1
jan
Seneste opdatering: 2/1-15 kl. 0656
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mystery of the cargo ship found with 970 migrants and no crew: Freighter docks in Italy after being abandoned and set on collision course for coast, Crew abandons migrant ship, sets it on crash course. De fleste af “bĂ„dflygtningene” pĂ„ Middelhavet er afrikanere, og vi synes det er helt i orden, de hellere vil bo i det tĂŠt befolkede Europa. Hvor lĂŠnge mon det varer? UNICEF Report: Africa’s Population Could Hit 4 Billion By 2100

“The future of humanity is increasingly African.” That’s the prediction in a new UNICEF report, which estimates that by the end of this century, 40 percent of the world’s people will be African — up from 15 percent now. The continent’s population currently sits at roughly 1.2 billion but will soar to more than 4 billion by 2100. Nearly 1 billion will live in Nigeria alone.

In a report released Wednesday, UNICEF projected the growth of Africa’s child population within the next century. And the numbers are staggering. An estimated 1.8 billion births will take place in Africa in the next 35 years, the authors predict. By 2050, Africa will have almost 1 billion children under 18, making up nearly 40 percent of kids worldwide.

Endnu et moskeangreb

Temmelig forkÞlet, men det mÄtte jo komme. Folk vil overraskende nok stemme med fÞdderne, nÄr de ikke bliver hÞrt. De kan endda have den opfattelse, at det er deres land. Der er lagt i kakkelovnen til den perfekte tragedie. De tolv-fjorten andre, der skal have vÊret i Är, har man ingen gerningsmand pÄ. Medietavsheden i Eskilstuna angrebet, der ikke var noget angreb, peger pÄ interne forhold. En glemt frituregryde osv. og sÄ er svensk indenrigspolitik ikke lÊngere indenrigspolitik: Al-Azhar condemns mosques arson in Sweden.Nytt attentat mot moské.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Logik er ofte attraktiv . Den muslimske indvandring og de krĂŠfter som stĂžtter den , handler og reagerer som regel fuldstĂŠndig logisk under omstĂŠndighderene , og dette giver dem i vor tidsalder en stor fordel i forholdet til de etniske europĂŠeere , som stĂŠdigt nĂŠgter at kunne se hvor egen LOGISKE interresse ligger .

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Ole Burde

Det er ganske almindelig vestlig arrogance, fra en generation vokset op uden at skulle kĂŠmpe for noget. Vi kan sagtens hjĂŠlpe hele verden og se igennem fingre med enkelte “brodne kar” – for vi har jo “altid” haft det sĂ„ godt.

Vi kan drÞne der ud ad i frigear, med hÞjteknologi, lÊkker indretning og selvkÞrende biler, men nÄr fÞrst vores lande er smadret af invasive kulture, kan vi ikke lÊngere bruge noget af det til en skid..!

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

LĂŠg mĂŠrke til hvor nemt og logiskt det ville vĂŠre at bruge nĂžjagtig samme skibs-metode til at hjemsende STORE mĂŠngder af illegale indvandrere : et par tusinde illegale bringes ombord pĂ„ et udslidt engangs-skib , skibet sejles til feks Libyen eller Yemen ved hjĂŠlp af et privat sikkerhedsfirma , og sejles pĂ„ grund et sted hvor det nemt at komme i land . BesĂŠtningen kan svĂžmme vĂŠk med dykkerudstyr og blive evakueret af en mini-UbĂ„d , hvis det er nĂždvendigt . Der skrottes hvert Ă„r hundreder af mindre handelsskibe som passer perfekt til jobbet , de kan kĂžbes for ca… Read more »

Ridder
Ridder
9 years ago

Jeg ved ikke, hvem der stod bag de nĂŠvnte angreb pĂ„ moskeer i Sverige, men jeg hĂ„ber virkeligt, at det var svenskere. Svenskere der endlig har fĂ„et nok af, at deres herskende klasses forĂŠrer Sverige vĂŠk til fremmede. Min erfaring med muslimer og min lĂŠsning af koranen har ledt mig til den konklusion, at islam er en totalitĂŠr ideologi pĂ„ linje med nazisme og fascisme. Muslimer af fremmed oprindelse har derfor ingen plads i Vesten og skal deporteres hurtigst muligt. Og alle moskeer, nye som gamle og andre muslimske efterladenskaber skal fjernes ved nedrivning eller brand, omgĂ„ende. Hvad angĂ„r fremmede… Read more »

Falsterbo
9 years ago

Har ni lÀst den nya svenska bloggen?
http://www.alnoor.se/article.asp?id=262539

Nils
Nils
9 years ago

AngÄende molotovcocktailen och klottret pÄ mosken sÄ stinker det false flag lÄng vÀg. Precis som klottret i Stockholm var muslimer sjÀlva och/eller de olika vÀnsterextrema fraktioner som stödjer gettona.

