14
okt
Seneste opdatering: 14/10-14 kl. 2359
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Hør hvad Imran Shah siger om den fynske imam minut 1:00) Jeg sendte en mail til redaktionen:

I nyhederne kl. 21 lader I uden kommentarer eller uddybende spørgsmål Islamisk Trossamfunds Imran Shah fremsætte lodrette usandheder vedr. den aktuelle sag om en imams omtale af jøder som “aber og svin”.

Faktum er at disse betegnelser har deres rødder i tre vers i Koranen, og således ikke er noget der har oprindelse hos enkeltpersoner endsige “radikale” muslimer. Koranen er Allahs egne ord, og prædikaterne “aber og svin” er evige og uimodsigelige sandheder for alle troende muslimer.

Her er versene i Forlaget Vandkunstens Koranoversættelse:

Sura 2 (Koen) vers 65
I ved besked med dem af jer, der begik overtrædelser i forbindelse med sabbatten, og hvor Vi sagde til dem: “Bliv til aber, som man kyser bort!”

Sura 5 (Bordet) vers 59-60
Sig: “I Skriftens folk! Er I kun vrede på os, fordi vi tror på Gud og på det, der er blevet sendt ned til os, og på det, der blev sendt ned tidligere, og fordi de fleste af jer er gudløse?”

Sig: “Skal jeg underrette jer om en gengældelse hos Gud, der er værre end dette? Dem, som Gud forbandede og vrededes på, og hvoraf Han gjorde nogle til aber og svin, og de, der dyrker afguderne, de er værre stillet og har forvildet sig længere bort fra den rette vej.”

Sura 7 (De høje stader) vers 166
Og da de fremturede med det, som de var blevet forbudt, sagde Vi til dem: “Bliv til aber, som man kyser bort!”

Der er ikke tale om historisk arvegods uden relevans for nutiden. Utallige ledende islamiske autoriteter har gjort påstandene om jøder som “aber og svin” til deres egne. Et udvalg af citater kan læses her: Based on Koranic Verses, Interpretations, and Traditions, Muslim Clerics State: The Jews Are the Descendants of Apes, Pigs, And Other Animals

Bemærk det første citat om jøder som “Allahs fjender, efterkommere af aber og svin”: Det stammer fra “sheik” Muhammed Sayyid Tantawi, leder ved sunni-islams førende institution Al-Azhar i Cairo. Jeg gentager: Dette er uimodsagt og ureformeret islam, ikke noget der kan affejes bekvemt som “radikaliseret” eller “fundamentalistisk” islam. Bare islam.

Imran Shah ved selvfølgelig godt alt dette, og har løjet jeres reporter op i ansigtet, vel vidende at der absolut ingen risiko var for at blive mødt med velinformerede, kritiske spørgsmål.

Det synes jeg ikke nogen kan være tjent med. Det er uprofessionelt at videregive løgne vedr. et emne der vækker stærke følelser i den danske befolkning. Et emne der bliver mere og mere påtrængende, og som kalder på en uforfærdet og usentimental tilgang til virkeligheden, uanset at den måtte støde pæne menneskers æstetiske sans, for ikke at tale om de segmenter der har direkte egeninteresse i at befolkningen bliver spist af med løgn.

Det kan I ikke være bekendt. Hvad med at lave et follow-up hvor I laver noget traditionel research og ikke tager sludder for en sladder for gode varer – heller ikke hvis den kommer fra en Jørgen Bæk Simonsen?

En islamist i regeringen

Det er nok mere end naivt, hvis man ikke vil indse at en type som Mehemet Kaplan kun er begyndelsen. Jeg ser ganske vist masseindvandringen som overklassens krig mod underklassen, men når vandet stiger når krigen også op til ‘the best and the brightest’, der er kun mange reservater og privatskoler i et land. At Kaplan og Pekgul ikke debatterer direkte i programmet, er for ringe. Man kan studere SR’s interviewteknik over for en Kaplan, der glider af på alle spørgsmål. En mand der formulerer sig som Kaplan, har noget at skjule. Han bør have gjort sig til mål for en “gravende journalist”, dem har de jo så mange af derovre, at de får priser hele tiden. Journalisten spørger om de rigtige emner, men han bider sig ikke fast, f.eks. om Kaplans nære forbindelser til det tyrkiske regeringsparti AKP.

Mere baggrund om Mehmet Kaplan og den efter svenske forhold ret fornuftige Nalin Pekgul (tyrkisk kurder) her: Mehmet Kaplan (MP) pekas ut som islamist med dold agenda

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

“Jeg sendte en mail til redaktionen:” Glimerende. Men jeg er overbevist om at det er en fejl at tro at MSM og diverse “islam eksperter” og resten af rosset, leder efter sandheden. Det handler ikke om fakta men om psykologi og de fleste tænker ikke selv. De er flokdyr og hvis man kun taler med andre islam-kritikere, der som alle system-kritikere er en gruppe meget selekteret for kritisk tænkende, kan man nemt glemme hvor mange ude i samfundet der ikke tør tænke selv men har behov for at få at vide hvad de skal mene. Og at udpege fakta for… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  steen

Jeg tror IKKE muslimer vil gøre op med islam. Den minder, på alle de forkerte måder, om nazisme. Derfor vil det blive os der skal gøre op med den og det bliver blodigt ud over alle grænser. Og langsomt begynder jeg også at mistænke at MSM mv. modstand mod at erkende hvad islam virkeligt går ud på, netop gøres stærkere af en gryende fornemmelse af hvor trist vores situation faktisk er og hvad de har været med til at føre Europa ud i. Folk vil ofte reagere endnu mere stædigt når de fornemmer at konsekvenserne af at de har taget… Read more »

Darlin' Corey
Darlin' Corey
7 years ago

Måske er tiden ved at være inde til, at vi får styr på, hvad der helt præcis skal forstås ved “at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden” – grundlovens betingelse for fri religionsdyrkelse. Hvis Guds hellige ord omfatter regulær hatespeech for eksempel, så må der være nogle paragraffer, der clasher, og hvad siger juraen så?

Angela
Angela
7 years ago

“Der er ikke tale om historisk arvegods uden relevans for nutiden.” Ja, helt rätt. Islam är en tro och tro går inte att förändra. Ju mer man tror desto mer fanatisk blir man. En teori däremot går att förändra. Islam är islam förändras den är den inte islam mer utan något annat. Det är infantilt att tro att islam någonsin kan bli demokratisk. Demokrati utgår från människor men islam utgår från Allah – en gud. Människor kan inte stifta lagar enligt islam. Lagen är redan skriven i Koranen. And that´s all! Ett tag ville man vetenskapliggöra islam i Sverige och… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x