12
nov
Seneste opdatering: 14/11-14 kl. 1404
63 kommentarer - Tryk for at kommentere!

jpgJeg har stemt ved samtlige valg i Danmark siden 1971. Det er seksten folketingsvalg plus de andre, vel alt i alt 25. Nu har jeg mistet lysten. DF har været det mindst ringe siden 2001, men tretten år har vist, at det ikke er godt nok.  DF og mange af Venstres vælgere mener stort set som jeg jeg, men partierne har så mange underlige ting for. Det er ikke godt nok længere. Jeg har overvejet det nogle uger. Jeg står af.

At Danmark har 20.000 asylsøgere og ikke 100.000 skyldes udelukkende, at rygterne i asylbranchen stadig bilder folk ind, at Sverige er det bedste sted at søge hen. Vi der er inde i detaljerne ved, at det er det ikke længere. Mange tusinder skal overvintre ude i en iskold skov i et asylsystem, der i praksis er brudt sammen, i et land der ikke længere har noget at tilbyde, der ligner en normal tilværelse. Rygtet vil brede sig, og så stå masserne i Danmark og Norge, og hvad så, politiker?

Alle danske politikere skruer lidt på knapper, og hvergang de skruer, står der en journalist med et kamera eller en mikrofon. Aldrig har så mange uinteressante personer fået så meget medietid. De fornærmer deres vælgeres intelligens, og de løser ingen problemer. Problemet er, at man stadig har retskrav på asylbehandling, hvis man møder op i Danmark. Det vil gælde alle, der flygter fra de kommende mellemøstkrige, og alle 1.4 milliarder ekstra afrikanere, der kommer til verden de næste 30 år. Vi befinder os ikke i en speciel tid, vi befinder os foran 30 specielle år.

Ingen partier har noget svar på det, de har næppe fattet perspektiverne endnu. De fortsætter med at humpe fra tue til tue og foregive, de leverer løsninger for de penge, vi giver dem. At sætte sig op imod FN,EU og Europadomstolen, er det sidste de vil gøre. De fortsætter med at dryp-ødelægge Danmark, måske holder deres ‘politik’ to år til ad gangen. Jeg kan ikke stemme på, at Danmark principielt kan blive som Sverige. 30 % af udenlandsk afstamning, der også vil blive 50 %. Politikerne der lader det forblive en risiko, kan jeg ikke stemme på.

Siden 2001 har Danmark kunnet være stolt over en folkelig debat, der også blev kvalificeret af jurister, historikere, filosoffer, demografer, præster og politologer. Hvis danske politikere har læst de kronikker og bøger, har de ikke ladet sig mærke med det. Bare i år har tunge navne som fhv rigsstastistiker Plovsing og Poul Christian Matthiessen og Gunnar Viby Mogensen skrevet Integrationen går dårligt og Udlændingepolitik og realiteter. Der står alt, hvad man behøver vide, men igen politiker har afsløret, at de har læst det. Så er det, man mister noget af troen på debattens og dokumentationens betydning.

Det er gået op for mig, at jeg ikke kan påvirke politikerne med fakta. Den eneste måde at nå dem på, er ved at prøve at få befolkningen til at hive tæppet væk under deres position. Befolkningen har vist haft et flertal for politikerne multikultur. Ikke i 1983, ikke i 2001 og ikke siden. I virkeligheden befinder samtlige 600.000 udlændinge, som de har plantet i Danmark, sig her imod flertallets ønske, i sig selv en temmelig farlig politisk øvelse, der ikke har bekymret Christiansborg hvad jeg ved af.

Men befolkningen stemmer ikke nok efter deres overbevisning, og det er den eneste grund til, at Christiansborg fortsætter uanfægtet. Man kan godt glemme, at øve indflydelse på politikerene andet end via dem, der stemmer på dem. De får éndags-chock, når det går særlig slemt, og så vender de tilbage til deres osteklokke, hvor prioritet nr. et er,  at skaffe deres egen klub så meget levebrød som muligt. Jeg er ligeglad med deres klub.

