2
nov
Seneste opdatering: 21/1-15 kl. 0521
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wilders’ tale kan lĂŠses pĂ„ Frontpage Magazine: To Keep the Flame of Liberty Burning. Der kommer flere videoes, mĂ„ske allerede i dag, tirsdag. Nej, vi kan ikke tale om det. af Uwe Max Jensen. TFS-konference pĂ„ Christiansborg – Venstreradikale pĂ„ plads, herunder Redox’ Simon BĂŒnger Poulsen

Wilders, Westergaard, Vilks and Vertigo

Van Gogh 2.11.2014, I 208

Det var en lang dag pÄ Christiansborg og en lang aften i tÄrnets restaurant 106 meter over gadeplan. Jeg lider af en helt urimelig hÞjdeskrÊk, jeg har aldrig villet bo hÞjere en fÞrste sal, men jeg lod mig overtale at tage med derop. Jeg besluttede mig til, ikke at se ud af vinduerne, og man kan komme en del ad vejen ved at tage sig sammen. Det er elegant mad, man fÄ i tÄrnets restaurant, og Wilders lod til at nyde at vÊre ude og spise blandt almindelige danskere, om de nu genkendte ham eller ej. Han er ikke vant til det hjemme i sit safe-house. Han var gladere end jeg har set ham de andre tre-fire andre gange, han har vÊret i Danmark.

Der fĂžlger meget materiale de kommende dage. Videos kommer dryppende. Man mĂ„ leve med, jeg er nĂždt til at vandmĂŠrke fotografierne. Vilks og Westergaard har ikke vĂŠret pĂ„ samme foto siden 2007. Nu har Vilks og Westergaard mĂždt de der ‘nationalister’ igen, nu ved vi, hvor vi har dem. TĂžv en kende. Man ved ikke. hvor man har Westergaard, Vilks og Park. Westergaard gik fra bladtegner til kunstner i 2006, som Vilks bemĂŠrker, nu er det kun enfoldige, der ved, hvor de har ham, og han er alligevel ligeglad. Jeg er for det meste ogsĂ„.

Positionering er for dem, der er i politik, og sÄdan betragter jeg ikke mig selv. Det er en anden snak, jeg gerne vil tage op pÄ et senere tidspunkt. Klik for helskÊrm.

Van Gogh 2.11.2014, II 027Van Gogh 2.11.2014, II 008Van Gogh 2.11.2014, I 118Van Gogh 2.11.2014, I 016

Van Gogh 2.11.2014, I 034van gogh, 2.11.2014, III 039van gogh, 2.11.2014, III 017van gogh, 2.11.2014, III 019Van Gogh 2.11.2014, I 148Van Gogh 2.11.2014, II 033Van Gogh 2.11.2014, I 216Van Gogh P fotos 501Van Gogh 2.11.2014, I 179Van Gogh 2.11.2014, I 173Van Gogh P fotos 528Van Gogh P fotos 456

Robert Redeker er en god fotograf, man kan se det her.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] vor wenigen Tagen tauchte nun ein Foto Nydahls auf. Es stammt aus dem Jahr 2014 und zeigt den Vorstandsvorsitzenden der „Buddhismus Stiftung Diamantweg”, Ole Nydahl, wie er […]

trackback

[…] vor wenigen Tagen tauchte nun ein Foto Nydahls auf. Es stammt aus dem Jahr 2014 und zeigt den Vorstandsvorsitzenden der „Buddhismus Stiftung Diamantweg”, Ole Nydahl, wie er […]

trackback

[…] ist in diesem Zusammenhang sicher auch, dass auf der Website des rechtspopulistischen Blogs, von der dieses Foto stammt, ein Kommentar zu lesen ist, der aus dem DĂ€nischen ins Deutsche […]

trackback

[…] Vilks med ekstreme venner, Christiansborg 2 november 2014 […]

trackback

[…] Billedet er taget pĂ„ Christiansborg den 2 november 2014 […]

trackback

[…] Se ogsĂ„ Wilders’ tale pĂ„ Christiansborg i november. […]

trackback

[…] ogsĂ„ Wilders’ tale pĂ„ Christiansborg i november. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || […]

trackback

[…] blev holdt den 15 november, 13 dagen efter talen i KĂžbenhavn. Den er dog ret andeledes, hvad nok kan tilskrives de betroede medarbejder og taleskriver, Paul […]

trackback

[…] Se ogsĂ„ Geert Wilders: Theo van Gogh, 10 years […]

