er situationen i Sverige sÄ labil, at jeg end ikke spÄr denne regering et Är. Det Är bliver hverken godt for Sveriges anseelse eller selvrespekt. Dette er den elendige tyrkers tak til Sverige, der har givet ham alt: Giv os nogle flere moskeer,sÄ rejser de unge ikke ned og skÊrer halsen over pÄ folk.

Den islamistanstrukne ministern har gett en intervju i en turkisk tidning dÀr han sÀger att det Àr islamofobin i Europa som drivit muslimer att ansluta sig till ISIS. Ett sÄ hÄrresande pÄstÄende av en minister i ett lands regering borde fÄ sÄvÀl folket som, givetvis, statsministern att inse att det inte gÄr att ha en person med sÄ aparta Äsikter som minister. Kaplan menar alltsÄ, att man i de europeiska lÀnder som nu i decennier slÀppt in sÄvÀl Àkta asylbehövande som ett förmodligen stort mörkertal av muslimer frÄn Mellanöstern, försörjt dem som inte fÄtt eller velat skaffa jobb, bekostat deras utbildningar, gett dem bostÀder och tillgÄng till sociala vÀlfÀrdssystem, Àr sÄ islamofobiska (!?) att en del av dessa mÀnniskor kÀnner sig tvungna att ansluta sig till den grymmaste och mest monstruösa rörelse som existerat pÄ jorden?Vill svenskarna verkligen representeras av de hÀr mÀnnen? Nalin Pekgul: Anklagar Kaplan för islamistisk agenda

En indvandringsforskers white flight

Forskningen jeg selv har gjort viser at det ikke er negativt for barn Ä gÄ pÄ skoler hvor mange elever har minoritetsbakgrunn. Men i fjor flyttet jeg mine egne barn fra Grorud.

NÄr jeg valgte Ä flytte, har det med Ä fÞle seg hjemme Ä gjÞre. Det har Ä gjÞre med hvor man finner folk man opplever at man har mye til felles med.Jeg Þnsket Ä bo et sted der de andre familiene ogsÄ slutter opp om foreldremÞter, vennegrupper og barnebursdager

Jeg flyttet til Grorud med en idealistisk overbevisning om at jeg der ville bli kjent med folk med en annen bakgrunn, og at det ville vÊre en interessant og nyttig erfaring. Da jeg flyttet derfra ni Är senere, hadde fremdeles hverken jeg eller mine barn venner med innvandrerbakgrunn. Det kan vÊre min egen feil. Men det kan ogsÄ fortelle oss noe om at de etniske og sosiale skillelinjene er til stede ogsÄ i omrÄder med en variert befolkning.

Min erfaring var at familier med innvandrerbakgrunn i mindre grad deltok pÄ organiserte aktiviteter. Jeg Þnsket Ä bo et sted der de andre familiene ogsÄ slutter opp om foreldremÞter, vennegrupper og barnebursdager. Aftenposten

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans01
Hans01
9 years ago

Her er en der forudsÄ tingenes tilstand for mere en 40 Är siden. Det fik han ikke noget godt ud af.

https://www.youtube.com/watch?v=3MtIF6tw-Io

Moran ya Simba
Moran ya Simba
9 years ago

“I have friends in Stockholm, and was hoping to visit, but I don’t think I’ll risk it now. One of my Swedish correspondents has told me I’d be arrested for my new video if I was in Sweden. Better cancel the Stockholm trip, then. “ Tog lige et screen shot af Condell’s twitter fordi den slog mig som muligvis “vigtig”. Det vĂŠsentlige er ikke om den er korrekt. Problemet er at den er aldeles plausibel. OgsĂ„ super-interessant at wikipedia er blevet censureret. Og det er jo netop ikke kun Sverige selvom de “leder” pĂ„ den politisk korrekte politi-stat’s front (Tommy… Read more »

Thor
Thor
9 years ago

Wikipedia har censurerats, prognosen för HDI 2030 med Sveriges skrÀmmande placering pÄ plats 30 efter Mexico och Libyen finns inte lÀngre kvar. Infon finns Àn sÄ lÀnge att finna hÀr: http://ww.rrojasdatabank.info/HDRP_2010_40.pdf

Det krÀvs lite mer fördjupning för att sÀtta sig in i innehÄllet.

XY
XY
9 years ago

UtmĂ€rkt monolog av Pat Condell Ă„nyo. Även intressant lĂ€nk till Merit Wager som kommenterar de bĂ„da nyutnĂ€mnda ministrarna Kaplan och Shekarabi. Man kan bli mĂ„llös över extremismen och dilettantismen som regerar i Sverige numera, frĂ€mst bland politiker men Ă€ven journalister. Nu hoppas jag pĂ„ nyval.

