11
dec
Seneste opdatering: 11/12-14 kl. 1651
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

LAS = Lagen om anställningsskydd. Man har kun det sølle sjov, onde mennesker har. Giv dem elektrochock, det virker pronto. Eller lattergas, som The Mail anbefalede forleden. Jeg kan godt beherske min depression efter denne artikel:

I morgon presenterar Aftonbladet sin nya organisation. Samtidigt erbjuds medarbetarna läkarhjälp för depression och ångest.Förberedelserna inför den stora omorganisationen på Aftonbladet har pågått under hösten och i morgon ska alltså ledningen presentera sitt förslag på hur tidningen ska organiseras. I den nya organisationen skrotas bland annat feature-redaktionen. För de anställda på Aftonbladet har situationen varit tung.Nu erbjuder ledningen krishjälp till de som behöver det.

“Om du med anledning av omorganisationen drabbas av fysisk eller psykisk ohälsa i någon form, exempelvis sömnrubbningar, ångest, depression, krisreaktion eller andra symptom som är relaterade till dessa omständigheter och behöver professionellt stöd eller läkarhjälp så erbjuder företaget detta.Tveka inte att be om hjälp!”, skriver huvudskyddsombudet i ett mejl till de anställda. Aftonbladet erbjuder medarbetarna krishjälp

Først asyl og pas, så hjem og slås

Først får de asyl, ophold og pas i Danmark – så rejser flygtninge fra Syrien tilbage for at kæmpe, afslører dokument fra Justitsministeriet. Danske myndigheder vil nu slå hårdt ned på »et stigende« antal yngre mandlige flygtninge fra Syrien, der – efter at de er flygtet til Danmark, har fået asyl, opholdstilladelse og dansk udlændingepas – tager tilbage til Syrien for at deltage i den væbnede konflikt. Det viser et dokument fra Justitsministeriet, som Radio24syv har fået aktindsigt i.

»Det er klart, at hvis der er tale om, at man har fået asyl og så alligevel vender tilbage til borgerkrigen, så hører alting op. Dermed mener jeg, at man må fratage det asyl, der er tildelt, hvis man tager tilbage til den krig, man flygtede fra. Enten er man forfulgt, eller også er man ikke – og der kan man ikke spille på to heste,« siger Peter Skaarup til Radio24syv.

Af dokumentet fra september 2014 fremgår det, at Rigspolitiet og Udlændingestyrelsen – der behandler asylsager i Danmark – har oplevet en »stigning« i antallet af flygtninge, der efter at have fået asyl i Danmark ønsker at få udleveret deres oprindelige syriske pas. Formålet er, mener myndighederne, at tage tilbage til Syrien og deltage i den syriske borgerkrig.Syriske flygtninge i Danmark vil tilbage til blodig borgerkrig

Justitsministeriet og Udlændingestyrelsen ønsker ikke at kommentere sagen. »Vi har ikke tal, da anmodningerne ikke registreres.« Man må håbe, de får mere lyst til at ytre sig  i TV-Avisen kl 21 i aften. Også den ansvarlige minister, der kaster vores land i grams på verdensmarkedet. Og husk, at når det om ti år er slut i Syrien og Irak, er det begyndt et andet sted i Mellemøsten. Sådan er at at have politikere, der er mere loyale over for konventioner end deres eget folk, man må formode for egen karrierevindings  og internationale anseelses skyld.

Der er ingen anden plausibel forklaring på deres adfærd her 13 år efter 2001-valget. Betænk Margrete Vestagers økonomiske fremtid: € 20.666 pr måned (156.800 DKK) i grundløn. En gylden aftrædelse på €1.937 million (14 mio 500 DKK) og en rundhåndet, lavtbeskattet pension, der kan udbetales fra det fyldte 60′ år. Den varierer lidt, men Margot Wallström kom op på i alt 1.9 milliarder alt i beregnet på sine fem år, men lige nu er hun jo udenrigsminister og får måske lidt mindre. Hvem ville ødelægge sit forhold til EU og FN?

