6
jan
Seneste opdatering: 6/1-15 kl. 1324
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Danmarks befolkningstilvækst er tilvandret

Danmark er i øjeblikket inde i en periode, hvor antallet af indbyggere med dansk oprindelse er faldende samtidig med, at antallet af indvandrere og deres efterkommere er støt stigende. Således viser tal fra Økonomi- og Indenrigsministeriet, at der i perioden 1. januar 2013 – 1. januar 2014 var blevet 789 færre indbyggere med dansk oprindelse i forhold til den tilsvarende periode året før. Til gengæld var antallet af indvandrere og efterkommere i samme periode steget med i alt 27.396 personer, fremgår det af tallene, som ministeriet har hentet hos Danmarks Statistik.

Målt over den femårige periode fra 1. januar 2009 til 1. januar 2014 viser det sig, at befolkningstilvæksten af indvandrere og deres efterkommere er mere end seks gange så stor, som befolkningstilvæksten af etniske danskere.

I landets hovedstad var befolkningstilvæksten i perioden 1. januar 2009 til 1. januar 2014 på 50.983 personer. Af dem var de 31.610 af dansk oprindelse, medens de resterende 19.373 var henholdsvis indvandrere fra vestlige og ikke-vestlige lande, og hvoraf den sidste kategori med 8.696 personer udgjorde lidt under halvdelen.

Med sine små 570.000 indbyggere er Københavns Kommune landets største, og en opgørelse fra Danmarks Statistik over den københavnske befolknings sammensætning per 1. januar 2014 viser, at lidt over en femtedel eller 22,7 procent af den samlede befolkning i landets hovedstad består af indvandrere og deres efterkommere. Rystende tal: Befolkningstilvæksten udgøres af seks gange så mange indvandrere som danskere

Sådan ser en lille, hoven elites sjakren med Danmark ud, og dette er kun på fem år. Martin Henriksen DF vil have selve indvandringen til debat, men han må nok indse at de andre store partier vil fortsætte som hidtil. Er der overhovedet nogen, som tænker 20, 40 og 60 år frem? Man skal ikke stoppe dette  for min skyld, men for mine børnebørns, og jeg går da ud fra, at S,V,K,LA segmentet også påregner sig børnebørn. Danmarks goder holder i min tid, og jeg kunne være ligeglad, hvis jeg havde det sådan. At ende som Sverige, med over 2 mio ‘af udenlandsk herkomst’ og en voksende vrede og modstand, burde være et mareridt.

Befolkningen har ikke ønsket dette siden 1983 (målt i Gallupper). Hvem tror politikerne vil være solidariske med dem, når dette går endnu værre end det allerede er? I Sverige er en lavintensiv borgerkrig manifest i mange områder. Danske politikere siger vittigheder om det som Søren Pind, og lader ellers som ingenting.

Danmark har 14 år efter 2001 valget ikke løst sine problemer. Det har ikke engang forslag på bordet, der kan forhindre dem i at blive værre. Politik er for folk, der har god tid. Danmark har ikke god tid.

Jeg betragter ikke disse tilvandrere som mine landsmænd, selvom der er udmærkede mennesker imellem. De er resultatet af illegitim politik der ligesom EU skulle have været til folkeafstemninger. Store, afgørende forandringer, der både er skadelige og svinedyre, skal forelægges befolkningen. Jeg ser dem endvidere som en del af mine efterkommeres etnisk-religiøse stridigheder. Min foragt for Folketinget er derfor  usvækket.

 Where a civilisation forgets its ancestors, or worse begins to spit on their memory, they soon stop thinking of their descendants.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

10.000 synes jeg er mange. http://da.wikipedia.org/wiki/Danmarks_demografi …I 1881 nåede tallet 2 millioner danskere, i 1918 3 millioner, i 1944 4 millioner og i 1972 5 millioner danskere. Selvom befolkningsstigningen aftog kraftigt efter 1970 og endda var negativ i nogle år i 1980’erne, vil tallet 6 millioner ifølge Danmarks Statistiks befolkningsfremskrivning fra 2013 blive nået i 2035. Stigningen i befolkningen skyldes, at antallet af fødsler i næsten alle de sidste par hundrede år har oversteget antallet af dødsfald, mens ændringer i nettoindvandringen sjældent har spillet en vigtig rolle. I hovedparten af årene indtil omkring 1960 var Danmark et nettoudvandringsland, men i… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Ja, vi kan klare os uden al den emigration, som vi bliver hjernevasket med dag ind og ud, i har brug for.

Vi skal arbejde længere, sådan som det også er vedtaget, vores uddannelser skal være mere målrettede efter vores behov, bruge flere penge på forskning (ikke humaniora) og vi skal bruge robotter m.v. så kan vi klare os med færre hænder.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
7 years ago

Steen, du skriver, at vi må: “acceptere, at der er lidelser vi ikke kan gøre noget ved” Jeg er meget enig, men også meget pessimistisk. Med nutidens massemedier får vi alle ubehagelige detaljer ind i stuen, vi har af 68’erne fået indprentet, at al dårligdom i Verden er Vestens skyld, vores religion er blevet drejet derhen, at alle mennesker på kloden er “vores næste”, vi har penge og ressourcer til at blande os i meget. Hvordan skulle vi få besluttet, at vi vil forbeholde vores egne lande for vores egne folk, og lade andre nyde samme rettighed? Det skal blive… Read more »

Svend
Svend
7 years ago

Dagens politikere er ikke solidariske med danskerne, som ellers grundloven tilskriver. De er ligeglade med os. Deres arbejdsgivere er EUSSR og FN. Herfra modtager de ordrerne om, hvad der skal ske med os danskere. I realiteten er de blot et gummistempel, for den stadig øgende mængde af love og bestemmelser (der må snart være 100.000), der stjæler vort land, vore penge, vor ejendom, vor frihed og vore børns fremtid. De er skide ligeglade – Selv de såkaldt borgerlige føler sig kaldet til noget højere end vi stinkende kældermennesker. Alt de vil, er at aspirere til en global toppost, hvor de… Read more »

Mette
Mette
7 years ago

Jeg kan ikke forstå, at det kommer bag på nogen som helst. Ikke siden 1968 (deromkring: p-illen mv.)har danskerne (eller andre europæerer) kunnet reproducere sig selv. Jeg husker, at da jeg gik i skole i 70’erne/80’erne sagde man, at der var 5 mill. danskere. Så jeg siger (og har sagt det mange gange, men hvem gider høre) at forskellen mellem de ca. 5,6 mill. nu og de 5 mill. dengang skyldes indvandring (ikke al sammen muslimsk. Dertil kommer det fald fra de 5 mill. til hvad ved jeg, som skyldes den manglende reproduktion. Det er ganske almindelig logik, i hvert… Read more »

PBrad
PBrad
7 years ago
Reply to  Mette

Den fri abort har også en hel del af skylden for afviklingen/udskiftningen af den oprindelige befolkning.

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  steen

Tillväxt, evigt växande BNP, är ingen naturlag, blir vi lite färre, får vi bara rätta mun efter matsäck!

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  steen

Netop Steen. Der står ingen steder skrevet at der skal være 3 mill, 5 mill eller et hvilket som helst andet antal mennesker i Danmark.

Den teknologiske udvikling tilsiger endda at der skal blive færre men have et længere, sundere og mere aktivt liv ( i en høj alder ).

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x