19
dec
Seneste opdatering: 19/12-14 kl. 1713
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den senaste tiden har det varit populärt bland våra makthavare att säga att Sverige och Tyskland tar ansvar på asylområdet. Sanningen är att Tyskland inte ens är i närheten av Sverige när det gäller att ”ta ansvar”. Varför låter journalisterna politikerna komma undan med det? Färsk statistik från Eurostat visar hur det ser ut.Affe

Öppna landskap

Av RUBB

Den tidligere svenske statsministeren, Fredric Reinfeldt, ønsker å bygge ned det som måtte finnes av öppna landskap for å ta i mot flyktninger fra hele verden. Den svenske artisten Ulf Lundell ønsker å forby spilling av sin signaturlåt “Öppna landskap” hvis Sverigedemokraterna får mer enn 20 prosent i nyvalget i mars. Får Sverigedemokraterna mer enn 20 prosent støtte finnes ingen öppna landskap, mener Lundell.

Men om det omstridte partiet Sverigedemokraterna (SD) får mer enn 20 prosent oppslutning i nyvalget i Sverige til våren, truer Lundell med å gjøre det forbudt å spille sangen. Det melder svenske Aftonbladet.

– Da finnes det ingen åpne landskaper lenger, skriver artisten på bloggen sin.

Ulf Lundell skrev og komponerte en vakker sang om noe han ønsker at skal avvikles?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jørgen Duus
Jørgen Duus
7 years ago

Måske skulle Ulf Lundell forbyde afspilning af Öppna Landskap når Frederik Reinfeldt får sin vilje. Når hver eneste tønde land er ryddet for beboelse til alverdens flygtninge, da er det endegyldigt slut med öppna landskap

Falsterbo
7 years ago

Ulf Lundell, född 1949, vars hjärna formats av “sex, drugs and rock´n roll” har börjat blogga 😉
http://riksforbundetmotpolitiskkorrekthet.blogspot.de/2014/12/det-ar-snart-jul-och-jag-vet-att.html

Robin Shadowes
Robin Shadowes
7 years ago

Reine kan ju flyga kors och tvärs över Österlen. Bara att hugga ned alla äppelträd och bygga ett nytt Flüchtlings Land. Finns säkert gott om plats. Både Schyman och Lundell kan ju upplåta sina hem åt stackars flyende från krig och nöd. Ladorna på deras gårdar kan säkert byggas om till moskéer. Säkert finns det någon friggebod eller verktygsskjul som subjekten Lundell och Schyman kan flytta in i. Annars är ni rasister.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Tja, kære Ulf Lundell – så må / får vi jo bare spille denne version af Öppna Landskap i stedet / stället 😀

Ultima Thule – Öppna Landskap

https://www.youtube.com/watch?v=YdD6IlwidW8

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Lidt hårdkogt svensk satire angående Ulf Lundells sære udmeldinger 😀 ( taget fra et indlæg på Facebook ) Brända Landskap Jag trivs bäst i ghetto städer, nära Ahmed vill jag bo med enorm massinvandring, så att IS kan slå rot. Jag trivs bäst i brända landskap, där lågorna tar fart. Där jihadisterna halshugger, och spränger underbart. Där gängvåldtas Svennarnas döttrar nu, och säljs kanske som slavar sen, och landet går under för all framtid, i brand och ond bråd död. Jag trivs bäst i ghetto städer, nära Ahmed vill jag bo. Min fru ska bära kolsvart burqa, täcka både kropp… Read more »

Peter Andersen
7 years ago

Fint nok at Sverige er nummer 1. Det kan jo ikke komme som nogen overraskelse men, hvorfor fanden skal vi være nr.3 ?!!!

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago

Det er ret uhyggeligt, at Danmark ligger på tredjepladsen. Vi har snart svenske tilstande herhjemme.

intetnavntak
intetnavntak
7 years ago
Reply to  steen

Det bliver nok nærmere en ny konge, politisk u-ansvar fra royal side er simpelthen ikke i orden.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x