1
jan
Seneste opdatering: 2/1-15 kl. 0656
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mystery of the cargo ship found with 970 migrants and no crew: Freighter docks in Italy after being abandoned and set on collision course for coast, Crew abandons migrant ship, sets it on crash course. De fleste af “bådflygtningene” på Middelhavet er afrikanere, og vi synes det er helt i orden, de hellere vil bo i det tæt befolkede Europa. Hvor længe mon det varer? UNICEF Report: Africa’s Population Could Hit 4 Billion By 2100

“The future of humanity is increasingly African.” That’s the prediction in a new UNICEF report, which estimates that by the end of this century, 40 percent of the world’s people will be African — up from 15 percent now. The continent’s population currently sits at roughly 1.2 billion but will soar to more than 4 billion by 2100. Nearly 1 billion will live in Nigeria alone.

In a report released Wednesday, UNICEF projected the growth of Africa’s child population within the next century. And the numbers are staggering. An estimated 1.8 billion births will take place in Africa in the next 35 years, the authors predict. By 2050, Africa will have almost 1 billion children under 18, making up nearly 40 percent of kids worldwide.

Endnu et moskeangreb

Temmelig forkølet, men det måtte jo komme. Folk vil overraskende nok stemme med fødderne, når de ikke bliver hørt. De kan endda have den opfattelse, at det er deres land. Der er lagt i kakkelovnen til den perfekte tragedie. De tolv-fjorten andre, der skal have været i år, har man ingen gerningsmand på. Medietavsheden i Eskilstuna angrebet, der ikke var noget angreb, peger på interne forhold. En glemt frituregryde osv. og så er svensk indenrigspolitik ikke længere indenrigspolitik: Al-Azhar condemns mosques arson in Sweden.Nytt attentat mot moské.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Logik er ofte attraktiv . Den muslimske indvandring og de kræfter som støtter den , handler og reagerer som regel fuldstændig logisk under omstændighderene , og dette giver dem i vor tidsalder en stor fordel i forholdet til de etniske europæeere , som stædigt nægter at kunne se hvor egen LOGISKE interresse ligger .

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Ole Burde

Det er ganske almindelig vestlig arrogance, fra en generation vokset op uden at skulle kæmpe for noget. Vi kan sagtens hjælpe hele verden og se igennem fingre med enkelte “brodne kar” – for vi har jo “altid” haft det så godt.

Vi kan drøne der ud ad i frigear, med højteknologi, lækker indretning og selvkørende biler, men når først vores lande er smadret af invasive kulture, kan vi ikke længere bruge noget af det til en skid..!

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Læg mærke til hvor nemt og logiskt det ville være at bruge nøjagtig samme skibs-metode til at hjemsende STORE mængder af illegale indvandrere : et par tusinde illegale bringes ombord på et udslidt engangs-skib , skibet sejles til feks Libyen eller Yemen ved hjælp af et privat sikkerhedsfirma , og sejles på grund et sted hvor det nemt at komme i land . Besætningen kan svømme væk med dykkerudstyr og blive evakueret af en mini-Ubåd , hvis det er nødvendigt . Der skrottes hvert år hundreder af mindre handelsskibe som passer perfekt til jobbet , de kan købes for ca… Read more »

Ridder
Ridder
7 years ago

Jeg ved ikke, hvem der stod bag de nævnte angreb på moskeer i Sverige, men jeg håber virkeligt, at det var svenskere. Svenskere der endlig har fået nok af, at deres herskende klasses forærer Sverige væk til fremmede. Min erfaring med muslimer og min læsning af koranen har ledt mig til den konklusion, at islam er en totalitær ideologi på linje med nazisme og fascisme. Muslimer af fremmed oprindelse har derfor ingen plads i Vesten og skal deporteres hurtigst muligt. Og alle moskeer, nye som gamle og andre muslimske efterladenskaber skal fjernes ved nedrivning eller brand, omgående. Hvad angår fremmede… Read more »

Falsterbo
7 years ago

Har ni läst den nya svenska bloggen?
http://www.alnoor.se/article.asp?id=262539

Nils
Nils
7 years ago

Angående molotovcocktailen och klottret på mosken så stinker det false flag lång väg. Precis som klottret i Stockholm var muslimer själva och/eller de olika vänsterextrema fraktioner som stödjer gettona.

