22
okt
Seneste opdatering: 1/11-14 kl. 1127
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvad man hører sek 17 er terroristens gevær, efter at sergent of arms Vickers heroisk har tvunget ham ud fra hans gemmested med sin pistol. Resten er retur-ild.

Givetvis en politisk handling, når man tænker på de symbolske omgivelser. Tilmed er det timet, så hele parlamentet sad i møde. En angriber beskrives som en overvægtig mand med langt sort hår. To vidner beskriver “looked like someone who is Arab, but I am not sure. He had long hair” og “a scarf with Arabic writing on.”

Han er død nu, men der foregår stadig kl 18:40 en menneskejagt i Ottawa. Der har været tre skudepisoder forskellige steder. Den skudte soldates skæbne er ikke kendt, men tre befinder sig på hospital og to skal være udenfor livsfare. Det ser ud til, at parliament security redde en masse folkevalgte liv idag. 19:10 blev soldaten erklæret død. Centrum er afspærret, folk skal blive indendørs, situationen er stadig flydende.

En pålidelig kontakt i Canada angiver dette som et foto af skytten fra parlamentet, billedet er fra en ISIS konto på sociale medier. og passer på vidnebeskrivelserne. Han er kl.21 identificeret som Michael Zehaf-Bibeau, født 1982, hel eller halvt algiersk, canadisk statsborger, tidligere straffet to gange, dømt en “high-risk traveller” af myndighederne og havde fået inddraget sit pas. Konverteret til islam iflg Reuters, muligvis bare “genfødt muslim”.

Efter ikke at have skænket danske medier en tanke, vender jeg kort tilbage til DR kl. 01: Politi vil ikke oplyse dræbt gerningsmands identitiet. Det var synd. Det vil de ikke, fordi de er ved at endevende hans lejlighed, hans familie, hans venner osv i nogenlunde fred. Det må DR respektere, det får de 3.4 mia om året for. Canadiske vil gerne oplyse det..

Indtrykket af stemningen i Canada efter to terrormord på 48 timer, er at dette er en ‘game changer’. En politiker udtrykte det således: Ved det første angreb var vi forvirrede og tvivlende, men dette minder mig om da det andet fly ramte World Trade Center. Canada bliver ikke det samme igen.”

shooter

Witnesses said a car arrived at the War Memorial shortly before 10 a.m. A man with a rifle exited the car and fired five or six shots, the Ottawa Citizen reported. A uniformed soldier, standing guard at the monument, was shot in the abdomen and was hospitalized after onlookers and paramedics provided emergency help. The alleged shooter, described as wearing what a witness called an “Arabic scarf,” returned to the car and drove to Parliament Hill.

Journalists reported police were trying to keep them away from the scene. Those inside Parliament reported they were told to stay inside rooms with the door locked. The shooting comes just two days after a newly converted jihadist ran down two soldiers in his car in a Montreal parking lot, killing one.At least 1 shot after man with rifle opens fire at Parliament Hill, Parliament Hill attacked, soldier shot at National War Memorial in Ottawa. One gunman ‘killed,’ but ‘multiple shooters’ suspected. De første livebilleder uden lyd her. LIVE TV fra CTV.

Indspilning i fuld skærm 22-10-2014 190029
Seksdobling af asylansøgere i år

.Indspilning i fuld skærm 22-10-2014 145943

Fra 500 i januar måned til 3000 i september – en seksdobling på otte måneder.  Dertil kommer ca. 1000 familiesammenføringer om måneden. Det svarer til, hvad der i Nyrups tid blev kaldt “smertegrænsen.” Jeg skrev for nylig, at danske politikere har spillet sig alle midler af hænde, der kunne forhindre, at Danmark driver i Sveriges retning. Stiller der 100.000 asylansøgere op i Danmark, så er vi alle ude i regnvejr uden paraply. Principielt kan vi komme i mindretal i Danmark, ligesom svenskerne uvægerligt kommer i Sverige omkring 2040-2050. Det vil aldrig blive accepteret af danskerne, som opinionen ser ud. Allerede hvad asylindvandringen har bevirket indtil nu, er uantageligt. Den er et kup imod befolkningen og demokratiet.

