25
dec
Seneste opdatering: 26/12-14 kl. 0116
51 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udtalelserne falder fra minut 14:25 i Reinfeldt sædvanlige gummisprog, der ikke forholder sig til trivialiteter som hvor de skal leve eller hvem der skal betale for ikke at tale om de etniske spændinger, som har været manifeste i årevis. Reinfeldt er ikke borgerlig, han er en liberalistisk revolutionær.

»Er det her et land, som ejes af dem, som har boet her i tre eller fire generationer, eller er Sverige det, som mennesker, som kommer hertil midt i livet, udvikler det til? spurgte han retorisk i et interview juleaftensmorgen med TV4s Nyhedsmorgenprogram.Eks-statsminister: Sverige ejes ikke af svenskerne

Reinfeldts tanker er udkommet i to TV-versioner: Reinfeldt to the New Swedes: Make Your Mark on Christmas!

Reinfeldts tanker om fremtidens Sverige

Av CHRISTIAN SKAUG

Kommer nyvalget som formodentlig vil finne sted i Sverige den 22. mars 2015, til å dreie seg om hvorvidt landet skal fortsette å avvikle seg selv?

I så fall ser det ut til at de etablerte politiske partiene vil holde stø kurs mot avvikling. Til TV4 gir opposisjonens leder og tidligere statsminister Fredrik Reinfeldt følgende:

Er dette et land som eies av dem som har bodd her i tre eller fire generasjoner, eller er Sverige det mennesker som kommer hit midt i livet gjør det til å være og utvikler det til? For meg er det selvsagt at det skal være det siste.

Noen av oss ser med forundring på hva svenskene steller i stand for seg. Men lenge har det skjedd i taushet og uten diskusjon.

Her sier Reinfeldt praktisk talt at et folk ikke bør ha arveretten til landet det bor i, hvilket omtrent ville tilsvare det å ta arveretten fra slektninger etter avdøde i privatlivets jus – på nasjonal skala. Det er rene ord for pengene.

Hvis svenskene støtter opp under Reinfeldts tanker med stemmeseddelen, betyr det altså at de gir seg et slags demokratisk mandat til å forære landet til andre. Noe moralsk mandat fra forfedrene har de jo ikke, men historien skal tilsynelatende ikke spille noen rolle.

Man skulle tro at det ikke var blant de tingene det ville falle naturlig å stemme over, men at det snarere skulle befinne seg utenfor grensene for politikkens handlefrihet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
51 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jørgen Duus
Jørgen Duus
7 years ago

Det er som at høre Sitting Bull messe:

“Give me your tired, your poor, your huddled masses…”

Og så er Reinfeld ikke engang den første svenske høvding, der holder udsalg. Var der ikke noget med, at Maud Olufsson begyndte at omtale indvandrerne som ‘nybyggarna’?

Måske skulle SVT genudsende Jan Troells miniserie Utvandrarna/Nybyggarna om Kristina og Karl-Oskar og bede svenskerne se den med indianske briller, men det vil naturligvis ikke ske. Også SVT er et mainstream-medie.

Claus Muller
Claus Muller
7 years ago

Thanks, Reinfeld!! – tenfold, megafold – thanks!: This is the most brave opinion from a politician ever! Thank you!! No human – swedish, danish or anyone else living on this globe owns nothing but integrity. Plus respect from anyone else, hereon.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Om svenskere og danskere ejer deres land er et moderne, filosofisk spørgsmål, og i sig selv glimrende at rejse. Vi mener, at vi har “arvet” vores lande – men kan man det? Næ, det ser det ikke ud til. Man skal åbenbart fortjene dem. Og det gør vi måske ikke mere? I fortiden var hverken svenskere eller indvandrere i tvivl om, at Sverige var svenskernes land. Svenskerne besad det spirituelle ejerskab til landet, hævdet. Fordi svenskerne var landets brugere, og dermed forbandt sig med det – noget alle tilkomne respekterede intuitivt, og også ville gøre i dag. Hvis svenskerne stadig… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Mange her på blogen er dybt pessimistiske . En typisk ”fallit-erklæring” (som feks ovenfor)begrundes ofte med , at hvis FLERTALLET ”ikke kan se hvad der er sket med deres land,så ser det Sgu skidt ud” … Dette er måske en hjertevarmende tro på flertallets ret til at bestemme altmuligt , men det viser også en total mangel på forståelse af historiske processer . ”Flertallet’ har sjældent eller aldrig direkte haft nogen videre rolle at spille i initiativtagelsen til de store forandringer som europæiske nationalstater har været igenenem . Store forandringer er blevet gennemtvunget af små men stærkt motiverede grupper af… Read more »