Jeg er vokset op med en ukonkret, lidt arrogant foragt for politikere, som man kan tillade sig, når alt går pingeling,  men i dag er den blevet uhyre konkret. I fire år har jeg ikke villet høre på dem, og nu vil jeg ikke stemme på dem. Der skal nok komme nogle andre at stemme på senere, det gør ikke noget at sidde over i 2015. Jeg vil glæde mig til at blive på sofaen, for jeg ved nøjagtig hvorfor jeg gør det. Jeg foragter dem, fordi de er demokratisk narrefisse, der på fjerde årti kører henover et folkeflertal. De formindsker demokratiet i enhvers øjne, ved at være mere loyale overfor FN og EU end for Danmark. Jeg ønsker ikke, at nogen araber skal lide, men jeg har nået det punkt, hvor jeg skal vælge mellem milioner af dem og deres rettigheder og Danmark, og jeg vælger mit land. Ikke at gøre det er perverst.

Kan man blive ved med at blogge, når erfaringerne er så nedslående? Måske skal der bare justeringer til, hvis det ikke skal kvæles i væmmelse. En politisk blog, der ikke handler om politik? Man skal ikke give op over for ‘udfordringer’. Jeg kan tage nogle billeder og høre noget musik, jeg skruer i forvejen over på NDR eller SR 2, hvis der dukker en politiker op i radioen. Det er svært helt at undgå dem, men det bliver en sport og en kunstart. Tal ærligt om virkeligheden, og jeg åbner igen for radioen.

Se idag Merit Wager: Det är tio år för sent (Jeg ville sige femten, muligvis havde de kunnet nå det, hvis de havde lyttet til Maurijio Rojas i 2005, men det er hypotetisk nu.) Om tyve år vil vi tænke tilbage på denne tid, som en hvor vi stadig levede i troen på den svenske stats fulde kontrol over landet. De nærmeste år i Sverige bliver styret af panik og tilfældigheder, det bliver et land for kaoteoretikere. Det kan starte den 3 december med regeringskrise, eller det kan have en anden grund. En terrorsag, et politimord, hvad  som helst.

Jeg har skrevet om Sverige i fjorten år, jeg har haft ret hele tiden, men de ville hellere kalde mig racist. OK. Jeg trækker på skuldrene, jeg skal ikke leve med følgerne og bagtroppens bagtrop, som også fylder godt op i Riksdagen, interesserer mig ikke andet end som komedienummer og studieobjekt. Virkeligheden tager over som pædagog for Sveriges elite, den er også meget mere effektiv end jeg. Mit hjerte går ud til hver menig svensker, der får sit liv ødelagt eller mister det af dette. Mange hundreder svenskere har mistet livet af multikulturen, mange tusinder kommer til det.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

63 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] første gang siden 1972 stemmer jeg ikke. Jeg afventer Dansk Samling, men jeg vil opfordre enhver der vil stemme til at stemme på det mindst […]

trackback

[…] Noget vil vise sig. Hvis jeg hæftede mig ved modgang, var det allerede sket for mange år siden. Men Gud mildner luften for de uanstændige mennesker, der ikke tænder på Uwe’s røv, det har Gud gjort hidtil. Man kunne selvfølgelig også holde sin mund og gå lange, empatiske, holdbare ture i naturen med en kontaktannonce, og se en fodboldkamp, når man kom hjem. Tanken har strejfet mig, når jeg hørte danske politikere udtale sig, men så lod jeg bare være med det andet end pletvist. Det kommende valgs ene eller anden landsforrædder, det hører jeg ikke på og jeg stemmer… Read more »

Ole Madsen
Ole Madsen
8 years ago

Pegida-bevægelsen vokser. Fremskridtspartiet i Norge, Sverigesdemokraterne og Dansk Folkeparti vokser. Marie Le’Pens parti, Wilders parti og UKIP vokser. Og alt tyder på, at væksten fortsætter. På et tidspunkt vil det føre til en folkelig revolution, som man så det i DDR og det tidligere Sovjetunionen. Man må håbe, at det bliver en fredelig omvæltning, men man kan have sine tvivl.

trackback

[…] Lene: Hvad nu hvis de såkaldte politikere slet ikke er politikere? Måske… […]

Lene
Lene
8 years ago

Hvad nu hvis de såkaldte politikere slet ikke er politikere? Måske skulle vi begynde at tænke i nye baner. Jeg tror nemlig, at hele den politiske klasse er en stor MAFIA, og så kan det hele hjælpe lige fedt.

