28
okt
Seneste opdatering: 28/10-14 kl. 2320
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man føler sig henført til Eks Skolens tidligste dage, bortset lige fra presseopbuddet. Mugne, fugtige kældervægge, jazzmusik, chillum’er og samfundsundergravende kunst. Nu er det dog 50 år efter.

Stine Bosse’s påståelige uvidenhed

Stine Bosse er i grunden ganske typisk for en overklasse, der er så overbevist om egen fortræffelighed, at dens argumenter har en moralsk vægt uafhængigt af kendsgerninger. Det gode er det sande, og det er sandt, fordi vi siger det. Folk med en egen herlighedsværdi slår ikke op i statistikker. P 1 Søndagsfrokosten fra minut cirka 10:

Cordua: Du ryster på hovedet, du kan da læse statistikker, du kan da også godt tal. De mennesker vil komme ind i Sverige, Indenfor en generation – måske – er hvide svenskere i mindretal

Bosse: Det er simpelthen….du taler mod bedre vidende

Cordua: Nej, jeg gør ikke

Bosse: Tag op og tal med nogle mennesker i Stokholm og find ud af hvordan det forholder sig. Svenskerne er anderledes åbne og ser helt anderledes på de her ting. Det er al den her skræmmeretorik, du siger bøh, Jeg er nødt til at sige, at det er noget vrøvl.

Det er ikke godt at være påståelig og uvidende samtidigt. Jeg kunne ikke lade være med at sende redaktionen en mail

Kære Christian Schou

Jeg hørte Jarl Corduas ordveksling med Stine Bosse. Cordua ved, hvad han taler om, Bosse gør ikke. Sverige har nu 32 procent af udenlandsk oprindelse (man skriver gerne 17 procent utrikesfödde, formentlig fordi det lyder mindre dramatisk). I Malmø kom oprindelige svenskere i mindretal for seks måneder siden, andre større byer følger efter i løbet af dette tiår.

Adskillige uafhængige kilder vurderer, at oprindelige svenskere kommer i mindretal mellem 2040 og 2060 (med den nuværende udvikling). Det er ikke noget, der tales særligt højt om, men det er heller ikke bestridt. Man kan selv gå ind på SCB og tjekke efter, men det er tidskrævende. Se i stedet disse instruktive grafikker Utlandsk bakgrund i alla kommuner og Svenskar i minoritet år 2050. De bygger på SCB’s statistik.

Det ville ikke gøre mig noget, om du ville videresende dette til Bosse, så hun kan meditere lidt over at tale om ting, hun ikke har forstand på. med venlige hilsner

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Det er den ulige kamp med dem, vi nu ser i f.eks. indvandringsspørgsmålet. Når danskere som Stine Bosse eller Eva Schmidt henviser til Sverige som et forebillede, er de som regel uhyre overfaldisk inde i, […]

trackback

[…] Sveriges multikulturelle overklasse er revolutionær, det er det vigtigste ord at huske om dem. Når man ændrer 30 procent af et lands befolkning, uden på noget tidspunkt at spørge den, er man revolutionær hvad enten man kalder sig liberal eller socialdemokrat. Sverige er ikke et demokrati som alle andre. Den sætning kan man se på mange vestlige sprog i disse dage, hvis man har newsalerts fra Google News.  Jeg har vidst det i mange år, nu ved alle de andre det også – nå ja, undtagen romantikeren Stine Bosse. […]

Adärkomdenja
7 years ago

Idag kom hovrättsdomen mot Dan Park. Sänkt straff, minskade skadestånd, men fortfarande “skyldig” till hets mot folkgrupp (särskilt ‘zigenare’, ett i Sverige/Absurdistan förbjudet ord, olagligförklarat via tyckanden från kulturmarxisterna som styr landet).

Sverige en bekräftad semi-totalitär demokratur, yttrandefriheten definitivt avskaffad.

Domen: https://cdn.anonfiles.com/1414673518725.pdf

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Adärkomdenja

Folkeviljen, som den er kommet til udtryk i valg efter valg i Sverige.

– – –

PFEP
PFEP
7 years ago

Läste nyss att Dan Park har fått fem månaders fängelse, alltså om jag fattar TT-notisen rätt; en sänkning på en månad!
Sanslöst att fängsla människor för “tankebrott” only in Sweden and North-Korea…

http://www.kristianstadsbladet.se/inrikes/article2277257/Sankt-straff-for-Dan-Park.html

Santor
Santor
7 years ago

Ved 8:00 i den anden video hvor tossen råber den gamle mand lige ind i hovedet er et skoleeksempel på venstrefløjens drejning af situationen. Den gamle mand værger blot for sig da han bliver råbt lige ind i hovedet og straks er alle oppe på dupperne.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Santor

Hvem fanden er i det hele taget den person, som står med en magafon leger talsmand? Magen til tomhjernet floskel-pjat, uden skyggen af reelt indhold, skal man sgu lede længe efter.

