20
dec
Seneste opdatering: 21/12-14 kl. 0110
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Folkpartist vill ha invandringsstopp till Kristianstad. Én af de ting, jeg har lært mig om politikere er, at de er blandt de der helst vil udskyde ubehaglige beslutninger. Panikløsninger er deres branche. Dette er så meget desto mere ulykkeligt, ja katastrofalt, når enhver sikkert kan være enig med Enoch Powell i, at dette er deres arbejdsopgave nummer ét:

The supreme function of statesmanship is to provide against preventable evils. In seeking to do so, it encounters obstacles which are deeply rooted in human nature.

John Cleese sagde for nylig i Stockholm: “De fleste der leder noget i denne verden, har ingen anelse om, hvad de foretager sig.” Derfor er jeg nået til at glæde og forundres, over at noget overhovedet går godt, og hvis jeg glemmer den fornemmelse skal jeg bare høre ti minutter på Mette Gjerskov, så er jeg glad og forundret igen.

En bombe i Malmø fra eller til

Tittade på intervjun av den där polisen. Är det bara jag som stör mig på hur denne man väljer att svara på frågor mer åt det tekniska hållet, rent av underhållstekniskt, istället för polisiärt? Han pratar om material, avlopp och ledningar, parkering och fasad skador etc. istället för att upplysa allmänheten om vilka typer av människor det kan röra sig om, vad folk ska va uppmärksamma på, att vittnen ska höra av sig osv osv…. Jag menar, vad fan har han för jobbtitel egentligen?! Polis eller en jävla Underhållstekniker!!!

Vi bor ett par kilometer bort. På andra sidan ringvägen med bullervallar och träd emellan. Min fru vaknade av första smällen! Var ju liksom inte standardförfarandet med en liten handgranat.

Bor också en liten bit bort, hörde smällen med. Det lät boom. (Fra svensk debatforum)

Rosengård skakades av explosioner. Da min hund skulle ud på sin aftenrunde i går, lød et kanonslag flere kilometer væk, dog mere i retning af Østerbro end Malmø. Det var så svagt så jeg næppe kunne høre det, men han krøb pibende tilbage til gadedøren, og han er ellers ikke bange for noget. Det er godt for ham, jeg ikke bor i Malmø.

“Der har været usædvanlig mange bombesprængninger i år”, uden at jeg kan finde antallet. Statistika Centralbyrån er blev omdesignet, jeg kan ikke finde noget og det er vel meningen. Det er på SCB/kriminalitet den store svenske samtidsroman skrives, men man skal læse mellem linjerne og af og til mere end det.

Den svenske elites mest fremtrædende karaktertræk, er dens evne til at ignorere tragedier og katastrofer. 6000 voldtagne (60.000 inkl mørketal) svenske kvinder om året. Ikke så lidt i et stasfeministisk land, det er determineret fortrængning.  Det har blinket rødt i 30 år, men de ser det som grønt. “Det är katastrof överallt på BRÅ”.Ledningen försöker bara få resultatet att passa regeringen.” Det sagde man om BRÅ for over ti år siden. Statslig fortrængning efter noder.

Samme døgn var der et brandattentat på en politistation i Stockholm: Brandattack mot närpolisstation i Stockholmsförort. Det er nogle værre drengestreger.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Falsterbo
7 years ago

Vilka är ytterst ansvariga för massinvandringen och upplösningen av nationalstaterna?

http://swedishsurveyor.com/2014/12/12/the-barbara-spectre-conspiracy/

Swedish Surveyor
7 years ago
Reply to  Falsterbo

@Falsterbo

Att Barbara Spectre och en liten klick hämndlystna extremister blir överlyckliga om massinvandringen leder till problem för Sverige tvivlar jag inte på men att de skulle vara ansvariga anser jag vara mycket långsökt.

Enligt min uppfattning finns det en lång rad med orsaker som samverkat till att skapa den nuvarande situationen i Absurdistan.

http://www.swedishsurveyor.com

Niklas R
Niklas R
7 years ago

Mörkertalet för våldtagna är inte 16000 per år, det är 36000 per år.

Thomas Nydahl
7 years ago

Ja, lever man i Kristianstad,som jag gjort sedan 1982, så vet man också att det är “knökfullt”. Vi gör våra inköp på Netto och nog fasen förstår vi att vi är i minoritet. Vi pratar svenska, tack och lov gör personalen det fortfarande. Men vår stad knäar under bördan och ingen som lever här tvivlar på vart det barkar. Kommunens politiker må nu vilja dra åt bromsen, men de har sjungit den glada tolerans-visan länge nu. Jag litar inte en sekund på vad de säger.

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Man skal nog vara båda modig och skapat med hård hud, för att gå en runda på Näsby eller Österäng en lördag afton som denna, utan stickväst som minsta skydd!
Risken att man får IS i magen är uppenbar…

kenneth
kenneth
7 years ago

Steen du kan da ikke forlange at Statistika Centralbyrån og journalisterne skal kunne holde styr på alle de her bomber. De har vel nok at gøre med at tælle asylansøgere og jorde SD.

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
7 years ago

Da der for nylig sprang bomber ved retsbygningen i Malmö, oplyste TV2 News at det var 35. gang i år – i Malmö alene.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x