13
okt
Seneste opdatering: 14/10-14 kl. 0052
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I have friends in Stockholm, and was hoping to visit, but I don’t think I’ll risk it now. One of my Swedish correspondents has told me I’d be arrested for my new video if I was in Sweden. Better cancel the Stockholm trip, then. Twitter

Sverige låner nu 10 millioner kroner i timen (alt. 36 mio kr.t) for at opretholde facaden.Måske man igen skulle minde om FN rapporten Human Development Index 2010-2030. Sweden to become a Third World Country by 2030.

 “Islamofobien i Europa får unge til at melde sig til ISIS”

Sveriges nye minister Mehmet Kaplan borger for en festlig fremtid. Interviewet findes på tyrkisk her. Hans tidligere præstationer er her. Man diskuterer hvorvidt den selvsvækkede svenske regering vil holde perioden ud. Hvor lidt de syv partier end ønsker et nyvalg, som uundgåeligt vil resultere i et endnu større SD, er situationen i Sverige så labil, at jeg end ikke spår denne regering et år. Det år bliver hverken godt for Sveriges anseelse eller selvrespekt. Dette er den elendige tyrkers tak til Sverige, der har givet ham alt: Giv os nogle flere moskeer,så rejser de unge ikke ned og skærer halsen over på folk.

Den islamistanstrukne ministern har gett en intervju i en turkisk tidning där han säger att det är islamofobin i Europa som drivit muslimer att ansluta sig till ISIS. Ett så hårresande påstående av en minister i ett lands regering borde få såväl folket som, givetvis, statsministern att inse att det inte går att ha en person med så aparta åsikter som minister. Kaplan menar alltså, att man i de europeiska länder som nu i decennier släppt in såväl äkta asylbehövande som ett förmodligen stort mörkertal av muslimer från Mellanöstern, försörjt dem som inte fått eller velat skaffa jobb, bekostat deras utbildningar, gett dem bostäder och tillgång till sociala välfärdssystem, är så islamofobiska (!?) att en del av dessa människor känner sig tvungna att ansluta sig till den grymmaste och mest monstruösa rörelse som existerat på jorden?Vill svenskarna verkligen representeras av de här männen? Nalin Pekgul: Anklagar Kaplan för islamistisk agenda

En indvandringsforskers white flight

Forskningen jeg selv har gjort viser at det ikke er negativt for barn å gå på skoler hvor mange elever har minoritetsbakgrunn. Men i fjor flyttet jeg mine egne barn fra Grorud.

Når jeg valgte å flytte, har det med å føle seg hjemme å gjøre. Det har å gjøre med hvor man finner folk man opplever at man har mye til felles med.Jeg ønsket å bo et sted der de andre familiene også slutter opp om foreldremøter, vennegrupper og barnebursdager

Jeg flyttet til Grorud med en idealistisk overbevisning om at jeg der ville bli kjent med folk med en annen bakgrunn, og at det ville være en interessant og nyttig erfaring. Da jeg flyttet derfra ni år senere, hadde fremdeles hverken jeg eller mine barn venner med innvandrerbakgrunn. Det kan være min egen feil. Men det kan også fortelle oss noe om at de etniske og sosiale skillelinjene er til stede også i områder med en variert befolkning.

Min erfaring var at familier med innvandrerbakgrunn i mindre grad deltok på organiserte aktiviteter. Jeg ønsket å bo et sted der de andre familiene også slutter opp om foreldremøter, vennegrupper og barnebursdager. Aftenposten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans01
Hans01
7 years ago

Her er en der forudså tingenes tilstand for mere en 40 år siden. Det fik han ikke noget godt ud af.

https://www.youtube.com/watch?v=3MtIF6tw-Io

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

“I have friends in Stockholm, and was hoping to visit, but I don’t think I’ll risk it now. One of my Swedish correspondents has told me I’d be arrested for my new video if I was in Sweden. Better cancel the Stockholm trip, then. “ Tog lige et screen shot af Condell’s twitter fordi den slog mig som muligvis “vigtig”. Det væsentlige er ikke om den er korrekt. Problemet er at den er aldeles plausibel. Også super-interessant at wikipedia er blevet censureret. Og det er jo netop ikke kun Sverige selvom de “leder” på den politisk korrekte politi-stat’s front (Tommy… Read more »

Thor
Thor
7 years ago

Wikipedia har censurerats, prognosen för HDI 2030 med Sveriges skrämmande placering på plats 30 efter Mexico och Libyen finns inte längre kvar. Infon finns än så länge att finna här: http://ww.rrojasdatabank.info/HDRP_2010_40.pdf

Det krävs lite mer fördjupning för att sätta sig in i innehållet.

