5
jan
Seneste opdatering: 6/1-15 kl. 1328
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I aften demonstreres der i Dresden, Köln, Kassel, Marburg, Rostock, Würzburg, Berlin, Hamburg, Düsseldorf, Münster og Stuttgart. I alt 30- 40.000 skrives der. Det er ikke meget i et stort land, men Tyskland befinder sig et andet sted, end resten af Europa, i den spæde begyndelse, hvilket Merkel burde vide. De demonstrerende er få, men deres genklang i befolkningen er omkring 50 procent. Udo Ulfkotte taler min 10:15.

Tre fjerde dele af tysk presses dækning, handler om moddemonstrationerne, så det er svært at finde noget så enkelt som hvor mange der deltager i de enkelte demonstrationer.. Det er en overvældende pressepartiskhed.  (Senere: Jeg fandt tallet 10.000 på NTV, Frankfurt. I Berlin skal det være “mere end 5000 moddemonstranter.” Intet andet.) DR Dealine siger kl 20, der er rekorddeltagelse. 20.0000 skal have deltaget i Dresden i Dresden, siger en lokal kontakt.

Tysk jøde: A message to the LEFT MEDIA in Germany og en muslim taler for Pegida

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Løsriv Jylland!
Løsriv Jylland!
9 years ago

Sådanne demoer vil sikkert tage til i styrke, men så vil det kulminere i vold forårsaget af venstrefløjen og muhammedanerne, eller også vil det uvægerligt føre til den borgerkrig, som alligevel må komme før eller siden! Der findes ikke nogen udvej for Europa længere, kun kaos, hvis ikke vi får et opgør og får sendt mange af disse voldsindivider, muhammedanerne, tilbage, hvor de kommer fra.

Talen fra den tyske jøde er helt formidabel! C’est formidable!

Angela
Angela
9 years ago

Makteliten är riktigt roliga i sin desperation. 🙂 Undersåtarna lyder inte längre. Folket har tagit upplysningens budskap om det myndiga folket till sig och vill själva bestämma över sina liv och framtid. Finns inget mer skrattretande än när makteliten presenterar sina “kändis-upprop” i medierna. Då vet man alltid att paniken stiger hos den infantiliserade och fördummade makteliten. Det enda dessa “kändis-upprop” säger är att makteliten har fritt och obegränsat tillträde till de stora och “finare” arenorna än vad vanligt folk har som får hålla till på gatorna. I bästa fall kan de demonstrera utan att makteliten skjuter på dem med… Read more »

PBrad
PBrad
9 years ago

Og så starter det det sørme lige i nabolaget , vi ses 🙂

http://www.uriasposten.net/archives/62793

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

COMPACT 1/2015 – Merkel Multikulti contra PEGIDA 😀

https://www.youtube.com/watch?v=giyY8wYAtug

Lene
Lene
9 years ago

Men er det ikke selve det onde selv, vi her står overfor endnu en gang i Europas historie? Forstå hellere så hurtigt som muligt, at dette ikke handler om flygtninge – nå ja måske en mindre procentdel – men om en planlagt, systematisk udskiftning af den europæiske befolkning. Hvorfor vil magthaverne have udskiftet europæerne? Jo før det bliver forstået, og jo før vi kender fjenden, jo før kan modstanden for alvor sættes ind. Hvem er de såkaldte “politikere”? Har nogen gjort sig tanker om det? Hvorfor skal europæerne udskiftes???

Peter-J
Peter-J
9 years ago

Tysk morgen-tv i dag på ZDF/ARD havde et indslag om PEGIDA-demonstrationerne i går. Eller rettere sagt – om moddemonstrationerne. Indslaget handlede faktisk kun om dem. Baggrundsbilledet i studiet om indslaget var portrætter af Helmuth Schmidt og Gerhard Schröder, og så en undertitel “Mod PEGIDA-bevægelsen”. Indslaget starter med at gå direkte ind i moddemonstrationen, og så fortsætter det med interviews med moddemonstranter. Hernæst vises der bl.a. billeder af domkirken i Köln, som slukker sine lys i protest. Mod slutningen vises der på skærmen twitter-hastags, der udelukkende henviser til moddemonstrationerne. Helt overordnet kan man ud fra det sete sige, at der ihærdigt… Read more »

Visionären
Visionären
9 years ago
Reply to  Peter-J

Din beskrivning passar klockrent in på hur svenska journalister arbetar. Tyvärr är det många som inte reflekterar över journalisternas egen agenda i samhällsdebatten utan fortfarande tror att de är opartiska.

V

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Peter-J

De kan hoppe på tungen lige så meget de vil. Deres definitionsret bliver alvorligt udfordret i disse dage. De demonstrationer vi ser nu, vil bare blive større og større og snart vil et helt anderledes medie-landskab dukke op. Folk har fundet ud af hvad islam er for noget og de finder sig ikke i det mere. Det vil så også få den virkning, at islam vil begynde at eksponerer sig selv – før tid. Men det skal stoppes nu, hvis vi overhovedet skal have ordenlige og velfungerende samfund at bo i fremover.

Skam få den forbandede venstrefløj, som muliggjorde dette..!

Prudentius
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Skam få også den forbandede højrefløj, der deltog mindst lige så globalisme-liderligt og svulmende af from humanistisk selvfedme, i at muliggøre dette.

Skammen og skylden er i forbindelse med multikulturen og masseindvandrigen en dobbeltbladet økse, der rammer begge fløje lige hårdt og skærer lige dybt, lige igennem fra issen til f.ssen..!

