24
okt
Seneste opdatering: 24/10-14 kl. 1225
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ottawa Soldier Shot Photos. Brian Lilley: THE DAY AFTER THE OTTAWA TERRORIST ATTACK.

New York: Økse-jihadist angriber politi

The Arabic at the top of his Facebook page is from the Qur’an: it is the first few verses of the Fatihah, the Qur’an’s first chapter and the most common prayer in Islam. “In the name of Allah, the Compassionate, the Merciful. Praise be to Allah, Lord of the worlds, the compassionate, the merciful, master of the day of judgment.”

Indspilning i fuld skærm 24-10-2014 080936

“Police Commissioner William Bratton said it was unclear what provoked the attack.” Of course. The evidence points in a direction he doesn’t want to go in, so he has to find something else. “Hatchet-wielding man attacks NYPD officers,” Video: Hatchet attack on New York cops, Muslim Shot Dead After Attacking NYPD Cops w/Axe.

Hver dag sin morderiske, forrykte konvertit: Why Is Islam So Attractive To Criminals And Homicidal Maniacs? I Danmark må det være et spørgsmål om tid, inden vi har jihad på gaden.

Integrationskatastrofen

Et af de rigtig tunge navne i Sverige blander sig afviklingen aflandet. Lars Bern er medlem af Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien og af Svenska Dagbladets bestyrelse. Han påpeger at Sverige naboer vil blive ramt af alndets enorme indvandring. Den har vi allerede mærket i danmark: To “svenske” terrorforsøg og nogle kæmperøverier. Desværre taler Lars Bern for døve øren og antagelig også femten år for sent. I september væltede der 9.973 ind over Sveriges grænser, flest fra Eritrea og Afghanistan. Måske har rygtet om et systemkollaps spredt sig, så syrerne kommer til Danmark.

Jag deltog nyligen i ett informellt möte med några av landets mest kända opinionsbildare och politiska skribenter. Det vi diskuterade var vår oro för ett Sverige som var på väg att gå sönder. Det som oroade mest var hur invandringspolitiken utvecklats på senare år och den råa och primitiva debatt som uppstått i den politikens kölvatten.

Sju av riksdagens partier har drabbats av en beröringsskräck när det gäller invandringen som börjar bli till allvarlig skada för den svenska demokratin. Det enda parti som driver frågan är SD som är utsatta för en så rå hatkampanj från övriga partier och i de gamla etablerade medierna, att partiets ledare måst sjukskriva sig. Jag måste fråga mig, hur politiker och journalister som berömmer sig om att vara demokrater och humanister kan bete sig som de gör. Det vore möjligen försvarbart om invandringspolitiken fungerade. Men nu gör den ju inte det och behöver därför inta en framträdande plats i den politiska debatten, så att väljarna får en chans att påverka den förda politiken.

Alliansregeringen hade tidigare en mycket dugande integrationsminister som hette Nyamko Sabuni. Hon var själv invandrad från Afrika och hade givetvis bättre förutsättningar än övriga att förstå problemen. Hon blev dock, med sin stora begåvning och breda erfarenhet, ett hot mot den inre kretsen inom Folkpartiet som därför manövrerade ut henne och ersatte henne med den arketypiska politiska broilern Ullenhag. Han har misslyckats katastrofalt vilket inte längre går att dölja. Klumpiga försök från honom att trixa med statistik för att dölja sitt misslyckande förstärker det sjaskiga intrycket av pojken. Antalet s.k. utanförskapsområden i landet har vuxit okontrollerat under hans och Alliansregeringens tid vid makten och vi är på väg att skapa en stor frustrerad bidragsberoende underklass som vi inte sett på snart hundra år.

Alliansregeringen hade den dåliga smaken att utropa landet till en humanitär stormakt, trots integrationskatastrofen som snarast är ett tecken på att landet är en inhumanitär lilleputtstat. Detta pinsamma högmod som våra politiker lägger i dagen, jämnar knappast marken för en förstående attityd från våra nordiska grannländer och från övriga länder i Europa, när våra problem börjar gå över gränserna.

