28
nov
Seneste opdatering: 29/11-14 kl. 1819
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg ved ikke, hvorfor Hurriet  tilsyneladende bringer et falsk pas med to forskellige personer. Ham til højre ligner billeder, jeg har set fra B.H.’s idrætsklub AK 73 på Østerbro, som dog ikke er tilstrækkeligt verificeret endnu.

I sidste måned kunne Ekstra Bladet afsløre, at Lars Hedegaards formodede attentatmand fungerede som ‘recruiter’ for Islamisk Stat i to år (således før attentatforsøget i februar 2013), og havde en lejlighed i Antakya, tæt på grænsen til Syrien, der blev brugt som mellemstation for jihadister. Lars Hedegaard har nyt om attentatmanden på Dispatch International – se Første fotos af Lars Hedegaards formodede attentatmand , rekrutterede for Islamisk Stat

Mytomanen Martin Krasnik

Og sandelig om ikke Krasnik kan afsløre for den undrende læser, at det ikke mindst er i Trykkefrihedsselskabets og Snaphanens kommentatorspor, at antisemtismen florerer!

De første tegn på at antisemitismen i Danmark nok ikke bare er en filial af Mellemøstkonflikten finder han efter Hedegaard-interviewet i Snaphanens, Uriaspostens, Mikael Jalvings og Trykkefriheds kommentatorspor.”

Her er det, man må spørge sig selv, om Krasnik mon selv tror på det billede, han tegner. Ved den erklærede zionist ikke, at de sider, han forsøger at shame som vækststeder for antisemitisme hører til landet mest Israel-loyale? Jo, der har været et par smagløse kommentarer, også på denne side, da bølgerne gik højt efter Krasniks Hedegaard-interview, men havde Krasnik læst på lektien ville han vide, at Trykkefrihed’s redaktører, bl.a. undertegnede, gik klart i rette med dem. Krasnik og jødehadet – Anmeldelse af Katrine Winkel Holm

Nu agter jeg ikke at dokumentere mit samlede venskab med danske jøder siden 1958, heraf en del mere prominente end jeg vil blande ind i dette, endsige over 1000 jøde- og Iraelvenlige indlæg her, over for hvad der åbenbart skal opfattes som en politisk modstander. Måske skulle man bare trille tommelfingre og glæde sig over, at modstandere må gribe til lodret ren løgn for at føre en debat imod dem, de ikke kan lide. Det er  sørgeligt, at det er den offentlige debats vilkår, men der er ikke andet end at  “gilla läget”, hvis man stadig vil ytre sig.

Hvis Krasnik vil lyve på trods af alle fakta, falder det tilbage på ham selv, det er under min værdighed at tilbagevise det grundigere. Krasnik er ikke journalist, han er en kulturradikal debattør . Ved han selv, at han også er en løgnhals? Lystløgnere ved det ikke, men han kan også have kalkuleret, at han omkostningsfrit kan svine folk til, der ikke er i TV hver aften. Det kan han sikkert også men ikke uimodsagt. Se også Martin Krasnik sætter effekt over fakta

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] også Uriasposten og Snaphanen. Krasnik er uhæderlig og retter bevidst og ondsindet bager for smed. Uriaspostens Møller og […]