I øvrigt stiller Lars Hedegaard op, har jeg forstået. Så hvad med at sætte kryds ved ham? Det vil da være en klar meningstilkendegivelse.

trackback

[…] Danske politikere har hidtil ignoreret sagkundskaben, og mon ikke også de ignorerer Gunnar Viby Mogensen og Poul Christian Matthiessen en gang til? Dette er en vigtig kronik. Ikke at jeg tror, en kvalificeret dansk debat gør indtryk på Folketinget. Det er derfor, jeg har meldt mig ud af demokratiet. […]

trackback

[…] Når man tænker på, at dette er skabt af en klike af politikere og do-gooders henover hovedet på et demokratisk flertal, er det skandaløst. En ringe trøst er det, at svenske politikere er langt, langt værre. Man må formode, at etnisk-religøse konflikter er cementeret i Danmark for al fremtid af denne lille klike, og at de desværre er døde når deres gerning har nået fuld blomst, og nogle ønsker at straffe dem. De vil have bragt sig i sikkerhed, der hvor Svend Auken er. Jeg har gjort op med dem. De er ikke mine repræsentanter. […]

trackback

[…] her 13 år efter 2001 valget stadig en krig for vores efterkommere. Derfor har jeg efter 42 år meldt mig ud af demokratiet, som så stort på befolkningen i 1983, og jeg melder mig ikke ind igen før et parti foretager det […]

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
8 years ago

@ Britta Due Andersen.

Selvfølgelig betragter de Radikale Gutmenschen DF som besværlige racister, der ikke er sturene. Men det får ingen skeptiker til at falde på halen og blive benovet over selve det at DF stadig findes. Hvorfor går du ikke ind i substansen? Hvorfor besvarer du ikke de stillede spørgsmål og den kritik, der rettes mod DF på helt konkrete, aktuelle politiske punkter: 1) Konventionerne? 2) Belastningen af offentlig velfærd?

Arne von Kappelgaard
Arne von Kappelgaard
8 years ago

@ Britta Due Andersen Forstår du ikke, at i min naivitet troede jeg, at da DF kom frem med deres kontante og markante meninger, at de ville kæmpe for sagen! Derfor har jeg stemt på dem – fra de kom frem – både til FT-og kommunevalg.Men deres fremgang har åbenbart gjort dem bløde og magelige, og som bekendt, bløde senge giver slappe drenge. Hvor er deres mærkesager og skarpe kanter? Det hele er forduftet, fordi man anglede efter anerkendelse, og blive en del af Danmarks største beskyttede værksted. I min optik, livet er ikke nogen popularitets konkurrence.Som de gamle sagde:… Read more »

Cimbreren
Cimbreren
8 years ago

Virkelig bra artikel, Steen! Jeg forstår dig godt, og jeg har selv gået med samme tanker, for DF mangler pondus! De er blevet lidt for ‘pæne’. Det ville skabe respekt, hvis politikere sagde, at nok er nok, og nu sender vi samtlige muhammedanere, som truer både tegnere, skribenter, politikere og kristne asylsøgere og indvandrere UD med den første bananbåd! Vi skal også have dem ud, som opfordrer til drab på jøder og kristne, fx imamer. Det ville også være på sin plads, at DF begyndte at tale om danskerne som et oprindeligt folkeslag med iboende menneskerettigheder, fx rettigheder til at… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Hvem tror i ærlig talt De radikale er mest “bange” for – at i ikke stemmer eller giver DF en proteststemme?
Når vi ser på situationen i Sverige, så læser vi stemningen derover ved at se på, hvor mange stemmer Sverigesdemokraterne får ved valg / meningsmålinger. Hvis de bare bliver hjemme eller står i meningsmålingerne som “ved ikke”, tager svenske politikkerne dem ikke alvorligt.

