31
dec
Seneste opdatering: 23/9-16 kl. 0534
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I de sidste timer af 25-året for Das Mauerfall skal denne fascinerende dokumentar næsten med. Det er første gang (2012) Margot Honecker indvilliger i at lade sig interviewe på betingelse af det bliver journalisten og ex-Stasi medarbejderen Frank Schumann. I filmen medvirker bla.Egon Krenz, Lothar de Maizière, Hans Modrow, Helmut Schmidt, Wolfgang Schäuble, Michael Gorbatschow, Eduard Schewardnadse, Gregor Gysi, Manfred Stolpe, Peter-Michael Diestel, Friedrich Wolff og Rudolf Seiters.

Også præsten Uwe Holmer i Lobetal, der indkvarterer Honeckers i deres siste dage på flugt i Tyskland, en præst af alle mennesker indretter et asyl til rigsateisten numero uno. Margot Honecker håner dødofrene ved Muren og klager sig over de 1.500 Euro hun får i pension fra Tyskland, som må være en anseelig sum i Chile. Utøjet Margot Honocker lever endnu. ARD-Dokumentation: Der Sturz – Honeckers Ende. (Tysk, utekstet) Dokumentaren har så vidt det kan ses ikke været vist i Danmark.

Det er en verkvægende tanke, at ingen magthaver nok så mægtig, er større end at han kan blæses væk som et sandkorn på et døgn, selv i et DDR. Kan selvfornøjede svenske magthavere, der er parate til at gå til yderligheder, for ikke at blive standset i deres bortgiven af landet, blæses bort fra magten?

Nu betragter en stor mængde svenskere dem som fjender af demokratiet. Næste kapitel af idioternes hærgen af Sverige er begyndt. De synes at sidde i evigheder, men gør de nu det? Vil det nu lykkes at give resten  af Sverige bort?  I Sverige brændes den svenske forskning om Stasi og svenske kollobatører, hvilket kun kan betyde at svenske samfundspidser har været mere fedtet ind i DDR, end Säpo bryder sig om. Klaus Kjøller skriver i Svensk jordskred i 2018

Herved undgår de svenske gammelpartier, at SD scorer en stor gevinst ved det nu aflyste marts-valg, og Alliancen undgår, at deres rigdagsgrupper skrumper ved samme valg. Prisen er, at SD ved valget i 2018 formentlig vil få mindst 20 pct. af stemmerne. Fordi svensk presse i længden vil være ude af stand til fuldstændig at ignorere de problemer, som den massive indvandring giver. Og fordi SD får ekstra stemmer fra demokratisindede svenskere, fordi SD er det eneste kamplystne oppositionsparti og dermed det eneste tilbageværende tegn på, at der stadig er reel parlamentarisme i Sverige.

Sverige: Storkoalisjon i utakt med en stor andel velgere
AvRUBB

En meningsmåling viser at nesten halvparten av de svenske velgerne ikke er enig i utestengelsen av Sverigedemokraterna. De ønsker at partiene skal kunne samarbeide med Sverigedemokraterna i saker de er enige.

Allt fler svenskar vill att övriga partier ska samarbeta med Sverigedemokraterna i frågor där man tycker lika, visar en mätning som Sifo gjort för SVT.

– Svenska väljare vill inte ha bråk, kommenterar statsvetarprofessorn Marie Demker, till TT. Av de tillfrågade i undersökningen, totalt 1 135 personer, vill 47 procent att partierna ska samarbeta med SD i frågor där man delar uppfattning, alltså inte exempelvis migrationspolitiken. Det är en ökning med åtta procentenheter jämfört med motsvarande undersökning i början av december.

Ikke minst vil man ha muligheten til å kunne bli enige hvis man samtaler en gang i blant. Nå rører ingen Sverigedemokraterna med ildtang en gang.

Allt fler vill se SD-samarbete

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

“Klaus Kjøller skriver i Svensk jordskred i 2018”

Det er en reel risiko og det er muligt at det er en bevidst strategi, at demografien er rykket til ukendelighed før svenskerne vågner. Derfor er jeg ikke sikker på at SD ville vinde.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
7 years ago

I Sverige brændes den svenske forskning om Stasi og svenske kollobatører, hvilket kun kan betyde at svenske samfundspidser har været mere fedtet ind i DDR, end Säpo bryder sig om.

