15
nov
Seneste opdatering: 16/11-14 kl. 1645
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 15-11-2014 204214

Jeg har set dette hundreder, måske tusinder gange. Oprindelige svenskere hundset, foragtet, voldtaget, røvet og mishandlet i deres hjemland af de nye herrer. Medier og politikere tyster det selv når nogen dør af det som f.eks. her og her. At svenske journalister og politikere kan udlægge dette som ‘svenskernes racisme’, er en betydelig propagandabedrift. Det forekommer jævnligt i Danmark, men slet ikke i samme omfang endnu.

I begyndelsen blev jeg vred på dem. Nu bliver jeg vred på et folk, der går til slagtebænken uden at protestere eller gøre oprør. Når jeg ikke orker at være vred, er der dage jeg bare vender ryggen mod øst og fortrænger det. Der er ingen, der hjælper dem, der ikke vil hjælpe sig selv. Det er ubehagligt at indse, man er blevet forrådt, men det bliver endnu ubehageligere af at erkendelsen bliver skudt ud.  Par misshandlades “ganska oprovocerad” av ungdomsgäng i invandrartät stadsdel.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Jeg har også set fremtiden , brødre . Jeg har set den utallige gange gennem sigtekornet på min M-16 , og gør det stadig en gang imellem .

Tornuggleman
Tornuggleman
9 years ago
Reply to  Ole Burde

Åtminstone har Du något att försvara dig med.
Det skulle vara varje nordbo.s rätt att inneha skjutvapen.
Det muhammedanska korståget är redan igång för fullt.
Ännu så länge behöver de inte kriga för att ta över.
Vi lägger oss själva och säger : Gör vad Du vill med mig o mitt land. Även mina barn

Eller ?

Tornuggleman
Tornuggleman
9 years ago

Mina sympatier. Håller med författaren. Man blir och ska vara förbannad på alla idioter vilka själva bygger slaktbänken åt vårt nya herrefolk ! Svenska/Europeiska folket står inför det största hotet sedan Hitler. Islam !!! Förklara islam vara en mordisk och samhällsfarlig sekt ! Förbjud alla former av artefaks och någon form av utövning. Använd terroristlagarna . Med förbud försvinner de värsta först ! Och Sverige är rent extremt i jämförelse med Danmark. Våra barn med mååååånga andra välutbildade/studerande flyr landet utan framtid ! Inga jobb. Inga pengar Men en j – a massa såna där paratiserande fiender vilka bara längtar… Read more »

LarsS
LarsS
9 years ago

Helt udenfor denne tråd, men talte lige i telefon med min gode ven fra Færøerne.

Vi talte om integrationsproblemer med muslimer i Norden, hvortil min ven siger:

“Lars, vi har også muslimproblemet tæt inde på livet her på Færøerne, men vi holder godt øje med ham!”

HA-HA-HA!

PS!
I øvrigt er han en ret fin fyr, ham muslimen, i følge min færøske ven!

Tornuggleman
Tornuggleman
9 years ago
Reply to  LarsS

Lämna honom inte med barnen eller ensam med någon av honkön.
Vänd inte ryggen till.
DU är otrogen.
När Du känt den där i 15 – 20 år, kanske ni/Du kan lita på honom.
Kom ihåg att dessa inte kan simma och fisketurer kan vara livsfarligt…

Sindsro
Sindsro
9 years ago

Kan vi så lige få det vist. Kære Svenskere. Grib selv til våben, der er ingen der vi hjælpe jer, ikke engang jeres egen politi, retsvæsen eller de vælgere der stemmer med hovedet unde armen. Der er landsforræddere og medlemmer af 5’te kolonne der skal fjernes sammen med alle muslimer. Off topic men vær at lægge mærket til. Gennem seks år styrede Brandon Bryant en Predator-drones kamera og hellfire-missiler, men da det pludseligt var en amerikansk statsborger, han jagtede, ville han ikke mere. Her er en Slapsvans, en mulig dessertør i mine øjne http://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE7209829/Droneoperatør-»Jeg-er-en-krigsforbryder«/ Muslimer er vores fjender, hvad endten… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Sindsro

“Her er en Slapsvans, en mulig dessertør i mine øjne”

Sådan er han jo bare opdraget.

Godt vi har alt det højteknologiske militære isenkram, for muslimerne bliver altså ikke opdraget ligeså humant.

Tornuggleman
Tornuggleman
9 years ago
Reply to  Sindsro

Den svenska fegheten är vida känd.
Nazisterna hade fri lejd med vapen o trupper.
Baltutlämningen ska vi bara inte tala om.’
Och försvarsviljan ?
Tja, se bara hur villiga man är att tvinga ubåtar.
Tyvärr har herrefolket full kontroll över lekskoleverksamheten som kallas “Polis” . Dessa trafikexperter ingriper endast om någon svensk “kränker” en sån där .

