6
dec
Seneste opdatering: 6/12-14 kl. 0749
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 06-12-2014 040138

Yusuf al-Qaradawi, lederen af det muslimske broderskab, alle terroristers moderorganistion, har indrejseforbud i Frankrig, England og USA, men han må naturlivis godt komme til Sverige hvor det totalitære venstre og radikal islam fletter fingre. Hvad skullle han dog indrejse for, når han er overhoved for flere tusinde moskeer i Europa, der kun findes her fordi vestlige politikere ikke har begreb, om hvad de foretager sig når det kommer til islam. Den radikale trussel fra alle disse moskeer vil plage vore efterkommere i mange generationer. Han er også jødehaderen par excellence, hvilket europæiske jøder skal forsøge, om de kan overleve. Interpol: ALQARADAWI, YOUSF, The Muslim Brotherhood’s Conquest of Europe.

Tyskland lukker første IS-moské

Det kan man kalde en rigtig halal-aktion, vore fjender har det som blommen i et æg. Fik de nu krisehjælp?

Bremen er gået i offensiven i kampen mod “islamisk stat”: Med en stor politistyrke blev en moské og 16 private husholdninger ransaget. For første gang i Tyskland en tilhængerforening af ISIS militsen forbudt.

Politiet kom efter fredagsbønnen, de tilpassede sig praksis på stedet. Da mere end hundrede indsatsstyrker i Bremen foretog en storrazzia i der Moschee des Kultur- und Familienvereins Masjidu-l-Furqan i kvarteret Gröpelingen, var der en klar rollefordeling: kvindelige politifolk for kvinder,mandlige til resten. Indsatsen måtte ikke krænke nogens religiøse følelser: Der blev givet afkald på brug af hunde og politiet havde overtræk på deres sko.

Under observation siden 2007

Forsigtigheden havde sin grund: Det er første gang i Tyskland at myndighederne forbyder en moske og en forening på en fredag, fordi den propaganderer for en terrorimilits. Myndighederne ville undgå, at deres indsats skulle virke at være fjendtlig over for islam. Bremens senator Ulrich Maurer beordrede et forbud mod foreningen, fordi dens prædikener igen og igen har forherliget jihad og jihadister. Desuden fordi moskeen foreningen spiller en vigtig rolle i hvervning af krigere fra Tyskland, der melder sig til organisationer som IS eller Nusra Fronten.Razzia in Bremen: Polizei schließt erstmals IS-Moschee in Deutschland, Verbot wegen Unterstützung der Terrormiliz IS (Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Voldposten
Voldposten
7 years ago

Hr. Yusuf al-Qaradawi er nu slet ikke så tosset endda. Lytter man til hvad han siger om araberne, ville Zenia pudse Gestampo på ham – og Sverige ville formene ham adgang med henvisning til hans medlemsskab af Sverigedemokraterna…

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  Voldposten

Du sagde det Voldposten, de muslimske lande er groft dysfunktionelle og som jeg inden har peget på; de kan ikke engang fremstille et tændrør til nogen af de importerede biler der med et monteret maskinkanon på ladet, fører hellig krig fra! For at sige det rent ud, så har de muslimske lande ikke udviklets overhovedet siden industrialiseringens barndom her i vesten og bortset fra risikoen for at de kan stille til en masse barbari i deres kamp for UMMA, behøver vi egentlig ikke frygte noget fra dem, det er bare at stoppe eksporten af teknologi, våben og fødevarer til disse… Read more »

machiavelli
machiavelli
7 years ago

I Tyskland lukker de moskeer i Danmark bygger de nye. Gad vide hvad der foregår i hjernen hos de ansvarlige politikere og deres samarbejdspartnere de intellektuelle tosser og Folkekirkens biskopper. Der foregår selvfølgelig noget, men hvad der foregår, er selvfølgelig det interessante. Af en eller anden årsag så trænger verdens erfaringer om Islam og religionens ihærdige forsøg på overalt at gøre oprør mod de siddende regeringer ikke ind i de gode og tolerante hjerner. Det skal nok ordne sig med tiden, verden lider og det kan vi ikke se på, da gode mennesker har et moralsk ansvar. Hvis man nu… Read more »

Dunk
Dunk
7 years ago
Reply to  machiavelli

Kan,gider ikke taenke,har ikke laert det skoler og universiteter koert bag af dansen

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x