Noam
Noam
8 years ago

Til dem der ikke forstår Krasniks angreb: Hans modstand mod nationalisme skal ses i lyset af holocaust og hans farfars skæbne. Historisk har Europæere været dem der mest effektivt har forfulgt jøder og udryddet dem, kulminerende i holocaust. En rundspørge blandt jøder i New York viste at adspurgt om de troede et holocaust kunne ske igen, var svaret at det kun er et spørgsmål om tid. Så længe der er en majoritet som klart kan definere sig kan de også definere “den fremmede”, og det har altid været jøders største udfordring, når ting af den ene eller anden grund spidsede… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Om Krasnik som person : De dårlige nyheder er at han i sin nuværende udgave stort set er en politisk korrekt præmieidiot som hver dag bliver endnu værre …. men heldig vis er der også GODE nyheder : Han er blevet delvist scizofren efter at han fik et kraftigt elektrochok under sidste Gaza-krig , og det er muligt at et chok mere af samme slags vil få den alternative personlighed til at bryde igennem . Hvad angår hans beskyldninger mod Snaphanen , er de selvfølgelig kun et udtryk for hans totale mangel på forståelse for hvad DEBAT betyder , SELVFØLGELIG… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Venstrefløjen påtog sig ansvar, gjorde højrefløjen ikke? Højrefløjen er aktuelt nominelt til stede, men de facto marginær, som jeg tolker faktorerne. Tidliger ytret, citat fra kommentar 2009 http://www.information.dk/196401#kommentarer …Det nye højre, og hævdede neoliberale og neokonservative projekter og handlemuligheder synes mig ganske overvurderet. Neoliberale ville som jeg forstår det gå ind for stor satsen på privat kapital og mindre offentlig finansiering. Dette forekommer ikke af nævneværdigt omfang i forslag stillet af valgte politikere. Næppe heller for DFs vedkommende. Men ret mig endelig såfremt jeg tager fejl! At privat kapital overtager en stor del af de tre store offentligt finansierede udgiftsposter… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Är inte bekant med Krasnik och hans idéer men just nu diskuteras olika sätt att förhålla sig till judar, till Israel och antisemitism inom den globala judiska gemenskapen i SR, P1, Konflikt. Debattörerna är Ingrid Lomfors som är generalsekreterare i Judiska församlingen i Stockholm och författaren och journalisten Göran Rosenberg. Kanske något som Krasnik borde lyssna till om jag förstått saken rätt. Rosenberg har mycket relevanta åsikter och drar upp usla rapporter som mest liknar propaganda bl a Lasse Denciks rapport som påstår att 80 % av judar i Sverige upplever antisemitism. Vad gör man inte för att få en… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Angela

Läste just på nätet att Koranen orsakat stopp i avloppssystemet i Saudiarabien. Världen skulle bli mycket bättre om fler kunde slänga sitt religiösa skit där. Spanarna (SR, P1) trodde att Årets julklapp skulle bli en korkskruv. Det måste nog mer än korskruv, en mindre bomb, för att få loss korken i etablissemangets flaskhals. Kanske “spanarna” behövde några som spanade på “Spanarna”! Det är anmärkningsvärt att etablissemanget i Spanarna inte vet vad demokrati går ut på. Demokrati skall just det “sprida grus i maskineriet” och “kritisera” och “ansvarsutkräva” i den offentliga debatten. Situationen i RD just nu är ett alldeles exempel… Read more »

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
8 years ago

Det gælder ikke kun Krasnik. Det gælder hele segmentet, der holder sig oppe ved “shaming” og “blaming”. Uden dette redningsbælte overlever de ikke. Deres identitet og profession – medier og undervisning – og er at distancere og fordømme. De holder sig oppe ved hjælp af kortvarige blålys – Attac, derpå Piketty – og ved at hakke på andre med forkerte meninger. Endnu værre: de rakker ned på folk, der grundløst tilskrives bestemte fordømmelsesværdige synspunkter. Derfor maler de såkaldt “røde” aktivister Hitler-moustache på valgplakater med portrætter af borgerlige kandidater. Gymnasieelever bliver af deres undervisere belært om at, at Lars Løkke og… Read more »

Jakob
Jakob
8 years ago

Den kære Krasnik er desværre miljøskadet, som så mange journalister. Jeg er flittig læser af både denne blog, og Informations kommentarspor. Hvor antisemitismen er ganske massiv er ihvertfald ikke her, men det er jo en af de mange ubekvemme sandheder, som ej må nævnes. Fuld støtte herfra.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Jakob

Præcis.