Nej, hellre göra som Quissling ; Lägner försvaret och bjud in fienden.
Rent SJÄLVMORD !
Dessa äckel vill inte eller någonsin kommer att respektera oss eller vår kultur.
Vi är slavar vilka får behandlas eller nyttjas godtyckligt.
Nästa år är vår flagga svart…

Johansen
Johansen
9 years ago

At være vidne til den voldelige islamisering af Sverige er som et deja vu af “Time of violence” – en film om osmannernes brutale islamisering af Bulgarien, som kan ses her:
http://shoebat.com/2014/11/13/movie-every-christian-must-watch-understand-christians-lived-islam-2/

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago

To indlæg -der er ikke noget at gøre.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Machiavelli

Prøv med en alternativ mail-adresse – det virkede for mig 😉

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago
Reply to  Bjovulf

okay

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Det er lige meget, jeg skriver her ikke mere. Men Snaphanen er en vigtig blok.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Erdogan skriver historien om: Muslimer opdagede Amerika 😀 http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article5304587.ece Et kontroversielt dagbogsnotat fra Columbus er baggrund for Erdogans nyskrivning af historien om Amerika Af: Ritzau /Nyheder Tyrkiets præsident griber chancen for at skrive om på den mest udbredte historieudlægning om opdagelsen af Amerika. Det var ikke den genovesiske opdagelsesrejsende Christopher Columbus, som fandt det store kontinent, men derimod muslimer, som ankom til Amerika flere århundreder tidligere ifølge Recep Tayyip Erdogan. – Kontakten mellem Latinamerika og Islam går tilbage til det 12. århundrede. Muslimer opdagede Amerika i 1178 og ikke Christopher Columbus, siger Erdogan på en kongres for muslimske ledere i… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Nu var der jo mange der sejlede rundt på de store have, op igennem tiden. Der var både europæere, afrikanere, kinesere og asiater. Hvem der opdagede hvad, spiller vel egentligt ikke den store rolle – men der er jo intet nyt i, at muslimer definerer sig selv som sådan – inden alt andet..!

Spørgsmålet er hvornår de opdager hvilken lorte-ideologi de har underkastet sig..?

Prudentius
9 years ago

Hæsligt! Det kan godt være vesteuropæerene sidder rystende oppe i trætoppene af angst for at træde på en myre, efter to verdenskrige i træk, en blodig afkolonisering og en langtrukken nervepirrende kold krig. Men, det er desværre ikke ensbetydende med, at resten af menneskeheden har det sådan. De folkeslag fra den tredje verden, som de multikulturelle stater henter op med trawlernet og planter på deres territorier, deler selvfølgelig ikke vores kultur og normsæt, nej de mangler sørme også fuldstændigt vores historiske erfaringer. De har derfor ingen altgennemtrængende frygt for storkonflikt eller bare almindelig afstumpet gadevold. Tværtimod! De søger inderligt det… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago
Reply to  Prudentius

Ja hæsligt virkeligt hæsligt og som en dansk dybde psykolog skrev engang ( Erling Jacobsen ) mennesket er en fejlkonstruktion. Og det tror jeg gerne. På en dejlig grøn planet i Verdensrummet, bekriger, myrder og voldtager beboerne hinanden. Vorherre skulle have gjort sit arbejde ordentligt. Samtidig gør det jo ikke sagen bedre, at politikerne som er ved magten af ren dumhed er ved at føre Europa ud i en ny frygtelig fremtid. Men jeg har en forklaring på dumheden. Jo mere man beskæftiger sig med fremmedpolitikken og Islam jo mere forvirret bliver man. Stram her og stram ikke her. Luk… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Machiavelli

Multikultur er stadig et fejlagtigt ord. Det handler slet ikke om andre kulture, men om islams indtog i Europa, endnu en gang. Den historie har altid været – og vil altid være den samme. Islam kommer tromlende – eller snigende – og udrydder alt hvad der ellers måtte være af kultur det pågældende sted. Om folk kan lide det eller ej, så er pointen den, at kommende generationer vil vokse op i underkastelse og føre kampen videre. Det er selve dna’et. Fjerner man det, vil islam imploderer i korruption og blodige indbyrdes krige. Nu har politikerne, pga. deres historieløshed, påført… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Machiavelli

“På en dejlig grøn planet i Verdensrummet, bekriger, myrder og voldtager beboerne hinanden.”

Det hedder arvesynden, Machiavelli. Tro på Jesus Kristus og hold krudtet tørt!

Andet kan jeg ikke anbefale dig.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Det er et helvede derude. Det er ikke noget for sarte folk.