Arne von Kappelgaard
Arne von Kappelgaard
8 years ago

Ingen konventioner/menneskerettigheder pålægger et land at undergrave sig selv, af udefra kommende! Nu er konventionerne jo ikke hugget ud i stentavler og bragt ned til menneskene. De er skabt i tiden efter WW-II, og ingen kunne dengang forestille sig, hvad der senere ville ske. At EU-domstolen så også kommer med nogle domme (bl.a. Metock)der belaster systemet,er helt ude i hampen, gør det ikke bedre. Men Danmark er klassens flinke dreng, og følger trolig trop, og får det implementeret i dansk lovgivning. Seneste er børnepenge og SU. Hvorfor kan alverdens bekvemmeligheds flygtninge syge asyl med diverse falske begrundelser? Hvorfor bliver afviste… Read more »

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
8 years ago

@ Morten & Gunnar:

Gå dog i struben på konventionerne for fuld skrue – NU inden valget! Hvorfor arrangerer DF ikke en konference på Christiansborg, så hele denne Augiasstald bliver kulegravet? Medierne, politikerne og vælgerne er uvidende og forvirrede på dette punkt. Ring til Ole Hasselbalch, som er ekspert i problemet.

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
8 years ago

@ Udmærket, at Martin Henriksen omtalte konventionerne. Men hallo – det er bare flere år siden! I mellemtiden er problemerne kun blevet værre. Det er LIGE NU, DF – og ikke kun Henriksen engang i fortiden – skal slå i bordet og love vælgerne at opsige dem. Hvorfor sker det ikke? Tror Gunnar Biering, at DF-vælgerne er glemsomme og naive og bliver lykkelige blot fordi DF får flere mandater? Hvorfor skal det være nødvendigt at presse DF på netop dette punkt, som er det allervigtigste? Er der anden forklaring end at formanden helst ikke vil tale om det, når et… Read more »

Anonymous
Anonymous
8 years ago

@ Morten Dreyer:

DF har fået mange chancer – og forspildt dem! I går torsdag skrev Martin Henriksen på den korte avis om ikke-vestlige indvandrere, der chikanerer, truer og angriber danskere. Det er provokerende nedladende og dumt af ham at der ikke står ét ord om de KONVENTIONER, som nødvendigvis skal opsiges, hvis den ødelæggende folkevandring skal standses! Hvad er hans melding så værd? Kun uforpligtende brok!

Hvad bilder DF sig egentlig ind?

Gunnar Biering
8 years ago
Reply to  Anonymous

Hvis du vil vide noget om det, du udtaler dig om:

http://www.180grader.dk/Politik/df-tuneserlov-viser-behov-for-nye-konventioner

Morten Dreyer
Morten Dreyer
8 years ago

Jeg synes lige, at I skal give DF en chance ved valget.

Måske under devicen om det mindst ringe parti.

Intet parti er 100 procent på alle hylder.

Men hvis man sammenligner partierne på hver indsatsområde, så vinder DF.

Husk på, at hvis man stemmer blank eller sover længe på valgdagen, så er det en stemme til radikale eller socialkammeraterne.

Voldposten
Voldposten
8 years ago
Reply to  Morten Dreyer

…og hvis man stemmer på DF, så er det en stemme til ham den lille herreekviperings-mannequin, som bestyrer et parti hvis eneste værdigrundlag er det, der kan stå på hans egen konto i banken. Man kan jo også tage ved lære af DF’s bragende succés ved valget til EUSSR-parlamentet: Ikke så snart havde partiet fået en halv million stemmer før det pludseligt blev for fint til at være i gruppe med UKIP og kravlede i køjen hos David Cameron. Du ved nok, ham der så gerne vil have Tyrkiet ind i varmen, fordi England trænger til en muslimsk premierminister og… Read more »

Gunnar Biering
8 years ago

Jeg har altid ment, at Anker Jørgensens og Eva Gredals enstrengede bistandslov fra 1970’erne, hvor man erstattede et retsprincip med et trangsprincip, var en katastrofe. Det har ført os ud i det uføre, velfærdsstaten står i. Løsningen er logisk at genindføre optjeningsprincippet, hvor det er muligt.

Det har DF faktisk også foreslået i flere sammenhænge.

Flygtninge/indvandrere, der ikke har optjent noget, men har lovligt ophold, og andre, der ikke har betalt kontingent, må på en slags madpakkeordning. Og deres krav på indkvartering må naturligvis skrues ned, som flere desperate borgmestre også har fremført i den seneste tid.

