7
dec
Seneste opdatering: 7/12-14 kl. 1331
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Ett synnerligen oroväckande och allvarlig attack mot polisen,” skriver tidligere anklager Sven-Erik Alhem.Boende i Hagsätra: Det ser ut som ett slagfält, Ungdomar löpte amok i södra Stockholm, Elva gripna efter attack mot polisen. Fra svensk debatforum

Jag har en bekant som arbetar med ungdomskriminalitet i Stockholm. Hen är övertygad om att nästa gång en polis dör eller allvarligt skadas i tjänsten så kommer det vara i en förort till Stockholm, Göteborg och Malmö.

Polisen tvingas regelbundet dra pistol mot ungdomar som beväpnade med tillhyggen lägger sig i deras arbete. Man vågar inte reagera på våldet man utsätts för eftersom risken för upplopp är överhängande. Det är lättare att låta bli ett ingripande. Konsekvensen blir att förorten blir ett parallellt samhälle efter gatans lag och parlament. Poliserna riskerar sina liv och sin hälsa men är för rädda för att reagera.

Per Svensson synes reaktionerne er barnlige

Af HANS RUSTAD 
Per Svensson, journalisten som skrev artikkelen i SAS-bladet, Scandinavian Traveler, der han trekker linjen fra Quisling til Fremskrittspartiet, ser ingen grunn til selvkritikk. Han mener reaksjonene er barnslige og bekrefter det artikkelen beskriver.

Svensson representerer det offisielle Sverige som mener motstandere av masseinnvandringen og omdanning av Sverige til et annet samfunn, er udemokratiske. Svensson og hans likemenn kan ikke aksepterer eller respektere at det er standpunkt og synspunkt på linje med deres egne. De stempler dem som fascister, slik statsminister Stefan Löfven og finansminister Andersson nylig gjorde.

De tegner en manikeeisk verden: sort/hvitt, oss mot dem. Sverige deltok ikke i kampen mot nazismen, men gjør det nå på etterskudd.

Det er i den ånden Svensson skriver. Han er tidligere kulturredaktør på Expressen, og skriver nå for Sydsvenska Dagbladet.

Svenskene vil være flinke, men den politiske korrektheten inviterer til en type flinkhet som ender i fanatisme. Den tiltrekker seg en egen type mennesker: humørløse, nidkjære, retthaverske, som ikke har noen skrupler med å stemple andre. De er politiske misjonærer, med et element av hevnere. Men når hevnen rammer det folket de skriver for, bidrar de til polarisering. Fascisme-linjen til socialdemokraterna øker konfliktnivået mange grader.

For Svensson var FrPs reaksjoner bare et bevis på at han har rett. SAS har trukket bladet. Det mener han åpenbart var feil. Det var heller ingen misforståelse med redaksjonen, slik pressetalsmannen antydet. De visste hva de fikk, sier Svensson til Dagbladet. Per Sandberg hadde nesten ikke ord for å beskrive hva han syntes om Svenssons karakteristikk.

– Det låter som en dårlig spøk, og Sandbergs reaksjon framstår som litt barnslig. Men dette bekrefter på en måte nettopp det jeg skriver om – konsekvensene av at høyrepopulistiske partier kommer i maktposisjon, sier han, og utdyper:

– Det er ubehagelig og veldig urovekkende at ett parti i ett nordisk land kan bestemme hva andre skal lese. Frp bekrefter min hypotese om at disse partiene har uvilje overfor andres argumenter; det er karakteristisk for denne tradisjonen.

I den åtte sider lange artikkelen, kalt «Ytterste høyres framvekst», konstaterer Svensson at Sverigedemokraterna, Dansk Folkeparti og Frp nå besitter en makt «ytre høyre» aldri har hatt før, og prøver å analysere hvordan vi er kommet dit.

Det er tydelig at redaksjonen for Scandinavian Journal ikke har noen hemninger eller motforestillinger når den politiske korrekthet går i angrepsmodus. Den tror åpenbart at dette er sannheten. Den forstår ikke at Norge er et annet sted, for ikke å snakke om Danmark.

Carl I Hagen tok et poeng da han sa at SAS er et statseid selskap som stadig trenger tilførsel av ny kapital. Her angriper man partiet til Norges finansminister. Er det klokt?

