7
jan
Seneste opdatering: 8/1-15 kl. 1008
80 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Videoen forsvinder løbende, indtil videre ti-femten gange, men jeg erstatter den. Den video er tilsyneladende ‘følsom’ udover Frankrig, men jeg skønner at vi skal se sandheden om disse mord. Der er ikke noget vundet ved at camouflere den. Hvis man er på ytringsfrihedens side, må man også tåle at se dens fjender i aktion.  Betjent Amed Merabets sidste ord i livet bliver: “Je suis muselman.”

Det er enkelte modige mennesker der går foran for vores kultur og vores frihedsrettigheder, og de bliver massivt svigtet som offerlam for politikerne og en fejg presse. Deres skinhellige skåltaler idag er mindre end intet værd. Hvis du lægger dig ud med islam, er du selv ude om det.

Ti er sårede, flere kritisk, ved det satiriske tidsskrift Charlie Hebdo, der tidligere har lavet kritiske tegninger af profeten Muhammed. “Der var døde overalt”. Angrebet røber militær træning. Blandt de dræbte er en redaktør og to politifolk som bevogtede bygningen, Franck Brinsolaro og Amed Merabet, der blev skudt ned på gaden.

Nu kl. 20.45 strammer løkken til omkring to fransk algierere.  Redaktionen ligger 400 meter nord for Place des Vosges. Kl. 21 er der en stor politiaktion i Reims 80 km nordøst for Paris, lejligheder ransages i Paris.

Det satiriske franske ugemagasin Charlie Hebdo blev onsdag angrebet af tre mænd klædt i sort med maskingevær som råbte Allahu Akhbar. “nu har vi hævnet Profeten” (nous avons vengé le prophète), Angrebet ses som en hævn for bladets offentliggørelse af Muhammedkarikaturerne i 2011. Al Qaeda opfordrede til mord på Vilks, Westergaard og Charlie Hebdo  i deres magasin i 2013.

Redaktør Stephane Charbonnier meldes blandt de dræbte. Redaktør Gèrard Biard, vi havde lejlighed til at træffe i København den 9 oktober sidste år , var i London på tidspunktet og er i live. Bernard Maris er et offer, og fire af de mest kendte karikaturtegnere meldes dræbt. Det drejer sig om Cabu, Charb, Tignous og Wolinski. Le Monde’s nekrolog

Indspilning i fuld skærm 07-01-2015 163955

 – Seneste nummer: Jihadister og Houllebecq. Frankrigs mulismske råd fordømmer “den barbariske handling”. Douglas Murray diskuterer angrebet  listen to ‘Douglas Murray discusses the attack on Charlie Hebdo magazine’ on audioBoom. Lars Vilks: Skräcken kommer att växaOnline Jihad Supporters Celebrate Attack On Headquarters Of French Satirical Weekly ‘Charlie Hebdo’

Europæiske politikere har sendt os i krig, der er ingen grund til at fjumre med ordene. De skal have lov at se sandheden om den og om sig selv. De udtaler sig givetvis overalt i MSM nu, men jeg hører ikke på dem. De har vist i handling, de ikke er på europæernes side og de hverken kan eller vil næppe gøre ret meget på dette sene tidspunkt. Deres ord tæller ingenting. De må fjernes, eller det må fortsætte og mange, mange flere vil dø.

Vores frihed, som de systematisk har bragt i fare, kan de ikke redde. Islam er truslen, og politikerne har bragt den. Jihad angreb i Europa vil falde tættere og tættere, og deres eneste mål lige nu, er at holde dig i ro mens du blver mere og mere skræmt. Se på Merkel og tyske medier lige i øjeblikket.

Vi har i øjeblikket, som England havde i 1935, valget  mellem en grim lille lokalkrig og meget ubehagelige beslutninger, eller en katastrofe. De vil vælge katastrofen fordi den er det mindst ubehagelige for dem lige nu. Også i tale: Lars Løkke har netop sagt: “Islam i dag er blevet voldtaget” i Paris, og at drabsmændene har “misbrugt religionen”. Lars Løkke giver mig kvalme, hvad enten han er dum eller kynisk.

Venstre vil fortsætte med at bringe os i fare, deres politikere er lutter forædderi og bullshit. Gør dig ingen illusioner. Danske journalister opdager nu, ti år efter Trykkefrihedsselskabets stiftelse, at ytringsfriheden koster blod. Bevægende. “Højreekstremisterne” havde altså ret, men de er stadig ekstremister og main stream politikerne, der har serviceret dette, er de tempererede pragmatikere?

