17
dec
Seneste opdatering: 17/12-14 kl. 0734
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I går offentliggjorde Die Zeit en meningsmåling, hvor hver anden tysker [faktisk 76 procent når man tæller “delvis” svarene med] viser sympati for PEGIDA. Af de 1.107 adspurgte, svarede kun 13% svarede “nej, slet ikke”. Dette viser, hvor meget folkets opfattelse afviger fra den der udtrykkes i medierne. Politikernes faktum-fri og krænkende udtalelser om PEGIDA viser, hvor meget bekymrede borgeres mandagsdemonstrationer  har rodet op i en hvepserede. Nu svirrer journalister og politikere omkring som ophidsede hvepse fuldstændig hjælpeløse over for den mere end legitime protest. (Af Michael Stürzenberger)

På spørgsmålet om de er bekymrede, hvis radikal islam eventuelt vinder indflydelse i Tyskland, svarede 73% af borgerne svarede “ja”. Die Zeit rapporter:

Frygten for radikale islamister præger ifølge undersøgelsen et stort antal mennesker i Tyskland. 73 procent af tyskerne sagde, at de bekymrer sig for, at radikal islam vokser i indflydelse. Særlig udbredt (78 procent) er denne holdning hos personer over 55 år. Men selv blandt 18- til 24-årige, svarede 66 procent “Ja, jeg er bekymret.”

Langt over halvdelen af respondenterne fra december 12-15 spørgeundersøgelsen mener også at Tyskland modtager for mange flygtninge.

Mens borgerne har erkendt faren for islamisering og truslen om en ukontrolleret strøm af asylansøgere, har medierne sender helt forbigået den virkelighed. ZDF Heute Journal rapporterede i går aftes på den sædvanlige negative måde om PEGIDA ( fra 17:50). Islamiseringen af Tyskland blev totalt benægtet.

Jeder Zweite sympathisiert mit Pegida og ZEIT-Umfrage: Hälfte der Deutschen für PEGIDA. (Snaphanens oversættelse)

Thilo Sarazzin: Politicians Must Take These Fears Seriously

BILD: Die Politik muss die Ängste ernst nehmen

I believe judgment of the phenomenon PEGIDA must be on three levels: Intention, Procedure and Followers. It is legitimate to be concerned

Many critics consider the desire to limit Muslim influences in Germany to be morally illegitimate or objectively ridiculous. But for the thoughtful citizen, the dangers of Islamism and the parallel society cannot be waved away.

Nonetheless, most politicians and media avoid any basic discussion and instead hide behind magical slogans such as “open-mindedness” and “welcoming culture.”

To critique questions of immigration, you must know every trick in the book and be acquainted with every imaginable trap in communicating. If not, you will be forced into a corner with the philistines, stupid idiots, xenophobes, fear-mongers, right populists, right radicals, racists and fascists. I know whereof I speak.

I do not know the background or composition of the 10,000 participants. Which is, mind you, close to as many members as the CDU has in Saxony. Certainly there will also be some dimwits and even radical rightists among the demonstrators.

Se det hele: Politicians Must Take These Fears Seriously

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sindsro
sindsro
8 years ago

Det er muligt, at de sympatisere med islamkritikere.
Da de siger: Der skal være plads til alle.

Som det ses ude i den vide verden kan man se, at hvor der er Islam er der balade, der er endda balade inden for islam’s og Muslimerne’s egne rækker.
Derfor er der ikke plads til Islam og muslimer i Europa, hvis der skalæ være fred og fordragelighed.

Der skal strammes meget mere under disse demoer. 🙂

Bitten
Bitten
8 years ago

Jeg har nu også en forhåbning til tyskerne. Østtyskerne har i hvert fald ikke været forvente med kærlighed fra staten, og mon ikke de er ved at være godt lede ved kommandocentralens jernnæve i Bruxelles og al dens uvæsen?

Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)
Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)
8 years ago

Att både Löfvén-regimen och Merkel-regimen med sina fascist-anklagelser mot all opposition, låter som ekon från Kreml stämmer till eftertanke. Som Sarrazin påpekar finns det säkert en del tveksamma individer som lockas till PEGIDAs demonstrationer, och det är väl inte otroligt att de också kommer att utsättas för provokationer från tjekistiska aktivister på samma sätt som EDL och NDL. I Sverige har det varit märkligt tyst om det s.k. Svenskarnas Parti efter valet. Ingen tycks veta vilka de är, och ingen verkar heller vara intresserad av att ta reda på det, men de kommer garanterat att dyka upp igen som ett… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Problemet i Tyskland er, at befolkningen grundet fortiden nok alligevel ikke i hobetal vil stemme på Alternative F D, selv om det er SÅ moderart. De vil alligel stemme på Merkel – uanset hvad.

Øyvind
Øyvind
8 years ago

Aftenlandet er i ferd med å våkne. Det vil ikke gå upåaktet hen i resten av Europa.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x