28
dec
Seneste opdatering: 28/12-14 kl. 1326
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy Robinson at Oxford Union for en måned siden men af uvisse grunde først offentliggjort i går. En fantastisk berettelse om en politisk klasses forrædderi mod et land og en arbejderklasse, om Lutons deroute og muslisk terror mod dens indbyggere og om myndighedernes ufine kamp imod budbringeren, Tommy Robinson. Han må ikke kontakte EDL og han må ikke tale om politiet, så ryger han tilbage i fængsel.

Blandt alle dem, jeg har mødt, har han måske gjort det største indtryk. Hvis han overlever – og det er jeg ikke overbevist om – er han en bombe under Labour og The Conservative Party. Jeg beundrer ham som en Kareem Amer, en Hamed Abdel Samad, en Hirsi Ali, der kommer out of nowhere med iblandt de værste forudsætninger, men som har et absolut gehør og mod.

Europæisk politik er kun lige begyndt at skifte de seneste par år og om et par uger tager jeg til Elbens Firenze, Dresden, for at se mere af det på egen hånd med egen lydoptager og kamera. Nok er Sverige, som jeg indså for over tolv tretten år siden, en lakmusprøven på faren ved masseindvandring fra den 3 verden og den politiske undertrykkelse, som følger, men Tyskland er stedet hvor en kamp for Europa bliver tabt eller vundet. Stockholm er, som også mange svenskere føler, et perifert, nordligt reservat mentalt fjernt fra Europa. Hvad de udsætter deres undersåtter for i reservatet, er interessant og eksotisk, men det har nul effekt i omverdenen. Ganske modsat af hvad de tror.

Jyllands Posten om “det ny højre”

Landet stander i våde – eliten ved det bare ikke, det mest fair og neutralt beskrivende, jeg har set i MSM længe.  Den søger også at komme ind til en dybere forståelse med interviews af bla. Katrine Winkel-Holm, Morten Uhrskov, Mikael Jalving og Hans Hauge. Journalisten hedder Lasse Lavrsen. Stor artikel, køb avisen.

Noget har ramt vores danske kultur. Noget, der æder os op indefra og udefra, og noget, der truer ikke bare dansk kultur, men hele den vestlige civilisation. Noget, der må bekæmpes. Så alvorlig ser verden ud i dag for nationalkonservative som Morten Uhrskov Jensen, blogger, debattør og politiker i foreningen Dansk Samling, der nu vil i Folketinget. »Vores kultur er kun et ly i natten. Det skal man altid huske,« siger han bestemt og alvorligt fra sit spisebord i Sorø.

. Det er en bevægelse, som i løbet af de senere år er vokset frem fra blogs og tidsskrifter på nettet, til at sidde i tv-studierne, fylde debatsiderne på landets aviser, have selvstændige medier og nu er blevet en hel politisk bevægelse. Det er en gruppe mennesker uden fælles parti, men med en fælles kamp for nationens fremtid og mod fjenderne mod den – de kulturradikale, indvandringen, islam, medierne og mod Sverige som maredrømseksemplet på, hvor langt ud den politiske korrekthed har bragt vort broderfolk. Løst forbundet omkring netmagasinet uriasposten.dk , tidsskriftet Nomos, nyhedssiderne Snaphanen. dk og Den Korte Avis, med egne blogs og ugentlige klummer i landsdækkende aviser som Jyllands-Posten og Berlingske, ses de mest i den virtuelle verden, men ellers trykker en del af dem også hænder i den fysiske verden, når Trykkefrihedsselskabet holder møder, på sommermødet ved Silkeborgsøen Mosbjerg og enkelte af dem også til den teologiske bevægelse Tidehvervs årsmøder.

Det er i de cirkler, man kan støde på debattører som Michael Jalving og Rune Selsing, der alle udgiver bøger og ihærdigt debatterer på deres blogs på jp. dk. Det er her, man kan møde Lars Hedegaard og Katrine Winkel Holm, der er formand for Trykkefrihedsselskabet.Det er her, Uriaspostens Kim Møller gennemskriver dagens avisudklip. Og her, man fra universiteterne kan møde lektorer som Michael Böss fra Aarhus Universitet og Jesper M. Rosenløv, Casper Støvring og Søren Hviid Pedersen fra Syddansk Universitet. Fælles for debattørerne er deres nationale udgangspunkt – eller “fædrelandet” – og så deres høje uddannelsesniveau.

Se også Undertegnede i stort tema om ‘Det nye højre’ i Jyllands-Posten: “Medierne er overfladiske og røde…” Også på Fyens dk, Et nyt politisk højre rodfæster sig i Danmark og B.T. Et nyt politisk højre bider sig fast i Danmark

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
nobody
nobody
7 years ago

För Tommy Robinson i tiden!

När de ledande inte längre ser sitt folks smärta; Så är de inte ledare för folket!