Jesper
Jesper
7 years ago
Reply to  Ole Burde

God pointe. Jeg er faktisk ikke uenig. Det tog 68’erne vel et godt årti at dreje hele samfundet i deres retning. Så lang tid har vi ikke tilbage. Men jeg er enig, hvis vi kan få det intellektuelle overtag og vende folkestemningen er ikke al håb ude. Jeg tror personligt at det kræver, at flere fremtrædende politikere på Christiansborg tør stå frem og melde en anden politik ud end de officielt står for nu. Her skal især visse kandidater fra Venstre stå frem og partiet skal skifte kurs (men der gør de næppe inden et valg hvor de allerede står… Read more »

Daniel
Daniel
7 years ago

Norges mest kjente landssviker gjennom alle tider har navnet Vidkun Quisling. Selve begrepet Quisling har fått en internasjonal forståelse av å være sviker.

Med Reinfeldt så har trolig svenskene fått deres egen Vidkun Quisling. Denne svenske quislingen fulgte jo i stor grad den forrige quislingen, “Mona-muslim”

Jesper
Jesper
7 years ago

Jeg forstår ikke Fluensherre ovenfor. Der står intet på disse sider, som man ikke kan læse i danske (aviser). Snaphanen holder sig mest til kritik af masseindvandringen, hvilket der er god grund til. Jeg interesserer mig imidleritd mest for hvad udfaldet af dette sindssyge eksperiment bliver. Sammenligningen med Tyskland i 1930 rene jf ovenfor er åbenlys: Den militante doktrin af Islam er en tro kopi af fascismen, og sveriges knæfald for multikulturen ligner Weimarrepublikkens magtoverdragelse til nazisterne til forveksling. For så vidt angår Reinfeldt stod det senest klart for mig ved “de åbne hjerters tale”, at manden var blevet gal.… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Jesper

” jeg tror derfor ikke på, at hverken en folkelig opstand eller demokratiske mekanismer kan rette rette op på situationen.”

Og det tror jeg desværre du har ret i. Specielt fordi den folkelige modstand slet ikke er tilstede. Hvis 87 procent ikke kan se hvad der er sket med deres land allerede nu, så ser det sgu skidt ud.
At de resterende 13 procent, der stemmer på SD, for hovedparten sikkert udgøres af en slags “danske socialdemokrater”, gør jo ikke modstanden mere imponerende..! Så hvornår skuden egentligt skulle vendes må stå hen i det uvisse…

Jernhesten
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Men havde du for et par måneder siden troet på at man i Dresden kunne samle små 20.000 demonstranter imod islamiseringen?

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Jernhesten

Der har, lige siden murens fald, været en del utilfredshed at spore blandt en del af den tidligere østtyske befolkningsgruppe. De har blandt andet været større modstandere af islamiseringen end resten af befolkningen. Så det kommer faktisk ikke bag på mig, at et ulmende oprør ville starte der.

Jesper
Jesper
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Hmm. Historien viser, at man skal vise grund til bekymring, når tyskerne begynder at marchere i gaderne, men Jeg tror ikke rigtigt på Pegida. Det er forblevet for småt og har ikke rigtigt momentum, og det er for let at splitte ad for magthaverne og pressen. Et billede eller to af en tumpe med et hagekors i mængden og så er det slut. Men måske. Man ved aldrig. Det er dog også uklart hvem, der præcis tegner organisationen og hvad de nærmere vil med deres ærinde.

Jesper
Jesper
7 years ago
Reply to  Jesper

Det var ikke med vilje, at det stort set det samme indlæg kom to gange på bloggen. Beklager.