Og manden ved det jo ganske udmærket. For går man ind på Informations eller Politikens eller et hvilket som helst venstreorienteret organs kommentarspor, flyder det med decideret jøde og Israelhad, som kun bliver modsagt når en højreblogger, fra tid til anden, dukker op.

Men man skider jo ikke i egen rede…

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
8 years ago

Citat:

” … men havde Krasnik læst på lektien…”

Men det har Krasnik ikke. Det gør han aldrig. Han siger selv, at det gælder om at arrangere en “boksekamp”, når han møder folk i tv-studiet. Streitgespäch og ALDRIG dialog. Aldrig analyse. Aldrig empiri. Aldrig dokumentation. Aldrig argumentation.

Staklen er en luddoven medieklovn.

“Life’s but a walking shadow, a poor player. That struts and frets his hour upon the stage. And then is heard no more: it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing…. “

(Macbeth).

Skåning
Skåning
8 years ago

Jag delar i princip Peter Andersens uppfattning, fast jag kan tilllägga att koscherslakt inte är acceptabelt i min värld. Jag hade verkligen inte haft en aning om att Krasnik var jude om han inte själv hade sagt det. Grundproblemet ligger i den här konstanta offerrollen som alla “minoriteter” kan klä sig i utan motkritik. Jag inser att det finns historiska skäl till det, men om det är något man kan kritisera många judar för, så är det att maniskt och konstant vara livrädd för antisemitism och att överspela det till den grad att det åtminstone delvis kan sägas vara roten… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  Skåning

Ber på förhand om ursäkt om jag med detta inlägg spär på Krasniks paranoida föreställningar om antisemitism på denna blogg och andra nämnda. Det är inte min avsikt. Feel free to delete, Steen.

Angela
Angela
8 years ago

Heedegaard. Det är mycket obehagligt att läsa hur det går till stater i mellan. Hur människor utväxlas mot varandra i politiska syften. De som tror att världen är god borde läsa detta. Och på allvar tror på en globaliserad värld med “allas lika värde”, “lika rättigheter för alla människor” och allas vilja att bli globaliserade enligt västvärldens värderingar och normer borde se sig bedragen. Inte bara av makteliten utan av sitt eget omdöme, naivism och den egna bristen på kunskap om mänskligt beteende och hur samhällen fungerar. “Det turkiska utrikesdepartementet är också övertygat om att Köpenhamns tingsrätts frikännande av tio… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Angela

Intressant att veta för svenskar är Sveriges idoga arbete för att göra Turkiet till medlemsstat i EU. Enligt Bildt skulle Turkiet bli en “motor” i EU. Erdogan har tagits emot med öppna armar i Sverige av Reinfeldt och Bildt liksom de har besökt Erdogan. Noterbart är att Regeringen tagit bort aktuella sidor om detta. I vilket fall som helst skulle det muslimska Turkiet bli en av de största medlemsländerna.

Löfven skickar sin turkiske bostadsminister Mehmet Kaplan på “inspirationsresor” till Turkiet. Han var där senast i denna månaden. Medan Sverige lider brist på bostäder.

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Angela

Mehmet Kaplan har tidigare anklagats av b l a Nalin Pekgul (s) för att han har en “dold agenda” och stöttar islamister.

Erdogan orsakade för några dagar sedan rabalder genom att uttala sig nedsättande om kvinnor på en konferens i Turkiet för kvinnors rättigheter.

Victor
Victor
8 years ago

Okay – Krasnik har ret….et lille stykke af vejen. Jeg mindes en artikel, fra Tim Pallis (?), som lænede sig op ad den klassiske anti-semitisme. Det var en liste, hvor påfaldende mange jøder blev nævnt – hvis det er den, Krasnik refererer til, har han, delvis, en pointe.

Men det hører også med til billedet, at Pallis faktisk fik tærsk for den…

Victor
Victor
8 years ago
Reply to  steen

Steen – det kan jeg sgu da ikke huske. Jeg linker ikke alt. Men jeg kan huske, at jeg undrede mig over, hvordan den var gået igennem. (Og at jeg ikke har gidet læse ham siden).

