2
jan
Seneste opdatering: 2/1-15 kl. 2001
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

grytan

När ett 40-tal nyanlända invandrare, som enligt egen utsago är flyktingar, transporterades till Grytans flyktingförläggning, utanför Östersund, så uppstod en konflikt mellan de nyanlända invandrarna och Migrationsverket. Trots att de nyanlända invandrarna påstår att de är flyktingar och har kommit till Sverige för att de fruktar förföljelse så är Grytans flyktingförläggning något de inte kan acceptera. Dessa människor vill få oss att tro att de flytt från tortyr, krig och andra hemskheter men att Grytans flyktingförläggning var droppen som fått bägaren att rinna över. En av dessa ”flyktingar” säger på fullaste allvar om Grytans flyktingförläggning:

”Det är ju livsfarligt för mig att vistas här.”

”Det är för långt från stan. Det är för isolerat. Och det är kallt.”

”Nästan alla av oss har bara varit i Sverige i bara fem, sex dagar och vi kommer direkt från ett krig. Den här anläggningen blir för tuff för oss. Vi klarar inte att sitta så här isolerat i det här klimatet.”

Om Grytans flyktingförläggning är ”livsfarligt” så vågar jag spekulera om att dessa människor inte är flyktingar. Jag vågar påstå att det handlar om ett 40-tal nyanlända invandrare som har investerat pengar i en resa till Sverige och här presenterat sig som syriska ”flyktingar” eftersom syriska flyktingar får permanent uppehållstillstånd i Sverige. Nu när de inte fått maximal avkastning för sin investering är de upprörda. Nima Gholam Ali Pour.Drömmen om det nya landet, (“Vi är araber, vi kan inte bo så här”)

Det bør tilføjes at Grytan ligger 10 kilometer fra  Østersund centrum, og fem kilometer fra de første forstæder. På de kanter er det usædvanligt tæt ved civillisationen. Jeg synes der ser dejligt ud. Med en laptop, et godt køkken, en sauna og godt selskab kunne jeg sagtens overvintre der, uden at være på flugt. Billeder fra Jens Ganmans opslag – ikke en kvinde imellem. Det endte som jeg regnede med: Migrationsverket giver sig, de behøver kun blive der tre måneder. Lad det blive en kold og mørk vinter. ”Detta ”förhandlande” och dunkla tal om kronofogdebeslut på avhysning (från bussen) innan verkställighet kan ske, tyder på okunnighet eller medveten taktik för att undvika att fatta obekväma beslut.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nils
Nils
7 years ago

Hm, märkligt nog får jag när jag ser bilden associationer om våldtäktsaraber… Men till saken, det är ju självklart att dessa inte är riktiga flyktingar utan parasiter. De borde inte ens få sina saker utredda utan skickade tillbaka samma väg de kom. Om de inte vill uppge hur de kommit skickas de till Danmark (vilket är sannolikaste sista land) som sedan får skicka dem vidare till Tyskland osv.

Fru.Frøken
Fru.Frøken
7 years ago

@ Lene

Deres underbukser ER eksklusive og moderigtige.
Især når man tager i betragtning at de er “flygtet”
fra krig og rædsel,men åbenbart er velorienteret ud i mode.
Og har haft råd til at anskaffe sig det.
Deres manglende underregale hygiejne,er jo bare et udtryk
for en højt udviklet “kultur”.

Per
Per
7 years ago

mon den svenske stat så har planer om at evakuere de svenskere der bor i det forfærdelige område? Ja, mon de overhovedet er blevet spurgt af en svensk journalist hvordan det egentlig er at bo der? Eller er alle bare blevet enige om at mennesker udefra kan definere rigtigt og forkert for dem? Findes der overhovedet et svensk ord for “mod” længere, eller er det også blevet racistisk?

Lene
Lene
7 years ago

ps. “eksklusiv og moderigtige underbukser”, siger Fru frk. Jeg finder dem lodret ulækre især ved tanken om, at vand og sæbe vist ikke er det helt store hit, hvor de kommer fra.

Lene
Lene
7 years ago

Nu har Indonesien åbenbart fundet en løsning, hvor de sender flygtningestrømmene ud på en ø. Her kan de så ikke genere andre. Var det ikke en løsningsmodel for Sverige? Der finder småøer nord for Sverige, hvor der godt nok er lidt køligt, men så kunne de jo få varmen ved at bygge deres egne hytter og fiske sig til maden.

Morten - - -
7 years ago

De er kommet til Sverige for sjov. Og de vil derhen, hvor festen er. Ikke i sikkerhed i det meget sikre Nordsverige, hvor de kan opleve en fred og ro, som mange krigsflygtninge ville misunde dem.

– – –

Nils
Nils
7 years ago

Nu skriver den stakkels buschauffør på twitter, at nogen har stjålet hans laptop. Desværre for ham en forbrydelse, som ikke kan efterforskes, da det ville kunne krænke de nyankomne.

Morten - - -
7 years ago
Reply to  Nils

Det er modigt af ham at skrive det. Ellers også er han simpelthen uvidende om, at sådan kan man ikke bare lige skrive, sandt eller ej. Der ligger jo næsten en insinuation i den oplysning, som kunne virke stigmatiserende og fodre Den Indre Svinehund.

– – –

Fru.Frøken
Fru.Frøken
7 years ago

Hmmm…de har en overraskende eksklusiv
og moderigtig
smag i underbukser.

Vagn Henning
Vagn Henning
7 years ago

Men M&M (Margrethe og Merkel) siger jo vi skal tage pænt imod staklerne. De er ondt, umenneskeligt og hadefuldt ikke fluks at overlade dem nøglerne til din lejlighed.

Vagn Henning
Vagn Henning
7 years ago
Reply to  Vagn Henning

*det*

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Det er ikke godt for lille Dannevang, at de viser billede med sne og kulde fra et isoleret sted i Sverige, det kan medføre at de fortrækker os.

Santor
Santor
7 years ago

Man kunne jo lave Mallorca om til en stor flygtningelejr og så feriere et andet sted!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x