16
dec
Seneste opdatering: 16/12-14 kl. 0728
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Leflen for ekstremister

Ezra Levant i en sylespids kommentar om Sydneyterroren og den presse, der holder hånden over muslimsk terror: “You selfloathing liberals”

In Honour of Tori Johnson, Who Saw A Chance and Took It

He Died In Fight with the Jihadi But Others Lived

Katrina Dawson, 38, a successful barrister and mother of three young children, and Tori Johnson, the 34-year-old manager of the Lindt cafe, were killed as police made a daring attempt to free those still held at the Martin Place shop.

Mr Johnson has been hailed as a hero after it emerged he had taken the opportunity to wrestle the gun from the 50-year-old self-styled Iranian preacher after he began to doze off in the early hours. He lunged at the hostage-taker’s weapon, allowing others to flee.

Around 2 a.m. local time, at least six people believed to have been held captive in the cafe managed to flee after gunshots were heard coming from inside after a struggle between Mr Johnson and Monis.Police then moved in, with heavy gunfire and blasts from stun grenades echoing from the building.

Ms Dawson, a respected barrister from Eighth Floor Selborne chambers, whose offices are opposite the cafe, was said to have be killed in the ensuing firefight while protecting pregnant friend and colleague Julie Taylor, whom she had been meeting for a coffee.

Mrs Dawson, who has children aged eight, five and three, died of a heart attack on the way to hospital, while Mr Johnson, who had worked at the Lindt store for two years, died at the scene of a gunshot wound.

Victims of Sydney siege hailed as heroes after they die protecting hostages

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PFEP
PFEP
7 years ago

OT.. Oljepriset snart halverat, panik i Mecka och Medina?
Kanske därför vi idag ser hemska terrordåd?

Prudentius
7 years ago

En modig og velrettet omgang common sense fra Paul Weston!

norje
norje
7 years ago
PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  norje

Vill vara intressant att få veta hur mycket guld, $ och € de har i bagaget….

Angela
Angela
7 years ago

http://petterssonsblogg.se/2014/12/16/islamioten-sheikh-haron-skrev-brev-till-obama/

Även om det inte skulle vara sant kan det vara intressant ändå att se hur en del muslimer uppfattar Obama. Eller vill att han skall uppfattas. Brevet kan också vara fejkat men kan vara intressant ur synvinkeln varför sprids detta, tidpunkten och av vem, och i vilket syfte?

Har inte läst ngt direkt om det, känner inga detaljer men var det därför fritagandet kom så plötsligt och han sköts. Tragiskt för gisslan. Ingen lång förhandlingstid för att trötta ut honom och spara liv.

Kanske någon vet mer?

Bo
Bo
7 years ago

Vi kommer alla att dö om vi inte skärper (skärpa/sharpen) oss mycket.

Danmark kan inte agera ensamt. Sverige kommer att utgöra ett hot mot Danmark, med våra brutala horder av ociviliserade orcher.

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Taliban har dræbt mere end 80 skoleelever på en skole. Næste gang der er valg råber masserne:
længe leve Muhammed!!Islam til magten. Det spændende Spørgsmål er: Hvornår bliver de træt af morder religionen?

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  machiavelli

Forøvrigt bør Hizb ut Tahrir forbydes omgående!

machiavelli
machiavelli
7 years ago
Reply to  PFEP

Enig!

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Hvor er Ezra Levant bare god!!!

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Det var en amatør-opførsel af politiet i Sydney, som kostede 2 gidsler livet. Manden var bevæbnet og viste sig flere gange i vinduet. Hvorfor i alverden tog en prikskytte han ikke ud, og sagen var slut. Han var jo alene. Selv jeg kunne have gjort det ned lethed.

PBrad
PBrad
7 years ago
Reply to  machiavelli

Ja det er en nærliggende tanke men de kunne jo ikke vide om der var bomber involveret ?

machiavelli
machiavelli
7 years ago
Reply to  PBrad

Ja det har jeg tænkt på, men han springer den vel ikke i luften, medens han selv er der, når han vil fortælle sin historie til omverden. Det var ingen selvmords situation. Og han kan ikke springe den, når han først er død. Jeg havde sagt: Prik ham ud næste gang han viser sit fjæs. 2 gidsler havde derfor overlevet.

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  machiavelli

Der er gået feminisme i alting i den Vestlige verden. Selv militære operationer er feminiseret og memet er ikke længere at uskadeliggøre eller dræbe fjenden, men at gøre så lidt skade så muligt. Det efterlader blot soldater og gidslerne i en mere sårbar position. Både gidsler og soldaterne må vænne sig til at deres regerings første prioritet IKKE er deres liv, men terroristernes. Memet er oven i købet nået ud til befolkningen. Se blot på kampagnen der blev startet for at beskytte muslimer, Selvom de aldrig har været i farer for at blive overfaldet. Derfor skal vi regne med flere… Read more »

machiavelli
machiavelli
7 years ago
Reply to  Santor

Enig!!

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x