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  Victor

Fik Pallis tæsk for den fine artikel. Jeg har læst mange af de bøger som Pallis nævner, hvorfor fik han tæsk??

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  Victor

Hvad er problemet????????

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago
Reply to  steen
Victor
Victor
8 years ago
Reply to  Peter Buch

Yup. Den er heller ikke blevet bedre ved en genlæsning.

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Peter Buch

Jeg kan ikke se det anti-jødiske i Pallis tekst. At uforholdsmæssigt mange jøder varledere i kommunismens første tid er ikke forkert, men fakta. Så vidt jeg husker var 80% eller mere af den første sovjet, eller hvad det øverste råd nu hed, alle jøder. De agitatorer der sendtes til Vest-Europa var også gerne jøder. Zionismen var ikke ønsket af kommunisterne, i stedet fik russiske jøder et stykke land i Langbortistan, ovre ved Mongoliet eller deromkring, hvor de kunne prøve at skabe en jødestat. Nogen anså endog den røde stjerne som symbol på Bethlehemstjernen 🙂 I øvrigt er antisemitisme et dumt… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
8 years ago
Reply to  Victor

Det er rigtigt Victor, at der var et par læsere af mit essays, som fremhævede, at de fleste af de gamle kommunister og Frankfurterskole-folk, som jeg nævner faktisk er jøder. Det er sandt, men det nævnede jeg slet ikke i mit essay. Jeg vidste godt, at nogle af dem var jøder, men det er ikke noget jeg lægger vægt på. Jeg tænker ligesom Peter Andersen. Men der var især een, som beskyldte mig for antisemitisme, fordi Frankfurterskolens folk som flest er jøder. Det er jo interessant i sig selv og vel et studie værd, men hvad så? Der var en… Read more »

Victor
Victor
8 years ago
Reply to  Tim Pallis

“Mine bedste venner er forøvrigt også jøder og hvad så?”

God weekend.

Vagn Henning
Vagn Henning
8 years ago

Jeg har det på samme måde med islams jødehad som med deres middelalderlige sexualmoral: Det er ikke min kamp. Hvis jøderne og kvinderne helst er fri for min støtte, så skal jeg nok blande mig uden om.

Peter Andersen
8 years ago

Han er sgu lidt mærkelig oven i hovedet ham Krasnik. Han mener selv han er en super god interviewer og journalist, men samtidig er det som om han enten ikke fatter en bjælde. Eller også tror han vi er så dumme, at vi ikke kan se hvor stor en bangebuks han er. Han risikerer jo intet med den bog, så hvorfor overhovedet skrive den. Langt de fleste danskeres forhold til jøder er vel nærmest et ikke-forhold. Hvad fanden skulle vi ha’ imod dem? Ja, de er omskåret – og så? Ja, de kan forefindes med kalot (bare ikke på Nørrebro)-… Read more »

Neuhammer
Neuhammer
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Absolut Enig, Peter Andersen, men du glemte så lige at nævne (for de som ikke kan læse i mellem linierne) hvor antisemitismen ligger: På venstrefløjen. (konstant Israel bashing samt glorificeret palæstina/araber/muslim røvslikning)

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Neuhammer

Naturligvis Neuhammer. Men, som du selv antyder, syntes jeg næsten det virkede for banalt overhovedet at nævne det…

Santor
Santor
8 years ago

Som en gennembanket kvinde løber han tilbage til sin krænker gang på gang. Som Kjøbenhavns bøsser kan han ikke få ordet islam over sine læber. Han er en skændsel for ærlig journalistik, men det er de fleste journalister, so who gives a sh*t.

LarsS
LarsS
8 years ago

Well said, Sir Steen!

geoff cain
geoff cain
8 years ago

Enig.

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x