Hvad siger han egentligt, andet end at Dan Park bare vil provokerer, og det skal “vi” ikke accepterer?

Måtte han og den øvrige infantile hobs skolelærer for altid græmmes..!

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Ingen kommentarer igen.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Det viser blot endnu engang, at en stor del af befolkningen har en hjerne som en kolibri. Hvad er konsekvenserne for den danske befolkning af det befolkningsforsker, Poul Chr. Mathiessen skriver? “Den aktuelle indvandring vil ændre Danmark for altid.” Har denne forandring ingen betydning? Har det ingen betydning, at i “I løbet af få årtier vil danskerne ophøre med at være en ensartet befolkning med rødder i samme religion, kultur, sprog, traditioner og værdinormer” Tror kolibrierne at en nation består af sig selv? Er det ligegyldigt med traditioner og værdinormer? Har det ingen betydning, at hele Danmark bliver lavet om… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Det viser blot endnu engang, at en stor del af befolkningen har en hjerne som en kolibri. Hvad er konsekvenserne for den danske befolkning af det befolkningsforsker, Poul Chr. Mathiessen skriver?

“Den aktuelle indvandring vil ændre Danmark for altid.” Har denne forandring ingen betydning? Har det ingen betydning, at i “I løbet af få årtier vil danskerne ophøre med at være en ensartet befolkning med rødder i samme religion, kultur, sprog, traditioner og værdinormer”

Tror kolibrierne at en nation består af sig selv? Er det ligegyldigt med traditioner og vrdinormer?

Jakob
Jakob
7 years ago

Stine Bosse kunne man meget nemt ved en fejludtale komme til at kalde noget, der osse rimer på Bosse. Og typisk at DR bare lader håbløsheden blive stående som en slags humanistisk sandhed.
Udviklingen i nabolandet vil komme til at foregå meget raskere end nogen nu tror.
Når fremmedprocenten når en vis størrelse, vil mange unge svenske af gode begynde at tilpasse sig den nye virkelighed. Tale ghettosprog, antage mellemøstlige attituder og på alle måder forsøge at få ørerne i maskinen. Vent og se.

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  Jakob

Helt klart, en har boet og arbejdet seks gange siden 1975 i Sverige, og er 100% klar over hvor og hvornår toget går! Ikke engang 51% til SD kan stoppe den svenske “Kamikaze” mod undergangen. Som “Ny Kommentator” skrev: “De snottede 68’er har ødelagt alt og skyllet generationskontrakten i lokummet”, er jo ganske betegnende for dagens tilstand, og jeg med både børn og børnebørn, er faktisk efterhånden fuldstændigt resigneret overfor vad som kommer at ske. Man kan selvfølgelig blive en slags “prepper” der med både våben, rygsæk og planer, forbereder sig på det både kulturelle og sociale kaos, men? Hvad… Read more »

ny kommantator
ny kommantator
7 years ago

Jeg elsker min søn højere end mit eget liv og så meget, at jeg idag ønsker at jeg aldrig havde fået et barn… han er 11 år Jeg har aldrig været en HARDLINER og naivt troet at grusomheder hørte fortiden til, og at vi (ud)dannede, oplyste Europæer var/er for kloge til at gentage fortidens mislykkedes dagsordner (nazi, kommunisme ect ect…). Med Stine Bosses benægtelse af fakta.. og medløberne til idiotien, der demonstrerer mod SATIRE tegninger der rammer lige i PKernes ømme tå… Røg min naivitet… Sveriges galskab rykker til Danmark.. Der er, nu ikke længere tvivl i mit sind… Der… Read more »

ny kommantator
ny kommantator
7 years ago
Reply to  ny kommantator

PS
Kokosnødden med Megafonen,, Skulle have stemt på DF… Så havde han haft en chance… Men brune metrosexuelle og homoer, bliver de første der hænger i reb fra kranen, hvis det bliver Islamisk stat der regerer i fremtiden. Hvis det bliver Hitler… Så kommer han til at hænge sammen med de små røde piger.. fra AFA og DSU… SAME SHIT… 🙂 Han fatter intet… !!!

PFEP
PFEP
7 years ago

Sad en time i den lokale “park” i min lille by i nord skåne, jeg regnede cirka 54 personer der cirkulerede i området, jeg var den eneste hvide faktisk! Der bor i dag på den lokale modtagning, cirka 900 personer af blandet herkomst og det i en by med omkring 3200 indbyggere, hvoraf cirka 500 i forvejen er av anden herkomst! I minoritet?, javist er vi hvide det, så sen som for en uge siden så jeg at de “tage-selv” hylder ved kassen med tobaksvarer, nu er drejer 90-grader, så bare personalen kan udlevere disse varer. Biblioteket der inden var… Read more »

