17
dec
Seneste opdatering: 17/12-14 kl. 2237
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hør endelig Tarek Fatah fra min. 5:30

“En folkeafstemning om  FN’s flygtningekonvention bør overvejes”

Jeg har skrevet om det et antal gange, så jeg skal ikke kommentere den fornuftige kronik, som Bertel Haarder og Per Stig Møller godt kunne have forholdt sig til i P 1 i dag i stedet for den forvirrede, substansløse Mette Gjerskov. S må miste 1000 stemmer hver gang hun oplader sin umilde røst i medierne, hun er katastrofal. Heldigvis snart kun for socialdemokratiet.

Hvis Danmark efter en folkeafstemning fratræder FN’s flygtningekonvention, vil det næppe gå stille af. Vi vil helt sikkert få Sverige på nakken. Og andre. Men logikken og den demografiske udvikling taler for, at de selv på et tidspunkt bliver nødt til at diskutere flygtningekonventionens sympatiske, men vidtgående rammer.

Det er også vigtigt at sige, at vi ser en stor grad af vellykket integration i Danmark. Men hvis flertallet ikke vil være med længere, er det næppe en god idé at modtage store fremmedartede befolkningsgrupper. På de sociale medier er kommentarerne ofte skræmmende.

FN’s flygtningekonvention er et produkt af Anden Verdenskrig, og den har en helt særlig status blandt humanister. Næsten religiøs. Alligevel bliver den aldrig udtryk for en absolut sandhed. Konventionen udtrykker prisværdige principper, til gengæld er den forældet og udemokratisk.

Berlingske Kronik: Slaver af FN. Af Ebbe Fischer

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
machiavelli
machiavelli
7 years ago

Endnu en perle fra Zenia Stampe.

“Danskere med muslimsk baggrund kommer til at ligne danskere med kristen baggrund mere og mere. De bliver bedre uddannet, bliver senere gift og får færre børn; kvinderne kommer på arbejdsmarkedet, mændene tager et større ansvar i hjemmet, og de bliver mere sekulære…Om 20 år vil vi stort set have glemt snakken om islamfrygt. Vi vil huske den diskussion som noget mærkeligt, vi brugte meget tid på i 00′erne og 10′erne.”

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  machiavelli

Det var tamejf*n dagens bedste, Zenia Stampe må efterhånden være i behov af en nakkestøttekrave, med tanke på den perlekæde hun under årene har skabt sig.
Forøvrigt har muslimer haft omkring 1500 år til at blive “normale”, det uden at lykkes overhovedet!

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Nordens Nordkorea 😉 http://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/nordens-nordkorea/5354870 Lederen 15. dec. 2014 – kl. 06:00 FORBUDSLANDET: Det er ikke let at være svensker, med mindre man er smagsdommer – helst myndighedsperson – med adgang til at udstede dekreter og forbud.De har til gengæld kronede dage med at slå hårdt ned på alt, som med ond vilje kan kaldes racistisk eller kvinde-undertrykkende. Én af slagsen politikeren Rasmus Ling fra Miljöpartiet forvildede sig i weekenden ned på Malmö Centralstation. Her faldt hans falkeøjne straks på en lysreklame for en dansk plastik-kirurg. Den viser en ung kvinde med et par velformede attributter i en tækkelig hvid bikini… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Det kunne være et interressant tanke experiment at forestille sig OIC konfronteret med et dansk krav om , PÅ ARABISK , at erklære feks IS for ”uislamisk” . Hvorfor ? ”Al Azhar Refuses to Denounce the Islamic State as “Un-Islamic” For all its talk about “combatting radicalism,” Al Azhar University—perhaps Sunni Islam’s most authoritative voice—will not even denounce the Islamic State as “un-Islamic.” Dette er tilsyneladende bare et mellemøstligt problem , men faktisk har vi her et næsten skudsikert bevis på at SELV ”IS ” ER EN DEL AF MAINSTREAM ISLAAM …Og det er muligt at OIC ikke vil kunne… Read more »