Angreb, Allahu Akhbar, sæt lyden til:

Reaksjonene

Av HANS RUSTAD 07.01.2015 kl. 18.40
Reaksjonene er forutsigbare: fordømmelsene, sympati- og solidaritetserklæringene. Er det noe nytt?

Bildet: Det er vanskeligere å tenke seg noe mer tafatt og puslete enn Francois Hollande. Hans ord faller til marken nesten før de har forlatt leppene.

De har ulike roller og posisjoner å forsvare: David Cameron, Francois Hollande, John Kerry, Angela Merkel – må si det er et angrep på ytringsfriheten.

At de selv kan ha angrepet ytringsfriheten for kort tid siden og stemplet folk med andre meninger som islamofober, hatefulle og rasister, går dem hus forbi.

Politikere med makt er ikke lenger i stand til å se sin egen posisjon i forhold til andre. De er ute av balanse. Et dårlig tegn.

Norske Elisabeth Eide sier det disse politikerne mener: At en av konsekvensene vil være at den islamkritiske siden blir styrket. De bruker styggere ord. Som om det var en moralsk feil ved denne siden, som om de nå får gratispoeng de ikke fortjener.

Ikke ett ord om at de kanskje har fått rett. At det disse “kreftene”, eller stemmene har sagt, slår til.

Tvil

Det er i denne sprekken at tvilen setter inn. De har sagt det samme hver gang jihad har slått til: Ottawa – angrepet på nasjonalmonumentet og inne i parlamentet, terroren i Sydney, økseangrepet på tre politimenn i New York, og tre angrep i Frankrike, hvorav to var jihad, med rop om Allahu Akbar. Nedkjøring av intetanende sivile med bil, i Dijon. Angrep på politimenn, inne på stasjonen.

Ledere som ikke er situasjonen voksen, mister autoritet. Våre ledere har mistet mye. For hver gang de svarer “feil”, øker avstanden til de de er ment å representere.

De sier som Nicolas Sarkozy: “Nå gjelder det å stå sammen.” Det betyr: Nå gjelder det å omfavne muslimene og forsikre dem om at vi ikke holder dem til ansvar.

Blir det noe fransk #I’llridewithyou?

For hver gang blir det vanskeligere å mobilisere en slik omfavnelse. Bildene fra og vissheten om hva IS står for og gjør, ligger i bakhodet. Fremmedkrigerne blant oss har gjort krigen nærværende på en måte som ikke lar seg uttrykke.

Når John Kerry sier de sedvanlige tingene om at det ikke er en huntingtonsk kamp mellom sivilisasjoner, men mellom sivilisasjon og barbari, lyder det platt. He is going through the motions. David Cameron har brukt opp alle ord og har ingen igjen.

Budbærerens skyld

Svakheten i denne omforente løsningen som Obama, Kerry, Cameron og ikke minst Hollande, står for, viser seg i at den samme siden angriper de som bruker satire, som Charlie Hebdo, og sier det er deres skyld.

Som NRK-reporteren i Her & Nå sa da han intervjuet Vebjørn Selbekk: Har de drevet aggressiviteten og respektløsheten for langt i retning av hets?

Her kommer ordene. Rene ord for pengene. Satire og kritikk er aggresjon og respektløshet. Det er hets. Blasfemi. Disse journalistene er på jihadistenes side. Ikke slik å forstå at de forsvarer drap, men de “forstår” reaksjonen. Vreden. Krenkelsen. Kunne ikke Charlie Hebdo ha latt være? Kunne ikke Jyllands-Posten latt være?

Det finnes glidende overganger, ikke alle er like anklagende og fordømmende, men mainstream-pressen tar muslimenes parti og gjør seg til deres forsvarere. Dermed hogger de av knehasene på ytringsfriheten. Det blir ikke mulig å gå. Så kan politikerne stå og hylle ytringsfriheten over likene av drepte islamsatirikere.

En slik virkelighet avføder mye kynisme og hykleri. Vi får to virkeligheter. En fasade og en skitten realitet. De smarte lærer seg å holde styr på de to.

Der er vi nå.

Før annen verdenskrig kalte man dialog-politikken for å tilpasse seg Nazi-Tyskland for appeasement. Etter at landene ble okkupert, ble samarbeidspolitikken kalt kollaborasjon. Det er liten tvil om at mange i Europas eliter har beveget seg så langt ned ad veien for tilpasning til islamske verdier og kultur – at man kan snakke om kollaborasjon. Kollaborasjon betyr at de konsekvent har lukket øynene og nekter å se hva som skjer. Hvis noen forsøker er de raskt ute med å brennmerke dem.