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Jesper sagde ” Vi kommer til at gå på kompromis mede Sharia,…” Kære Jesper , der er meget sjældent noget kompromis med Sharia efter at muslimer er kommet i flertal . Det er muligt at et sådant kompromis kan etableres under meget speciele omstændigheder , men det er langt fra sandsynligt , og selv de få steder hvor en sådan skrøbelig ligevægtssituation eksisterer ( som feks Malaysia) , tyder meget på at det er et midlertidigt fænomen . Tyrkiet er en langt mere sandsynlig model for Sverrige : Der er idag under en procent kristne tilbage , selv om der… Read more »

XY
XY
7 years ago

En förlegad stofil, full av uppfordrande prestige. Det är inga djupa ord som strömmar från den mannen. “Det sovande folket” (1993) har sina poänger, kanske ska Svinfeldts nedmontering av Sverige – hans svenskhat – ses som den visionära pamflettens anda implementerad. Svenskarna är väl ett för domesticerat, eller “tolerant” folk, för att revoltera mot landsförräderiet, trots att det pågår med ett hånflin precis framför näsan på dem.

machiavelli
machiavelli
7 years ago

“.Eks-statsminister: Sverige ejes ikke af svenskerne.”

En renlivet psykopat og landsforræder af første klasse. Og jeg tror ikke han slipper, når boet skal gøres op.

skræp
skræp
7 years ago
Reply to  machiavelli

Jeg er ganske enig med dig. Både Reinfeldt og andre kriminelle af hans kaliber, venter på nogle meget lange fængselsstraffe – hvis de da er så heldige at de slipper med det.
Se ud i Europa, senest Tyskland. Folket er begyndt at rejse sig. De har fået nok, og snart skal de som er skyld i Europas ødelæggelse til at betale deres regninger. Og de er store!

Fluenesherre
Fluenesherre
7 years ago

Jeg har fulgt Snaphanen i alle de år og satt meget pris på denne nettside, og vil derfor påpeke at kommentarfelt kan utvikle seg til å bli kontraproduktivt, for å si det forsiktig.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Fluenesherre

Det materiale redaktionen sætter på siden, det være sig eget eller andres bør være grundlaget siden vurderes på- i første omgang. Nægle hævder virkeligheden er en anden da alle konstant er “på”, andre vil hævde de blot er “sat af” et andet sted. At fjerne alles mulighed for kommentarer er en metode til at undgå andet bringes end det redaktionen vælger. At fjerne enkelte kommentatorers mulighed for at indsætte kommentarer er en anden mulighed. At etablere en forhåndscencurkommite med klare retningslinjer for alle tænkelige tilfælde af tvivlsspørgsmål, sålangt evnerne strækker i den forbindelse, er også muligt, kan en sådan regne… Read more »

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
7 years ago
Reply to  Fluenesherre

Mere som supplement til indlaegget af Fluenesherre: En god bekendt i Danmark,offentligt ansat
i en funktion,der berettiger ham dertil,var tidligere paa aaret til et foredrag,arrangeret
af bl.a. PET . Emnet var radikalisering og maader/middler til at spotte den.Der blev ifoelge min bekendte bl.a. talt om forskellige netsider og blogs,som PET laeser med paa,herunder
ganske forventeligt modkrafts udgydelser,men ogsaa Snaphanen….ikke at det overraskede mig
enormt,men alligevel nok til at blive arrig over.Gad vide,om de har styr paa deres prioriteter
inde hos PET,men, det kunne nyheden om destruktionen af Bent Jensens pc’er forleden tyde paa,det har de jo nok…… 🙁

Lene
Lene
7 years ago

Nej hør nu, det er da at lægge sig på ryggen og overgive sig. Jeg håber da, at de fleste vil kæmpe for livet, og at disse forbrydere ender bag tremmer i tide. Javist, manden er så binde gal, at det både piber og fløjter. Hans had til sit eget folk er nu ikke noget uset fænomen. Hitler kørte præcis ad samme vej. Han lokkede og løg, men tilstod senere åbenlyst, at Tyskland og det tyske folk skulle smadres med ham, og han kom til magten på samme måde som vor tids landsforrædere har løget sig frem. Det undrer mig… Read more »

Rudolf
Rudolf
7 years ago

Dårens nuvarande hobby verkar vara att reta upp svensken så vi går ut på gatorna. Gör han det för att rädda oss eller för att ev. få igång ett inbördeskrig med påföljande intervention av NATO? Är Sverige ett pilotprojekt för NWO?