Lene
Lene
9 years ago

Hui hvor det går! Man kan virkelig se panikken brede sig her på bloggen, og der synes at være føget ukrudt over hegnet. Hvad er der at tovtrækkes om? Der demonstreres i en række tyske byer – med eller uden lys fra staten.
Nå, og hvad så?!

Vi kan se, at det er tale om meget store demonstrationer. Kun tiden vil vise, hvordan det udvikler sig, men man skal nok ikke regne med, at protesterne ophører.

Prudentius
9 years ago

Godt at se nogle tyskere give multikulti-systemet lidt uvelkommen vind til det fromme hentehår!

I alt væsentligt er multikulturen et fallitbo og en vedvarende katastrofe. Og det skal selvfølgelig skriges fra alle tagene indtil projektet endeligt afmonteres helt, som det totalt fejlslagne og kostelige utopiske eksperiment det er.

Nejtak´s frelste tastatur-gymnastik er en pinlig omgang, især en bemærkning som “Fy fanden, hvor er I ulækre” afslører den hule, hykleriske og dybt småborgerlige pudderdåse-moralisme, som trives iblandt multikulturens støjende falanks af stolte selvmordere.

Menig 442
Menig 442
9 years ago

Den første kopi af PEGIDA i DK kunne kl. 17 i dag samle omtrent 30 personer. Hvis ikke der var blevet affyret kanonslag, ville der nok være fulgt 10 mere med i marchen.

Den ulækre
Den ulækre
9 years ago

@Nejtak At myndighederne slukker lys, sender det udemokratiske signal at man egentlig gerne ville forbyde mandags demonstrationerne, men ikke kan, uden at skulle bryde forfatningen. Hvis du så youtube streamingen, så ville du vide at netop en af pegida talerne, selv har været immigrant, og talte åbent om den rassisme han oplevede da han var ansat i det tyske politi. Syntes også at jeg kunne ane en tysker af afrikansk herkomst blandt pegida demonstranterne?. Tror simpelt hen bare at tyskerne er blevet trætte af islamismen og systemets hvide løgne. Det sidste noget ex DDR borgere er absolut allergiske overfor, islamismen… Read more »

Nejtak
Nejtak
9 years ago
Reply to  Den ulækre

Kan du ikke finde på noget eget, din stakkels?

Arve Henriksen
Arve Henriksen
9 years ago
Reply to  Nejtak

Støtter du vold mot annerledestenkende, Nejtak, slik så mange av dine venstrevridde artsfrender gjør? Den nedlatende tonen din gjør at jeg mistenker deg for nettopp det. Nejtak til deg, din uartikulerte åndsamøbe.

PBrad
PBrad
9 years ago

Det skulle være inden for rækkevide , man burde snart tage derned og være med , også for at være med for den historiske del af det (Morfar/Farfar , hvad gjorde du egentlig) 🙂

Nejtak
Nejtak
9 years ago

Man får altid de søgresultater, som man vil have. Hvis man vil se, hvad medierne virkelig siger om demonstrationerne, så skla man ikke søge med “Dresden tausend”. Man skal søge med “Pegida demonstrationen” – så ser det hele nemlig meget meget anderledes ud.

https://www.google.co.uk/?gfe_rd=cr&ei=M9uqVIWLKoXDbIrrgbAE&gws_rd=ssl#q=pegida+demonstrationen

Men virkeligheden er jo noget, snaphanerne og snaphønsene fremstiller selv hver dag.

For eksempel siger i ikke med et ord, at både Köln og Berlin har slukket for lysene, på grund af pegidisterne. Det er ikke noget, I vil at andre ved, vel? Fy fanden, hvor er I ulækre.

intetnavn, tak
intetnavn, tak
9 years ago
Reply to  Nejtak

Nejtak: “For eksempel siger i ikke med et ord, at både Köln og Berlin har slukket for lysene, på grund af pegidisterne. Det er ikke noget, I vil at andre ved, vel? Fy fanden, hvor er I ulækre.” Nok fordi det ikke passer, jeg har dog hørt om nogle muslimske anti demonstrationer. Nejtak: “Men virkeligheden er jo noget, snaphanerne og snaphønsene fremstiller selv hver dag.” Kom ikke her og leg at du repræsenterer virkeligheden, for det gør du ikke, virkeligheden er racistisk og kapitalistisk. Der er 200 nationer på denne jord til at bevise denne påstand. steen: “sludder! Er du… Read more »

Nejtak
Nejtak
9 years ago
Reply to  intetnavn, tak

“Nok fordi det ikke passer”

Prøv det selv.

“Hvis du så youtube streamingen, så ville du vide at netop en af pegida talerne, selv ….”

Og?

En sag til: jeg bor i Dresden. Så, ja, jeg ved, hvad jeg taler om.

Sune
Sune
9 years ago
Reply to  Nejtak

Hvad er det for noget vrøvl – Nejtak..? Vågn op!

Følger man med – selv i MSM, er det da almindelig viden, den kristne kirke i Tyskland
chikanere, de der netop protestere for at kristne værdier i samfundet ikke bliver underløbet af de vedvarende snigende særkrav fra muslimer om alt mellem himmel og jord.

https://uk.news.yahoo.com/cologne-cathedral-turn-lights-protest-anti-muslim-march-114110947.html#7b8LZpS

Santor
Santor
9 years ago

Merkel belyver PEGIDA og kalder dem nazier men det er ganske almindelige mennesker der har fået nok!

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x