Prudentius
7 years ago

Bare hele ideen med at vestlige lande skal agerer flygtningelejre for HELE verden er så dyyybt pervers, at den afslører en fatal politisk-ideologisk sindssyge i Vesten. Hvad havde man regnet med?? At verdens elendige ikke ville komme anstigende når man udstyrede dem med rettigheder og åbnede portene op på vid gab?? Etnisk og kulturel-ideologisk konflikt er historiens benzin, tror man virkelig på at kunne smyge sig uden om de helt naturlige konsekvenser af en multikulturel-multietnisk stat?? Den hjerteløse forfængelighed og hårdnakkede arrogance, som har bemægtiget sig Vestens magteliter og deres støtter i vælgerkorpset, tigger og beder om katastrofen! Der er… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Prudentius

Den nylige skolemassakre i Pakistan er et godt eksempel på denne indre evigt kværnende og blodige strid de fleste multi-etniske/kulturelle stater bliver ofre for. I Pakistan er det så ganske vist ikke universalistisk humanisme (i enten liberal eller marxistisk aftapning), men teokratisk islam, der skal samle og forene de forskellige konkurrerende folkeslag. Allerede i 1971 røg Bangladesh af med et dunrende brag, og nu dingler landet så videre under en kaotisk og fallit islamisk multikultur, fra katastrofe til katastrofe, midt i en årtier lang uerklæret borgerkrig. I Irak og Syrien har lunten sørme også nået krudtposen, og med Koranen i… Read more »

machiavelli
machiavelli
7 years ago
Reply to  Prudentius

“Bare hele ideen med at vestlige lande skal agerer flygtningelejre for HELE verden er så dyyybt pervers, at den afslører en fatal politisk-ideologisk sindssyge i Vesten.” Enig! Perfekt udtrykt. Men det er menneskerettighederne, humanismen og så den ulykkelige ide om, at alle kulturer er lige gode, der tilsammen har ført til katastrofen. Og vore naive politikere har endnu ikke fattet, at alle kulturer ikke er lige gode. Nu er der lidt over 50 millioner muslimer i Europa, og de strømmer fortsat ind stort set med samme fart. Se blot på Sverige. Der foregår en forbrydelse af uanede dimensioner mod det… Read more »

Morten Dreyer
Morten Dreyer
7 years ago

Der er behov for en ny politik i Danmark. Regeringen må aflastes af et skarpt nyt hold med Dansk Folkeparti i en central rolle. Den Radikalt dominerede regering med Helle Thorning som kransekagefigur, har siden 2011 ført en hovedløs politik, hvor brandslukning har været hovedsagen. Og hvor man måske overvejer at installere en svingdør på Amalienborg til de mange regeringsrokader, som har betydet at flere ministre har siddet mindre end 100 dage på posten. Efter valget vil der være en række ting, som må tilbagerulles, herunder ikke mindst en række konventioner. Gennem 60 år har Danmark tilsluttet sig en lang… Read more »

torstein
torstein
7 years ago

Mange flere hjemme i Norge burde skrive sine meninger og kommentarer på Snaphanen.dk! Man leser fortvilelsen i alle dem som kommenterer her over masseinnvandringen til de nordiske land som villig bøyer nakken for EUs direktiver uten lovgyldige vedtak i medlemslandene. Til og med lille Norge som ikke er EU-medlem, men kun er i EØS, følger EUs påbud og implementer stadig villig vekk alt som EU forlanger. Hvor lenge skal man diskutere, predike og kommentere? Skal man passivt bivåne hjemme på internettet, at imamene tar over styringen i våre hjemland? Det må en folkelig oppstand til mot det søvndyssende multikulturelle regime… Read more »

Nils
Nils
7 years ago

Problemet med en folkeafstemning er, at der er stor risiko for, at folk stemmer forkert.