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
8 years ago

@ Gunnar og Claus. Er I enige i, at offentlig velfærd er som en bilforsikring, som man bliver smidt ud af, hvis man kører råddent alt for tit? Er I enige i, at dette sker af hensyn til de andre bilister, der betaler OG kører ordentligt? Den enorme belastning af de offentlige budgetter – hospitalssektoren, kommunalt leveret kontanthjælp, børnechecks, førtidspensioner o.s.v. – må og skal reduceres. Dertil kommer 1000 andre reformer og nedskæringer. Denne gigantiske opgave skal løses i nær fremtid. Det er noget, mange politikere kan forstå, men de taler ikke om det, fordi de frygter at miste stemmer… Read more »

Victor
Victor
8 years ago

Torben – der er noget helt galt med din, og de værste økonom-mullahers logik: Hvis Københavns Kommune bygger en vej, så definerer excel-drengene det som et problem. Hvis et privat selskab bygger den samme vej – måske endda dyrere – så er det helt ok. Hvis en kirurg fjerner en blindtarm på et hospital i Aabenraa, så er han en parasit. Hvis hans kollega gennemfører den samme operation på det private Diakonissensygehus i Flensborg, så er økonomerne glade. (Selvom tyskernes private sundhedssystem koster nogle procent mere af BNP end det offentlige danske). Jeg er ikke uenig i, at vi skal… Read more »

PFEP
PFEP
8 years ago

Bästa Steen, jag har varit i politiken i Sverige med allt det innebär, ifall man nu inte har “rätt åsikt”. Jag får erkänna att jag idag har gömt mig bakom ett pseudonym, inte så mycket för egen del, men mera för den påverkan det har på mina barn och barnbarn. Jag skal inte i detalj beskriva verkligheten, men bara säga att; det krävs ganska mycket på individnivå att stå upp för sina åsikter. Nu kan jag jo enkelt lägga ut “bevis” på hur verkligheten ser ut, dock kommer inte jag göra det då andre är så mycket bättre att formulera… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
8 years ago

“..alle 1.4 milliarder ekstra afrikanere, der kommer til verden de næste 30 år.”. Og hér er vi ved problemets kerne: Det er ikke vestens eller Kinas CO2-udslip, der er problemet. Det er den enorme befolkningstilvækst i især Subsahara og Mellemøsten, der truer planetens overlevelse. Ikke desto mindre støtter selv lille Danmark Afrika med ca. 20 millioner kroner, så afrikanerne kan fortsætte med at formere sig uhæmmet. Det ville være bedre at kaste kondomer ned, men jeg kan nu være i tvivl om, hvorvidt afrikanerne kan finder ud af, at kondomer ikke er tyggegumme men skal begrænse befolkningstilvæksten. Måske ville det… Read more »

Hans E.
Hans E.
8 years ago

Med manga kulörta lycktor jag gick mig i livet ut, skrev en diktare.
Din blog är en kulört lyckta för mig.
Slocknar den blir vandringen mot ingenting bara tyngre.
Allt det bästa till dig.

Lars H
8 years ago

Lars Hedegaard er alternativet, som gør at jeg ikke bliver sofavælger til næste valg. Ærgerligt at man kun kan stemme på ham i Storkøbenhavn. 🙁

Svend Andersen
Svend Andersen
8 years ago
Reply to  Lars H

Jeg mener at vide, at Lars Hedegaard stiller op i Sjællands storkreds, og altså ikke i Storkøbenhavn.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  steen

kan man stemme på Hedegaard når man bor i udlandet?

Kurt
Kurt
8 years ago

Hvem kan oversætte min bog til svensk?