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Rudolf

Ja, “pilotprojekt” eller först ut på banan i EU. Jag har också funderat ibland på Reinfeldts båda tal. En hämnd av något slag? Eller att han genom att tydligt säga nu vad det handlar om vill skydda sig själv mot framtida rättegångar om landsförräderi? Jag har också funderat över det. Men det verkar ganska uppenbart att hans regerings avgång var planerad sedan länge. Jag säger det än en gång. Löfven var redan utsedd.

Såg du inte när Saakasvhili efter Georgienkriget försade sig i BBC om NWO och började äta på slipsen? 🙂 Finns på nätet.

Falsterbo
7 years ago
Reply to  Angela

Jag tror att du är intresserad av detta (bra journalistarbete);
http://www.uvell.se/2014/12/26/vad-gör-mehmet-kaplan–24743326

Jesper
Jesper
7 years ago

Jeg er bange for, at det der kommer til at ske er, at svenskerne (ligesom danskerne og nordmændene mv) som dikkende lammehaler kommer til at vadde direkte ind i Reinfeldts multikulturelle helvede. Der kommer ingen borgerkrig, og der kommer ingen revolution. SD bliver sat uden for indflydelse, og i det omfang de ikke gør, kan de ikke ad demokratisk vej gennemføre de reformer, der skal til, hvilket i Sveriges tilfælde vil være at hjemsende ca 2 mio. “Flygtninge” og indvandrere til Mellemøsten (i DK ca 500 t. På nuværende tidspunkt). En ny generation kommer til at vokse op, og for… Read more »

machiavelli
machiavelli
7 years ago
Reply to  Jesper

Ikke så negativ Jesper.

Brozak
Brozak
7 years ago
Reply to  Jesper

Jeg har en invending til ditt fremtidscenario.Du ser for deg Sverige som en slags statsdannelse under muslimsk styre der svenskene har en plass som arbeidende slaver. Dette tror jeg ikke vil skje fordi: 1)Den islamske ideologi er skreddersydd for en stammekultur og kan derfor ikke administrere en moderne statsdannelse. 2) Naar svenskene begriper at de under sharia bokstavlig talt skal fungere som arbeidene slaver for et flertall ikkearbeidende muslimer,vil de omsider gripe til vaapen. Jeg tror heller Sverige til slutt vil bli stykket opp i autonome omraader etter ettniske skillelinjer. Omraader som vekselvis vil bedrive lavintensiv handel og krig. Her… Read more »

Jesper
Jesper
7 years ago
Reply to  Brozak

Jeg tror ikke på en islamisk overtagelse af Sverige. Jeg er enig i at der kan blive tale om et fragmenteret, etnisk opdelt samfund, der kan blive ret konfliktfyldt.

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago
Reply to  Brozak

Helt rigtigt set. Der kommer ikke en ny Sovjetunion i det Sverige, som nu er i opløsning. Der opstår ingen ny orden med en stramt organiseret statslig myndighed. Islam resulterer i kaos. Det kan let konstateres ved at kaste et blik på Afghanistan, Libyen, Syrien, Iraq og de andre lande, hvorfra både muslimer og ikke-muslimer strømmer mod Vesten. Med eller uden en khalif er klansammenhold, lokal røverøkonomi og kvindernes underordnede stilling så langt det afgørende. Derfor er det lige meget, om shariamuslimer befolkningsmæssigt på et tidspunkt opnår mere end 50 % tilslutning. Dette er en illusion i hovedet på vestlige… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago

“I wish none of this had happened.

So do all who live to see such times but that is not for them to decide, All you have to decide is what to do with the time that is given to you.”