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

ForsĂžger igen da fĂžrste forsĂžg blev betegnet med- Your comment is awaiting moderation, og synes ganske forsvundet. Jeg besluttede mig til, ikke at se ud af vinduerne, og man kan komme en del ad vejen ved AT TAGE SIG SAMMEN. (min fremhĂŠvelse PB). “One would think he was going to have his throat cut. Whereas, if he had the smallest sense, he’d understand that his punishment is really a reward. He’s being sent to an island. That’s to say, he’s being sent to a place where he’ll meet the most interesting set of men and women to be found anywhere… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  steen

Steen Det er nok rent teknisk, jeg kan ikke se min fĂžrst afsendte kommentar pĂ„ siden trods gentagne opdateringer af hjemmesiden pĂ„ trods af den kronologisk er sat pĂ„ fĂžr jeg sender anden gang. Flere links stopper eller forsinker generelt visningen, det kan delvis undgĂ„s ved at udelade www. eller http-og sĂ„ videre i linkene sĂ„ de blot gengives i forkortet form. Som jeg forstĂ„r det. Blev nyligt ringet op af en kvindetemme der hĂŠvdede hun var fra Microoft, hun mente jeg havde downloadet farlige filer, jeg mĂ„tte berolige hende med jeg ikke havde brugt windows et par Ă„r, hvorpĂ„… Read more »

DjĂŠvleĂžen
DjĂŠvleĂžen
9 years ago

Jeg besluttede mig til, ikke at se ud af vinduerne, og man kan komme en del ad vejen ved AT TAGE SIG SAMMEN. (min fremhĂŠvelse PB). “One would think he was going to have his throat cut. Whereas, if he had the smallest sense, he’d understand that his punishment is really a reward. He’s being sent to an island. That’s to say, he’s being sent to a place where he’ll meet the most interesting set of men and women to be found anywhere in the world. All the people who, for one reason or another, have got too self-consciously individual… Read more »

trackback

[…] Der kommer tre videoes til, jeg ved ikke nĂžjagtigt hvornĂ„r. Se ogsĂ„ Geert Wilders: Theo van Gogh, 10 years […]

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
9 years ago

Hvis skĂŠldsordene er citat, skulle der vel have vĂŠret et par citationstegn – eller en anden markering! SĂ„dan plejer stort set alle andre medier at gĂžre for at udelukke tvivl.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Det har du helt ret i. Men nu er Wikipedia for alle der vil ytre sig der, beklageligvis, sĂ„ vidt jeg ved, uden nogen som helst krav om metode der ligner den gĂŠngse. Der er et kolon fĂžr den vĂŠmmelige opremsning begynder, hvilket kunne tolkes, og af mig blivet tolket, som tegn pĂ„ det afsnit der er kolonnet fĂžlgende er citat fra det just omtalte kodede budskab. Men det er uklart formuleret, og dĂ„rligt markeret. Jeg synes dog, du drager konklusionen at Wikipedia oplyser Redakers adresse for kvikt. Der er forhĂ„bentlig “kun” tale om den egn respektivt den adresse, han… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
9 years ago

Tak Steen for at du fik Ole Nydahl med. Han har vĂŠret klar i mĂŠlet i Ă„rtier.

Svend Andersen
Svend Andersen
9 years ago
Reply to  Tim Pallis

Enig. Som min gode ven Henrik RĂŠder Clausen bemĂŠrkede til en privat fest for nylig: “Ole Nydahl er Danmarks fĂžrste og stĂžrste ‘islamofob’ – han burde vĂŠre tildelt Nobels fredspris!”

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
9 years ago

BemĂŠrk venligst, at det “frie” Wikipedia omtaler Robert Redeker som “svin” og “arrogant lĂžgner”. I 2006 modtog han dĂždstrusler, der tvang ham til at opgive sin hidtidige livsfĂžrelse og flytte til en landsby, som politiet konstant overvĂ„ger, og som Wikipedia nu henleder offentlighedens opmĂŠrksomhed pĂ„. Wikipedia: http://da.wikipedia.org/wiki/Robert_Redeker Robert Redeker Fra Wikipedia, den frie encyklopĂŠdi Robert Redeker (fĂždt 1954) er fransk forfatter, filosof og tidligere gymnasielĂŠrer i en mindre by i det sydlige Frankrig nĂŠr Toulouse. Siden 2006 har han og hans familie levet under konstant politibeskyttelse, efter at han den 19. september 2006 offentliggjorde en artikel i den franske avis… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Wikipedia citerer fra et budskab opsnappet af fransk efterretningsvirksomhed. Betegnelserne “svin” og “arrogant lþgner” er hvad attentatplanléggere ytrede.