Det er derfor en sammenheng mellom Pegida-demonstrasjonen i Tyskland, den voldsomme kampanjen mot dem og det som skjedde i Paris.

Den sammenhengen er det samfunnets støtter som må forstå. Mange på grasrota har gjort det.

Hvis ikke de gjør det går vi i destabiliserende retning. Islamistene vil elske det. De kan fremstå som redningsmenn. Det vil det også være flere “takers” av på europeisk side. Det er det Houellebecqs nye bok handler om.

Det er viktig at de som forstår sammenhengen forstår den på en demokratisk måte. Målet må være å få den demokratiske prosessen i gang igjen.

Hvis ikke vil det dukke opp nye “løsninger” og nye ledere.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
80 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arne von Kappelgaard
Arne von Kappelgaard
7 years ago

Jeg er så træt af, at jeg skal beskæftige mig med muslimer, bare fordi vi har nogle usselrykke til politikere, der åbenbart er så tungnemme, at de ikke for lang tid siden, har kunnet se skriften på væggen. Jeg er så træt af, at jeg nærmest skal undskylde at jeg er dansker. Jeg er stolt af, når jeg kører rundt i landet, at vide, at i denne og denne kirke har min slægt været knyttet i flere hundrede år,(dåb, bryllup, begravelse), at min slægt i Danmark kan gøre regnskab for mindst 22. generationer. De har kæmpet for Danmark (Grevens Fejde-1536,Stormen… Read more »

Peter Andersen
7 years ago

Så sandt..!

Løsriv Jylland!
Løsriv Jylland!
7 years ago

Meget, meget godt skrevet, Kappelgaard! Send det til alle politikere på Hoppeborgen, og send det til aviserne i Jylland; de har stadig lidt mandsmod, modsat dem i Kbh.

victor
victor
7 years ago

Interessant: Den betjent, som skydes, efter at han allerede er såret, hed Ahmed Merabet…..!

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago

Citat n. 1: “Hvis problemet med muslimer er ”socialt” er det et kulturbetinget socialt problem. Den kultur der skaber problemerne hedder islam. Så kan det vist ikke siges tydeligere. Korrekt! De sædvanlige nulforskere præker altid, at “sociale” problemer – altså for små boliger og for få penge fra kommunen – især er forbundet med krigstraumer. Men det er interessant, at “sociale” problemer ikke optræder massivt blandt vietnamesiske og tamilske indvandrere. De er om nogen flygtet fra et inferno, der kan frembringe krigstraumer. Citat n. 2: “Muslimer i Danmark er ligesom nedgroede negle, de skader og skal fjernes, forbyd islam i… Read more »

Peter Andersen
7 years ago

“En anden gruppe muslimer passer deres arbejde og gør deres børn til danskere. De omtales sjældent af medierne, fordi intet nyt er godt nyt.” Ja, det kan man jo godt sige, men den diskussion bliver alligevel lidt tricky. En muslim må vel defineres ud fra hvad dennes religion foreskriver. Der er, i dagens politiske klima, selvfølgelig lang vej til, at emner som dette vil blive taget op. Men vi kan sgu lige så godt begynde, at tage den hér. Ifg. islam er alle mennesker født muslimer. Sådan – basta! Det er derfor alle ikke-muslimer anses for værende vantro aber og… Read more »

Arne von Kappelgaard
Arne von Kappelgaard
7 years ago

“Islam i dag er blevet voldtaget” i Paris, og drabsmændene har “misbrugt religionen”. Og lille tykke Lars fra Græsted kandiderer til at blive Danmarks statsminister. Vorherre bevares. Ikke nok med at hans moral i den grad er flosset, han har åbenbart ikke læst på lektien angående islam, ej heller konsulteret mennesker der kunne fortælle ham om den virkelige verden. Er vestlige politikere dumme, eller er det helt bevidst, at de prøver at undergrave egen befolkning! Gang på gang skal vi høre fra dem, efter endnu et terrorangreb, at det ikke er islam. Selfølgelig er det det. Det er dens udøvere… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  steen

Præcis!

Der er ingen forståelse af islam-problematikken iblandt flertallet af vestlige politikere. De fatter nada og sætter kursen derefter.

De er alt-alt for selvsikre i deres egne idealer til, at forestille sig andet end at folk overalt dybest set deler dem. Jo, jo der er lidt forskel på egnsdragter og huer og hatte, men menneskeheden står nu engang på det samme universelle moralske fundament.