XY
XY
7 years ago

Utmärkt monolog av Pat Condell ånyo. Även intressant länk till Merit Wager som kommenterar de båda nyutnämnda ministrarna Kaplan och Shekarabi. Man kan bli mållös över extremismen och dilettantismen som regerar i Sverige numera, främst bland politiker men även journalister. Nu hoppas jag på nyval.

Angela
Angela
7 years ago

Flera dårar på skeppet. Läste något riktigt roligt nyss. “Afrosvenskarnas riksförbund kräver Thomas Mattssons avgång”. Hahaha…ja, är det några som skall få den stollen att avgå så är det nog de stollarna. Nu börjar kannibalismen. Hahaha…Tio små negerpojkar…som lästes förut i det rasistiska Sverige. Hade någon av eleverna sagt det till sin Fröken hade de nog fått stå i skamvrån. Nej, jag tror inte det för varken Fröken eller eleverna visste vad det var. De struntade i hudfärgen (ytan) och höll sig till innehållet.

http://avpixlat.info/2014/10/13/afrosvenskarnas-riksforbund-kraver-thomas-mattssons-avgang/

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  steen

Det handlar nog om att de inte kommer ihåg alla siffror. De har matats med en siffra en gång och drar sedan den. Hon sa samma siffra i valrörelsen. De hoppas att folk inte observerar vad de säger och räknar kallt med att folk inte minns eller kollar. Problemet är fortfarande att folk inte har tillgång till detta som Pat Condell säger. Och att många inte förstår engelska. Så lite översätts till svenska. Därför var det en sensation i gårdagens Agenda att visa intervjun med den saudiske prinsen. Folk i alla fall några läser Avellan i Sydsvenskan och får aldrig… Read more »

stefan borg
stefan borg
7 years ago

Steen, på statskuld.com kan man se att staten just nu ökar sin skuld med 10000 kr/sekund, vilket är 36 milj./timme. Tendens stigande.
Kanske någon borde tala om för finansministern…

Rasmus H.
Rasmus H.
7 years ago

Fint, at budskabet bliver spredt så meget som muligt. Mange ude i verden associerer stadig Sverige med fredlig, landlig idyl, harmoni, græssende køer og skærgårdsromantik. Selvom det stadig findes, så dækker denne stereotype jo over, at Sverige som samfund er i fuld færd med at nedbrydes indefra. I øvrigt lagde jeg mærke til en lidt sjov kommentar på YT: tidligere har muslimer invaderet Europa sydfra, men denne gang (omend indirekte, ihvertfald) sker det nordfra – gennem de svageste kulturer.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  steen

100% enig. Men så vidt jeg kan se er problemets rod at vestlige lande og kulturer ikke må forsvare sig på anden måde end lige netop militære angreb i langbortistan. Problemet er først og fremmest åndeligt og før vi har ryddet “politisk korrekthed”, som jo er det navn Orwell’s newspeak så fik i den virkelige verden, af vejen, kan vi ikke begynde at tale ærligt om forholdene. Fordi sproget er blevet taget som gidsel. Det er det første vi skal tilbageerobre tror jeg.

Sune
Sune
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Netop, tilbageerobring af sproget. Hvilket også gælder visse hævdvundene ord i det danske sprog.
Og gestiker for den sags skyld…

http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/ECE2421738/pippi-skal-ikke-laere-vores-boern-at-mobbe-asiater/

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Condell rammer virkeligt sømmet på hovedet. Tingene går hurtigere og hurtigere. I USA er det også mere klart at der er en borgerkrig om islam, politisk korrekthed og virkeligheden. Kristof, Hillary’s sidekick der, hvor hun gik efter Modi for at “begå folkemord” mod muslimer i Gujarat, var klar med “forsvar” for muslimer i Myanmar. Vi taler ikke mere MED hinanden over det grand canyon af divergerende syn på islam. Vi taler til og om hinanden nu. Igen er det et trin på vejen til konflikter der historisk er blevet afgjort med vold fordi al fredelig kommunikation har vist sig umulig.… Read more »

Santor
Santor
7 years ago

Fredrik Reinfeldt burde sidde i fængsel i venten på en dom for højforræderi!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x