2
nov
Seneste opdatering: 21/1-15 kl. 0521
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wilders’ tale kan læses på Frontpage Magazine: To Keep the Flame of Liberty Burning. Der kommer flere videoes, måske allerede i dag, tirsdag. Nej, vi kan ikke tale om det. af Uwe Max Jensen. TFS-konference på Christiansborg – Venstreradikale på plads, herunder Redox’ Simon Bünger Poulsen

Wilders, Westergaard, Vilks and Vertigo

Van Gogh 2.11.2014, I 208

Det var en lang dag på Christiansborg og en lang aften i tårnets restaurant 106 meter over gadeplan. Jeg lider af en helt urimelig højdeskræk, jeg har aldrig villet bo højere en første sal, men jeg lod mig overtale at tage med derop. Jeg besluttede mig til, ikke at se ud af vinduerne, og man kan komme en del ad vejen ved at tage sig sammen. Det er elegant mad, man få i tårnets restaurant, og Wilders lod til at nyde at være ude og spise blandt almindelige danskere, om de nu genkendte ham eller ej. Han er ikke vant til det hjemme i sit safe-house. Han var gladere end jeg har set ham de andre tre-fire andre gange, han har været i Danmark.

Der følger meget materiale de kommende dage. Videos kommer dryppende. Man må leve med, jeg er nødt til at vandmærke fotografierne. Vilks og Westergaard har ikke været på samme foto siden 2007. Nu har Vilks og Westergaard mødt de der ‘nationalister’ igen, nu ved vi, hvor vi har dem. Tøv en kende. Man ved ikke. hvor man har Westergaard, Vilks og Park. Westergaard gik fra bladtegner til kunstner i 2006, som Vilks bemærker, nu er det kun enfoldige, der ved, hvor de har ham, og han er alligevel ligeglad. Jeg er for det meste også.

Positionering er for dem, der er i politik, og sådan betragter jeg ikke mig selv. Det er en anden snak, jeg gerne vil tage op på et senere tidspunkt. Klik for helskærm.

Van Gogh 2.11.2014, II 027Van Gogh 2.11.2014, II 008Van Gogh 2.11.2014, I 118Van Gogh 2.11.2014, I 016

Van Gogh 2.11.2014, I 034van gogh, 2.11.2014, III 039van gogh, 2.11.2014, III 017van gogh, 2.11.2014, III 019Van Gogh 2.11.2014, I 148Van Gogh 2.11.2014, II 033Van Gogh 2.11.2014, I 216Van Gogh P fotos 501Van Gogh 2.11.2014, I 179Van Gogh 2.11.2014, I 173Van Gogh P fotos 528Van Gogh P fotos 456

Robert Redeker er en god fotograf, man kan se det her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] vor wenigen Tagen tauchte nun ein Foto Nydahls auf. Es stammt aus dem Jahr 2014 und zeigt den Vorstandsvorsitzenden der „Buddhismus Stiftung Diamantweg”, Ole Nydahl, wie er […]

trackback

[…] vor wenigen Tagen tauchte nun ein Foto Nydahls auf. Es stammt aus dem Jahr 2014 und zeigt den Vorstandsvorsitzenden der „Buddhismus Stiftung Diamantweg”, Ole Nydahl, wie er […]

trackback

[…] ist in diesem Zusammenhang sicher auch, dass auf der Website des rechtspopulistischen Blogs, von der dieses Foto stammt, ein Kommentar zu lesen ist, der aus dem Dänischen ins Deutsche […]

trackback

[…] Vilks med ekstreme venner, Christiansborg 2 november 2014 […]

trackback

[…] Billedet er taget på Christiansborg den 2 november 2014 […]

trackback

[…] Se også Wilders’ tale på Christiansborg i november. […]

trackback

[…] også Wilders’ tale på Christiansborg i november. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || […]

trackback

[…] blev holdt den 15 november, 13 dagen efter talen i København. Den er dog ret andeledes, hvad nok kan tilskrives de betroede medarbejder og taleskriver, Paul […]

trackback

[…] Se også Geert Wilders: Theo van Gogh, 10 years […]