De ved selvfølgelig godt at masseindvandringen er en hylende underskudsforretning, men det ties og lyves bort til næste og næste og næste valgperiode.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Prudentius

Irak, Afghanistan, Libyen, Syrien… de har intet lært. Og holder sig kun fra nye enorme fiaskoer, fordi pengene efterhånden mangler.

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
7 years ago
Reply to  steen

At hoere Loekke er som at hoere Merkel er som at hoere Cameron er som at hoere Obama er som at
hoere Kerry er som at hoere Gauckel…..man kunne blive ved i en uendelighed.
Samme budskab,ligegyldigt om det er fra politikere eller saakaldte journalister,
eller fra de til anledningen hidkaldte experter,der staar samme afsender paa det hele.
Det er paa hoeje tid med et “return to sender”…….

Lightmann
Lightmann
7 years ago

Lars Løkke og hans udtalelse om at Islam er voldtaget? Den udtalelse, må være et spark i nosserne på de efterladte efter denne franske terrorhandling. Hvordan kan, må man formode, en kommende dansk statsminister være så hamrende naiv? Hvilken spindoktor har hvisket ham i øret at det er en intelligent ting at sige? For, det er jo ikke første gang at den gode (naive) Løkke, har ytret at Islam er voldtaget. Hvad vil han sige når det sker igen? At islam er blevet gruppevoldtaget? At Boko Harem, Talibanerne, IS, Al-Qaeda, Islamisk Jihad, Hamas, O.s.v alle har voldtaget Islam? Og så… Read more »

Løsriv Jylland!
Løsriv Jylland!
7 years ago
Reply to  Lightmann

Haha! God kommentar! Jeg er også ved at brække mig over LLR’s mærkværdige ytringer. Hvorfor er han egentlig så glad for det ord – ‘voldtaget’…sært.

Neuhammer
Neuhammer
7 years ago

Læg mærke til en detalje, inden den sårede betjent med koldt blod bliver henrettet. Betjenten siger “jeg er muslim”, men det hjalp ham åbenbart ham lige fedt over for hans muslimske brødre.
Den ene myrdede betjent er navngivet “Ahmed”.

men ellers….

9/11
Madrid
London
Stockholm
København
Boston
Paris

…dem jeg lige i skyndingen tænkte på. Hvornår får vi politikere der opfatter pointen.

Lene
Lene
7 years ago

Vi kommer ikke ud af dette morads, før politikerne er væk, men hvordan få dem fjernet? De går jo nok ikke selv. Tanken om, at vi nu kan se frem til en gang Løkke, giver mig kvalme.

LarsS
LarsS
7 years ago
Reply to  Lene

Enig!

Har selv brugt en del tid i dag på Twitter og direkte konfronteret de politikere som nu stiller sig op med stearinlys og røde roser i hånden (Ja, jeg har også konfronteret LLR direkte).

Nytter sikkert ikke så forfærdelig meget, men hænger der blot en snus tilbage, så har det alligevel været indsatsen værd.

Og tror faktisk, at politikerne er ved at blive nervøse for deres fortsatte karriere, løn og pension.

Løsriv Jylland!
Løsriv Jylland!
7 years ago
Reply to  LarsS

Super, at du har rettet henvendelse til liden LLR! Det har jeg også! Han er ikke nogen statsmand, og jeg håber virkelig, at der kommer andre emner på banen inden valget. Det er jo til at brække sig over, at de alle står og hyler: “Det er jo ikke islam, som gør dette”, “vi er ikke i krig med islam” osv osv. Bøv, får man lyst til at sige. Imamerne i Vesten må grine godt i deres lusebefængte skæg, for vestlige politikere er lige så nemme at narre som to-årige børn! De er forrædere alle til hobe, og deres efterkommere… Read more »

Erik Balle Povlsen
7 years ago

Næstefter at 12 mennesker er myrdet og mange såret, er den frygteligste nyhed politikernes udmeldinger. INGEN tør tage konfrontationen, selvom problemet ligger lige foran deres fødder; ja og nærmest bliver blæst lige ind i Deres ansigter. Nææ, Lars Løkke mener at islam er blevet voldtaget!!!??? Jeg gider ærlig talt ikke de politikere; de fatter ikke problemets alvor, men snakker bare videre om tolerance og “det skal vi ikke finde os i”. Sørgeligt at høre en Johanne Schmidt Nielsen, hvis parti ikke er bleg for at støtte voldsaktioner. INGEN har adresseret problemet videre, måske med undtagelse af Pia Kjærsgård. Og dog,… Read more »

trackback

[…] og hendes “nidbilder” fra minut 15:05 – lidt svensk logik, som man også kunne iagttage i Deadline, hvor Krasnik havde inviteret hele to Politiken […]