Angela
Angela
9 years ago

Flera dĂ„rar pĂ„ skeppet. LĂ€ste nĂ„got riktigt roligt nyss. “Afrosvenskarnas riksförbund krĂ€ver Thomas Mattssons avgĂ„ng”. Hahaha…ja, Ă€r det nĂ„gra som skall fĂ„ den stollen att avgĂ„ sĂ„ Ă€r det nog de stollarna. Nu börjar kannibalismen. Hahaha…Tio smĂ„ negerpojkar…som lĂ€stes förut i det rasistiska Sverige. Hade nĂ„gon av eleverna sagt det till sin Fröken hade de nog fĂ„tt stĂ„ i skamvrĂ„n. Nej, jag tror inte det för varken Fröken eller eleverna visste vad det var. De struntade i hudfĂ€rgen (ytan) och höll sig till innehĂ„llet.

http://avpixlat.info/2014/10/13/afrosvenskarnas-riksforbund-kraver-thomas-mattssons-avgang/

Angela
Angela
9 years ago
Reply to  steen

Det handlar nog om att de inte kommer ihĂ„g alla siffror. De har matats med en siffra en gĂ„ng och drar sedan den. Hon sa samma siffra i valrörelsen. De hoppas att folk inte observerar vad de sĂ€ger och rĂ€knar kallt med att folk inte minns eller kollar. Problemet Ă€r fortfarande att folk inte har tillgĂ„ng till detta som Pat Condell sĂ€ger. Och att mĂ„nga inte förstĂ„r engelska. SĂ„ lite översĂ€tts till svenska. DĂ€rför var det en sensation i gĂ„rdagens Agenda att visa intervjun med den saudiske prinsen. Folk i alla fall nĂ„gra lĂ€ser Avellan i Sydsvenskan och fĂ„r aldrig… Read more »

stefan borg
stefan borg
9 years ago

Steen, pÄ statskuld.com kan man se att staten just nu ökar sin skuld med 10000 kr/sekund, vilket Àr 36 milj./timme. Tendens stigande.
Kanske nĂ„gon borde tala om för finansministern…

Rasmus H.
Rasmus H.
9 years ago

Fint, at budskabet bliver spredt sĂ„ meget som muligt. Mange ude i verden associerer stadig Sverige med fredlig, landlig idyl, harmoni, grĂŠssende kĂžer og skĂŠrgĂ„rdsromantik. Selvom det stadig findes, sĂ„ dĂŠkker denne stereotype jo over, at Sverige som samfund er i fuld fĂŠrd med at nedbrydes indefra. I Ăžvrigt lagde jeg mĂŠrke til en lidt sjov kommentar pĂ„ YT: tidligere har muslimer invaderet Europa sydfra, men denne gang (omend indirekte, ihvertfald) sker det nordfra – gennem de svageste kulturer.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
9 years ago
Reply to  steen

100% enig. Men sĂ„ vidt jeg kan se er problemets rod at vestlige lande og kulturer ikke mĂ„ forsvare sig pĂ„ anden mĂ„de end lige netop militĂŠre angreb i langbortistan. Problemet er fĂžrst og fremmest Ă„ndeligt og fĂžr vi har ryddet “politisk korrekthed”, som jo er det navn Orwell’s newspeak sĂ„ fik i den virkelige verden, af vejen, kan vi ikke begynde at tale ĂŠrligt om forholdene. Fordi sproget er blevet taget som gidsel. Det er det fĂžrste vi skal tilbageerobre tror jeg.

Sune
Sune
9 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Netop, tilbageerobring af sproget. Hvilket ogsÄ gÊlder visse hÊvdvundene ord i det danske sprog.
Og gestiker for den sags skyld…

http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/ECE2421738/pippi-skal-ikke-laere-vores-boern-at-mobbe-asiater/

Moran ya Simba
Moran ya Simba
9 years ago

Condell rammer virkeligt sĂžmmet pĂ„ hovedet. Tingene gĂ„r hurtigere og hurtigere. I USA er det ogsĂ„ mere klart at der er en borgerkrig om islam, politisk korrekthed og virkeligheden. Kristof, Hillary’s sidekick der, hvor hun gik efter Modi for at “begĂ„ folkemord” mod muslimer i Gujarat, var klar med “forsvar” for muslimer i Myanmar. Vi taler ikke mere MED hinanden over det grand canyon af divergerende syn pĂ„ islam. Vi taler til og om hinanden nu. Igen er det et trin pĂ„ vejen til konflikter der historisk er blevet afgjort med vold fordi al fredelig kommunikation har vist sig umulig.… Read more »

Santor
Santor
9 years ago

Fredrik Reinfeldt burde sidde i fÊngsel i venten pÄ en dom for hÞjforrÊderi!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x