Noget nær det samme er sket i Danmark. Her har samfundseliten og regeringstoppen muligvis også været fjettet ind i uhumskheder i DDR. PET er nok medskyldig da de har destrueret en computer tilhørende Historikeren Bent Jensen.

Ved at skrive dette på Google: “destruktion af en computer hos pet, jp” kommer der en masse frem.

Mere på jydepotten.

http://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE7313184/PET+har+destrueret+kritisk+historikers+computer/

Lene
Lene
7 years ago

Den person har altid givet mig myrekryb med sit krukkeri. På mig virker hun ingenlunde begavet, sådan som pressen gerne vil fremstille hende, men opstyltet og afhængig af en hær af snobber og en presse, som gerne kyssede skoene på de kongelige.

Ja naturligvis vil kongehusene gerne høre til den åndelige elite, som de mener, er lig med det politisk korrekte. Blot er de ikke vakse nok til at fornemme, at det måske ikke er det klogeste at sætte sig op imod befolkningen i et oplyst land.

KSD
KSD
7 years ago

Dronningen springer ud som fuldtonet flygtninge-elsker. MF’ere fra R, SF og LA jubler.

http://ksdha.wordpress.com/2015/01/01/dronningen-springer-ud-som-fuldtonet-flygtninge-elsker/

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Nyheterna Extra: 😀

http://tinyurl.com/nd74srx

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Heja Sverige & Gott Nytt År från DK med denne mycket vackra danska nytårspsalmen:

“Vær Velkommen Herrens År”

https://www.youtube.com/watch?v=UeBF60ZBPyg

*** Varning *** Ni kommer troligen att få denna underbara melodin på era stackars hjärnor 😉 –
den spelas altid på TV, när rådhusklokkerna i Köpenhamn har slått 12 slags på nyårs-
afton, och ett nytt år har börjat.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

En annan version – kanske borda någon sätta sig och skriva en svensk text? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=LSFUQmuEqq0

charles Nielsen
charles Nielsen
7 years ago

Bliv hjemme fra arbejde indtil de er møre. og ikke nok med det:
Betal ikke skat og mons inden alle Muslimer er ude, samt koran og moskéer er fjernet.

Så bliver de rigtig møre.

norje
norje
7 years ago
Reply to  steen

Ja, med mindre LO i Sverige er like store tilhengere av multikultur som de er i Norge. Her lever ldeelsen som pamper med millionlønn mens norske arbeidere som betaler lønnen deres blir fortrengt av østeuropeere.

machiavelli
machiavelli
7 years ago
Reply to  steen

Glem det det sker ikke. Helt illusorisk.

norje
norje
7 years ago

I 2018 vil restene av Sveriges velferdsstat ha havarert, og SD være et mikroparti. Folkets fokus vil være som i andre u-land å få mat på bordet og om hvorvidt apotekene har medisiner. Man når et metningspunkt der folk resignerer og SD-pilen begynner å peke andre veien, sannsynligvis starter fallet allerede på neste meningsmåling. Vil svenskene stoppe dette statskuppet må de nok ta i bruk andre virkemidler enn å vente tålmodig til et valg i 2018.

stefan Borg
stefan Borg
7 years ago
Reply to  norje

Norje, varför skulle SD bli ett mikroparti för att välfärdsstaten kollapsar? Är det inte de andra partierna som har tagit på sig ansvaret för den utvecklingen? Om välfärdsstaten kollapsar kommer SD att stå där som den part som varnade för just detta. SD kommer, som det enda flexibla partiet i Sverige, att gå stärkt ur nästa väl. Fråga är väl snarare om demokratin som sådan, och valet i demokratisk bemärkelse kommer att finnas kvar efter att de andra partierna sett sina möjligheter uttömda. Vi vet ju redan hur lite folkviljan betyder för dem…

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x