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
8 years ago

@ Gunnar Biering. DF svækker sig selv ved at forsømme og genere potentielle vælgere, som kræver argumentation og ansvarlighed. I årevis har partiet ført sig frem med intetsigende paroler som “dit valg” og andet pludder. Det er provokerende frækt! Når formand DJØF-Kristian samtidig stædigt undlader at udvise rettidig omhu og afstikke en strategi for reform af statslig velfærd, svækkes troværdigheden. DF bør være opmærksom på den kampagne, Liberal Alliance fører for tiden. Det er selvfølgelig valgflæsk, men parolerne har et relevant indhold. DF, V og K træder vande og kommer ikke med konkrete bud på det, mange mænd bekymrer sig… Read more »

Gunnar Biering
8 years ago

Kære Torben Vi må finde os i, at DF på det økonomiske område nærmest er socialdemokratisk. Det var der, de vælgere var, som først mærkede multikulturen. Jeg har for længst skrevet, at vi også behøver et parti med DFs værdipolitik og med en borgerlig økonomisk politik. Som de konservative vist var engang, eller lidt som de Uafhængige. Men hvem kan starte det op? Måske engang folk som Rasmus Jarlov. Indtil da mener jeg, at værdipolitik er vigtigere end mammon. Men det er sandelig også vigtigt at skabe rammer, så der kan blive flere rigtige arbejdspladser til nogle af de 800.000,… Read more »

Victor
Victor
8 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Okay Biering:

To spørgsmål:

1) Vil du stoppe DJØFerne?

2) Hvad vil du gøre for at sparke liv i Frederikshavn?

Gunnar Biering
8 years ago
Reply to  Victor

Svar:
1) Jeg vil stoppe den galopperende “New Public Management” med overdrevne rapporteringskrav, chefkontrakter med “måltal” o.s.v. Og jeg vil stemme for, at chefer i forskellige organisationer skal være fagligt kyndige i organisationens fag – hospitaler, forsvar, osv – og ikke kun juridisk eller økonomisk uddannede.
2) Frederikshavn har snart hele flåden. Derudover vil jeg standse/tilbagerulle samlingen af politi, retter, skattevæsen osv i få udvalgte store byer. Men ellers har jeg ikke nogen specifik plan for Frederikshavn.

Victor
Victor
8 years ago
Reply to  Victor

Er du liidt autistisk. Det var Frederikshavn som et symbol for udkantsdanmark. (Du kommer jo selv fra Frederiksberg)…

Helt ærligt: Jeg har faktisk ikke set DF komme med ret meget, der kan bruges i vores kamp.

Gunnar Biering
8 years ago

Som DF’er er jeg ked af, at du smider håndklædet i ringen, Sten. Husk på, at DF og den øvrige opposition intet har haft at sige de sidste 3 år. Og i 2001-2011 var DF nok så opsat på at komme ind i inderkredsen, at de var for føjelige. Og de konservative, og visse venstre-folk, vogtede jo på anstændigheden og kunne let have fjernet VKOs flertal.

Desuden var DF jo kun på 12% dengang. Hvis DF næste gang kommer op omkring 20%, kommer der andre boller på suppen. Hvad med at give det en chance?

Svend Andersen
Svend Andersen
8 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Gunnar, Steen er bestemt ikke alene om sine vurderinger af DF’s politik. Vi afventer en betydelig mere markant politik fra DF efter valget, men vil se det før vi tror det. Ellers er der andre alternativer.

Kan de ledende DF’ere virkelig ikke fornemme, at deres gamle kernevælgere føler sig svigtede?

Stephan Korsholm
Stephan Korsholm
8 years ago

Jeg læser din blog hver dag. Den burde blive gemt til eftertiden. Der er en stor mængde uvurderlig information for fremtidige historikere, når de skal skrive historien om vores kultur, og hvorfor den endte som den gjorde.

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
8 years ago

@ Ole Burde.

“Mit bedste gæt er at det først vil ske om 30-50 år …”

Du kan roligt fjerne nullet. Der skydes allerede i Europas byer.

intetnavntak
intetnavntak
8 years ago

Revolutionen SKAL starte om 3-5 år… Rusland nogen???

Victor
Victor
8 years ago

DF har længe været ude for mig.

Hovedgrundene:

1) Jeg har INTET set fra den kant, som skal stoppe den galopperende magtovertagelse af DJØFerne.

2) Måske skulle det være 1 a – og jeg har heller intet set, som vil gøre op med københavneriet og – endelig – aktivt støtte udkantsdanmark.

3) Partiet har i mange, mange år stemt FOR love, der var omsætninger af EU-direktiver…her har enhedslisten været klarere i spyttet.