Nils
Nils
7 years ago

Båten skulle skickats tillbaka direkt utan att släppa iland några illegaler. Nu kommer bara fler att komma på detta sätt och de flesta styr kosan mot Sverige… Usch!

mb
mb
7 years ago
Mening 442
Mening 442
7 years ago

Set fra min udkikstønde kan jeg ikke få øje gammel svenskere, som gerningsmænd til moskee brandene. Det der skygger for udsigten er, at politiet ikke har fundet gerningsmanden og at der ikke har været et mod attentat.

Lennart
Lennart
7 years ago

Moskéattackerna luktar “false flag” lång väg. Samma stil på klottret på dörrarna som AFA och hatvänstern använder sig av. De passar på efter att moskén i Eskilstuna brann. Vi vet inte än om det var något attentat där överhuvudtaget. Skulden för allt detta får naturligtvis påpassligt de “främlingsfientliga fascisterna” samtidigt som medierna får mer vatten på sina kvarnar.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Lennart

Hvis det billede der skal forestille et moske-angreb, så forekommer der usandsynligt mange angreb på alt muligt andet – hver dag..!

Og hér vil jeg tillade mig at påstå, at venstrefløjen står for de 99 procent af “angrebene”…

Men deres angreb er nok lidt mere sanktionerede, for her er ofrene jo “de onde”…

Peter Andersen
7 years ago

En UNICEF-report, som antyder det vi alle sammen godt vidste. Hm… Nu har UNICEF jo selv en lille aktie i dén udvikling. Hvis Afrika om kort tid står med 40 procent af hele verdens ungdom, er her ikke længere tale om en udfordring men nærmere en katastrofe. Hvad har verdens ledere lige tænkt sig at gøre ved det? Det her kunne man havde sagt sig selv, allerede dengang UNICEF blev grundlagt. For 30 år siden læste jeg en artikel, som nøje beskrev Afrika som det tabte kontinent. Der var simpelthen ikke andet at gøre end at reducerer befolkningstallet. Det stik… Read more »

norje
norje
7 years ago

Du er ikke den eneste som har tenkt det, Mangs var vel et frustrert tilfelle i langt mindre skala. Uansett er det trist å se en nasjon begå selvmord i fast-motion. Skal sies at Norge ikke ligger altfor langt bak.

norje
norje
7 years ago

Ja, hvor skal dette ende, å angripe moskeer er iallfall ikke veien å gå. Vi tar selvsagt alle avstand fra Breiviks forferdelige handlinger, det er allikevel slik at i lys av “decemberkuppen” var han tidlig ute med sine konklusjoner om skinndemokrati, ensrettet presse, og konsekvensene av dette for et svensk folk som nok snart vil havne på FNs rødliste over “critically endangered” kulturer og språk.

Les referatet av massedrapsmannens manuskript, slik det er gjengitt av NTB. Aftenposten mener det er viktig med størst mulig grad av åpenhet i denne rettssaken.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/Dette-sa-Breivik—ord-for-ord-6807324.html

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  norje

Der er mange “false flag” aktioner i disse dage, hold øjnene åbne!

Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)
Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)
7 years ago
Reply to  PFEP

Ja, det för onekligen tankarna till branden i Riksdagshuset i Berlin 1933.

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  steen

Jeg er en “hardhitter” hvad sådant her angår, er næsten blind på ene øjet, men ser alligevel klart for det meste. Denne episode er bare begyndelsen til hvad vi kan forvente under de nærmeste år, man kommer gå fra fiskebåde til udrangerede lastfartøjer, hvor tusindvis negere og araber får plads og med en pris på måske 2-3000 Euro per hoved,er der penge at tjene. Det ikke noget problem at hente besætningen i helikopter og lade fartøjet med autopilot styre mod Italiens kyst. Vad vi står indfor når de store muslimske lande, dysfunktonelle lande havarerer for alvor, har jeg tamejf*n ikke… Read more »

PFEP
PFEP
7 years ago

Det har jo fundets en del forskellige oplysninger om denne invasionsrejse, alt fra at der visedes våben, til at disse cruisere over middelhavet, selv havde kontrol over hændelserne.
En ting er sikker; flertallet af disse mennesker kommer havne i Sverige, hvor der set fra 30000ft er masser af plads og med Reinfeldts “åbne dit hjerte” ( og din tegnebog)-politik, ja vad kan man sige? Vilken julegave at bære med sig ind i dette herrens år 2015.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x