Peter Andersen
7 years ago

Sad lige og så Bjørn Bredal på DR2. Hold kæft en idiot..! “Man skal ikke drille et mindretal – selvom mindretallet, globalt set, består af en kæmpe stor gruppe. Men det er jo også problemet – at man kan være svag lokalt men stærk globalt…” I Frankrig er samfundet blevet mere polariseret… “Højrefløjen kan ikke li’ arabere – venstrefløjen kan ikke li’ muslimer…” Sådan taler en venstrefløjser, der langsomt er ved at indse, at højrefløjen hele tiden har haft ret… I øvrigt er manden frankofil helt ud over det sædvanlige – for dette segment. “Franskmændene må gerne lave satire –… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
7 years ago

Støtter sammenligning med England 1935. Alt våre politikere sier og emosjonelle reaksjoner er verdiløst. Endog “demokrati” hjelper oss ikke. Vi må nå se på den oppkommende generasjon. Vi trenger en ung mann, en slags “ny Napoleon” eller “europeisk Putin” for å redde oss nå. Forutsetningen for det er selvfølgelig en sterkere opinionsendringer i Europa enn det vi har sett til nå (ref. Pegida, annet)

Olav
Olav
7 years ago
Reply to  Breidablikk

Burde ikke vestlige redaksjoner, for å ta fokus fra disse umenneskene og avlaste de få redaksjoner som benytter ytringsfriheten, vise karikaturer samtidig og med jevne korte intervall?

Det vil gi muslimer flest samme terapi som vi selv fikk fra Monty Pyton og andre av våre egne humorister.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Her er en kopi af videoen (bliver sikkert også taget ned).

https://www.youtube.com/watch?v=mvWpJcue7vg&feature=youtu.be

Olav
Olav
7 years ago

Det eneste som hjelper mot disse menneskene, er et laaaangt norsk rosetog.

Løsriv Jylland!
Løsriv Jylland!
7 years ago
Reply to  Olav

Et rosetog?! Det hjælper da ikke en skid med sådanne romantiske og idylliserende optog. Nej, vi skal til at henrette sådanne, når de er fanget, og derefter kan man begynde at henrette hjemvendte ISIS-krigere, som alle har blod – kristne børns blod – på hænderne! Man er for blødsøden i Vesten, og tager man ikke skeen i den anden hånd, så er der ikke længere noget at gøre, intet at kæmpe for. Demokratiet er på vej til at udrydde sig selv, for demokratiet fatter ikke, at det ikke kan leve med hundredetusindvis af individer, som netop vil bruge demokratiet som… Read more »

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Nu ser man på tv. at hele journalist standen er kaldt sammen. Alle på nær ganske få undtagelser prøver at skubbe det over på “tonen” De var nu nok selv skyld i det O.S.V. Et angreb på ytringsfriheden, postuleres der. Gu er det ej! Det er et nyt angreb på vestlig kultur, destabiliser samfundet, så er det nemmere at overtage. Logik for de som kender lidt til militærhistorie. Det er kvalmende at høre politikere og Journalister, der prøver at bortforklare den åbenlyse kendsgerning at vi er i krig! Er satire tegninger en undskyldning for nedslagtning af værgesløse borgere der bestrider… Read more »

Jonas Bohman
Jonas Bohman
7 years ago

Je suis Charlie….

Ramona Fransson
7 years ago

Det räcker inte att olika muslimska organisationer fördömer attacken. Inte för mig! Jag vill att de omedelbart sätter sig ner och börjar att omarbeta Koranen. Att de kritiserar, debatterar och diskuterar Islam som den underliga religion det är. Att fördöma är inte att förändra. Idag och kanske imorgon kommer alla tidningar i västvärlden ha på första sidan: Je suis Charles … och det är väl fint så … men jag skulle hellre se att de tog bilden av Stephane Charbonnier när han håller upp bilden på Charlie Habdons satir av profeten Muhammed när Stephane står framför ruinerna av den förra… Read more »

EH
EH
7 years ago

Ja tak, Ramona det var lige det punkt jeg manglede. At diverse islamiske organisationer fordømmer denne terrorhandling lader mig fuldstændig kold. Tror ikke på dem over en dørtærskel. Det er måske lidt ubekvemt for nogle af dem, en lille sten på vejen mod islamisk dominans, men ellers intet andet. Der vil ikke blive tale om nogle forandringer.

