1
dec
Seneste opdatering: 1/12-14 kl. 1928
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Denne video findes vist ikke uploadet undertekstet, men jeg bringer den alligevel for de få fransktalende. Den viser Vestens enestående naivitet, der varer til den dag i dag. Man valfartede til Khomeiny i landsbyen Neauphle-le-Château vest for Paris, fordi romantiske intellektuelle anført af Michel Foucault anså Khomeiny for antiimperialismens fortrop. Det skulle snart gå deres iranske ligesindede – kommunisterne – meget ilde.

Der er ikke meget, der er forandret i dag, men hvis Vestens ledere i det mindste ville indse, at de ikke forstår islam ville meget være vundet og vores sikkerhed ikke bragt i den fare, som den er. Jimmy Carter og Giscard d’Estaing forstod ikke, hvad der foregik. Vores ledere kan stadig, som en Niels Helweg Petersen under Muhammedkrisen, jokke maksimalt i spinaten og falde Danmark i ryggen på én gang. Bare én minister i den næste danske regering der ved lidt om islam er vel ikke for meget forlangt? Yderst interessant dokumentar om 1978, der hvert øjeblik tiden peger frem på vores situation i dag. Se den fra DR med danske undertekster.

Kraftigt sprængattentat på Rättscentrum i Malmø

Endnu et sprængattentat på svenske myndigheder. Der har været 35 bombesprængninger i Malmø det seneste år. Dertil 208 skyderier. En dommer har været truet bort fra en stor sag. Det er ikke långsökt at påstå, det næste bliver mord på ansatte i retsvæsnet ligesom man har set i mafiasager på Sicilien. Kraftigt sprängattentat mot Rättscentrum i Malmö.Efter bomben: “Två balkonger är borta”. Morten Uhrskov skriver om det idag: Sveriges vej ned i anarkiet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Falsterbo
7 years ago

Relationen mellan länderna i Mellanöstern beror även på Israels hållning;
http://metrobloggen.se/karpstryparn/?p=1021

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

“Den viser Vestens enestående naivitet, der varer til den dag i dag. Man valfartede til Khomeiny i landsbyen Neauphle-le-Château vest for Paris,” Ja, det gør den (selvom jeg ikke taler fransk). Den slags folk, Khomenei og andre der hader frihed og fornuft, de skal for en hurtig domstol og så skal de have et reb om halsen hvis de findes skyldige i forræderi, terror eller noget dermed samligneligt. De forstår simpelthen ikke den “tolerante, venlige” indstilling for det findes ikke i deres sorte, hadefulde univers. Derimod tror jeg en del af dem fastisk godt forstår en alvorligt ment dødsdom, deres… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

“Kraftigt sprængattentat på Rättscentrum i Malmø”

Det må vel tælle som terrorangreb. Så er isis krigen, eller en anden udløber, kommet “officielt” til Skandinavien.

Santor
Santor
7 years ago

35 bombesprængninger i Malmø alene. Det siger vist alt!

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  steen

Jag läste för ganska många år sedan, kanske 25-30 år sedan, ett uttalande från en Egyptisk lärd eller politiker och det var i samband med hur den Arabiska värld (Islam får man tro) skulle samla sig och sätta sitt avtryck på världen. Uttalandet gick ungefär här; “Oavsett hur mycket rikedom det finns i vår undergrund, kan vi aldrig bli någon makt under den tiden att vi inte kan framställa ett enda tändstift till någon av de importerade bilar vi använder” Detta är inget egentligt citat, men kontentan av vad jag då lästa och till mitt bästa vetande har inget Arabland… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  PFEP

Og de kommer heller aldrig ud af den tilstand – med islam i behold. Fremskridt og islam er nemlig modsætninger. Det eneste de opnår er, at drive verden baglæns, med hjælp fra bangebukse og ignoranter, indtil et kommende flertal siger stop. At de ikke selv kan se det, siger noget om hvor hjernedøde de egentligt er.

PFEP
PFEP
7 years ago

Frankrike hade ett annorlunda förhållande till sina kolonier än till exempel England eller för den saken Belgien, invånare var eller blev franska medborgare om jag inte minns fel och man hade i förhållande till andre kolonimakter en något mer human och social inriktad policy överlag i de koloniserade områden. Detta tänkande, kan vara en medverkande orsak att man härbärgerade Ayatolla Khomeini och var med att krita banan för hans, då trodde frihets-rörelse för det Iranska Folket. Tji fick Frankrike då det visade sig att Ayatollan var en konservativ Islamistisk despot. Det intellektuella och politiska arvet från Franska Revolutionen, finns fortfarande… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x