23
okt
Seneste opdatering: 23/10-14 kl. 1818
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Parliament Gives Sergeant of Arms Kevin Vickers Standing Ovation

Pictured: Heroic sergeant-at-arms, 58, walking through Parliament gun in hand just moments after he killed gunman Michael Zehaf-Bibeau

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
7 years ago

Land efter land går sönder! Lars Bern har en gedigen bakgrund som bland annat teknologie doktor, företagsledare, författare, tidigare ledamot av Kungl. Vetenskapsakademiens miljökommitté m m. I ett blogginlägg från helgen med titeln “Integrationskatastrofen” berättar han om ett möte några av landets mest kända opinionsbildare och politiska skribenter som samtliga oroas över ett Sverige som håller på att gå sönder och det råa debattklimatet.

http://avpixlat.info/2014/10/23/tung-samhallsdebattor-sverige-gar-sonder/

Kanske lägga in hela artikeln?

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Tack, snälle rare Lars Bern. Jag gråter av lättnad att få stöd högt uppifrån efter alla trakasserier, och mobbing jag och andra fått utstå för att vi säger sanningen. En del har t o m förlorat sina liv. Det är förskräckligt. Rent förskräckligt! Tack! Tack, Lars Bern!

Olebent
Olebent
7 years ago
Jernhesten
7 years ago
Reply to  Olebent

Ja, det var en Irakisk kulturberiger.

Jeg boede engang i den blok hvor drabet fandt sted. Kulturberigelserne kommer tættere og tættere ind på livet af os.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Terrordåden i Kanada understryker vikten av att Västvärldens regeringar ger säkerhetsorganen ökade resurser och befogenheter att vida nödvändiga åtgärder för att skydda ländernas ursprungsbefolkningar. Den brittiska regeringen har redan innan de nu aktuella dåden tillsatt en utredning av Muslimska Brödraskapets aktiviteter. F.d. chefen för MI6 ger sitt omdöme om organisationen: ”MB is at heart a terrorist organization” http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/islamic-state/11171449/A-victory-against-terror-funding-but-the-fight-goes-on.html http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/11171979/Downing-Street-set-to-crack-down-on-the-Muslim-Brotherhood.html http://www.telegraph.co.uk/comment/11171454/Lorenzo-Vidino-For-too-long-London-has-been-a-hub-for-the-Muslim-Brotherhood.html Kommer vi att få se en liknande Sanningskommission om Brödraskapet i Sverige? Kommer dess uppdrag i så fall innefatta kartläggningen av denna organisations (”at heart a terrorist organization”) samarbete med stora svenska politiska partier, såsom SAP och Miljöpartiet? Jag tvivlar… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x