26
dec
Seneste opdatering: 27/12-14 kl. 0158
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg fyldes med had, frustration og ked-af-det-hed. Jeg ønsker dem ikke i mit kvarter, i min by eller i mit land. Jeg ønsker aldrig dette skal ske for nogen. Aldrig.

Et ungt par på Vesterbro blev juleaften ramt af poltikernes stedfortræderkrig mod den danske befolkning. Danskere kommer til at gå bevæbnede i fremtiden, og jeg forstår ikke, hvorfor Nana og Mads ikke allerede beskytter deres liv og helbred.. Hvem ville lægge sit liv og sin fremtid i hånden på en dansk politiker, der giver landet væk til den 3 verden med den ene hånd, og pantsætter det i EU med den anden.?

Som politiet ved, er det fuldstændig dagligdags at indvandrere umotiveret overfalder danskere, og der er naturligvis kun én forholdsregel at tage, at bevæbne sig og stemme disse politikere ad Helvede til. Ingen der er rigtig i hovedet, tager ubevæbnet til Malmø, København bliver lige sådan. Det er ganske vist ulovligt at bevæbne sig, men mon ikke de fleste i længden har ret let ved at vælge imellem politikernes love, – politikere der ikke overholder deres sociale kontrakt med danskerne – og at lade sig banke ned af deres klienter?

Dette sker normalt ikke i overklassens områder, men der var dog en 73 årig mand der umotiveret fik et dobbelt kraniebrud  pr. ‘nydansker’ ved Bellevue i Klampenborg for nogle år siden, husker jeg. Man kan altså ikke helt bo sig fra den Folketingsproducerede  vold, selvom 10-20 mio til et hus hjælper.

Jul på Vesterbro: Nanna & Mads brutalt overfaldet af 4-5 indvandrere – “Blod strømmer fra mit mund..”, Nanna: Jeg blev slået ned med kæder juleaften, Nanna Skovmand Facebook.

“Intet moskeangreb overhovedet”

Svenske politikere er ude og dumme sig efter noder. Pressen tager forskud på den politiske dividende. I går havde Krasnik Daniel Poohl fra venstreekstreme EXPO i Deadline. Hvordan kan Deadline bruge EXPO som sandhedsvidne? Det må være fordi, det er sådan der ser ud inde i Krasniks venstrevredne debattørhoved, men hvad kommer det offentligheden ved?

Poohl malkede den politiske ko så meget som muligt med “12-13” moskeangreb i Sverige i år. Ingen sidder fast for dem, ingen ved altså hvem forbryderne er, men statistikken taler sit tydelige sprog.

Der er nemlig præcedens for, at spektakulære angreb på indvandrere i Sverige, er foretaget af indvandrere selv, Diskoteksbranden i Gøteborg i 1998 med 63 døde og 214 sårede, moskebranden i Malmø i 2003, så det kloge her er virkelig at klappe sine heste. Desuden er Eskilstuna Islamiska Dawa Center viklet ind i så mange kontroverser, at motiverne står i kø. Som supplerende underholdning anbefales den svenske Twitter-vänster, et studie i infantilitet og virkelighedsfornægtelse. Hvad de har skrevet det seneste døgn, er udtryk for et primitivt håb om at få sit verdensbillede bekræftet. Den regerende tænkning i Sverige er ønsketænkning.

Gårdagens extra julafton för Twittervänstern kom av sig idag då alltmer tyder på att branden inte hade den önskvärda dramaturgin och polisen tillbakavisar uppgifterna om att något skulle kastats in i lokalen. Samtidigt har en ruta krossats på en annan Eskilstunamoské.

Enligt Sveriges Radio tillbakavisar Eskilstunapolisen idag uppgifterna om att något, en flaska med bensin som det hette igår, skulle ha kastats in i den nedbrunna lokalen. Ingen attack ska ha skett överhuvudtaget.

Rykten talar om att det antingen ska ha rört sig om smällare/raketer moskébesökare själva hanterade felaktigt så det fattade eld, försäkringsbedrägeri eller kurder som hyser agg mot Islamiska Staten, och ska ha attackerat moskén för att de rekryterar till den muslimska terrorgruppen. Enligt Expressen ska ytterligare en moské, inte långt ifrån den som igår eldhärjades, ha utsatts för fönsterkross under natten mot fredagen. Även ett par bilar utanför ska ha vandaliserats. Ingen attack mot Eskilstunamoskén

I danske medier i dag er det interessanteste Søren Pind om Reinfeldt: »Hvis de er ligeglade, så tager vi gerne imod Skåne, Halland og Blekinge« , Berlingske om Rosengård: »Det er en katastrofe at bo her« og Mikael Jalvings Sådan fejrer de jul i Sverige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper
Jesper
7 years ago