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Kampen om Europas fremtid er ikke en gang BEGYNDT endnu ….så det forekomer mig lidt tidligt at gi’ op …. Når kampen begynder , bliver der ingen tvivl om det, for så vil kuglerne begynde at svirre om ørene . Mit bedste gæt er at det først vil ske om 30-50 år . Måske har den demokratiske velfærdsstat hele tiden været en tikkende bombe som nødvendigvis må destruere det samfund som har født den , vi har bare ikke kunnet se det indtil nu . Kina lader til at klare sig udmærket helt UDEN denne velsignede tilstand . Andre steder… Read more »

Anonymous
Anonymous
8 years ago
Reply to  Ole Burde

I hvert fald senest 30 år. Husk udviklingen går stærkt. Meget stærkt.

mb
mb
8 years ago

Jeg har stemt blankt ved de sidste valg, men læser nu, at blanke stemmer tælles som ugyldige, og så bliver sofaen jo lige så god.
Ville stemme på Hedegård hvis han stillede op i Kbh.
Stort interview med ham i Politiken http://politiken.dk/magasinet/interview/ECE2452103/umennesket-fra-vestbyen/

Arne von Kappelgaard
Arne von Kappelgaard
8 years ago

Både mennesker og dyr lærer af erfaringer og mønstre, og man er da på herrens mark, hvis man bliver ved med at sætte hænderne på en varm kogeplade, efter at have brændt sig i 40 år! Men det gælder ikke for vores ryggesløse politikere – ridderne af den gyldne ordstrøm -, de kulturradikale gutmenschen og for fagbevægelsen. Især sidstnævnte kan klandres, for at have gået forræderens ærinde og tjent usselheden. Det var deres medlemmer, der i årevis mærkede ulemperne, utrygheden, vandalisme og hærværk, chikanen og kriminaliteten på deres krop og i deres nærområder, men de blev skamløst stigmatiseret som racister/mørkemænd/nazister… Read more »

Asger Trier Engberg
Asger Trier Engberg
8 years ago

Hørt!

T Jensen
T Jensen
8 years ago

Kære Steen

Jeg har stemt på alle valg siden slut 60erne´. Jeg kan godt forstå dig, men håber at du vil overveje om det ikke er bedre at stemme. Håber,at du vil køre denne blog videre – den er vigtig for mig og sikkert for mange andre læsere.

Jeg har en lille bøn til dig. Du må meget meget gerne give os nogle flere fotografier med
stemningsmotiver – de er så livsbekræftende, smukke og poetiske. Tak for det.

Med kærlig hilsen

T. Jensen

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Jeg forstår udmærket Steen, det er også mit valg, indtil der kommer et parti, der tager virkeligheden alvorlig. Jeg er også ved at brække mig. Anders har ret, “Ved roret har vi nu den mest uduelige samling studentikose ignoranter landet nogensinde har næret ved sit bryst. Må de brænde i helvede.” Jeg kalder dem kulturforbrydere, for når man bevidst på trods af alle advarsler bliver ved med at lukke øjnene for virkeligheden kommer katastrofen. Her er fx hvad historiker, forfatter og kulturforsker Bent Jensen har advaret om, og hans advarsel skal tages alvorlig. Men lytter politikerne? Nej! det rager dem… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
8 years ago
Reply to  Machiavelli

Demokratiet er døende, længe leve Folkestyret!

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Ja, du kan også være sofavælger. Dog er det kun en af flere muligheder. Stil selv op, er en anden. Med sete kritikpunkter synes du oplagt værende en person der kunne tænke sig, der forekom nogle ændringer fremover, at der kom nogle andre prioriteringer. At der var andre muligheder end noget du gennem en længere periode ikke finder just velfungerende eller ret repræsenterende dine synspunkter. Vælg navnlig deltagelse hvis du vil påvirke. Vælg som anden mulighed opstilligsparate du er ret meget, temmelig eller noget enig med og få dem opstillet. Vælg andre end de sædvanlige med synspunkter du ikke bryder… Read more »

Anders
Anders
8 years ago
Reply to  Peter Buch

@Peter Buch
Sofaen er, som du så skråsikkert hævder, ikke mit førstevalg. Men smart lød det.
Du kan være forvisset om at jeg søger at påvirke hvem jeg kan, fra min forholdsvis beskedne position.
Hvem du end stemmer på, kender du dem ikke længere end til tænderne. Medmindre du besidder evnen til at afkode hyklerne. Og dem er der alt for mange af i dagens politiske spektrum.
En sådan ormegård styrer jeg gladelig udenom og blanker i stedet mine våben.