Det er bestikkelseslønninger, der ikke adskiller dem fra den svenske værnemager Bert Karlsson, der omsætter 88 mio på sine asylforlægninger i år. Alt har en pris, også et gammelt land, og forræddere og moneymakers er evige arketyper i historien.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Hmm, det her minder mig da vist om et eller andet … noget de radigale kunne have sagt 😀

“We have a lovely Nazi family on our block … ”
http://tinyurl.com/pok4yry

Bitten
Bitten
7 years ago

Har I lagt mærke til, at det hedder at “finde pengene”, når det handler om almindelige samfundsforhold (sundhedsvæsen, børn, ældre osv.), men når det handler om flygtninge udgifter, som er den helt store post på budgettet, ja så hedder det igen ting. Her sidder pengene åbenbart på træerne, og politikerne plukker dem bare ned.

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Undskyld

Dag Selander
7 years ago

Hur pass krisvärre när (om) Löfven avgår för att komma ifrån extravalet? Kanske AB:s ledning på högsta nivå också skulle avgå…

Marit
7 years ago

“De reiser for å “kjempe” og for å “slåss” ?
Vennligst, slutt med slike forskjønnende og heroiske OMSKRIVNINGER !
De reiser for å DREPE, for f… !

nobody
nobody
7 years ago

“Detta land har varit vårt uti många herrans år.

Detta land har varit vårt och det har nog satt sina spår.

Detta land har hängt i och det har stått i vått och torrt, men nu är det slut på det för nu skall hela landet bort…” – Trettifyran: https://www.youtube.com/watch?v=NL1S3UzXld8

nobody
nobody
7 years ago

Till alla Aftonbladet journalister som nu blir arbetslösa!

Börja skriva för de nya medierna som vill bevara Sverige svenskt; Kom över till oss! För vi kan ala förlora huvudet om vi fortsätter som vi gör – “Vart jag mig i världen vänder – Den Svenska Björnstammen”: https://www.youtube.com/watch?v=IEC7sIfCtKs

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Læsertallet rasler ned hos Jyllands-Posten, Berlingske, Ekstra Bladet og andre http://denkorteavis.dk/2014/laesertallet-rasler-ned-hos-jyllands-posten-berlingske-ekstra-bladet-og-andre/ Det går katastrofalt dårligt for trykte aviser som Jyllands-Posten, Berlingske og Ekstra Bladet. Færre og færre gider læse dem. Det fremgår af nye læsertal for 2. og 3. kvartal 2014 fra Danske Medier. Man skal ikke hænge sig så meget i de præcise tal. For printavisers læsertal kan ikke registreres med samme nøjagtighed, som når det gælder netaviserne, hvor hvert klik bliver registreret. Men tendensen er ikke til at tage fejl af: Det er længe gået hastigt ned ad bakke, og det fortsætter det med. … Jyllands-Posten Hos Jyllands-Posten… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Ja, det er på sin vis sørgeligt, men de ligger, som de har redt,
og det bliver sandsynligvis meget værre – bunden er langt fra
nået endnu.

Anonymous
Anonymous
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Det er stor set umuligt at få en fremmedfjendtlig kronik i de nævnte blade.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Jan Helin reagerar på bemanningsupproret 😀

Jan Helin er chefredaktør på Aftonbladet ( så længe det varer … 😉 )
SMAB = Schibsted Media AB ( Aftonbladets ejere )
LAS = Lagen om Anställnings-Skydd ( Tryghed i Ansættelsen )

https://www.youtube.com/watch?v=tRATZSeYxEs

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Tak – ja, men ikke i den rigtige sags tjeneste 😉

PFEP
PFEP
7 years ago

Kanske Aftonbladet och andre tidningar där i dag kämper för livet, borde leta upp någon terapeut typ Doktor Keworkian det kanske hade hjälpt övergången från drömvärlden till färden över floden Styx!
Varför gråter jag inte?