Statskup (light). Farvel til Parlamentarismen. Demokratiet står nu på et brækket ben. Utroligt hvis dette lille fupnummer er lovligt rent juridisk. Men kan de holde masken (og man kan se at det er svært) og den fælles takt, er SD skatmat, og deres vælgere må sejle i egen sø. Eneste demokratiske indflydelse de nu reelt har tilbage, er at gå på gaden i lovlig protest. Det gør de næppe, og derfor sker der nok heller ikke mere i denne sag (andet end at Lofven får lov at stå på broen, når skibet rammer isbjerget på fuld knald.)

machiavelli
machiavelli
7 years ago
Reply to  Jesper

Fuldstændig enig. Et sygt samfund og jeg har familie i Sverige. Men jeg snakker ikke med dem.

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Sorry -igen og igen.

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Hvor er mit indlæg????

machiavelli
machiavelli
7 years ago

intet indlæg igen.

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Pædagogikken er i højsædet. Og madammen siger: ja det er ikke fordi, det var indvandrere, jeg vil bare spørge om hvorfor. Så nu kan fjolset gå en aften tur til, indtil hun møder flere af dem, hun ikke forstår.

Ördög
Ördög
7 years ago

Glædelig fortsættelse, allesamman!

Med anledning av “attacken” mot moskén i Eskilstuna kan det vara värt att dra sig till minnes angreppet mot en shiamuslimsk helgedom i Bryssel i mars 2012. Även Snaphanen skrev om den, samt om förövarens salafistiska bakgrund.

http://snaphanen.dk/2012/3/13/

Omvärldens intresse var i stort sett obefintligt, då Rachid El Boukhari den 5 december 2014 dömdes till 27 års fängelse.

Sunni sentenced for deadly arson attack on Belgian Shiite mosque
http://www.afp.com/en/news/sunni-sentenced-deadly-arson-attack-belgian -shiite-mosque

Mer länkar på franska och holländska i den här tråden!

https://www.flashback.org/t1819377

Nils
Nils
7 years ago

Danmark borde så snart som möjligt stänga gränsen mot Sverige. När systemkolappsen kommer, och det gör den, kommer det att välla in välfärdstörstande invandrade bidragshjon från hela Sverige över bron… Detsamma gäller för Norge – stäng omedelbart gränserna mot Sverige.

Det vore dessutom en kraftig markering som kan hjälpa oss i opposition mot vansinnespolitiken.

PBrad
PBrad
7 years ago
Reply to  Nils

Hørt! Den Nordiske Pasunion er fuldstændig færdig , det er et levn fra en tid der ikke kommer tilbage og den udgør en unødvendig sikkerhedsbrist idag.

trackback

[…] andet end at det nok var sandsynligt at det var nogle der havde et had mod moskeer og muslimer. Snaphanen har andre eksempler på lignende utidige […]

anno
anno
7 years ago

Der var da en lille bitte smule a’ en antydning i TV2:

Brændt moske beskyldt for at være hvervested for Islamisk Stat
ht tp://nyhederne.tv2.dk/2014-12-26-braendt-moske-beskyldt-for-at-vaere-hvervested-for-islamisk-stat

Lene
Lene
7 years ago

ps. Skrækkeligt for den unge kvinde. Vi føler helt sikkert alle med hende. Kærlig hilsen til hende, hvis hun læser os.

Lene
Lene
7 years ago

Der var igen nyt om ildspåsættelsen i Sverige her til aften i DR. Ja de er helt oppe på stikkerne i Sverige af desperation i øjeblikket for at finde forbrydere hos SD eller såkaldte “nynazister”. Skulle ikke undre mig, at det er i deres egen lejr, de skal lede – ja måske bag Reinfelfts egne tropper. Hitler klarede den jo selv.

pk
pk
7 years ago

Og skulle Løkke Rasmussen blive statsminister , så vil det overhovedet ikke
fjerne den forfærdelige ødelæggelse af danskeres liv,
som nu har stået på i snart 30 år .
Løkke Rasmussen er politiker og fra et parti , som er totalt ligeglad
med volden mod danskerne.
Vi er prisgivet Folketinget og den muslimske volden og hærgen.

Fru. Frøken
Fru. Frøken
7 years ago

Hvor må Johanne pigen og Zenia tossen dog være ved
at gå til i misundelse over at det ikke var dem det
gik ud over.
Det er jo lige netop denne berigelse som de ikke kan få nok af.
De ærgrer sig sikkert også over at Nanna ikke blev gruppevoldtaget
ved samme lejlighed, for så er berigelsen ikke helt gennemført.
Men bare rolig – de skal nok skrabe både penge,forsvar,kampagner
og racismeanklager nok sammen til at disse “berigere” kan være ude
på gaden igen i løbet af en dag eller to – hvis de overhovedet bliver
anholdt.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x