“Working Class Hero-John Lennon”: https://www.youtube.com/watch?v=4lKwXwU5iWs

Humoral
Humoral
7 years ago

”Landet stander i våde”, fick jag slå upp i ”Den danske ordbog”. En ordbok som är en njutning att rådfråga för att förstå danska texter. Av vissa ord kan man få härledningar som tar en långt tillbaka i dansk historia och kultur. Tyvärr kan jag inte ta del av Lasse Lavrens artikel eftersom jag inte har JP Premium, men jag brukar följa dom skribenter och bloggare som Lavrensen omnämner. Ljuset av deras kamp reflekteras och når ett och annat ly i dom mörka svenska skogarna och dom gamla Snaphanebygderna. Så länge ljuset kan ses behöver kanske landet inte stå i… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Humoral

Haha, ja, det er ikke så let med alle de der gamle udtryk, men det betyder bare, at vi står i problemer op til halsen – eller at “Vi er helt på røven” på moderne (bramfrit) dansk 😉 Som nævnt er det meget gammelt – her fx. anvendt i denne udgave af en folkevise fra omkring 1580 om mordet på den danske konge Erik Glipping i Finderup Lade i 1286, som formentlig er baseret på endnu ældre materiale. http://www.nomos-dk.dk/skraep/1500_1600/glipping.html 1: Der er så mange i Danmark, som alle vil herrer være: de ride dem til Ribe, og lod dem klæder… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Et berømt og dramatisk maleri af de sammensvorne, som rider fra Finderup Lade efter mordet –
i baggrunden står laden i flammer, mens ravnene kredser skæbnesvangert ( ödesmättad ) over
dem som et tegn på deres udåd.

http://da.wikipedia.org/wiki/Erik_Klipping#mediaviewer/File:Otto_Bache_-_De_sammensvorne_rider_fra_Finderup.jpg

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Bjovulf

“Land i våde” hed et stykke af Ebbe Kløvedal Reich, som blev opført med rigtige, levende heste på Christiansborg Ridebane. Det var dybest set et EU-kritisk stykke (dengang: EF-) og antydede eller postulerede, at mordet skete på bestilling af kræfter “sydfra”, om jeg husker ret.

– – –

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Nå, ja – det stykke havde jeg da helt glemt, tak 😉

Humoral
Humoral
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Mange Tack Bjovulf, för läsvärda uppslag. Man kan från och till undra varför vissa personer reagerar starkare på dom omvälvande samhällsförändringar som våra länder genomgår jämfört med andra. För min del har jag redan som ung känt stor samhörighet med vissa kulturer och platser, belägna utanför sveriges gränser. Min samhörigheten till dessa platser har senare i livet bekräftats genom släktforskning och genetiska kopplingar, att det är platser där mina anfäder har varit bofasta. Det kan någon gång kännas som att det finns mer verklighet och kopplingar till det vi känslomässigt och instinktivt dras till än vad vi förstår. Till en… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Humoral

Tack – ja, jag förstår mycket väl, vad du menar – några folk och kulturer kännar man sig helt enkelt mera på våglängd med, tryg vid och på hemplan ibland. Just precis – om det är en namn, en by, ett ord eller en position av något objekt, som man har glömd bort, då är det ofta en bra ide att tänka på nånting helt annat ett för en kort tid – eventuelt efter at ha skrivit frågan ner, så man inte glömmar bort även den – , och sen gå tilbaks till problemet senare. Undermedvetheten har då ofta arbetet… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

“våde” betyder “ulykke”, “skade” eller “ve” (smerte) i denne henseende – altså ikke noget
med at være “våd”! Det kendes fx. fra ordet “vådeskud” ( olyckesskot? ) .

http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=v%C3%A5de

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Om Tommy Robinson : Det var ikke kun den politiske klasse som forrådte arbejderklassen i England , det var også politiet som organisation . Sammenlign med USA (og andre steder) hvor politiet aktivt tar et standpunkt og nægter at lade sig udnytte af politikerne , ud over et bestem punkt , en rød linje i sandet som selv de værste forrædere er bange for at overskride .

pk
pk
7 years ago

Ak ja ak ja.
Damerne i socialdemokratiet kalder den forfærdelige muslimske vold, mod danskerne,
som har stået på i over 25 år for INTEGRATIONSUDFORDRINGER.
Både politisk og sprogligt ; hvilken elendighed.

Ramona Fransson
7 years ago

Har precis sett filmen/föreläsningen och tycker den var mycket bra. Särskilt minns jag filmen som Susan gjorde för två år sedan, som Tommy Robinson visade en snutt av. Och då minns jag också den första självmordsbombaren i Stockholm, för det var av den orsaken som islamisterna protesterade i Luton. Inte för självmordsbombarens attentat, utan för att polisen hade arresterat hans fru, som bodde i Luton. Självmordsbombaren i Sockholm hade blivit radikaliserad just i Luton. Och jag säger som jag alltid gjort: Jag kommer ALDRIG tolerera intolerans. Det finns inte på kartan. Men i Sverige gör journalister och politiker precis det.… Read more »

JensH
JensH
7 years ago

“följaktligen att den SVENSK SOM INTE HAR MINSTA SUSNING OM ERITRIANSK KULTUR ÄR DÅLIGT INTEGRERAD I DET SOM ÄR SVERIGE IDAG”?”