EH
EH
7 years ago

Godt gået. Bliv ved med at sætte videoen på. Lad dem ikke slippe. Den korte Avis havde også den fulde version på. Vi har altså indtil videre kunne se denne modbydelige stump på 2 blogs. Alle andre har klippet den mest horrible men på sin egen brutale måde også mest ”forklarende” del fra. Af respekt for den dræbte betjents familie. Yeah sure. Nej disse udtalelser viser blot at ”the show must go on”. Det ender som Søren Espersen siger med jammer og hændervriden. Løkkes genbrug af tidligere forsikringer om at nogle terrorister har voldtaget en religion er bare ikke til… Read more »

Jesper
Jesper
7 years ago

I Sverige havde dette magasin aldrig fået lov at eksistere. Der kommer helt sikkert nye regler på EU plan om hetz mod folkegrupper. Sagen er, at ytringsfriheden med sikkerhed bliver begrænset og politikerne er i fuld gang med at tilpasse vores samfund til at kunne rumme muslimer som en meget stor minoritet. Dette kræver, at vi ændrer på vores grundlæggende værdier i et stort omfang. Indvandringen har sat skub i en irreversibel demografisk, kulturel og samfundsmæssig ændring. Og politikerne gør i den forbindelse eet: ændrer samfundet og alle strukturer imod en tilpasning til Islam, imens de siger noget helt andet:… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Jesper

“Fremtiden er begyndt i dag. I Paris.” Nej, egentlig ikke. Det er blot nutiden og konsekvenserne af den sunni-islamiske revival, vi får lov til at se udfolde sig på europæisk jord. Hver dag bliver mennesker myrdet kloden rundt, som ofre for den globale jihads fremmarch mod kulmination. Vi er i Europa indtil videre sluppet overraskende billigt, utvivlsomt på grund af stærke og dygtige efterretningstjenester. Politikerne er ikke i gang med at tilpasse vores samfund noget som helst, slet-slet ikke virkeligheden. Og det er derfor de lyver, så turbanen og pludderbukserne flyver. De prøver derimod øjeblikkeligt, at lege “business as usual”… Read more »

Jesper
Jesper
7 years ago
Reply to  Prudentius

Jeg er ikke enig med dig. Begivenhederne i dag er trods alt skelsættende. Jeg er enig i at politikerne taler usandt om integrationen. Der kan være forskellige årsager hertil, men der er ingen tvivl om at der sker en ændring lovgivningsmæssigt og holdningsmæssigt imod en tilpasning af samfundet til muslimske værdier. Denne udvikling har været meget stærk i Sverige, men er efter min opfattelse også på vej i EU. “Den store løgn” i dette er efter min opfattelse, at politikerne er i gang med at ændre samfundet oppefra via lovgivning og holdningsbearbejdning imens de officielt taler om at fastholde danske… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Jesper

Selvfølgelig er begivenhederne i dag vigtige. Meget vigtige. Fordi de signalerer, utvetydigt, at Vesten naturligvis er ved at slippe op for hjemmebane-held i konfrontationen med den globale jihad. Antallet af islam-drevne angrebsforsøg er radikalt stigende, sammen med antallet af muslimer på ophold. De fleste forhindres, det her slap så igennem, af årsager jeg ikke kender, men spekulerer over. Sjusk?? Begyndende ordenskollaps grundet overanstrengthed i sikkerhedsapparatet?? Statslig uvilje mod Hebdo?? Lidt af det hele?? Mulighederne er mange. Jeg ser imidlertid kun jubel-globalister, der halser efter en udvikling de grundlæggende ikke forstår og ikke vil forstå, da den knuser deres idealer til… Read more »

Anonymous
Anonymous
7 years ago

I Sverige havde dette magasin aldrig fået lov at eksistere. Der kommer helt sikkert nye regler på EU plan om hetz mod folkegrupper. Ytringsfriheden bliver med sikkerhed begrænset. Politikerne er i fuld gang med at tilpasse vores samfund til at kunne rumme muslimer som en meget stor minoritet. Dette kræver, at vi ændrer på vores grundlæggende værdier i et stort omfang. Indvandringen har sat skub i en irreversibel demografisk, kulturel og samfundsmæssig ændring og politikerne gør i den forbindelse eet: ændrer samfundet og alle strukturer imod en tilpasning til Islam, imens de siger noget helt andet: nemlig at vi ikke… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Det bliver spændende at se hvordan den franske befolkning reagerer … Vil Marine LePen få flere tilhængere ? eller måske færre tilhængere ? Her har vi en slags lakmus-test som kan forudsige fremtiden : Hvis befolkningen ikke reagerer IMOD angrebet , har Frankrig som nation måske mistet sin sidste chance for at vågne op af coma-tilstanden .

