17
okt
Seneste opdatering: 18/10-14 kl. 0640
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Fæstning Italien” er ikke så præcis en titel. Når man har forceret voldgraven, er man inde. Som man ser i videoen, er det ikke krigsflygtninge, som alle i Danmark taler om. De kan åbenbart ikke forstille sig, at folk emigrerer, hvis de ikke er i livsfare. Det er unge, afrikanske mænd, der flygter fra udsigtløse stater. De vil blive mange, mange flere.

Hvorfor drukner illegale flygtninge på Middelhavet? For det første på grund af skruppelløse menneskesmuglere. For det andet på grund af Schengen. Er man i Italien, er man i praksis i Europa efter frit valg. For det tredje på grund af EU’s politik på området. Den lokkede 63.000 over Middelhavet fra januar til juni 2014.

Der er en måde at undgå det på. Gør som Australien. Siden de fik ny regering i 2013 er ingen druknet på vej til Australien. Under den tidligere rød-grønne regering druknede mindst 1300 mennesker. I Europa er EU problemet, jo mere “humane” de er, desto flere lokker de i døden og desto mere stiger uviljen mod EU. Vi har al fremtid i vores hånd, og vi ryster på den i dette korte vindue, vi råder over.. VICE oktober 2014.

Hærværk mod Dan Park’s gallerist

Når man tænker på, hvem der groft chikanerede deltagerne i demonstrationen for Dan Park, har man lov at gætte én gang på hærværksmændene i dag. Samme venstreekstremister mener iøvrigt, at kende Dan Parks politiske ståsted, hvad der er godt klaret, for ingen andre gør det. Han er nemlig nazist og facist.Hornsleths galleri udsat for hærværk forud for Dan Park-udstilling, Pia Kjærsgaard om hærværk: Tøsedrenge! (fotos © Snaphanen.dk) Kristian Hornsleth siger:

»Jeg er mest ærgerlig over den rude, de har smadret, for den har været pissedyr, og vi har ingen forsikring. Det er en rundskåret rude og har cirka kostet 40-50.000 kroner – måske mere. Derfor opfordrer jeg alle, der vil støtte den her sag, til at lægge en hundredemand, hvis de kommer forbi«.

Hornsleth vil ikke lade sig intimidere af (anti) fascister. Der samles ind til Kristian Hornsleth på dette kontonummer.

park galleri 17.10.2014 005

park galleri 17.10.2014 I 006 park galleri 17.10.2014 003

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robert R
Robert R
7 years ago

Hvis man ikke kan lide Dan Parks kunsk, kan man jo bare lade være med at tage ind og se den!
Selv bryder jeg mig ikke om kunsk der provokerer, jeg foretrækker kunst som beriger mig og som forskønner tilværelsen.
Dan Parks kunst forskønner ikke, den provokerer, så jeg tager ikke ind ser den, men derfor må han da gerne udstille.

LarsS
LarsS
7 years ago

God VICE udseendelse, men den understreger igen at MSM journalister har ufattelig svært ved at tage en anden vinkel, end det som udspringer fra det umiddelbare offer i menageriet. Der er intet helikopterudsyn og ingen forståelse for de samfundsmæssige konsekvenser for den ramte nation af dette galskab, men en nærmest familiær medfølelse med de stakler som ikke fik/får opfyldt deres utopisk drømme om en ny og økonomisk tilfredsstillende tilværelse uden despoti og fattigdom. Hver gang jeg ser disse typer af godhedsudsendelser, rammes jeg af samme tanke: Journalisterne/redaktørerne kommer fra en verden hvor de ikke selv oplever eller kender til problemer… Read more »

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
7 years ago
Reply to  LarsS

Yes Sir!

Virkelig god beskrivelse. Tak.

Prudentius
7 years ago

“Det er unge, afrikanske mænd, der flygter fra udsigtsløse stater.” Og så udsigtsløse er de stater vist ikke engang. Man kan bare prompte få forbedret sine materielle forhold betydeligt ved at investere i en billet til Europa. Og det gør folk så, fordi porten står åben. For eurokraterne er masseindvandring nemlig et gode i sig selv, de kan aldrig få nok. Jeg tror ikke engang de rigtig aner hvad de skal stille op med alle de mennesker, andet end det bekræfter dem i at de på en eller anden måde slår et historisk slag mod “racismen”. Anti-racismen har virkelig gjort… Read more »

Christer
Christer
7 years ago

Alla dessa migrerande män uppskattar uppenbarligen den vite mannens civilisation.
Så låt oss omvärdera koloniseringen och ge De Afrikanska länder som så önskar ett vitt styre.
Jag tror att Zimbabwe, Sydafrika och en del andra defunkta länder börjar mogna för detta.
Dit kan vi också skicka politiker och journalister som är missnöjda med våra länder.
Givetvis ska konstitutioner skrivas som garanterar att allt går rätt till.

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  Christer

Tanken er rigtig, men bliver selvfølgelig ikke til noget. Man får aldrig de lokale til at indse, at de på grund af religioner, kulturer osv. aldrig vil være i stand til at opbygge “vestlige” samfund. Et glimrende “lokalt” bevis er den tidligere danske “koloni” Grønland. Det er tankevækkende, at se hvorledes Kina feks. “koloniserer” i Afrika, udnytter ressourcer, dog oftest med kinesisk arbejdskraft, hvormed værtslandet reelt ikke har megen glæde af den kinesiske “indsats”. Interessant er også, at hvor der har været engelsk administration, skoler osv. og denne struktur er bibeholdt, går det bedre end andre steder. Men som Bismarck… Read more »

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  Christer

NÅR skal noe gjøres med befolkningseksplosjonen i dysfunksjonelle land ?
Er det ikke der selve problemet ligger ?

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  Marit

Jeg tror Afrika er rigt nok på diverse ressourcer, men negrene tilsyneladende ikke i stand til selv at udnytte ressourcerne, skabe produkter, infrastruktur, skoler osv. De muslimske lande er fortabte pga deres tåbelige religion, som hindrer enhver for for udvikling af samfundene, knap nok landbrug kan de finde ud af, industri slet ikke. Dette mønster ses lige fra islams start, alene ved plyndringer og slavejagter under dække af “religion” i nabolande, holdtes samfundene i gang. Jo mere udviklet et land er, desto mere falder fødselsraten, uden at man af den grund er nødt til at importere arbejdskraft. Det er egentlig… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x