Anders
Anders
8 years ago

Vi farer imod katastrofen. Det er hævet over enhver tvivl. Ligeledes er det ganske sikkert, at vores politikere ikke anerkender problemerne og heller ikke vil komme til det. Det er svært for egocentrerede tosser at drive realpolitik, når de ligger under for fremmede magter og har hænderne fulde af andre folks penge. Kun rotterne på Christiansborg, har fattet at skuden er læk. Så nu smutter de på stribe. De ønsker ikke at blive holdt ansvarlige for deres forræderi imod Danmark og danskerne. Men de vil dog blive husket alligevel. Og ikke for det gode. Ved roret har vi nu den… Read more »

Ramona Fransson
8 years ago
Reply to  steen

Hej Steen!

Nej, det har gått bra för mig. Men jag startade eget förlag 2006 och nu är det ett aktiebolag och vi har givit ut två andra författares böcker också. Så, för att vara ett så litet förlag har vi lyckats över förväntan. Och jag älskar att skriva deckare.
Önskar dig en dejlig torsdag!
MVH
Ramona

Ramona Fransson
8 years ago

Hej! Jag är deckarförfattare i Sverige och skriver verklighetsbaserade historier. Men den verklighet som jag ser i Sverige är så ofattbar att jag inte ens skulle veta var jag skulle börja … om jag skulle få för mig att skriva en bok om allt som händer. En av mina deckare … den senaste Korsfäst på Klädesholmen handlar om det som hände i Göteborg. En man i 60 års åldern blev nästan ihjälslagen av ett ungdomsgäng och det var killar med invandrarbakgrund. De två av sju som blev fällda ( samhällstjänst) vilket innebär att de får kratta löv i parken om… Read more »

Visionären
Visionären
8 years ago

Shit!

Det låter som att ni i Danmark går den svenska utvecklingen till mötes.

Och jag som hade hoppats på att kunna söka asyl i mitt dejlige broderland. 🙁

V

Per
Per
8 years ago

“Det er gået op for mig, at jeg ikke kan påvirke politikerne med fakta. Den eneste måde at nå dem på, er ved at prøve at få befolkningen til at hive tæppet væk under deres position.”

Og det er præcis det en blog som denne kan medvirke til. Kun ved at oplyse folk om de ting som politikerne og medierne fortier kan man ændre folks holdninger. For en ting kan du være sikker på: Politikerne har ikke tænkt sig at gøre det.

Skåning
Skåning
8 years ago

Kan inte säga att jag inte förstår hur du känner, men din blogg är ändå värdefull. Kanske mer än du tror.

Kristian
Kristian
8 years ago

“Kan man blive ved med at blogge, når erfaringerne er så nedslående?”
Du påvirker mere end du tror, bare ikke politikerne. Så bliv ved så længe du elsker dit folk.

intetnavntak
intetnavntak
8 years ago
Reply to  Kristian

Steen og de andre der har indlæg her en gang i mellem gør stor forskel.

Steen har gjordt mere end nok, som han selv gjorde opmærksom på i et indlæg. Hvis han stoppede behøvede han ikke gøre det fordi han hader os.

Jeg skriver nogle gange nogle meget præcise kommentarer, der er ikke ret mange af dem jeg ikke står ved. Det skriver jeg fordi, det kan godt være Steen ikke er enig. Men jeg har altså ikke ændret mig (det betyder ikke at han ikke har givet indflydelse)

Kenneth Karlsson
Kenneth Karlsson
8 years ago

Mycket bra skrivet! Jag känner igen känslan. Ibland, eller för det mesta, känns allt hopplöst. Men jag vill inte ge upp… Tack för din suveräna blogg. Du ger mig mod och argument och bra infall.

63
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x