Derude på den anden side af afspærringen, den konstant overvågede perimeter jeg, (her, på Uriasposten, Hodja, JP, og i Berlingske kommentarfelter), har tilrådet etablering af i nogle år.
Den afspærring der om muligt er flere på hinanden følgende afspærringer, optimalt i væbnede styrkers nærhed.
Tilrådet konvojfærdsel optimalt med væbnet personel som ene deltagende uden for afspærringen.

At vise ofre der ikke følger mine råd er muligvis kynisk. Jeg kunne kalde det at vise virkeligheden i al dens gru. Verden er ond og hård.

Skåning
Skåning
9 years ago

Och ärligt talat. Även om Sverige känns mest urballat just nu rent politiskt, så ÄR situationen i t ex Frankrike värre. Deras no-go-zones består av miljonförorter. Och i Storbritannien arresteras Paul Weston för att ha citerat Churchill, samt att Tommy Robinson kastas i buren gång på gång, för att de brittiska myndigheterna helt enkelt är rädda för att han ska exponera de underliggande motsättningar som politikerna byggt upp. Det lönar sig inte att kasta skit på Sverige och inte vilja se kaoset. Det hela är ett pan-europeiskt problem på olika nivåer i varje land. Jag betvivlar inte längre att vi… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
9 years ago
Reply to  Skåning

@Skåning, Jag har bott i fem olika länder i Västeuropa och reser runt ganska mycket här på kontinenten. Givet detta är det min starka uppfattning att det absolut inte finns något land där “situationen” är värre än i Sverige. Vi har haft samma debatt här tidigare angående England, där jag bodde i flera år. Vad man måste förstå är att media i övriga Västeuropa rapporterar problem på ett helt annat sätt än vad som är fallet i Sverige. Många våldsdåd som slås upp som jättenyheter i brittisk press blir skulle knappt bli notiser i Sverige. Sverige är helt i en… Read more »

Skåning
Skåning
9 years ago

Det är lätt att raljera över Sverige, och jag vet mycket väl hur många judasgetter det finns som leder de sina till slakt. Men lite proportioner hade inte skadat. Som jag tidigare nämnt så har SD stöd av över 20% av väljarkåren i Skåne. Vid ett nyval vet ingen hur långt det kan gå. Jag vet att detta landet har körts i botten på alla sätt sedan 30-40 år, men i ärlighetens namn så tog det från 1983 till 2001 innan Danmark vaknade. Och se hur det ser ut idag. Danmark är inte Sverige långt efter. Det är bara ett… Read more »

Nils
Nils
9 years ago
Reply to  Skåning

Du bedrager dig selv, for andre partier end DF vil jo også begrænse indvandringen til Danmark, mens der i Sverige som vi ved findes en låsning, så det rent faktisk kun er disse 13 procent, der vil drive en nogenlunde fornuftig indvandringspolitik. I Danmark er det snarere 87 procent af det politiske spekter, der støtter en politik på linje med Sverigedemokraternes. Frankrig er et større land end Sverige så deres ghettoer er større, og desuden har de som arv fra kolonitiden en stor arabisk folkedel. Men det interessante er, hvordan franskmændene diskuterer problemerne, og desuden i hvilket omfang, de læsser… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Skåning

Skåning

SD’s indvandringspolitik svarer nogenlunde til det danske socialdemokratis. Deri ligger en stor forskel.

Desuden hyler 90 procent af landets borgere op, så snart vores asylinvandring nærmer sig 10 procent af den svenske.

At ingen går ramt forbi, kan der vist ikke være nogen tvivl om, men Sverige er altså i en klasse for sig..!

Robert R
Robert R
9 years ago

Sverige som vi kender det er dømt til undergang. Landet har så mange muslimer at det har paseret the point of no return, selv uden yderlige indvandring vil etniske svenskere komme i mindretal i løbet at 1 1/2 til 2 generationer, demografien vil klarer resten. Nu er der intet der tyder på at indvandringen vil standse, den vil tværtimod fortsætte med rasende fart, så landet kan skifte til nye herskere hurtigere end vi bryder os om! Det er ikke et teaterstykke, vi kan læne os tilbage og overværer. Det er viirkeligheden tragedie, og de der tror Danmark lades uberørt benægter… Read more »

River
River
9 years ago

Kender følelsen du beskriver… Fortvivlelse og vrede. Værst er næsten at læse Visionærens(sic) kommentar der er ved drukne i sin selvgodhed. Tak for din blog. Uanset hvor ubehagelig sandheden end må vise sig at være, så foretrækker jeg den frem for løgnen.