Victor
Victor
7 years ago

“Der er formentlig tale om kurdere, der vil kæmpe mod Islamisk Stat og forsvare det kurdiske område”.

Jeg har ikke nogen fasttømret mening om emnet; men hvis unge kurdere rejser tilbage for kæmpe mod islamisterne….så er det ok med mig. Faktisk burde vi give dem militær hjælp.

Erling
Erling
7 years ago

Den varierer lidt, men Margot Wallström kom op på i alt 1.9 milliarder alt i beregnet Arh… Hvad angaar det med jihadierne, saa er reglerne saadan at man for at faa asyl, faar en rejsebegraensning i sit pas, saa man ikke kan tage tilbage til det land, man er flygtet fra. Det er helt rutine, at asylanter, som det allerfoerste efter at vaere blevet bevilliget asyl, ansoeger om at faa rejsebegraesningen ophaevet, men det er sjaeldent det bliver bevilliget. Eller saadan var det i hver fald, dengang jeg sad i Udlaendingeservice og udstedte pas paa samlebaand. Jeg kan til almindelig… Read more »

Prudentius
7 years ago

At Vesten vil af med Assad-regimet har velsagtens også noget at skulle have sagt i denne sammenhæng.

Man ønsker derfor næppe at gøre det alt for besværligt for dem der gør det beskidte arbejde.

Vestlige politikere bliver dog ved med at “glemme”, at de islamiske hære de støtter har globale ambitioner. Og derfor ikke har og aldrig får nok i Syrien, Irak, Libyen osv. osv.

Allah er og forbliver nu engang den første, største og grummeste globalist.

machiavelli
machiavelli
7 years ago
Reply to  Prudentius

IS patienterne har myrdet 5000 på et md. Jeg er nu komet til den opfattelse, at denne syge forbryderbande skal fjernes fra jordens overflade. Og alle lande skal hjælpe til. Den nuværende situation svarer til, at man har lukker 1000 af de værste rovdyr fra junglen ind i en storby og ikke gør noget. Kravlet må fjernes fra jordens overflade. Og enhver asyl idiot der rejser ned for at hjælpe skal omgående have frataget pas og statsborgerskab. Jeg er tilhænger af næstekærligheden, det er derfor tosserne skal hjælpes på den rette vej.

Prudentius
7 years ago
Reply to  machiavelli

“Og alle lande skal hjælpe til.” Jeg er faktisk uenig. Vi har haft rigeligt med nyttesløse eventyr i Mellemøsten. På tide muslimerne selv klarer deres problemer. Og Irak og Syrien er under alle omstændigheder ikke holdbare stater. De måtte gå i blodig opløsning før eller senere. Som de fleste multikulturelle-multietniske samfund. Det er rigtig synd for yazidier, kristne og andre minoriteter. De er solgt til afskyelig stanglakrids i den nuværende tumult og kan næppe gøre så meget andet end at flygte. Hvad kommer efter IS hvis de fjernes?? Hvad sker der hvis bare Baghdadi dør?? Hvad er egentlig Vestens strategi… Read more »

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

Det er den største velkendte “hemmelighed” i Vesten… Somalier, Eritreanere, Menap’er mm…. De færdes frit og frejdigt i de lande de flygter fra.. Når de vel og mærket, har fået asyl… MEN vi kan ikke bevise at de gør det.. Siger den plaprende klasse… Og bliver ved med at være gode for almindelige menneskers penge…. Når så der bliver terrorangreb og etniske europæer dør i hobetal… TJA så er det DF, SD, FP, PVV’s ect ect og tonens skyld.. VI HAR VÆRET FOR DÅRLIGE TIL AT INTEGRERER DEM… Jeg gør mig ingen forhåbninger om at den såkaldte “elite” nogensiden bliver… Read more »

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x