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Forsøger igen da første forsøg blev betegnet med- Your comment is awaiting moderation, og synes ganske forsvundet. Jeg besluttede mig til, ikke at se ud af vinduerne, og man kan komme en del ad vejen ved AT TAGE SIG SAMMEN. (min fremhævelse PB). “One would think he was going to have his throat cut. Whereas, if he had the smallest sense, he’d understand that his punishment is really a reward. He’s being sent to an island. That’s to say, he’s being sent to a place where he’ll meet the most interesting set of men and women to be found anywhere… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  steen

Steen Det er nok rent teknisk, jeg kan ikke se min først afsendte kommentar på siden trods gentagne opdateringer af hjemmesiden på trods af den kronologisk er sat på før jeg sender anden gang. Flere links stopper eller forsinker generelt visningen, det kan delvis undgås ved at udelade www. eller http-og så videre i linkene så de blot gengives i forkortet form. Som jeg forstår det. Blev nyligt ringet op af en kvindetemme der hævdede hun var fra Microoft, hun mente jeg havde downloadet farlige filer, jeg måtte berolige hende med jeg ikke havde brugt windows et par år, hvorpå… Read more »

Djævleøen
Djævleøen
7 years ago

Jeg besluttede mig til, ikke at se ud af vinduerne, og man kan komme en del ad vejen ved AT TAGE SIG SAMMEN. (min fremhævelse PB). “One would think he was going to have his throat cut. Whereas, if he had the smallest sense, he’d understand that his punishment is really a reward. He’s being sent to an island. That’s to say, he’s being sent to a place where he’ll meet the most interesting set of men and women to be found anywhere in the world. All the people who, for one reason or another, have got too self-consciously individual… Read more »

trackback

[…] Der kommer tre videoes til, jeg ved ikke nøjagtigt hvornår. Se også Geert Wilders: Theo van Gogh, 10 years […]

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago

Hvis skældsordene er citat, skulle der vel have været et par citationstegn – eller en anden markering! Sådan plejer stort set alle andre medier at gøre for at udelukke tvivl.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Det har du helt ret i. Men nu er Wikipedia for alle der vil ytre sig der, beklageligvis, så vidt jeg ved, uden nogen som helst krav om metode der ligner den gængse. Der er et kolon før den væmmelige opremsning begynder, hvilket kunne tolkes, og af mig blivet tolket, som tegn på det afsnit der er kolonnet følgende er citat fra det just omtalte kodede budskab. Men det er uklart formuleret, og dårligt markeret. Jeg synes dog, du drager konklusionen at Wikipedia oplyser Redakers adresse for kvikt. Der er forhåbentlig “kun” tale om den egn respektivt den adresse, han… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
7 years ago

Tak Steen for at du fik Ole Nydahl med. Han har været klar i mælet i årtier.

Svend Andersen
7 years ago
Reply to  Tim Pallis

Enig. Som min gode ven Henrik Ræder Clausen bemærkede til en privat fest for nylig: “Ole Nydahl er Danmarks første og største ‘islamofob’ – han burde være tildelt Nobels fredspris!”

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago

Bemærk venligst, at det “frie” Wikipedia omtaler Robert Redeker som “svin” og “arrogant løgner”. I 2006 modtog han dødstrusler, der tvang ham til at opgive sin hidtidige livsførelse og flytte til en landsby, som politiet konstant overvåger, og som Wikipedia nu henleder offentlighedens opmærksomhed på. Wikipedia: http://da.wikipedia.org/wiki/Robert_Redeker Robert Redeker Fra Wikipedia, den frie encyklopædi Robert Redeker (født 1954) er fransk forfatter, filosof og tidligere gymnasielærer i en mindre by i det sydlige Frankrig nær Toulouse. Siden 2006 har han og hans familie levet under konstant politibeskyttelse, efter at han den 19. september 2006 offentliggjorde en artikel i den franske avis… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Wikipedia citerer fra et budskab opsnappet af fransk efterretningsvirksomhed. Betegnelserne “svin” og “arrogant løgner” er hvad attentatplanlæggere ytrede.