Men slike argumenter gjør ikke inntrykk på folk som Svensson. De er out on a mission.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Der bliver ikke nogen klar grænse mellem de nuværende ”bølleoptøjer” og en regulær borgerkrig , fordi der ikke BLIVER nogen regulær borgerkrig . Optøjerne har ikke som mål at erobre et givet område ,ikke engang ghettoerne , men er nærmere en slags psykologisk krigsførelse som sigter mod at nedbryde fjendens VILJE til at gøre modstand . Dette bliver gjort FANTASTISK DYGTIGT , enhver som ikke er villig til at indrømme dette , har intet forstået om psykologisk krigsførelse . På et givet tidspunkt er det målet for den psykologiske krigsførelse at udøve det maksimale press som IKKE er nok til… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

USA, förstås 😉

pk
pk
7 years ago

Sikke noget . sikke noget.
I Jyllands Posten omtales de unge fra opstanden i Stockholm, som unge lømler .
Hvad skal man med aviser? Når nu aviserne ikke vil os .

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Afstemning i BT i anledning af Fredrik Reinfeldts vanvidsudmeldinger i Politiken: 😉

http://www.bt.dk/politik/tidligere-statsminister-revser-danmark-der-er-plads-til-flere-flygtninge

HAR REINFELDT RET I, AT DER ER PLADS TIL FLERE FLYGTNINGE I DANMARK?

Ja: 10 %
Nej: 90 %

Se også kommentarerne under artiklen …

Olav
Olav
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg tror vi må forsøke å vinne tilbake seriøsiteten i Skandinavia.
Finner, færinger og islendere må jo være livredde..

Hvorfor har vi ingen arena der de gale kan utspørres grundig, istedet for som nå, at de går rundt og slenger fra seg den ene absurditet etter den andre uimotsagt..

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Bjovulf

http://www.friatider.se/reinfeldts-utspel-om-invandring-h-nas

Läs också Tino Sanandaji om Tidningen ETC.

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Jag kunde ju direkt ha hänvisat till Tino Sanandajis blogg om Forskare granskar Medievärldens och ETC:s lögner!

http://www.tino.us/

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Angela

Tack, Angela 😉

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Hah, ja – gad vide, hvor længe der mon vil være læsere nok til at betale for så virkelighedsfjerne PK-tidninger – selv i Sverige 😉

Manden er åbenbart ikke selv klar over, hvor langt ude i hampen, han befinder sig –
han tror ghm. fuldt og fast på sit nonsens, og mener sig endda ekstra bekræftet af, at
SAS nu trækker deres rejsemagasin Scandinavian Traveller tilbage.

machiavelli
machiavelli
7 years ago
Reply to  steen

“Ifølge Politiken mener Frederik Reinfeldt, at den eneste rigtige vej for Sverige er at fortsætte med at holde døren åben for flygtninge.”

Jamen hvad driver ham? Hvorfor bliver han ikke klogere?

Er Du interesseret i en større artikel jeg har skrevet: “Den uendelige galskab” ikke om muslimer, men om årsagen til det onde. Krig osv. En drifts analyse.

machiavelli
machiavelli
7 years ago
Reply to  machiavelli

Okay!

Ramona Fransson
7 years ago

Per Svensson är inte journalist i den rätta bemärkelsen. Han är en “hen” och det betyder höna. Men en höna har mer hjärna än Per Svensson för hon hittar ett korn även om hon är blind och det gör inte Per Svensson.

Tornuggleman
Tornuggleman
7 years ago

Någon förvånad ? Precis som vanligt då det gäller främst muslimer. Helt i stil med det övriga. Krig, våld, vapen, förstörelse, sharia-lagar…. En sån j – a tacksamhet ! Men att bland sina egna elda upp deras egendom och förstöra infrastrukturen ? Låter väldigt bekant från just muslimska länder o kultur . Men som Söder sa igår : “Det är ett självspelande piano”. Åsyftade då något annat, men är fortsättningen sedan dess. Muslimer är rätt igenom ONDA ! (Undantag bekräftar regeln) I över 1500 år har man krigat, dödat, eldat, våldtagit… Vem som drabbas är inte så noga. Men jag… Read more »

PFEP
PFEP
7 years ago

Detta är allvarligt, den svenska staten har förlorad kontrollen över delar av det egna territoriet och genom politiska beslut har polisen fråntagits medel att upprätthålla ordningen. Nu är inte jag den där pläderar för dödligt våld i dessa sammanhang, men nog borde båda vattenkanoner, gummikulor och hagelbrakare med “bean-bags” vara tillgängliga i sådana lägen Sen kan man fundera över hur detta skeendet i dagens politiska läget uppfattas bland allmänheten, det även MSM gör sitt bästa att maskera verkligheten så det inte direkt går utröna vilka där driver upploppen, att det i stort kommer gynna SD kan näppeligen förvåna någon, flertalet… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x