15
dec
Seneste opdatering: 15/12-14 kl. 2350
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Australierne reagerer mere ligefremt end europæere. De slår tilbage, myndighederne regner med hævnangreb på muslimer hvilket takket været imbecile politikere også kan være fremtiden i Europa. På Twitter arrangeres det, at muslimer kan få beskyttelse i offentlige transporter i morgen. #RideWithYou. Gidseltageren er en iransk seksualforbryder Sheik Man Haron Monis.  Han har også været tiltalt i sin ex.kones mordsag. en nuttet fyr der har beriget Australien uendeligt, nok af den type kan starte en krig. To er bekræftet døde, den ene hr.Monis. Google cache af hans website., Sydney Hostage-Taker “Muslims Will Take Over Australia”,Third person reported dead after Sydney siege

Mauricio Rojas, den uønskede sandsiger

Mauricio Rojas blev mobbet ud af Sverige i 2008 af den borgerlige, men blinde anstændighed. Han hoverer ikke over, at hans spådomme gik i opfyldelse, men er konstruktiv. Intet tyder dog på at anstændigheden i 2014 er mere parat til at lytte til ham. Der skal laves mange flere ulykker inden den er færdig.

Inget parti, utöver SD, ville eller hade något att vinna på ett extra val, som dessutom kan framstå som en folkomröstning om invandringen. Ändå hamnade denna bastanta majoritet av sju partier i diket och dukade bordet för en ännu större Sverigedemokratisk valframgång.

Det är inte en lätt uppgift efter decennier av misslyckanden, handlingsförlamning, floskler, missriktad välvilja och tafatta försök att dölja eller frisera opassande information gällande allt från missbruket av flyktinglagstiftningen till brottsstatistiken och utanförskapets utbredning. Men det är just allt detta som utgör grunden för SD:s framgångar, inte att hundratusentals svenskar skulle ha blivit fascister eller främlingsfientliga rasister. Att duka bordet för SD:s framgång, (Rojas, kom tillbaka!.)

Underdevelopment Is a State of Mind

Af  Torben Snarup Hansen, historiker

For 2000 år siden havde Ægypten en befolkning på syv eller otte millioner. Landet var et økonomisk og kulturelt center i Romerriget.

I dag er befolkningen på 80 millioner, som ikke kan brødfødes af landbrugsproduktionen og derfor er afhængig af milde gaver fra Vesten. Ægypten er i udtrækning tre gange så stort som Tyskland, men det opdyrkede areal svarer kun til ca. halvdelen af delstaten Bayern.

Forklaringen er en forkert kultur, som også har ødelagt andre dele af verden. Herfra strømmer emigranter til Vesten, hvor bevidstløse politikere åbner portene på vid gab for “flygtningene”.

Forskning i demografi, økonomisk underudvikling og uhensigtsmæssige normer er der nok af, men politikere og journalister ignorerer denne viden – eksempelvis E. Harrison: Underdevelopment Is a State of Mind.

Som det ægyptiske eksempel viser, er der stadig masser af plads til den stigende befolkning, men ressourcerne udnyttes ikke til at skabe den industrialisering, først Vesten og derefter Østasien har frembragt.

Dette er ganske elementære fakta. Kendskab opnåes ved at skelne – i dette tilfælde mellem kulturer og produktivitetsgrafer. Men såkaldte “samfundsdebattører” ønsker at undgå denne hjerneaktivitet og benytter derfor trylleordet globalisering som sutteklud og undskyldning for at lukke øjnene. Deres glade budskab lyder: Verden udgør en enhed, og derfor bør enhver dansker have ret til at slå sig ned i Afghanistan. Tilsvarende har afghanere ret til at flytte til Danmark. Denne ideologi har allerede forårsaget massive og særdeles stygge problemer i Vesten. Som de Radikale skriver : Vi stoler. Også på. Fremmede.

Revolutionsfløjen meddeler: “No borders, no nations”. Globalisme er noget meget fint, og nationalt ansvarlige er perverse – faktisk skimlede kældermennesker.

