14
okt
Seneste opdatering: 15/10-14 kl. 0001
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Kobani imødeser kurderne en langsom kvælningsdød, de mangler alt, selv vand. Talsmanden for Grimhøjmoskéen mener rigtignok, at “Danmark er gået i krig mod islam”, men det er en meget mærkelig krig, hvor man flyver fem-seks nålestiksoperationer om dagen mod en fjende i åbent land, der ikke kan gemme sig. I den indledende luftkampagne mod Afghanistan smed luftvåbnet 1,240 bomber – om dagen. General McInerney siger: There Is No Question We Are Deliberately Losing to ISIS. Krig eller ikke krig, hvad foregår der egentlig i Det Hvide Hus? Det antydes at midtvejsvalg og indenrigspolitik overskyggger 200.000 slagtede kurdere i Obama’s prioritering. Det ville ikke være nogen overraskelse, for Obama er kendt for hele tiden at prioritere kampagner for sig selv og partiet højere end sit primære arbejde.

Valgkamp på svensk

Större inslag av våld och hot än i tidigare valrörelser. Den slutsatsen drar polisen som nu sammanfattar arbetet kring årets två val. Enligt polisen anmäldes alltså fler än 2 300 brott kopplade till årets val till riksdagen och EU-parlamentet. Vanligast var skadegörelse, men det handlar också om fler än 280 anmälda fall av våld och fler än 300 hot.

I samband med valen har polisen gjort bedömningar kring fler än 42 000 möten, och även när det gäller möten och demonstrationer har det varit oroligare än tidigare, enligt rikskriminalpolisen. Polisen: 2014 är det mest våldsamma valåret hittills

I Sverige kan de åbenbart ikke beskæftige sig med politik, uden at gå fysisk løs på hinanden. Jeg kan ikke lige komme i tanker om  tilfælde af vold i en danske valgkamp, selvom der muligvis er enkelte sager. Det tilhører tiden, da det danske demokrati stadig var ungt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

The aircampaign is here:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/turkey/11160773/Turkey-bombs-Kurdish-rebels-as-tensions-rise-over-Isil-advance.html

Ooops! Turkarna bombar kurderna, inte IS. Vad var det som gick snett?

I bästa fall är den synbara amerikanska tvehågsenheten spelad för att locka fram den här sortens agerande, ett sätt att låta retorik ersättas av handling för att få reda på vilka som är pålitliga allierade och inte, men någonstans måste ju gränsen ändå gå och tydligare än så här blir det inte.

I sämsta fall är inte Vita huset smartare än så här:
http://www.youtube.com/watch?v=9oDdmSeAZeI

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Det er synd for børnene. Det er synd for børnene, ja og det er synd for alle, at der nogle steder på kloden hersker rent anarki, så mænd, kvinder og børn bliver dræbt, hvis de da ikke flygter. Og ikke overraskende er dette anarki og disse drab knyttet til visse områder og visse ideologier og religiøse bevægelser. Sig navnet islam så behøver vi ikke flere forklaringer. Den islamiske civilisation står for død og ødelæggelse og det har den altid gjort. Det stor spørgsmål er derfor, skal Vesten blande sig i disse borgerkrige, som med mellemrum har foregået i den islamiske… Read more »

Anonymous
7 years ago

Det er synd for børnene. Det er synd for børnene, ja og det er synd for alle, at der nogle steder på kloden hersker rent anarki, så mand, kvinder og børn bliver dræbt, hvis de da ikke flygter. Og ikke overraskende er dette anarki og disse drab knyttet til visse områder og visse ideologier og religiøse bevægelser. Sig navnet islam så behøver vi ikke flere forklaringer. Den islamiske civilisation står for død og ødelæggelse og det har den altid gjort. Det stor spørgsmål er derfor, skal Vesten blande sig i disse borgerkrige, som med mellemrum har foregået i den islamiske… Read more »

Prudentius
7 years ago

“…hvad foregår der egentlig i Det Hvide hus?” Ja, det kunne være sjovt at vide. Problemet er vel for hele samlingen af vestlige magteliter (USA-EU-NATO), at islam-problemet stadig hænger fast i deres haser med tænderne dybt begravet i det blødende kød. Og ikke bare går væk når magteliterne ikke gider lege mere. Man har brugt milliarder og sat tusinder af mennesker til i “krigen mod terror”. Nu er man trætte og opgivende, mens de islamiske revivalister har stadig mere kraft og saft. Deres demografiske base globalt har været fælt undervurderet (den er givetvis også vokset støt siden 9/11) og man… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago
Reply to  Prudentius

Kanske är det så att de västliga globalisterna är helt med på noterna, att de kanske är mer nihilister än idealister och att de faktiskt HAR “forstået islams utopiske universelle mision ordenligt” och ser den som en möjlighet snarare än som ett hot.

Prudentius
7 years ago

Vi har haft den oppe at vende før Varmt Konservativ. 🙂 Jeg tror fortsat ikke på at vores magteliter besidder den her slags djævelske overblik og overlegne kontrol-strategi. Efter min mening skal vi tro dem, når de håbløst savler løs om demokrati, udvikling og menneskerettigheder. Og når de deler muslimer op i “moderate” og “ekstremister”, der henholdvis har “sand”-“rigtig” islam eller en “syg fortolkning af Koranen”. Og også når de lader den tredje verden invadere for at indgå i det nye vidunderlige multikulturelle samfund, som de virkelig tror på de er igang med at bygge. Jo, de bruger meget gerne… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x