28
dec
Seneste opdatering: 30/12-14 kl. 1808
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jag är inte motståndet. Jag är förtryckaren. Jag är regeringar. Jag är diktaturer och arméer. Jag är den katolska kyrkan. Jag är Vladimir Putin och George W. Bush. Jag är våld och våldtäktsman. Alla tankemönster och beteenden som jag har lärt mig och alla privilegier som villkorar mitt liv och min frihet är frukterna av det förtryck som människor, likadana som jag, har utövat innan jag fanns. Jag är härskare när jag tar ett jobb som ett person med slaviskt efternamn var bättre kvalificerad för. Jag är våldtäktsman när en ensam kvinna korsar gatan för att inte möta mig på samma trottoar om natten. Min existens som vit, heterosexuell, icke-funktionshindrad man har givits mig av andra vita heterosexuella män genom deras förtryck av resten av mänskligheten. Mitt vara osar orättvisa och andas förtryck. Trots att jag inte har onda avsikter är det jag och ingen annan som gör att den ensamma kvinnan korsar gatan om natten. Varför? För att min kropp är förtryckarens kropp – och den fortsätter att förtrycka. Patriarkatet är min skuld och manligheten är min skam.

Jag inser att jag måste bli någon annan. För jag vägrar att leva med skuld och skam. Jag famlar efter handlingskraft. Jag letar efter strategier för att transformera förtryckarens kropp. Jag målar naglarna röda, läpparna lila och ögonen svarta. Jag bär klänning eller färgglada leggings med för stor skjorta. Jag ber min flickvän penetrera mig. Jag försöker känna mig bekväm i sexuella situationer med andra män. Jag söker homoerotiskt fredagsmys. Jag tränar mig för att en dag kunna ligga med dem. Det handlar inte om att vilja ”bli homosexuell” eller ”bli kvinna”. Jag önskar inte att jag vore en kvinna. Jag behåller skäggstubben. Jag vill bara vara mindre heterosexuell. Jag vill bara sluta att vara man. Alexander Pettersson: Den manliga skammens feminism

Et mere ekstremt selvhad er det sjældent, man støder på. Tar’ han gas på mig? Hvis feministen Alexander virkelig mener det, må man frygte hans unge liv ikke varer ret meget længere. Dette er altså statsideologi, der læres ud i skoler og medier, han er offer for en tidlig skoling han ikke kunne overskue i ung alder.

En del danskere forstår ikke, hvordan en majoritet af svenskere kan gå med på, at deres land bliver delt ud til alverden i en sådan hast, at skulle de ombestemme sig i morgen, ville det være for sent. Disse svenskere har ligesom den tragiske feminist fået deres ideologiske skoling fra den svenske stat og medierne. Essencen af den er længslen efter ikke at eksistere i denne verden, multikulturen er svaret og islam er den dødelige medicin. Alexander er matriarkatets mandeideal. Nogle kvinder kender ikke deres eget bedste.

De herskende ideer i Sverige er en nihilisme og en reduktion af livet til en nøgen magtkamp, af landet til blot kvadratkilometer,  og derfor er det helt rimeligt at antage, at Sverige vil ophøre med at eksistere sammen med viljen til at leve. Nogle vil dog godt leve. Imellem de to står den politiske kamp grundlæggende nu, men den bliver svær. Mange af de såkaldt borgerlige er smittet af de samme ideer, jo mere uddannede de er, desto værre. “There are some ideas so absurd that only an intellectual could believe them.” (Orwell)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)
Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)
8 years ago

Äsch, det handlar förstås inte om självhat. Det där är bara spelat. Det handlar om att förbereda ett folkmord på världens “borgarsvin”, d.v.s. alla icke-revolutionära västerlänningar. Det är en enda lång “kulturell” artilleriförberedelse inför den slutliga stormningen med bajonetterna på och med IS och leninister i förtruppen. Deras våta dröm är ett enda gigantiskt Utöya.

Andreas
Andreas
8 years ago

Det mærkelige er, at de samfund, som den skrækkelige hvide mand har opbygget, er dem alverdens flygtninge higer imod.

Nils
Nils
8 years ago

Hvad gør man ikke for at få noget… Hvis man skal bære skylden for alt, hvad alle mænd har gjort, gør og kommer til at gøre af ondt, så må man også bære æren for alt det gode. Man er Charles Manson og Villy Søvndal, men også Mahatma Ghandi og Martin Luther King. Sådan nogle som mig har opfundet AK47 og napalm, men også hammerklaveret og iphonen. Den måde at se på verden på indebærer også den fordel, at hvad kvinder har gjort af ondt og dumt, behøver jeg ikke at tage ansvar for. Og som vi allesammen ved: Hvis… Read more »

Erling
Erling
8 years ago
Reply to  Nils

Hvad gør man ikke for at få noget…

Praecis.

En ganske fantastisk artikel. Jeg ville give min spritnye Maserati for at vaere en flue paa vaeggen, naar han en dag kommer hjem og, af letforstaaelige aarsager, finder akademikerfruen i seng med 120 kilo uvasket blikkenslager.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Man siger svenskerne ikke har humor; hvis det er tilfældet her med ham Alexander, er det ikke så godt, hvis mange tumper følger ham i dette selvmord.
Jeg vælger at tro, at manden har en veludviklet humoristisk sans.

KSD
KSD
8 years ago

LA’s Mette Bock: Verden er stor og mangfoldig – og danskerne findes i mange modeller

http://ksdha.wordpress.com/2014/12/29/las-mette-bock-verden-er-stor-og-mangfoldig-og-danskerne-findes-i-mange-modeller/

PBrad
PBrad
8 years ago
Reply to  KSD

Liberal Alliance (LA) er ikke en del af løsningen , de er som de andre Radikale en stor del af problemet.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
8 years ago

“Jag vill bara sluta att vara man.”