Wikipedia er relativt objektiv her.

Anonymous
Anonymous
9 years ago

MĂ„ske lidt brutalt sagt, men bestemt ikke ment: “Mennesker er det interessanteste” som Steen skriver, og han er eminent til ikoner. Ja, ca. en snes stykker, der hĂžrer til i mit liv, er “det interessanteste”, og antageligt gĂŠlder det det samme i hans liv. Men desuden findes der et fag: Historiestudiet. Det bevarer og behandler tekster. Derfor er det ikke de enkelte, levende personer i deres fysiske fremtoning, der er det vigtigste. De forsvinder, og de fleste bliver glemt. Derimod kan de tekster, de efterlader, overleve og virke. Uden skrift forsvinder fortiden. Uden fortid kan de talrige syge (d.v.s. masochistiske)… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
9 years ago

Smukke og levende billeder, Steen, som altid nĂ„r du fotograferer mennesker. NĂ„r man tĂŠnker tilbage og mindes dine fotos fra lignende begivenheder, virker det som om at ‘islamofoberne’s forsamlinger bliver stadig stĂžrre, og at de ser stedse mere afslappede ud. Herligt.

PFEP
PFEP
9 years ago

Jag lĂ€ste Wilders manuskript till talet pĂ„ GoV, mycket bra fĂ„r jag sĂ€ga, det enda jag retar mig över Ă€r att jag inte var i Köpenhamn, bu-hu 😉

Ludvig
Ludvig
9 years ago

Det var hÀrligt att för en gÄngs skull fÄ se en a v s p À n d Wilders,en Wilders bland vÀnner.
I sista bilden finns till och med ett strĂ„k av glĂ€dje i hans ansikte – och dĂ€rbakom sjĂ€lvklart annat,mörkare (Ă€r det förtrĂ€ngd sorg?;spĂ„ren av tio hĂ„rda Ă„r). Ett mĂ€sterligt portrĂ€tt, och en vĂ€rmande bildsvit.

“Videos kommer dryppende”,lovar du.Tack pĂ„ förhand,Steen!

Erling
Erling
9 years ago

A propos vandmaerke: tjener du nogen penge paa dine billeder? Som Lightmann skriver, er de rigtig gode, saerligt Westergaard er meget fotogen.

Erling
Erling
9 years ago
Reply to  steen

Tak for linket – pinligt! Een ting er at ‘komme til’ at laane et billede, men naar man ligefrem saetter en mand til at photoshoppe vandmaerket ud…

Jeg vaelger at se det som et positivt tegn: traditionelle medier paa vej samme vej som telefonbokse, CRT-skaerme og fodpost.

Men det er selvfoelgelig en ringe troest for dig.

Svend Andersen
Svend Andersen
9 years ago
Reply to  steen

pi-news bruger forhÄbentlig ikke dine billeder uden aftale (se nederst under artiklen)
http://www.pi-news.net/2014/11/video-rede-von-geert-wilders-im-daenischen-parlament-zum-10-todestag-theo-van-goghs/

Ola
Ola
9 years ago
Reply to  steen

Takk fra Norge til Snaphanen for billedserien av disse gigantene-.Optimismen lyser fra deres Ăžyne.

Da Capo
Da Capo
9 years ago

“Det er elegant mad, man fĂ„ i tĂ„rnets restaurant”

Varfor ingen bild dĂ„ – Ă„t oss andre svĂ€ltande ude i sjĂ€lvexilen, som motbild till det vietnamesiska krubbet pĂ„ Classensgade?

Lightmann
Lightmann
9 years ago

Fantastiske billeder. Alle som een, Helte. Egentlig kan disse billeder, og fĂžlgende videoer, bruges som research af en flittig instruktĂžr, nĂ„r han/hun skal lave en film om nutidens svar pĂ„ 1864 – Ingen undskyldninger for ikke at gĂžre det historisk korrekt, i de sidste 30 Ă„rs arkiver er der masser af dokumentation om hvad der ledte til Danmarks og Europas fald.

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x