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Jesper

Ja, Jesper så har jag också tänkt. För det är så de tänker. Så tro inte att det inte är planerat. Efter EU-inträdet diskuterade jag mycket med professorer vi de två äldsta universiteten i Sverige. Barnen blir tillvanda. Indoktrinerade. I skolor , utbildning och övriga kulturella institutioner. I Sverige ser vi det redan vid t ex museerna, historieförvanskning , i medierna, en ständig propaganda inte minst genom den fackliga rörelsen och på arbetsplatser. EU anordnar skolresor, tävlingar även Melodifestivalen, skoltävlingar ger bidrag och priser för att knyta barnen till sig. Hjärntvätt. Vid universiteten pratade vi mycket om det vid Sveriges… Read more »

Santor
Santor
7 years ago

Mander er jo bindegal. Den udtalelse er i sig selv en krigserklæring mod det Svenske folk.
Svenskerne kan nu blive nødt til at hævde deres ret til Sverige og det kan kun ske med voldelige midler. Reinfeldt kan de facto have startet en borgerkrig i Sverige.

Knute
7 years ago

Ett folk bör inte ha arvsrätt till landet det bor i, säger Sveriges tidigare statsminister Reinfeldt till TV4, vilket motsvarar att ta arvet från släktingar till den avlidne – på nationell nivå. Detta ligger utanför gränsen för politikens handlingsfrihet.

https://www.document.no/2014/12/reinfeldts-tanker-om-fremtidens-sverige/

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Knute

Ja det finns bara ett ord för det och det är landsförräderi. Det är landsförräderi och folkmord. Ingen regering i EU har mandat att avskaffa de europeiska folken eller deras nationer. EU är olagligt och saknar legitimitet. EU har inget mandat att experimentera med människorna eller deras nationer. EU är ett skurkprojekt. Styrt av en liten självutnämnd korrumperad maffia.

Lene
Lene
7 years ago

Det er dog ganske hårrejsende, hvad Reinfelt her udtaler. Det burde få alle alarmklokker til at drøne i vilden sky i Sverige – og i Danmark. Grænserne SKAL op!

nobody
nobody
7 years ago

Dagens nyhet – Anlagd moskébrand i Eskilstuna:http://avpixlat.info/2014/12/25/anlagd-moskebrand-i-eskilstuna/

Är detta början på framtida svensk historia? Moske branden kallas den eldsvåda som härjade en av Eskilstunas källarmoskeer den 25 december 2014 och som anses vara ett avgörande moment i etablerandet av sjuklöverns styre. Huruvida de huvudanklagade, Sverigedemokraterna, verkligen anlade branden eller ej, har ej varit föremål för diskussion för oavsett vilket gav branden en anledning för sjuklövern att påbörja avvecklingen av den svenska demokratin.[1]

Så nu väntar vi bara på “Machtergreifung”: http://en.wikipedia.org/wiki/Machtergreifung

Samt “Gleichschaltung”: http://en.wikipedia.org/wiki/Gleichschaltung

[1] Riksdagshusbranden: http://sv.wikipedia.org/wiki/Riksdagshusbranden

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago
Reply to  steen

Det var også min første tanke. To forhold taler for dette: 1) angrebet fandt sted ved højlys dag, og 2) der var folk tilstede i kældermoskeen.

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  steen

Det har i dag gået ild i en Moske i Askiltuna, pyromans dåd siges det i medie, dog uden bevis. Det kan selvfølgelig godt være rettet mod Islam som sådan, men kan sagtens med være nogen intern konflikt mellem Shia og Sunni eller for den delen interne strider indenfor den egne sekteriske linje. Nu har dette sket i Sverige og vi kan næppe forvente at få relevant information i sagen og i det tilfælde man får frem nogen/nogle med rester af benzin på hænderne, kan vi nok regne med at de direkte bliver erklæret for psykisk syge, uden et eneste… Read more »

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  steen

Ikke desto mindre får DR det til at lyde som et racistisk angreb på islam.

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2014/12/25/205547.htm

Og hvem bruger de som kilde? Expo selvfølgelig!