Han er hankøn men det er noget rent biologisk. Der er vist ingen risiko for skvattet nogensinde bliver en “mand” så ingen grund til bekymringer der. (Hold kæft mand….)

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Jeg prøver virkelig at forstå den slags mennesker men jeg ender altid med at brøle af grin. Der kan kun forklares med psykisk ustabilitet.

Og så har man “mænd” der hader sig selv eller render rundt på S-togs stationer med en colaflaske i røven. http://ekstrabladet.dk/112/article4086235.ece

PBrad
PBrad
8 years ago
Reply to  Santor

Og nu får vi jo friske forsyninger fra Syrien , så “humanisterne” skal nok være beskæftiget fremover:

http://ekstrabladet.dk/112/flere-familiemedlemmer-overvaerede-soesterdrab/5375122

Moran ya Simba
Moran ya Simba
8 years ago

“En del danskere forstår ikke, hvordan en majoritet af svenskere kan gå med på, at deres land bliver delt ud til alverden i en sådan hast, at skulle de ombestemme sig i morgen, ville det være for sent.”

Jo, men der findes virkeligt også mange danskere med samme vanvittige holdning. De tror vitterligt på politisk korrekthed og ideen om at “den hvide mand” fortjener straf hvis ikke undergang. Det er helt til hundene…

Moran ya Simba
Moran ya Simba
8 years ago

“There are some ideas so absurd that only an intellectual could believe them.”

Indeed. Og her er een af dem:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2889137/How-Churchill-s-future-sister-law-pleaded-not-convert-Islam.html?ito=social-facebook

Nils
Nils
8 years ago

Denna vänstervåg som svensk media ville ha det till men som i valet inte alls materialiserades är en konsekvens av vänsterinfiltrerad media och mentalvårdsreformen… Jag skrev för någon vecka sedan på ett annat forum om denna gök och den enda förklaringen är att han i likhet med många i vänstern är psykiskt instabi alternativt mentalsjuk. Jag vill inte hävda att mentala problem och vänstersympatier är kopplade till varandra men förbluffande ofta sammanstrålar de.

Per
Per
8 years ago

nu har jeg som sådan ikke noget imod folk der klæder sig anderledes, er homoer, trans, osv, men lige ham her fik mig til at tænke på scenen fra “ondskabens øjne” hvor morderen danser rundt foran spejlet med sin penis mellem benene, imens han syr en kvindedragt af hud fra dem han har myrdet. Jeg syntes også han lignede en svensker lidt da jeg så den:)

Santor
Santor
8 years ago

En ægte “Beta”. Feminiseringen, det som jeg kalder “Kællinge Vældet” i Sverige er en af grundene til den for tidlige undergang. Det spreder sig i hele den Vestlige verden, se blot på US. Der er et stort slag i gang der involvere uberørte institutioner som Gamer-verden og ateistiske organisationer.

For mindre end en uge siden blev jeg beskyldt for “ikke at respektere kvinder”, et argument der bruges når der ikke er logisk dækning for kritik.

“The progressive stack” eller på Dansk Offer-hierarkiet er den nye pegepind for social optræden i verden i dag.

Antidote : Sund fornuft!

Peter Andersen
8 years ago

Tja…

Han bliver jo også ældre – og får forhåbentligt et lidt bredere livssyn. Indtil nu har han højst sandsynligt bevæget sig i forholdsvis snævre kredse. Sådan bliver det vel ikke ved..?

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Det er ikke sikkert. Den type vil blive avlet ud af eksistens!

Evolutionen virker 😉

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Santor

Nemlig! 😉

Det er da en stor trøst midt i al denne åndelige armod.

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
8 years ago

Foerste tanke:ud paa lokummet og en finger i halsen,men det er skvattet sgu ikke vaerd. Saa fandt jeg den aktuelle udgave af “Die Weltwoche” frem og laeste en artikel om kurdiske kvinders bevaebnede kamp mod isis-morderbanderne….det fik da i det mindste sat svenske og andre feministers kamp for kvinders ret til at baere sloer i(for mig) rette perspektiv,og blodtrykket faldt da ogsaa igen. Ham(eller whatever)den mandlige feminist er der vist ingen der kan hjaelpe,men muligvis kan hens penetrerings-fantasi pege paa en loesnig af höns problemer: En lykkelig udfrielse fra tilvaerelsens vidervaerdigheder gennem en langtrukken tur for lopper ved Gudrun Shymands… Read more »

Morten - - -
8 years ago

Pragtfuld krukke! 🙂

– – –

Christer
Christer
8 years ago

Vilken liten hora!

Kryddar sitt CV med denna smörja för att så småningom kunna kapitalisera denna investering på någon skräptidning. Konvertiter till islam måste också bevisa för sig själva och sin omgivning att de är bättre än originalet. På samma sätt försöker denna flickpojke bevisa att han platsar bland de andra tomtarna på fi. Detta mansvrak är djupt tragiskt. Omgivningen är inte oskyldig. Han har troligen utsatts för många attacker under sitt liv, från kulturmarxister i feministisk förklädnad.

Fru.Frøken
Fru.Frøken
8 years ago

Jeg ville gerne skrive en kommentar,
men for første gang i meget lang tid,
har jeg fuldstændigt mistet mælet….!

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Fru.Frøken

Tak for dagens gode grin 😀 –

Ja, hvad skal man dog egentlig sige til det ynkelige sludder?

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x