25
okt
Seneste opdatering: 25/10-14 kl. 1737
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Anne-Sophie Mutter, Berliner Philharmoniker, conductor – Herbert von Karajan, 1984, Philharmonie Berlin. Jeg har ikke andre Karajan indspilninger, end dem jeg har arvet, men denne burde jeg have. Man ser på ham, alderen har taget sin pris. Han må sidde ned og dirigere. Mutter’s tone er helt enestående smuk.

Jack Bruce 1944-2014

Cpl. Nathan Cirillo’s journey home

Indspilning i fuld skærm 25-10-2014 095202

On August 24, 2007, the portion of the highway between Glen Miller Road in Trenton and the Don Valley Parkway / Highway 404 Junction in Toronto was designated the Highway of Heroes as the road is travelled by funeral convoys for fallen Canadian Forces personnel from CFB Trenton to the coroner’s office in Toronto. Highway Of Heroes – Nathan Cirillo. Photos: Cpl. Nathan Cirillo’s journey home

Indspilning i fuld skærm 25-10-2014 095017 Indspilning i fuld skærm 25-10-2014 095113

Indspilning i fuld skærm 25-10-2014 095952

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lightmann
Lightmann
7 years ago

De billeder fra den canadiske soldats begravelse? Bevægende, og samme scene kommer snart til en by nær os. I øjeblikket er der forventet omkring 20.000 (flygtninge) til DK i år. Kriminaliteten vil eksplodere fra deres side, ingen tvivl om det. Men, jeg mener ikke at have hørt journalister stille kritiske spørgsmål, men hensyn til hvad der vil ske når disse 20.000 skal familiesammenføres. Kommer vi så op på omkring 100.000 nye tilfælde af folk der skal forsørges af skattekronerne? Allerede nu kan man i dag læse forudbestilte artikler i diverse aviser, der forklarer at sende dem til et andet land… Read more »

mb
mb
7 years ago

Det er sgu trist med Jack Bruce. Jeg har dyrket hans soloalbums i mange år. Især Songs for a Taylor, Harmony Row og In from the storm er fantastiske. Hans vokal var helt i særklasse og han var en af de første som gjorde bassen til langt mere end et backing instrument.

Men han havde levet hårdt med alkohol og fået en levetransplantation, så helt overraskende var det vel ikke.

Victor
Victor
7 years ago
Reply to  mb

Det går op for mig, at White Room lød meeeget bedre før. Dengang jeg også fik “hjælp” fra importeret planteharpiks. Den lyder altså bedre, når man er stenet.

Morten K.M.
Morten K.M.
7 years ago

Bachs musik er overjordisk smuk og åndfuld – hvilket også kommer til udtryk i denne indspilning med Berliner Filharmonikerne og en ung Mutter. Karajan dirigerer stort set ikke, han antyder nærmest – musikerne kan vel heller ikke se hans hænder, skjult bag flyglet. Men han har også gennem årtier “finindstillet” orkestret (ved nådesløs udvælgelse af de bedste musikere, prøjsisk disciplin og evige prøver/gentagelser)så at det kan spille nøjagtigt som Karajan ønsker det. Selvom dirigenten skulle være på lokum eller på anden måde fraværende i salen. Han synes kun at være optaget af at fortolke Bachs geniale musik via sit eget… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Canadiske soldaters camo mønster minder meget om Danmarks. Og lige netop det stykke motorvej hvor Highway of Heroes går, ligner faktisk dansk landskab. Danmark og Canada burde være nære allierede, ikke mindst i Arktis. Begge er små spillere deroppe hvor også kæmperne USA, Rusland og Kina har øjnene rettede og de har ballade m Quebec’s løsrivelsestrang og vi med Grønland’s. Ingen grund til at skændes m vores mest oplagte arktiske allierede om Hans Ø…

Morten Dreyer
Morten Dreyer
7 years ago

I presseafdelingen i Kulturby 96 var der en fredag aften den diskussion om kvindelige kunstnere. Skal de neje eller bukke når folk klapper. Men da et flertal lige havde været inde og lytte til Mutter, så var der et overvældende flertal blandt mændene, at naturligvis skulle de bukke. Og nogle kunstnere gerne dybt.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x