14
nov
Seneste opdatering: 14/11-14 kl. 1813
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Riot police moved in Thursday to prevent residents of a neighborhood on Rome’s outskirts from attacking refugees living at a holding center in the latest incident of anti-immigrant tensions rocking Italy.

The working-class neighborhood of Tor Sapienza has seen several days and nights of violence against refugees by residents who blame foreigners for crimes. The residents say they’re not racist, but are fed up with what they say are years of neglect by government authorities who have allowed gypsies, migrants and asylum-seekers to settle in Rome’s peripheries without providing adequate services. Rome riot police to prevent attacks on refugees, ‘Xenophobic’ violence in Rome forces evacuation of kids, riot police action.

Tor Spazienza ligger ved den østlige ringvej på vej mod Tivoli. Man kan få et indtryk af voldsomheden her: Proteste anti-immigrati, bombe carta contro centro accoglienza a Tor Sapienza og her Tor Sapienza, la rabbia degli abitanti: “Troppi immigrati, non ci sentiamo sicuri”

Breivik slider på sine fangevogtere

* Ingen anger: De ansatte reagerer på at Breivik – over tre år etter massedrapene – fortsatt ikke viser noen tegn på «menneskeliggjøring» i form av å vise anger.

* Manipulerende: Drapsmannen framstår som forsøksvis manipulerende overfor sine voktere, noe som gjør det utfordrende å forholde seg til ham.

* Mange brev: Det enorme antallet brev Breivik mottar og skriver er blitt en stor belastning å gjennomgå, i tråd med kommunikasjonskontrollen han er underlagt.

Breiviks advokat Geir Lippestad mener, at hans afsoningsforhold i fuld isolation og med besøgs- og brevkontrol forhindrer rehabilitering. Begge psykiaterrapporter var enige om, at ABB var en svært karakterafvigende psykopat. Det er der ikke noget middel imod, han er lige så psykopatisk om tyve år med mindre psykiatrien foretager et uventet gennembrud. Det er mærkeligt at hverken vogterne eller Lippestad har det på det klare. Højt begavede psykopater kan komme til en ret god indsigt i deres egen tilstand, men intet har hidtil tydet på, at Breivik er højt begavet. Det eneste interessante ved hans person, er dens virkning på omgivelserne.

Breivik er på opbevaring, da man nu ikke kan aflive ham, han skal ikke slide på nogen. Lad fangevogterne drikke sjusser og spille kort. De kan fodre ham gennem en sonde i en lydtæt mur. Breivik sliter på fengselsvokterne, Breivik vil danne nytt parti.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jannik
Jannik
7 years ago

Jeg mener at Breivik er en relativt begavet person. En middelmådigt begavet person ville ikke være i stand til rent logistisk at planlægge det han har foretaget sig. Der er nok heller ikke nogen tvivl om at han er psykisk meget afstumpet. Men dette er normalt for terrorister, om det så er Che Guevara eller Nelson Mandela. Enhver der er villig til systematisk at bruge dødelig vold, har allerede været igennem en psykisk hærdelsesprocess, hvor han er blevet ideologisk radikaliseret. Jeg har dog på intet tidspunkt været overbevist om at han led af en psykose. Han har hele vejen igennem… Read more »

Jannik
Jannik
7 years ago
Reply to  steen

At foretage den store operation som han har haft gang i, planlægge minutiøst alle de forskellige operationer i detaljer, kræver en vis begavelse. Tog manden en IQ test ville han uden tvivl placere sig et pænt stykke over middel. Ud over en overmiddel intelligens har han også en usædvanlig viljestærk karakter. Og det var selvfølgelig ganske smart at arbejde alene, som en “lone wolf”, da han allerede havde forudset at hans mission sikkert ikke ville blive fuldført hvis han arbejde sammen med andre, pga. en overvejende sandsynlighed for opdagelse. Et tegn på en vis begavelse. Og ja de terrorister der… Read more »

Prudentius
7 years ago

Via grænseløsheden og udhulningen af demokratiet har de vesteuropæiske magteliter åbnet pandoras æske!

Kan de virkelig styre den diffuse hob af verdensborgere?? Hvem skal egentligt bestemme i de tidligere nationer – nu globaliserede zoner??

Vores politikere selvfølgelig! Mener de selv… Men på hvilket grundlag regerer de og til fordel for hvem??

Flere og flere vil stille sig selv de spørgsmål og drage de uundgåelige konklusioner.