Globalisten tager familien med på dejlig ferie i Langtbortistan, hvor solen altid skinner. Desværre får nogle unge aktivister betændelse i religionen. Skyderi, ildspåsættelse og ballade breder sig. Globalisten ønsker derfor at afslutte ferien og få familien ud af Langtbortistan ved udenlandske diplomaters indsats. Valget står mellem den tyske og den pakistanske ambassade. Hvad mon globalisten vælger?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
7 years ago

Jeg vil lige tillade mig at henlede opmærksomheden på en anden blog, der efter min mening sætter australiernes frygt for “backlash” i det rette perspektiv:

http://levnedogmeninger.wordpress.com/2014/12/15/til-kamp/

– – –

intetnavntak
intetnavntak
7 years ago

Underdevelopment Is a State of Mind. Af Torben Snarup Hansen, historiker

Godt skrevet, jeg er helt enig.
Kan ikke komme med nogen større feedback eller analyse lige nu.

Nicolai Sennels
Nicolai Sennels
7 years ago

Det her kan måske forklare noget: “Psychology: why Islam creates monsters”
http://10news.dk/psychology-why-islam-creates-monsters/

NielsC
NielsC
7 years ago

Den amerikansk tyrkiske økonom Dani Rodrik ( Princetown) har i en række artikler udtrykt stor skeptisk om muligheden for at man kan forestille sig at den kinesiske industrialisering ( der jo ikke er afsluttet endnu) kan gentages i Afrika – og vel også den arabiske verden, for en kort sammenfatning af hans ideer er her et link ( der var også et Economist indstik for nogle måder siden om Teknologi og udvikling, hvor et af kapitlerne var præget af hans analyser) , kort og godt der er endnu mere grund til at være pessimistisk
http://www.project-syndicate.org/commentary/are-services-the-new-manufactures-by-dani-rodrik-2014-10

Michael Larsen
Michael Larsen
7 years ago

Iran (shia) og ISIS harmonerer ikke sammen. Jeg hælder mere til at at det er en galning. Jeg må dog erkende at det er svært at se, hvor islam holder op og den psykiske diagnose begynder, så jeg holder den mulighed åben, at jeg tager fejl.

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago

Ifølge flere australske medier, heriblandt Daily Telegraph, har politiet nu valgt at frigive navnet på gidseltageren. Angiveligt er der tale om en selvbestaltet fortaler for Islamisk Stat, der kalder sig Sheik Man Haron Monis. Man Haron Monie er ifølge australske medier et kendt ansigt hos politiet. Han kom i søgelyset for første gang for syv år siden i forbindelse med en sag, hvor han angiveligt skulle have sendt giftige breve til døde australske soldaters familier. Sidste år blev den 50-årige IS-fortaler ifølge samme medie sigtet for medvirken til drab på sin ekskone og mor til to. Han er oprindeligt født… Read more »

Morten - - -
7 years ago

Glimrende indspark igen, Torben.

Jeg sad engang til bords med en nødhjælpsarbejder og min far. Vi diskuterede årsagerne til kollektiv fattigdom og årsagerne til kollektiv velstand. Jeg sagde, ud fra min erfaring: “Fattigdom er en sygdom, penge ikke kan kurere”. Nødhjælpsarbejderen sagde, ud fra sin erfaring: “Fattigdom er en måde at tænke på”. Og min far sagde: “Det er også det, Morten siger”.

Ja. Akkurat.

