12
dec
Seneste opdatering: 13/12-14 kl. 0223
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Denne blev holdt den 15 november, 13 dagen efter talen i København. Den er dog ret andeledes, hvad nok kan tilskrives de betroede medarbejder og taleskriver, flamlænderen Paul Belien , som jeg blandt andet har fotograferet i Bryssel i 2007, i 2008,  her i 2009 og her i 2012. Q & A varer 17 minutter og er værd at høre. Se også Holland: Geert Wilders afhørt af politiet.

Voldtog  og røvede danske turister

indkvoteret som brandmand i Malmø

Der er måske nogle der husker den racistiske voldtægt og røveri på en ungt dansk turistpar ved brofæstet i Sverige i 2003. Jeg gør. Ellers er der en mere detaljeret beskrivelse her. Tältsemestern blev en mardröm för ungt par. Den er ondartet, men heldigvis går det til daglig ‘kun’ ud over indfødte svenskere:

En 27-årig man som 2003 dömdes för ett brutalt rån mot ett danskt tältande par, där kvinnan även våldtogs medan hennes pojkvän tvingades titta på, får nu anställning som brandman vid Räddningstjänsten Syd.Den 27-årige brottsdömde mannen, en invandrare från Balkan, kommer att påbörja sin anställning efter årsskiftet, bekräftar Räddningstjänsten Syd.

En brandman som Fria Tider har pratat med är riktigt upprörd. Jag och många med mig blir kräkfärdiga av deras skitsnack, säger han och fortsätter: “Har man varit delaktig vid ett sådant hemskt brott, så har man i grunden en väldigt skruvad människosyn enligt min mening.”

Han berättar även att han har flera kollegor, framförallt kvinnliga, som tagit mycket illa vid sig och inte känner sig bekväma med en sådan person på arbetsplatsen. Ingen av dem vill däremot skylta med sitt namn i tidningen av rädsla för att bli av med arbetet som straff för att man talar ut. Dömd för rån och deltog vid brutal våldtäkt – nu belönas han med jobb som brandman

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
7 years ago

“Jag och många med mig blir kräkfärdiga av deras skitsnack.” Inget vilar på någon större seriositet idag. Samtalet mellan människor är borta. Samtalet har ersatts med oseriösa opinionsundersökningar.Samtal mellan folk är grunden i en demokrati. En opinionsundersökning visar bara på sin höjd vad respondenten svarade i just det ögonblicket. Vid en annan tidpunkt eller med ett bättre vetande hade kanske svaret blivit något helt annat. Svaren beror på hur frågan ställs och vilka möjligheter respondenten har att svara på frågan. Undersökningsresultaten beror på hur de svarande tolkar frågan och hur opinionsinstituten tolkar svaren. Manipulation är oerhört lätt. I dagarna kom… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

När vem som helst kan bli vad som helst och vad som helst kan bli vad som helst kallas det för demoralisering. Inget är längre så noga. Och “ingen av dem vill däremot skylta med sitt namn i tidningen av rädsla för att bli av med arbetet som straff för att man talar ut.”

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/472734?programid=1165

Robin Shadowes
7 years ago
Reply to  Angela

Kolla in Rothschildarnas trevliga lilla maskerad. Vilka sjuka as det är!

http://vigilantcitizen.com/latestnews/pictures-rothschild-family/

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Hvis jeg nu spørger Snaphanens læsere: “Ønsker I kære læsere et Danmark og et Sverige med færre af de potentielle kriminelle muslimer:? får jeg så en racisme anklage på halsen? anklagemyndigheden?

I så tilfælde bedes Sten ikke give mit navn og email videre til PET.

nobody
nobody
7 years ago

, för mig som svensk är Danmark för mig ett land som andas frihet, landet där saker kan yppas och diskuteras (och öl inte är en synd). Vi svenskar är mer “stela” än ni danskar; Jag hoppas innerligt att ni danskar inte ändrar på detta.

Varje nordisk medborgare borde fråga sig vad det är som händer idag och hur vi kan stoppa historien från att upprepa sig – “Flammen & Citronen”: https://www.youtube.com/watch?v=hfaY03KGyrU

“Max Manus Man of War”: https://www.youtube.com/watch?v=M8RPdzrSKXE

nobody
nobody
7 years ago

, vem är denna danska ambassadör? Är han verkligen en representant för Danmark?

“Interesting discussion between Danish Ambassador, Caroline Glick and others on the issue of the admitted double standard as to how Israel is viewed compared to everyone else.”: http://vladtepesblog.com

Skåning
Skåning
7 years ago

Jag kan inte hitta de 17 minuter av Q&A som du nämner. Syftar du på besöket i Köbenhavn?

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  steen

Tack, Steen. Det var lite mer uttömmande. Och som du vet så är vi män inte menade för multitasking. 🙂

Som gammal i gamet så anser jag faktiskt att Geert Wilders är lite monoman och förutsägbar, även om han har rätt. Hur mycket jag än uppskattar honom så hade en mer dynamisk, dagsaktuell talesman inte skadat.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x