Lad os minde dem om, at deres fremmepolitik aldrig har haft noget folkeligt flertal i nogen Gallup fra 1983 og frem. Ingen af konventionerne de har tilsluttet sig på området, har befolkningen nogen sinde fået lov at tage stilling til. Det er lille klike af personer, der påvinger danskerne en demografisk revolution med den tyndeste legitimitet.

Jeg mener personligt, de bør stilles personligt til ansvar for de udgifter og andre ulykker, de påfører Danmark. Helst ved en domstol, naturligvis, men trækker det ud, må de have fantasi til at forestille sig, at nogle kan få andre for demokratiet og dem selv kedeligere ideer. Uret tikker, det haster at besinde sig. Slalom’en mellem opinionen og konventionen er mere og mere umulig og må høre op, hvis det skal ende på en pæn måde, men noget siger mig, at politikerne ikke slipper konventionerne, før de har fået fuld sikkerhed for, at indvandringen er en sikkerhedstrussel. Da vil den have kostet mange menneskeliv, og skylden vil være deres.  Asylstatistikken og Omkring 3.000 asylansøgere er kommet til Danmark i september og Venstre slår alarm efter nye asyltal: ‘Området er ude af kontrol’.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lightmann
Lightmann
7 years ago

1. Det har intet med Islam at gøre. 2. Det er en enkeltstående episode. 3. De har lært det i Canada. 4. Og alt hvad der behøves for at forhindre lignende episoder (som ikke kommer da det som sagt er en enkelstående episode,) er flere penge til integration. 5. Hvis en konvertit begår disse handlinger, er det fordi han ikke forstår Islam er fredens religion. 6. Hent mig en spand at kaste op i. 7. Hvis Islam ikke have eksisteret, hvad ville disse folk, som benytter sig af Islam for deres afskyelige handlinger, så have brugt i stedet? Grønspættebogen?

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Kevin Vickers: 5 Fast Facts You Need to Know

In 2009, Vickers was recognized by the Association of Progressive Muslims of Canada for his “long outstanding services to our country” and “efforts to promote bias-free policing and diversity in the workplace.”

http://heavy.com/news/2014/10/kevin-vickers-sergeant-at-arms-hero-ottawa-parliament-hill-shooting/

[ Mon ikke den anerkendelse snart bliver trukket tilbage? 😉 ]

Boethius
Boethius
7 years ago

@Nils – ja, du har “sikkert” helt ret. US-præsident Obama har også været ude at sige, at motivet for terroranslaget er helt ukendt. Det er nok en KFUM-spejder, der bare er løbet forkert og tilfældigvis har glemt, at han havde et gevær i hånden og kom til at trykke af. Er du idiot?

Nils
Nils
7 years ago
Reply to  Boethius

Hvad sludrer du om. Obama og KFUM. Enhver kan jo se på billedet, at manden, som har et fransk navn, ikke ser specielt arabisk ud og at våbnet er et jagtgevær. Derfor kan han jo godt være jihadist.

Nils
Nils
7 years ago

Michael Zehaf-Bibeau hedder han efter sigende. Ikke specielt arabisk bortset fra tørklædet. Geværet som han holder lidt nonneagtigt på ser ud til at være et almindeligt jagtgevær til harejagt.

Boethius
Boethius
7 years ago

Gerningsmand angives at være en hr. Michael Zehaf-Bibeau, canadisk-født 1982. https://mobile.twitter.com/CBCAlerts

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Tak for det hurtige billede af (måske?) gerningsmanden. Typisk er Snaphanen it par kilometer foran MSM i live situation. Og fuldskæg i den alder og et “Arafat-tørklæde; det ser bestemt islamisk ud hvis det billede kan bekræftes.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

‘He seemed like a typical and fairly boring convert’: Inside Martin Rouleau’s rapid descent to extremism [ Så vil man da nødigt se de konvertitter, der ikke er temmelig kedelige … ] http://news.nationalpost.com/2014/10/21/he-seemed-like-a-typical-and-fairly-boring-convert-inside-martin-rouleaus-rapid-decent-to-extremism/ The RCMP said Tuesday it had been working with Martin Rouleau to help him overcome his extremist thinking and met with him just 11 days before he allegedly ran down two Canadian Forces members with his car in an apparent act of terrorism. At a news conference in Montreal, the Mounties outlined their four months of dealings with the 25-year-old radicalized Muslim convert, who came to RCMP… Read more »