Nils
Nils
9 years ago

BĂ„ten skulle skickats tillbaka direkt utan att slĂ€ppa iland nĂ„gra illegaler. Nu kommer bara fler att komma pĂ„ detta sĂ€tt och de flesta styr kosan mot Sverige… Usch!

mb
mb
9 years ago

Syriske asylansÞgere kÊmper for at undgÄ at ende i Nordsverige

http://politiken.dk/udland/ECE2498792/syriske-asylansoegere-kaemper-for-at-undgaa-at-ende-i-nordsverige/

Mening 442
Mening 442
9 years ago

Set fra min udkikstÞnde kan jeg ikke fÄ Þje gammel svenskere, som gerningsmÊnd til moskee brandene. Det der skygger for udsigten er, at politiet ikke har fundet gerningsmanden og at der ikke har vÊret et mod attentat.

Lennart
Lennart
9 years ago

MoskĂ©attackerna luktar “false flag” lĂ„ng vĂ€g. Samma stil pĂ„ klottret pĂ„ dörrarna som AFA och hatvĂ€nstern anvĂ€nder sig av. De passar pĂ„ efter att moskĂ©n i Eskilstuna brann. Vi vet inte Ă€n om det var nĂ„got attentat dĂ€r överhuvudtaget. Skulden för allt detta fĂ„r naturligtvis pĂ„passligt de “frĂ€mlingsfientliga fascisterna” samtidigt som medierna fĂ„r mer vatten pĂ„ sina kvarnar.

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Lennart

Hvis det billede der skal forestille et moske-angreb, sĂ„ forekommer der usandsynligt mange angreb pĂ„ alt muligt andet – hver dag..!

Og hĂ©r vil jeg tillade mig at pĂ„stĂ„, at venstreflĂžjen stĂ„r for de 99 procent af “angrebene”…

Men deres angreb er nok lidt mere sanktionerede, for her er ofrene jo “de onde”…

Peter Andersen
9 years ago

En UNICEF-report, som antyder det vi alle sammen godt vidste. Hm… Nu har UNICEF jo selv en lille aktie i dĂ©n udvikling. Hvis Afrika om kort tid stĂ„r med 40 procent af hele verdens ungdom, er her ikke lĂŠngere tale om en udfordring men nĂŠrmere en katastrofe. Hvad har verdens ledere lige tĂŠnkt sig at gĂžre ved det? Det her kunne man havde sagt sig selv, allerede dengang UNICEF blev grundlagt. For 30 Ă„r siden lĂŠste jeg en artikel, som nĂžje beskrev Afrika som det tabte kontinent. Der var simpelthen ikke andet at gĂžre end at reducerer befolkningstallet. Det stik… Read more »

norje
norje
9 years ago

Du er ikke den eneste som har tenkt det, Mangs var vel et frustrert tilfelle i langt mindre skala. Uansett er det trist Ä se en nasjon begÄ selvmord i fast-motion. Skal sies at Norge ikke ligger altfor langt bak.

norje
norje
9 years ago

Ja, hvor skal dette ende, Ă„ angripe moskeer er iallfall ikke veien Ă„ gĂ„. Vi tar selvsagt alle avstand fra Breiviks forferdelige handlinger, det er allikevel slik at i lys av “decemberkuppen” var han tidlig ute med sine konklusjoner om skinndemokrati, ensrettet presse, og konsekvensene av dette for et svensk folk som nok snart vil havne pĂ„ FNs rĂždliste over “critically endangered” kulturer og sprĂ„k.

Les referatet av massedrapsmannens manuskript, slik det er gjengitt av NTB. Aftenposten mener det er viktig med stĂžrst mulig grad av Ă„penhet i denne rettssaken.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/Dette-sa-Breivik—ord-for-ord-6807324.html

PFEP
PFEP
9 years ago
Reply to  norje

Der er mange “false flag” aktioner i disse dage, hold Ăžjnene Ă„bne!

Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)
Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)
9 years ago
Reply to  PFEP

Ja, det för onekligen tankarna till branden i Riksdagshuset i Berlin 1933.

PFEP
PFEP
9 years ago
Reply to  steen

Jeg er en “hardhitter” hvad sĂ„dant her angĂ„r, er nĂŠsten blind pĂ„ ene Ăžjet, men ser alligevel klart for det meste. Denne episode er bare begyndelsen til hvad vi kan forvente under de nĂŠrmeste Ă„r, man kommer gĂ„ fra fiskebĂ„de til udrangerede lastfartĂžjer, hvor tusindvis negere og araber fĂ„r plads og med en pris pĂ„ mĂ„ske 2-3000 Euro per hoved,er der penge at tjene. Det ikke noget problem at hente besĂŠtningen i helikopter og lade fartĂžjet med autopilot styre mod Italiens kyst. Vad vi stĂ„r indfor nĂ„r de store muslimske lande, dysfunktonelle lande havarerer for alvor, har jeg tamejf*n ikke… Read more »

PFEP
PFEP
9 years ago

Det har jo fundets en del forskellige oplysninger om denne invasionsrejse, alt fra at der visedes vÄben, til at disse cruisere over middelhavet, selv havde kontrol over hÊndelserne.
En ting er sikker; flertallet af disse mennesker kommer havne i Sverige, hvor der set fra 30000ft er masser af plads og med Reinfeldts “Ă„bne dit hjerte” ( og din tegnebog)-politik, ja vad kan man sige? Vilken julegave at bĂŠre med sig ind i dette herrens Ă„r 2015.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x