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  PFEP

Jeg ved mit bidrag er lidt OT, men i sammenhæng ganske aktuelt. Kulturen lider allerede lokalt her under en slags “Orwellsk” agenda og det virker som alle de etablerede institutioner, bibliotek, teater, medie med videre, holder på med en, i mine øjne, dødsdans hvor mantraet om “alles lige værdi” har foretræde overfor sundt fornuft. Jeg kan ikke undgå at drage en parallel til hvordan den Franske overklasse reagerede, da befolkningen krævede frihed, lighed og broderskab! Vi ved jo alle hvordan det gik for den tids elite, og jag frygter at vi i store dele af Europa kan komme at opleve… Read more »

Hans Und
7 years ago

Fra Berlingske via min egen blog:

»Hedegaard skal have lov til at sige, hvad han gør, også selv om det er noget vrøvl, og så skal han modgåes af argumenter,« mener Preben Wilhjelm.

Og jeg mindes en anden tosse, lektor i politisk økonomi Anders Lundquist, der omkring de 270 mil, der er blevet udsat for folkemord under islams ekspansion, sagde det samme.

Han har ligesom Wilhjelm heller ikke leveret fakta og/eller argumenter han påstår findes.

Det skulle jo ellers være let nok, at tage fat i fakta og tilbagevise med solid dokumentation.

Hans Und
7 years ago
Reply to  steen

Jeg ledte for øvrigt efter spor efter det arbejde han skulle have udført som fysiker (licientat afhandling), men der er ikke noget der indikere der skulle findes noget overhovedet…Men det kan jo være digitaliseringen ikke er kommet dertil endnu. Men han virker som en halvpsykopat. Det ser udtil han bliver uvenner med alle der ikke hylder ham. Så jeg ville ikke blive forbavset hvis der ikke findes noget. Jørn Vestergaard er han vidst heller ikke på talefod med. Længere. — Bosse har en hjemmeside hvor hun fortæller om, hvor godt det er, at være god, hvis man altså er ligeså… Read more »

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  steen

Jeg går ud fra at det er Preben Wilhjelm I taler om. Hvilket så er samme Preben Wilhjelm der løgnagtigt påstod at Blekingegadebanden hørte til på højrefløjen!

Hans Und
7 years ago
Reply to  Santor

Narh. Han skrev vidst at de er nazister, som jo hører blandt de venstreorienterede/socialisterne. Men jeg er lidt i tvivl om det i virkeligheden var deres støttegruppe anført af Pelle Dragsted og Rene Karpaptscof han mente, eller eventuelt begge, altså støttegruppen og banden. Og Wilhjelm byggede kun sit synspunkt på metodevalget. Det vil jeg mene er utilstrækkeligt, man er nød til at inddrage de ideologiske ligheder og strategiske mål. Men konklusionen bliver den samme. Jødehad, islamofili, planøkonomi, statsdirigeret kunst og jeg ved ikke hvad. Under alle omstændigheder, så er der andre de facto nazister på den fløj når man ser… Read more »

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  Santor

@ Hans Und.

Lige nu sidder Preben Wilhjelm og “forklare” sig på Dr2 ( 30/10-2014 Kl. 22:50 ) for fuld udblæsning. Samtidig reklamere han for sin nye bog der udkommer snart.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

– For slet ikke at tale om hendes uvidende påståelighed! Svenskerne kommer i mindretal, når der er flere unge med en anden kulturel identitet end svensk, end der er unge med en kulturelt svensk identitet. Altså længe før, de kommer i absolut flertal. Problemet vil dog være, at mange fra inkompatible kulturer vil hævde, at de har en “svensk” identitet – på lige fod med Nationalpartiet i Danmark, der stiller os det på udmærket vis udfordrende spørgsmål: “Hvorfor opfatter I mig ikke som lige så dansk som jer, når jeg dog taler, tænker, og drømmer på dansk?” Samtidig med, at… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  steen

Det er ganske rigtigt mærkeligt med den små Stine. For det er jo ikke sådan, at der ikke er folk i erhvervstoppen, der mener noget kvalificeret, der kan bidrage til at nuancere hendes syn på sagen. Asger Aamund, for eksempel. Lytter hun ikke til ham? De plejer jo at lytte til hinanden. Eller er han mon bare “en excentriker”? Og Due Jensen er så til gengæld helt rigtig, må man tro. Nå, men de egenskaber, der skal til for at blive topleder er vel også især, at man skal kunne mene det, en elite kan blive enige om at mene,… Read more »

trackback

[…] Larsen, Ingolf Gabold, tidligere overrabiner Bent Melchior, TV-kokken Adam Price, erhvervskvinden Stine Bosse, forfatter Benny Andersen, kommentator Peter Mogensen samt Anna Mee […]

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Jeg er ofte beskæftiget med mobning, jeg gør en del rent i mit arbejde.

PBr
PBr
7 years ago
Reply to  Peter Buch

Nøøj hvor spændende og berigende en oplysning…………

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x