Lene
Lene
7 years ago

Absurd, absurd! En politiker fra socialdemokratiet i Danmark udtalte på en mindre radiokanal her til aften, at man jo ikke med sikkerhed kunne sige, at det var et islamisk angreb, selv om folk havde hørt sejrsråbene.

Nej, selvfølgelig ikke! Det er sikkert Jens fra Danmark eller Kaj fra Sverige, ikke?. Hvem ellers? Utroligt!!

Boethius Victor
Boethius Victor
7 years ago

@Robin Shadowes: Jeg er helt enig. Enhver svaghed nu er blot en invitation til muslimerne om at fortsætte deres angreb. @Prudentius: Helt enig. Nu har muslimerne i årtier bedrevet terrror i hele Europa, og magthavernes uduelighed har fået lov at fortsætte. Jeg har selv oplevet at være ganske få hundrede meter væk, da terrorbomberne sprængtes i København i 1985. Ti år senere i 1995, da jeg tog en ferietur til Paris, oplevede jeg byen nærmest i undtagelsestilstand, da der samme morgen, som jeg ankom, var sprængt bomber ved Metro og RER-stationer. I hele perioden og siden da har vi oplevet… Read more »

Hans01
Hans01
7 years ago

Bliver lidt spændende at, se hvilke indskrænkninger af den personlige frihed europas befolkninger skal til at vende sig til, som følge af dagens angreb?

Nils
Nils
7 years ago

Salman Rushdie:

“Religion, a mediaeval form of unreason, when combined with modern weaponry becomes a real threat to our freedoms. This religious totalitarianism has caused a deadly mutation in the heart of Islam and we see the tragic consequences in Paris today. I stand with Charlie Hebdo, as we all must, to defend the art of satire, which has always been a force for liberty and against tyranny, dishonesty and stupidity. ‘Respect for religion’ has become a code phrase meaning ‘fear of religion.’ Religions, like all other ideas, deserve criticism, satire, and, yes, our fearless disrespect.”

Jernhesten
Jernhesten
7 years ago

Danske og franske politikere er chokeret, men ikke mere chokeret end at de ikke ser nogen anden mulighed end at fortsætte muslimimporten.

Det her er desværre ikke vendepunktet. Vi skal have mange flere lig på bordet mener de ledende politikere. Det er langt mere chokerende end selve angrebet i dag!

Robin Shadowes
Robin Shadowes
7 years ago

Efter detta borde säkerheten på Jyllands-Posten förstärkas. Varje personal borde utrustas med minst en Glock. Better be safe than sorry. Efter attentatet mot Charlie kan det trigga jihadister i både Danmark och Sverige att försöka igen. Även Hedegaard och Westergaard borde få ökat skydd och Vilks i Sverige.

Prudentius
7 years ago

Vestlige politikeres vedvarende hasarderede forsøg på at ride den islamiske tiger trækker blodige spor kloden over. Nu igen-igen i Frankrig.

Den gik ikke i Afghanistan, ikke i Irak, heller ikke i Libyen-Mali, og det syriske projekt “vælt Assad/skab demokrati” har affødt et vaskeægte transnationalt kalifat, med blodige feberdrømme om globalt herredømme.

Hvornår giver de op?? Hvornår indrømmer de deres hybris og fallit??

Og hvor længe endnu har europæerne tænkt sig at udholde en så farlig og uduelig magtelite??

Poul Højlund
Poul Højlund
7 years ago

Den Islam, du kender?

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Nu får vi snart at vide af en af slynglerne, at vi ikke skal misbruget angrebet til at kaste os over muslimerne. For de er som os, som Stampe pige skriver, og om 20 år er alting glemt.

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Det er let for Zenia Stampe at kræve at vi skal glemme, men sin egen ulykke, en sen abortering, kommer hun aldrig at glemme!
Man skal ikke kræve af andre hvad man ikke selv er villig at gøre og det uanset det drejer sig om politisk vold eller aborter!

norje
norje
7 years ago

Sjokkerende, politimann blir faktisk skutt.
http://www.liveleak.com/view?i=bc6_1420632668

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  norje

Først såret, siden henrettet!

norje
norje
7 years ago
Reply to  PFEP

Kanskje de 3000 politimennene som angivelig leter etter gjerningsmennene også bør lete etter politikerne som gjorde det hele mulig. Uansett kan det være en gamechanger for politiets lojalitet, er de på side med folket eller multikulturen.

