2
jan
Seneste opdatering: 3/1-15 kl. 1847
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tysk, der kommer nok en undertekstet version.Was Pegida mit 1989 verbindet. Dass die Wurzeln der Bürgerbewegung in Mitteldeutschland liegen, hat seine guten Gründe

Egyptens præsident: Islamisk tænkning frastøder hele verden

Nytårstalen til Ministry of Awqaf og Al-Azhar University er her på video, men uden undertekster

I am referring here to the religious clerics. We have to think hard about what we are facing—and I have, in fact, addressed this topic a couple of times before. It’s inconceivable that the thinking that we hold most sacred should cause the entire umma [Islamic world] to be a source of anxiety, danger, killing and destruction for the rest of the world. Impossible!

That thinking—I am not saying “religion” but “thinking”—that corpus of texts and ideas that we have sacralized over the years, to the point that departing from them has become almost impossible, is antagonizing the entire world. It’s antagonizing the entire world! Is it possible that 1.6 billion people [Muslims] should want to kill the rest of the world’s inhabitants—that is 7 billion—so that they themselves may live? Impossible!

I am saying these words here at Al Azhar, before this assembly of scholars and ulema—Allah Almighty be witness to your truth on Judgment Day concerning that which I’m talking about now. All this that I am telling you, you cannot feel it if you remain trapped within this mindset. You need to step outside of yourselves to be able to observe it and reflect on it it from a more enlightened perspective.

I say and repeat again that we are in need of a religious revolution. You, imams, are responsible before Allah. The entire world, I say it again, the entire world is waiting for your next move… because this umma is being torn, it is being destroyed, it is being lost—and it is being lost by our own hands. Egypt’s Sisi: Islamic “Thinking” Is “Antagonizing the Entire World”

Al-Sisi Could Seize This Chance To Send His Military Into Libya. At Least 20 Egyptian Christians Kidnapped in Libya

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
Lene
8 years ago

“jeg vil føde hendes børn” sagde en af mine mandlige venner”. Det lyder interessant.

Sune
Sune
8 years ago
Reply to  Lene

He, he… Det ville jo ‘afføde’ en vis biologisk sensation, skulle man(d) mene..!

Lightmann
Lightmann
8 years ago

Katedralen i Berlin slukker sine lys i protest imod de onde racister. https://uk.news.yahoo.com/cologne-cathedral-turn-lights-protest-anti-muslim-march-114110947.html#y8RSXqg

Peter Andersen
8 years ago

Hendes tilgang er helt rigtig. Man må henvende sig til alle ikke-muslimer og bede dem åbne deres øjne. Skidt for sig og snot for sig. Ingen vinder ved mere islamisering. Selv muslimerne må vide hvilken dødskult de er født ind i. Uanset hvem der bliver de første ofre, ender vi alle som ofre for det skidt. Når først de mandlige dødskult-tilhængere har erhvervet sig deres fire koner og et ukendte antal slaver, begynder de også at slå hinanden ihjel. Sådan er lortet bygget op. Kan man ikke se det allerede nu, må man alvorligt talt se at blive lidt opdateret.… Read more »

Lightmann
Lightmann
8 years ago

Heidi ender jo med at blive Tysklands svar på Frankrigs Marie le Pen. Og set i kølvandet på Merkels udtalelser om folk der går til PEGIDA mandagsmøder, så er der brug for hende.

Svend Andersen
Svend Andersen
8 years ago
Reply to  steen

Du har vist en svaghed for kristelige kvinder, kære Steen. 😀 Godt valg, held og lykke.

Svend Andersen
Svend Andersen
8 years ago
Reply to  Lightmann

En sammenligning med Jeanne d’Arc ville nok være mere passende. 😉

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x