Bitten
Bitten
7 years ago
Reply to  Nils

Måske nok rigtigt, fordi spørgsmålet ved en afstemning kan formuleres således, at politikerne får det svar, de ønsker.

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Vi kan lige så godt en gang for alle slå fast, at Islam er en verdensomspændende trussel mod al civilisation og burde forbydes. Lad dem sejle i deres egen sø, afbryd al politiske og økonomiske forbindelser med Islam,luk grænserne totalt. Radikal Islam og ikke radikal, ingen forskel, måske er de radikale i morgen. De danske politikere ved ikke, hvad de har med at gøre. De kan ikke forstå, at de kommende år vil millioner og atter millioner mennesker flygte eller søge andre græsgange, fordi de lande flygtningene lever i er en stor islamisk terrorist rede. Dræbe børn blot for opmærksomhedens… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago

Jeg har selvfølgelig sympati og forståelse for Ebbe Fischer tilgang. Baby skridt i begyndelsen. Men det ændre ikke på, at projektet, folke omflytning og udslettelse, har været kriminelt, forbryderisk og uden det nødvendige mandat til politikerne fra begyndelsen. Ideen med at flytte MENAP ind i vesten er der så absolut ikke dækning for i nogen konvention. – Og heldigvis, det gør det nemlig en del lettere, når den tid kommer, at få de skyldige dømt. Folkedrabskonventionen kan bruges lovgrundlag mod dem i de kommende sager. Og hvis det skulle ske så vil det selvfølgelig være “den der griner sidst, griner… Read more »

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
7 years ago

@ steen.Den har vaeret brugt mange gange foer,men taaler at blive gentaget saa ofte som
muligt: ” OIC: Organisation of islamic criminals ” 🙂

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Man kan sige om artiklen i Berlinske, at en stemme gør ingen “sommer”, men måske er det en begyndelse.

barfbag
barfbag
7 years ago

Konventionerne er utopi , som stort set INGEN lande har ratificeret i landenes egne parlamenter og regeringer, bortset fra nogle få europæiske lande og øvrige få vestlige lande med hovedsagelig europæiske indvandrer-efterkommere. I Danmark har vi altid været tvunget til at være pragmatiske og at forholde os til den faktisk og praktisk eksisterende virkelighed. Konventionerne står for fald, (især øst)tyskerne vil ikke finde sig i disse utopier, som de har lyttet til under 40 års kommunist-diktatur, det er ævl, vrøvl og vås, nonsens. Empirien, erfaringen med den faktisk oplevede virkelighed i hverdagen med kriminalitet og parallelsamfund blandt koloniserings-parasitterne, vil få… Read more »

Olav
Olav
7 years ago
Reply to  barfbag

Logikken med innvandring til permanent opphold i slikt et tempo virker svært mangelfull. Om ikke man ser en åpenbar ende på behovet for å “flykte” fra større mindre lykkede samfunn til små vellykkede, og bare lar dette fortsette, er vel også det klar beskjed fra politikere om at man er villige til å ofre våre samfunn, som er bygget i generasjoner, især hva angår mentaliteten bak det hele. Man skulle ikke behøve å være geni for å se dette klart. Så hvorfor resonerer ikke folk på dette vis, og frembringer reaksjon i tide? Ligger det en intellektuell latskap bak det… Read more »

Lightmann
Lightmann
7 years ago

Og hvis denne artikel holder vand, så er FN ved at sende tusinder af syere til USA. Tal lige om granatchok hos de titusinder af forhenværende amerikanske soldater, som nu ikke længere behøver at tage til eksotiske mellemøsten, for at se deres gamle fjender. Hvad fanden tænker FN og USA og EU på? Kan de ikke vente med at smadre den vestlige civilisation? http://www.wnd.com/2014/12/u-n-sending-thousands-of-muslims-to-america/

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x