Som ett brev på posten kommer snart våra nordiska grannar att drabbas av vårt misslyckande. På liknande sätt som Rumäniens och Bulgariens misslyckade integration av sina romer, lett till en invasion av tiotusentals tiggare på våra gator, kommer kriminella gäng från svenska utanförskapsområden att börja invadera de nordiska grannländerna. Att svenska politiker inte begriper att vi i ett öppet Norden inte kan föra den politik vi gör utan konsekvenser för grannsämjan, är fegt och obegåvat. Det är givetvis bara en tidsfråga innan man börjar stänga gränser i Europa för personer med svenska pass. Vi hör redan starkt kritiska röster mot den svenska politiken i Danmark. Vi måste skyndsamt begrava det högmodiga skrytet om den humanitära stormakten och i ödmjukhet sätta oss ner med de övriga nordiska länderna och forma en gemensam invandringspolitik. Detta måste ske innan vår politik hunnit förgifta relationerna till dem. .Integrationskatastrofen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Per
Per
7 years ago

Nu sagde de lige i P3 nyhederne her kl 17 at det alligevel var terror, og politichefen i området har udtalt sig om hans muslimske baggrund og hans besøg på terror/islam hjemmesider. (og ja det var med vilje at jeg satte en skråstreg mellem terror og islam)

PFEP
PFEP
7 years ago

Nu heter det gudhjälpamig i USA från polismyndigheten att Zale Thompson enbart var en “arg man” p.g.a hans tillkortakommande inom armen!
Att killen var typ konvertit med obskyre korancitat på sin FB-sida, verkar inte ha uppmärksammats av media.
Killen verkar jo vara ganska frälst uti Jihad och med suicidal övertygelse yxar på mot ordningsmakten!
Han är inte den första och tro mig; inte heller den sista dåre där låter övertygelsen gå före mänskliga hänsyn.

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  PFEP
Per
Per
7 years ago

Ifølge politiet var øksemanden bare en tilfældig mand der var lidt sur: http://ekstrabladet.dk/112/article5266217.ece

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Der sker ikke mere i Hedegaard sagen. De springer op som tigre og falder ned som lam. Blot vent og se.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Ha-ha 🙂 Det tror du ikke?? (Jeg er iøvrigt helt enig!) Tyrkerne finder det selvfølgelig umuligt, at tage en hastigt selvafviklende ultra-letvægter multikulti-stat, som den danske, alvorligt. Når erklærede jihadister i kalifatets tjeneste kan pendle uhindret frem og tilbage mellem slagmarken og lille Dannevang må enhver tiltro til vores regerings og myndigheders autoritet og suverænitet fordampe. De vesteuropæiske stater har gennem EU, multikulturalismen, menneskerettigheds-kulten og de to sviende åndsvagt dyre politiske-militære nederlag i Irak og Afghanistan, devalueret sig selv helt enormt. At tyrkerne overhovedet gider give bare antydningen af en søforklaring må betragtes som en aldeles ufortjent trøstepræmie, til elevrådet… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  steen

Jeg ved ikke engang om det er en åben FB. Men jeg spørger mig for og vender tilbage.

Hans Und
7 years ago

Jeg høre fra en svensk bekendt, som har det FB, at der skulle være sket en lettelse af den svenske våben lovgivning.

Nu skal man jo ikke lægge for meget i FB rygter, ligesom man ikke skal tillægge noget i MSM vægt før det er bekræftet af seriøse medier.

Er det noget snaphanen har kendskab til?

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Som vetenskapsman vet Lars Bern att människor på den här nivån är rationella och förstår att inte upprepa misstag så många gånger.

Han bör pröva med en annan hypotes än att den förda politiken av de styrande politikerna själva skulle betraktas som ett misslyckande, om han på allvar vill hitta en förklaring till varför den fortfarande ser ut som den gör efter så många år.

Angela
Angela
7 years ago

Ja, du har alldeles rätt men det är ändå en början. Debatten skulle fortsatt när mångkulturen kom på tal men den tystades ner och då fanns inte nätet där folk kunde fått komma till tals. Kritiken fanns där. Politikerna i Sverige följer den redan uppgjorda agendan och Sverige är först ut på banan att anamma den fullt ut.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Den här är också intressant:

Terroristens far är en “affärsman” från Libyen, som deltog i striderna där 2011.