Det er jo desværre langt fra det første eksempel på det absurde nationale selvhad som den Svenske elite synes at opfatte som værende meget ‘progressivt’. Gad hvordan det ender hinsidan??

PBr
PBr
7 years ago

Muslim Conductor Tries to force audience to accept islam

http://youtu.be/EPecn-S98LI

JensH
JensH
7 years ago

Off Topic Endnu engang må man konstatere, at Socialdemokratiets Integrations-ordfører Mette Reissmann er DF’s bedste ‘Campaigner’. Seneste eksempel på dette er Mette Reissamnn’s kommentarer til en undersøgelse der viste, at stadig flere Danskere ikke ønsker en muslim som svigersøn. Fru Reissmann udtaler bl.a. at den stigende modstand mod en muslimsk svigersøn intet har at gøre med ‘svigtende integration’: »Nej, det er det ikke. Der har været meget fokus på de integrationsudfordringer, vi står over for. Og der har være meget fokus på flygtninge, indvandrere og asylansøgere, som kommer med en anden religiøs baggrund, end den, hovedparten af os i Danmark… Read more »

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  steen

Nu må du jo ikke forvente Mette Reissmann kunne finde på at tage den indfaldsvinkel. Kravene om tilpasning til den nye ‘multikulturelle virkelighed’ er udelukket rettet mod os ‘kolonihave-Danskere’. Men du skriver du er blevet lovet en artikel om hvor mange muslimske forældre, der ikke ønsker en dansk svigersøn. Hvem har lovet dig den????

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  JensH

Ja, det är som du säger en politiskt korrekt anpassning till multikulti. Kärleken och respekten övervinner allt? 🙂 Är det en “värdegrund”? 🙂 Eller en “social konstruktion”? Hörde på SR att numera var dövhet att betrakta som en social konstruktion. Mannen hade dock svårt att precisera hur det fungerade. Allt är sociala konstruktioner nu. Finns det ekorrar eller tulpaner? Eller är det också sociala konstruktioner? I slutänden måste även de som hävdar sociala konstruktioner vara en. Och då upplöses allt som ett påhitt. De flesta gifter sig med eller umgås med en ur sin egen grupp för att slippa kulturkrockar… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Kommentaren skulle varit till Jens H men blev inte det. Nu såg jag steens kommentar om DN:s ledare. Har inte läst den men första reaktionen från ditt utdrag är okunnigheten. För det första var det väl det Mona Sahlin sa en gång. För det andra är integration inte någon kunskap i sig. Eller någon god kunskap om man säger så. Integration kan vara både påtvingad och önskad. Och hur långt sträcker sig en “integration”? Vill en svensk bli integrerad med den eritrianska kulturen så är det väl ändå rimligt att få avgöra det själv. Det får man inte om ens… Read more »

Santor
Santor
7 years ago

Ang Tommy Robinson.

Der er absolut intet kontroversielt i den video, kun hans personlige beretning. Desværre er han blevet amputeret af det Engelske retssystem hvilket vel er en undertrykkelse af hans ytringsfrihed.

Der er dog en ting der forvirre mig. Hvad laver han i The Quilliam Foundation?

Angela
Angela
7 years ago

Vilket enormt arbete du gör, Steen. Tyvärr pallar inte min dator för så långa filminslag. Men jag hoppas så många som möjligt ser filmen och köper Jyllandspostens temanummer. “…om en politisk klasses forrædderi mod et land og en arbejderklasse, om Lutons deroute og muslisk terror mod dens indbyggere og om myndighedernes ufine kamp imod budbringeren, Tommy Robinson. Han må ikke kontakte EDL og han må ikke tale om politiet, så ryger han tilbage i fængsel.” Låter rent förfärligt. Folk borde förfäras. Ända in i märgen. De yngre generationerna, framför allt, har genom en intensiv propaganda inte minst genom “Levande historia”… Read more »

Robin Shadowes
7 years ago
Reply to  Angela

Kan inte låta bli att dra paralleller till Dan Park. Olika länder, olika anledningar men gemensamt att båda inte är politiskt korrekta. Förföljelsen står inte alls i proportion till deras påstådda “brott” heller. Det handlar bara om att statuera exempel, straffa och skrämma människor till tystnad som bryr sig om vad som händer med deras eget land.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Fænomenet har et navn. Det hedder islamofobi. Frygten for islam har fuldstændig lammet hele den politiske elite i både England og Sverige.

Og derfor skulle man jo nødigt have nogen rendende og puste til den skrøbelige flamme, som dhimmitude jo dybest set er.

Har man først lukket for mange muslimer ind, underkaster man sig helt af sig selv.

Hokus pokus islam

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x