Nils
Nils
7 years ago

Breivik sidder for meget inde, og han fortjener at komme ud i den norske natur på en virkelig veltilrettelagt overlevelsestur sprængfyldt med spændende overraskelser. F.eks. ville området omkring “Prædikestolen” ved Lysefjorden være alletiders til en natøvelse, hvor man skal finde vej i mørket med store hunde efter sig. Vesten synes jo at blive vildere og vildere, så i fremtiden vil vi måske se samfund opstå med mere robust retsudøvelse, og så kunne man forestille sig at en person som Anders Behring Breivik ville blive dømt FREDLØS, så privat foretagsomhed stille og roligt kunne eutanisere djævelskabet uden at blive retsforfulgt. Barbarisk?… Read more »

Kuffarten
Kuffarten
7 years ago
Reply to  Nils

Haha! Noget i den retning har jeg også tænkt: Slip ham fri, og lad folket bestemme, hvad der er en rimelig straf. Prekestolen er bare lidt for nem, synes jeg. Man skulle slippe ham fri og lege britisk rævejagt i nogle dage. Derefter hjul og stejle på torvet i Oslo. Men ellers vil jeg godt melde mig som frivillig til at være hans nye fangevogter! Han skulle ikke få én cigaret, han skulle tilbringe livet i en lillebitte celle med et lillebitte vindue 3 meter oppe. Nul tv, nul ditten og datten. Gårdtur iført en stribet fangedragt og kæder om… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Nils

Breivik er højrefløjens akilleshæl. Vi er nød til at tage ekstra afstand fra ham – og hans gerninger – da vi ellers straks vil blive slået i hartkorn med ham. Endnu engang er vi blevet kastreret af venstrefløjen, med dens ulækre virke. Sagen er nok snare den, at Breivik, om vi kan lide det eller ej, er en person som er meget overbevist om sin “sag”. Havde det været en fra RAF eller ISIS, ville man blot trække på skuldrene og erkende, at personen nok ikke var til at omvende. Men med Breivik er det straks en anden sag. Han… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  steen

VG’s artikel har lige bevist, at han stadig er nyttig.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Jalving: Holger Danske vågner snart Fredagsforhør 14.11.2014 kl. 03:00 http://www.jyllands-posten.dk/premium/kommentar/fredagsforhoer/ECE7204100/Holger-Danske-v%C3%A5gner-snart/ De kulturradikale standardmeninger forvitrer, hævder en ung, konservativ akademiker. Vi lever i et tidehverv. AF Mikael Jalving Studenterkredsen er navnet på en traditionsrig grundtvigsk foredragsforening, som har til huse i Studenternes Hus i Aarhus og Vartov i København. Her mødes unge, ambitiøse teologer, litterater, samfundsvidenskabsfolk og sprogfolk til frisindet diskussion om store emner. En håndfuld af dem har genoplivet Studenterkredsens tidsskrift, og i det første af to numre skriver den 26-årige Johan Christian Nord, som er ph.d.-studerende i tysk ved Aarhus Universitet og højskolelærer på Rønshoved Højskole, at der er… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Mere Jalving: 😉 Mæcener for vor egen undergang http://jyllands-posten.dk/blogs/mikaeljalving/ECE7202393/M%C3%A6cener-for-vor-egen-undergang/ Mæcener for vor egen undergang 13. november. 201461 Overalt hvor rabiate muslimer forsamles, får andre kærligheden at føle. Ikke metaforisk, men fysisk. ”Så længe den muslimske verden forholder sig ubeslutsomt, tvetydigt og afventende over for radikale tendenser, så længe den ikke vil indrømme, at islam også har en krigerisk-politisk side, så længe har islam som helhed et problem. Så længe har man også lov til at nævne islam og islamisme i samme åndedrag.” Ræsonnementet kommer fra Oliver Jeges, ung østrigsk-egyptisk forfatter, citeret i Kristeligt Dagblad af den altid observante journalist Anders… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Masseasyl og næstekærlighed http://jyllands-posten.dk/opinion/kronik/ECE7200933/Masseasyl-og-n%C3%A6stek%C3%A6rlighed/ Kronik 13.11.2014 kl. 03:00 AF Bent Hvorslev, lektor, emer., Randers Det er næsten komisk, at den barmhjertige samaritaner endnu en gang må finde sig i, at hans æsel spændes for vognen med de mange asylsøgere, som nogle nutidige kristne hævder, at Danmark har en kristen pligt til at modtage. Et par biskopper har udtalt sig i JP’s debat og har alene derved fremkaldt en stor diskussion i læserbrevsform. Selv om de fleste hævder den banalitet, at også biskopper har ytringsfrihed, har der været frygt for, at det her var folkekirken, der talte om, hvad politikerne og… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x