Wikipedia er relativt objektiv her.

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Måske lidt brutalt sagt, men bestemt ikke ment: “Mennesker er det interessanteste” som Steen skriver, og han er eminent til ikoner. Ja, ca. en snes stykker, der hører til i mit liv, er “det interessanteste”, og antageligt gælder det det samme i hans liv. Men desuden findes der et fag: Historiestudiet. Det bevarer og behandler tekster. Derfor er det ikke de enkelte, levende personer i deres fysiske fremtoning, der er det vigtigste. De forsvinder, og de fleste bliver glemt. Derimod kan de tekster, de efterlader, overleve og virke. Uden skrift forsvinder fortiden. Uden fortid kan de talrige syge (d.v.s. masochistiske)… Read more »

Svend Andersen
7 years ago

Smukke og levende billeder, Steen, som altid når du fotograferer mennesker. Når man tænker tilbage og mindes dine fotos fra lignende begivenheder, virker det som om at ‘islamofoberne’s forsamlinger bliver stadig større, og at de ser stedse mere afslappede ud. Herligt.

PFEP
PFEP
7 years ago

Jag läste Wilders manuskript till talet på GoV, mycket bra får jag säga, det enda jag retar mig över är att jag inte var i Köpenhamn, bu-hu 😉

Ludvig
Ludvig
7 years ago

Det var härligt att för en gångs skull få se en a v s p ä n d Wilders,en Wilders bland vänner.
I sista bilden finns till och med ett stråk av glädje i hans ansikte – och därbakom självklart annat,mörkare (är det förträngd sorg?;spåren av tio hårda år). Ett mästerligt porträtt, och en värmande bildsvit.

“Videos kommer dryppende”,lovar du.Tack på förhand,Steen!

Erling
Erling
7 years ago

A propos vandmaerke: tjener du nogen penge paa dine billeder? Som Lightmann skriver, er de rigtig gode, saerligt Westergaard er meget fotogen.

Erling
Erling
7 years ago
Reply to  steen

Tak for linket – pinligt! Een ting er at ‘komme til’ at laane et billede, men naar man ligefrem saetter en mand til at photoshoppe vandmaerket ud…

Jeg vaelger at se det som et positivt tegn: traditionelle medier paa vej samme vej som telefonbokse, CRT-skaerme og fodpost.

Men det er selvfoelgelig en ringe troest for dig.

Svend Andersen
7 years ago
Reply to  steen

pi-news bruger forhåbentlig ikke dine billeder uden aftale (se nederst under artiklen)
http://www.pi-news.net/2014/11/video-rede-von-geert-wilders-im-daenischen-parlament-zum-10-todestag-theo-van-goghs/

Ola
Ola
7 years ago
Reply to  steen

Takk fra Norge til Snaphanen for billedserien av disse gigantene-.Optimismen lyser fra deres øyne.

Da Capo
Da Capo
7 years ago

“Det er elegant mad, man få i tårnets restaurant”

Varfor ingen bild då – åt oss andre svältande ude i självexilen, som motbild till det vietnamesiska krubbet på Classensgade?

Lightmann
Lightmann
7 years ago

Fantastiske billeder. Alle som een, Helte. Egentlig kan disse billeder, og følgende videoer, bruges som research af en flittig instruktør, når han/hun skal lave en film om nutidens svar på 1864 – Ingen undskyldninger for ikke at gøre det historisk korrekt, i de sidste 30 års arkiver er der masser af dokumentation om hvad der ledte til Danmarks og Europas fald.

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x