– – –

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

De store forandringer der er sket i ægyptisk landbrug i de sidste 30-40 år kan ikke ene rette op på følger af befolkningsvæksten, samt alvorlige mangler og udeladelser i hele samfundet. Når støtte og midler ikke i tilstrækkeligt omfang gives tiltag der kan vende en katastrofe til en mindre gal udvikling mod noget mere fremtidsegnet er store befolkningstal overalt udsat for fejlslagne. Mindst 7 plager. Agricultural development efforts during the 1980s, the 1990s and the first years of the twentyfirst century had achieved great successes in plant production with all its components, due to expanding agricultural areas and improving land… Read more »

machiavelli
machiavelli
7 years ago

– “Dette er en stærkt foruroligende situation. Det er dybt chokerende, at uskyldige mennesker skal holdes som gidsler af en bevæbnet person med et politisk motiv, siger premierministeren i en pressemeddelelse.” Hvornår vågner politikerne op? Dette er kun begyndelsen. I et Europa fyldt med galninge der hører til på en tosseanstalt vil terroren blive deres bedste våben. Næste gang er det et stadion og en selvmords bombe. Det er derfor Islam må anerkendes som en dødsensfarlig ideologi og forbydes adgang til Europa. Der er ikke noget, der længere hedder religiøs frihed, det kan vi ligeså godt erkende. Det er kun… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  machiavelli

Hvornår vågner politikerne op? Spørgsmålet er snarere, hvornår beslutter man sig til de nødvendige forholdsregler mod islam, denne gang endegyldigt? Disse udbrud af rabies, som er indbygget i islamkulten, en ren røverkult, er jo set i større og mindre udbrud siden islams fremkomst. Og der er kun en løsning, som også er været anvendt utallige gange. Da islam ikke kan ændres eller reformeres, så er der kun en vej, at udslette kulten til bunds, ganske som man altid har gjort det med organiserede røverbander. Selvfølgelig kan intet civiliseret samfund leve med nogen form for terrorkult iblandt sine borgere, som konstant… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  steen

Politikerne kommer ikke til fornuft. Hvis de gjorde, så var det sket for længe siden. Menneskerettigheder-EU er og forbliver alfa og omega for de skiftende regeringer. Og erhvervstoppen presser utvivlsomt også på for at importere det unge globale syd. Man vil i denne lejr simpelthen ikke leve med aldrende befolkninger der skrumper og dermed skaber et opadstigende lønpres, samtidig med at nationalstaterne grundlæggende står i vejen for en mere gennemført deregulering og globalisering. De indfødte europæiske folkeslag har ikke mange venner i magteliten, hvis nogen overhovedet, hverken i dens politiske eller økonomiske fløj. David Camerons (der er en gennemsnitlig og… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Prudentius

Deraf også den meeeget lempelige behandling af pendlende jihadister.

Man vil ikke skabe en atmosfære af “uvelkommenhed” overfor “de unge”.

Man betragter dem jo trods alt som fremtiden.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Prudentius

Erhvervslivets interesser og blind og stupid venstrefløjsromantik kan stadig ikke stå imod den folkelige tsunami, som kommer til at rejse sig indenfor en overskuelig tidshorisont.

Venstrefløjens argumenter bliver nemlig, stille og roligt, sablet ned – og erhvervslivet kommer slet ikke til, at turde stå på mål for deres.

Ovenstående tør jeg godt at indgå et større væddemål på.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Tja, jeg er nu egentlig også en stille optimist, vil jeg gerne understrege.

Bitten
Bitten
7 years ago
Reply to  Prudentius

Næ, men har I tænkt på, hvordan samfundet vil se ud, når de veluddannede danskere/europæere er for gamle til at arbejde/døde, og kun den indvandrede pøbel med deres afkom er tilbage? Hvem skal så betjene diverse politikere, betale deres lønninger og holde samfundet kørende? Der er åbenbart noget, de snakkende klasser har overset.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Bitten

Allerede nu har man så svært ved at få befolkningsudskiftningen til at tage sig ud som den “nødvendighed”, man ellers har lanceret den som, at det for længe siden er blevet ren farce.

At få mellemøstlige og afrikanske klanlemmer, med kælder-IQ, til at tage sig ud som vestificerede verdensborgere er immer væk også noget af et titanisk projekt.

Et projekt med absolut “knæk nakken”-“bræk ryggen”-garanti!

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x