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  nobody

Moskébranden har slagits upp stort och redan har ett antal ministrar uttalat sig om illdådet och hatbrottet – statsminister, justitieminister, kulturminister UTAN att det är klarlagt vad som orsakat branden. Efter att justitieministern fördömt illdådet krävdes att även statsministern skulle uttala sig vilket han gjorde ikväll. “Ett avskyvärt dåd”, kallar statsministern det i kvällsnyheterna. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20075008.ab Det är makalöst. En statsminister som går muslimernas ärenden och genast uttalar sig utan att branden klarlagts, utan att bevis finns utan bara följer sladder. Vem kan ha förtroende för en sådan regering och sådana ministrar. Tänk om det varit något riktigt allvarligt som hänt.… Read more »

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
7 years ago

Den mand har sikret sig en plads paa den hurtigt voksende liste af politikere,der traenger til at faa deres hoveder undersoegt…..

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  Kim Rasmussen

Sorry Kim, men jag tror den goda Frederik Reinfeldt för länge sedan har passerat “the point of no return” och därmed bortom någon eventuell räddning.

Norsk patriot
Norsk patriot
7 years ago

Det er tre ting jeg hater. Idioter, løgnere og forrædere.
Idioter kan læres opp, løgnere kan avsløres, men en forræder er både en idiot og en løgner, og bør bli henrettet.

PFEP
PFEP
7 years ago

Jag skrev idag innan denna kommentar på den dubiösa svenska bloggen “Exponerat”: Jag skal inte diagnostisera Frederik Reinfeldt efter några psykologiska eller psykiatriska begrepp det finns i alfabetet. Vad jag däremot kan säga med en viss tyngd, är att jag är tillräckligt gammal för att värdera personens karriärmässiga alster; från boken “Det sovande folket”, hans tid som ordförande i MUF och vad han sen under åren har uttalat vidrörande Sverige och Svenskar överlag. På mig verkar det som denna person har genomlevd tillvaron skyddad från verkligheten och kanske därför den ena gången efter den andre kommer med uttalanden där går… Read more »

Nils
Nils
7 years ago
Reply to  PFEP

Huvudproblemet med Reinfeldt är inte att han helt saknar kontakt med verkligheten utan att han tycks drivas av ett patologiskt svenskhat och tydligen har gjort så sedan han skrinlade ihop ‘Det sovande folket’.

Det måste banns mig vara världsrekord att moderaterna utsedde denne svenskhatare till partiledare och att han sedan efter att ha stulit socialdemokraternas retorik och politik lyckas bli vald till statsminister inte bara en gång utan två… och att han först efter att ha hållit sitt beryktade sommartal inte lyckas bli omvald igen. Konklusionen måste ju vara att vi svenskar i allmänhet och moderater i synnerhet är imbecller!

Anonymous
Anonymous
7 years ago
Reply to  Nils

Felstavningar hänvisas till det här förbannade Apple… Ångrar bittert att jag bytte till Mac.

Skrinlade ska vara skribblade
Banns ska vara banne
Imbecller ska vara imbecilla

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago

Hvis det officielle Sverige er så ligeglad med deres grænser, så er det vel snart på tide, at vi kræver Skåne, Halland og Blekinge tilbage til det danske rige. Danmark til Brömsebro! Fremad, alle snaphaner!

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
7 years ago
Reply to  Svend Andersen

@ Svend Andersen.
Det bästa som kunde hända Sverige vore om Ni i Danmark tog över Sverige. Det borde ju vara ganska lätt. Sverige har ju inget försvar längre och befolkningen tar nog emot Er med öppna armar. Åtminstånde dom 13% som röstade på Sverige Demokraterna.

Svend
Svend
7 years ago

Sådan lyder en 100% landsforræder. Selvfølgelig ejes Sverge af svenskerne ligesom Danmark ejes af danskerne. Jeg har skøde på min jord, og kun fordi politikerne via demokratiet kan stjæle vore penge og ejendom, kan de betale for, at vi besættes af mennesker, som de sætter højere end os – de gamle ejere.

Mit håb er, at byggekranerne må hænge fulde – ikke af muslimerne – men i stedet af dem, der har stjålet vor frihed, vore penge, vor ejendom, vort land, vore børns fremtid for at gøre sig dejlige overfor verdens krigeriske nassere.

skræp
skræp
7 years ago
Reply to  Svend

Du kan være ganske rolig. De vil blive de første som muslimerne sender til vejrs. Det er nu engang sådan de viser deres taknemmelighed overfor mennesker som giver dem alt.

51
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x