Robert R
Robert R
7 years ago

Et nyt terrorangreb, det vil sikker ikke varer længe inden politikere på stribe vil lægge ansigtet i de rigtige folder og bekendtgøre: Dette har intet med islam at gøre! Det er en hån mod islam!
Hvor naive tror politikerne egentligt vi er?

LarsS
LarsS
7 years ago

Er der på nuværende tidspunkt oplysninger om, om det er vores skyld (vi hvide middelklasse, som har marginaliseret en udsat, krænket og ømskindet muslim) og dermed presset vedkommende til at begå denne terrorhandling!. Eller om gerningsmanden bare er en hvid idiotisk og syg mand der alene og selv er skyld i dette barbariske mord?

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Problemet med vores danske opinion er, at den ikke rigtigt ændrer noget. Til gengæld ændrer koloniseringen naturligvis opinionen på samfundsplan. Det er blandt andet kolonisternes nye parti, Nationalpartiet, et udtryk for. At et lille flertal af danskerne ikke vil koloniseres betyder mindre, for vi bliver færre på meget kort tid. Jeg minder igen om, at indvandringen især finder sted i de fertile årgange, og derfor er vores “andel af befolkningen”-beregninger volapük. Næsten, men kun knapt, så vildledede, som Arne Melchiors djævelske spotten “de 99”, der frygter “den ene”. Jeg spørger ikke, hvornår svenskerne er i mindretal. Jeg spørger, hvornår flere… Read more »

Jernhesten
7 years ago

Ja, de skal stilles personligt til ansvar for deres forbrydelser.

Jeg foreslår at det sker på den måde som Voldposten foreslår her:

http://voldposten.wordpress.com/nar-danmark-atter-er-frit/

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Nu er spørgsmålet, hvornår det er en politiker, der kommer under ild?

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Ssshhh, skam dig at sige den slags ting – du ved da godt, det hedder “kulturberigelse” 😉

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Canadas parlament lukket af efter skud: Soldat såret

http://jyllands-posten.dk/international/ECE7132464/Canadas-parlament-lukket-af-efter-skud-Soldat-s%C3%A5ret/

Artiklen opdateres…

En soldat er angiveligt såret efter skud uden for parlamentsbygningerne i Canadas hovedstad Ottawa.

Parlamentsbygninger i Canadas hovedstad, Ottawa, er lukket af, efter at der er blevet affyret skud tæt på bygningerne ved et krigsmindesmærke.

[ Det begynder vist at ligne et mønster … ]

Voldposten
Voldposten
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Rolig nu… det har under ingen omstændigheder noget med ilsam at gøre. Spørg bare Hussein, David eller vores egen Martin!

Santor
Santor
7 years ago

Jeg deler din håbløshed Steen. Jeg ser heller ikke en lykkelig slutning på det internationale eventyr.

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  Santor

Man kan så læse her hvorfor håbløsheden er et fornuftigt ståsted!

http://www.gatestoneinstitute.org/4804/eu-tyranny-law

Prudentius
7 years ago

“Uret tikker, det haster at besinde sig, politikere.” Men det har de vel allerede gjort. Og de besindede sig på EU. Jeg tror stadig mange indfødte vesteuropæere fuldstændig mangler at forstå i hvilken total grad, den politiske klasse har koblet sig på det (anti-)europæiske projekt. Konventioner og EU-domme er den hellige forfatning de kører efter. Nationalstaterne er intet andet end en ham de forlængst er kravlet ud af. En borgerlig regering vil nok svinge kosmetik-kosten og skrue lidt på slusen, men masseindvandrigen vil fortsætte. At standse den betyder et opgør med alt hvad magteliten tror på. Har de ikke en… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Selvfølgelig skal de straffes og bliver det også. Det er kultur-kriminelle som nedbryder Danmark.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x