Olav
Olav
9 years ago
Reply to  steen

Ble (gledelig) overrasket av dette innslaget på youtube, Steen.
Har du eller andre her sett det?
Skulle likt å vite om det er fler enn èn med dette perspektiv blant arabere:
http://www.youtube.com/watch?v=YHs2zO7IRMQ

Visionären
Visionären
9 years ago
Reply to  River

Vad är det du inte förstår? Jag tar denna stackars kvinna i försvar. Jag tycker det är förfärligt. Jag tycker inte hon har sig själv att skylla. Vad är det för självgott i detta?
V

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Visionären

Ikke fordi jeg tror Steen ikke selv kan svare Hr. Visionær, men… Tror du ikke netop han blogger om Sverige, fordi han har det skidt med skæbner som denne stakkels kvinde..?

Visionären
Visionären
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Bäste herr Peter Andersen. Vi pratar uppenbarligen förbi varandra. Jag är lika upprörd som alla andra över det avskyvärda brott som drabbat denna kvinna. Men det skulle aldrig falla mig in att skriva att hon får skylla sig själv, eftersom hon har den dåliga smaken att vara svensk. Detta är ju nämligen de facto vad bloggpostaren skriver med följande formulering: “Nu bliver jeg vred på et folk, der går til slagtebænken uden at protestere eller gøre oprør. Når jeg ikke orker at være vred, er der dage jeg bare vender ryggen mod øst og fortrænger det. Der er ingen, der… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Bedste Visionæren

Ingen på denne side ønsker Sverige noget ondt. Tværtimod. Men derfor kan man jo godt, til tider, blive lidt opgivende på egne og svenskernes vegne, når historier som denne hele tiden dukker op.

At flere og flere ser lyset er jo kun godt. Spørgsmålet er bare, om det er for sent..?

Visionären
Visionären
9 years ago

Håller helt och fullt med Falsterbo.

Att skriva som bloggpostaren gör är i mina ögon en cynism som är vidrig.

Vad har denna nedslaga kvinna gjort dig bloggpostare för ont, så att du ska vända henne ryggen? Vet du vad hon röstat på?

Vänd du ryggen mot öster och förträng alltihop. Vet du vad som kommer att hända då?

Allt detta elände kommer att träffa dig i röven med ett djävulskt kabrak.

Ha det så bra tills dess.

V

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Visionären

“Allt detta elände kommer att träffa dig i röven med ett djävulskt kabrak.”

Ja, for 87 procent af jer svenskere har stemt for at lukke hele den 3. verden ind. Lige så snart de har brugt alle jeres penge – og hvad de ellers laver af ulykker – kommer de vel rendende her over og fortsætter “festen”..!

nobody
nobody
9 years ago

En gång undrade jag över varför judarna som fördes till förintelsen inte gjorde motstånd; Det gör jag inte mer, jag förstår dem…

Jag vet ännu inte vilket avsnitt av “Holocaust” vi befinner oss i: http://www.youtube.com/watch?v=0Px2Y12062g

nobody
nobody
9 years ago

“I’ve seen the future, brother, and its murder”

I’ve seen it too and here’s my tune – “Leonard Cohen – The Future”: http://www.youtube.com/watch?v=D97OxHZzBeQ

P.S. “Kohen or cohen (or kohain; Hebrew: כֹּהֵן, “priest”, pl. כֹּהֲנִים kohanim) is the Hebrew word for priest.”: http://en.wikipedia.org/wiki/Kohen

Falsterbo
9 years ago

Partisympatierna beror på vilken grupp man tillhör.
Ingen svensk röstar för misshandel och mord.
Invandrarna röstar vänster för att de anser att det gynnar dem. Det är hög procent invandrare i väljarkåren nu!
De rika och mäktiga röstar på allianspartierna.
13% vanliga svenskar röstade SD.
Förlorarna på den förda politiken är vanliga svenskar, de vill få en förändring.
Väljarkåren är så heterogen så det finns inte någon samlad opinion för att “göra uppror”.
Nej, det är INTE “rätt åt” några oskyldiga brottsoffer!
Oskyldigt offer är oskyldigt offer.

MSM i Sverige är ONDA!

PFEP
PFEP
9 years ago
Reply to  Falsterbo

Jag sade för några år sedan att vänstern importerar röstboskap och högern importerar lönetryckare och vist ligger det en sanning i detta. Nu är det bara så att Sverige med dagens takt på invandring, snart har tillräckligt många muslimer att det enbart är en tidsfråga innan man så att säga “öppnar eget”, bilder ett muslimsk parti där utan problem kan komma ta sig in i båda riksdag, regionalt och på kommunnivå! Då blir det bara spillror kvar av vänstern där kommer förlora kanske 20-30% av sina röster och på högersidan kommer där en tsunami av röster till SD. Om detta… Read more »

40
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x