Modern infödd kanadensiska men är också styrelseledamot(?) i Kanadas MIGRATIONSMYNDIGHET

(“Bästa vännen” som uttalar sig i artikeln har ett engelskt namn, men de träffades “i en moské”)

http://www.theglobeandmail.com/news/national/drugs-and-religion-key-themes-in-ottawa-shooters-troubled-life/article21282240/

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Tak 😉

Har der været mere fremme om det andet rapporterede skyderi i et nærtliggende shoppingcenter?
Eller var det bare ren indbildning?

I øvrigt en interessant detalje – som vist ikke har været fremme før? – at gerningsmanden
rent faktisk kaprede premiereministerens bil ( og lod chaufføren løbe ) – formentlig for
at kunne køre helt op til indgangen uden at vække mistanke.

Hvor vidste han lige det fra? Og at bilen holdt parat lige der?

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Videoer af gerningsmanden i Ottawa fra han stiger ud af bilen
og til han er på vej ind i det canadiske parlament:

http://politiken.dk/udland/ECE2434239/se-canadisk-terrorist-storme-parlamentet/

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Hmmm, Rovsinggade?!? – hvad er det nu lige, det minder mig om? 😉

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Næh, såmænd – surprise, surprise 😉

http://www.bt.dk/krimi/anholdt-med-spraengstoffer-har-tilknytning-til-forsvaret

Anholdt med sprængstoffer har tilknytning til Forsvaret

Af Lars Westh Jacobsen Fredag den 24. oktober 2014, 10:56

Det er en 31-årig mand “med tilknytning til Forsvaret”, der torsdag blev anholdt på Nørrebro i København i besiddelse af plastisk sprængstof. Det oplyser Københavns Politi på Twitter.

Politiet uddyber ikke nærmere, hvordan manden er tilknyttet det danske forsvar.

Ud over den 31-årige, anholdt Københavns Politi torsdag en 33-årig dansker med pakistanske rødder.

Morten Dreyer
Morten Dreyer
7 years ago

Mon ikke selv de mest ateistiske dele af regeringen hver aften beder en intensiv aftenbøn til de højere magter ? Regeringen har i et ideologisk ønske om at udskifte den danske befolkning, valgt at åbne alle døre for indvandring. Det har medført, at vi har fået et større element af stærkt troende muslimer, hvor alt for mange øjensynlig er at betragte som islamister, som sætter islam højere end freden og roen i Danmark. I udlandet er de længere fremme end i Danmark. Vi har i andre vestlige lande set uventede angreb på tilfældige mennesker på gaden. Flere gange hver uge… Read more »

Michael Larsen
Michael Larsen
7 years ago
Reply to  Morten Dreyer

Kære Morten Dreyer, med dette indlæg er du snart forhenværende folketingskandidat. Ikke fordi der er noget væsentligt forkert i det du skriver, men fordi Dansk Folkeparti også har en rem af den politiske korrekthed, der siger at det er forbudt at omtale elefanten i rummet ved dens rette navn.

Morten Dreyer
Morten Dreyer
7 years ago
Reply to  Michael Larsen

Jeg tror nok de fleste DFere kan se og tale om elefanten.

Men selv om vi er DFere, så kan vi godt holde en urban tone.

Klar, præcis og lige til punktet.

Som man siger:
En diplomat kan fortælle dig, at du kan gå ad Helvede til, men han gør det på en sådan måde, at du glæder dig og ser frem til turen.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Forbryderne ændrer ikke mening, før de har lært det på den hårde måde. Sørgeligt at sige det. Det bliver i øvrigt interessant at høre de politiske bemærkninger, når den første tosseaspirant har foldet sig ud i Danmark. En af bemærkninger er sikkert: “Det har intet at gøre med Islam”.

Jernhesten
7 years ago

“Hver dag sin morderiske, forrykte konvertit”

Ja, og derfor udgør indvandring fra muslimske lande en sikkerhedstrussel.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Jernhesten

Og de vestlige politikere regner stadig med at kunne tæmme og styre islam?? Og det med evigt voksende muslimske befolkninger i de vestlige stater??

Muslimske stater kan ikke, de svømmer i blod.

Hvilken del af “hellig krig” er det man ikke forstår i Vesten??

Men for multikulturalisterne forbliver det spildte Allahs ord på Balle-Lars.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

“Why Is Islam So Attractive!

Fordi de hører til på en tosseanstalt.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x