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  norje

Jeg tror næppe politiets loyalitet kan sættes i tvivl, de er ligesom de fleste steder i Europa hænderne bundne bag ryggen og det af politikere der ser mere til sin egen karriere end til landenes grundlove.

mb
mb
7 years ago

En sort dag.
Politikere der bliver ved med at lyve om islams farlighed, har et kæmpe forklaringsproblem.

Anonymous
Anonymous
7 years ago
Reply to  mb

Jeg vil gå så langt som til at mene at de pådrager sig medansvar.

Lene
Lene
7 years ago

Man fyldes med had og fortvivlelse og får lyst til at sige forfærdelige ting, som f.eks. at ville se politikerne på skafottet.

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  Lene

Den dagen kan komme hurtigere end nogen kan forestille sig.

norje
norje
7 years ago

Charlie Hebdo offentliggjorde også en karikatur av IS-lederen på twitter rett før angrepet.

Santor
Santor
7 years ago

Vores egen Hans Jørgen Bonnichsen fortæller nu at “vi skal lade alle muligheder være åbne” hvad angår terroristernes tilhørsforhold!

Ha Ha, Hans.

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
7 years ago
Reply to  Santor

Onkel Bonnichsen paa slap line.What else is new…
Nu mangler vi saa Obama,Cameron,Merkel m.fl.,der iler til for at
forsikre os om,at det selvfoelgeligt ikke har nogetsomhelst med ISLAM at goere.

PBrad
PBrad
7 years ago
Reply to  Kim Rasmussen

Det er DR allerede i fuld gang med og bare vent , snart kommer de muslimske organisationer på banen og alle falder hinanden om halsen.

Hartvig Jensen
Hartvig Jensen
7 years ago

Dette er kun begyndelsen. Det bliver meget værre fremover.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Hartvig Jensen

Ja meget værre. Helle er forfærdet over angrebet på ytringsfriheden, men det var et angreb på Staten. Noget skulle angribes. Det er selvfølgelig på en tragisk baggrund,men det samler flere folk mod Islam og Folketing slynglerne. Det er livsfarligt at modtage Fredsfolket på længere sigt. Fuld stop for indvandring. Snart vil en terrorist fx hævne sig på de nationer, der dræber nogle af Is patienterne i Syrien. Mulighederne er legio. Patienterne finder snart nye mål. Men der skal flere og flere alvorlige ting til, før slynglerne vågner op.

Ridder
Ridder
7 years ago

Synd for de dræbte franskmænd, deres familier og venner, men det var blot et spørgsmål om tid før musvinene følte sig stærke nok til at angribe sin værtsbefolkning.

Jeg håber angrebet udløser en klapjagt på muslimer over alt i Europa. En klapjagt, der først slutter, når den sidste muslim er drevet ud af Europa

Vi har før vist musvinene døren*, og det er på tide vi gør det igen
——————————————————————————————–

* Eksempler:
Da spaniolerne og portugiserne jagede mauerne ud af dreres lande i det 15. århundrede
Da østrigerne og polakkerne jog tyrkerne på flugt i slaget ved Wien i 1683

Jacob A
7 years ago

Men husk, ytringsfriheden(især ikke ifht islam-relaterede emner) er ikke truet!

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
7 years ago

Varje gång den islamistiska terrorn slår till i väst samlas hela offentligheten och gråter krokodiltårar i medierna. Hur vore det om de till vardags vidtog åtgärder som på något rimligt sätt kunde skydda oss mot islamisterna? I Sverige har ju moskéerna “kärleksbombats” sedan en månads tid. Hur vore det om de godhjärtade människorna förstod var de största hoten kommer ifrån? I så fall hade de fått börja med att skydda och bevaka de människor som skriver kritisk mot islamismen. Vem förstår vad som står på spel? Här i Sverige finns det ett antal människor som behöver bästa tänkbara skydd, inte… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
7 years ago

Jeg er forfærdet.

Jeg håber at vi får en skarp og uforbeholden (altså uden den mindste hentydning til Charlie Hebdos provokerende tegninger) fordømmelse fra alle dele af det politiske spektrum i Frankrig såvel som i øvrige lande i Europa. Men jeg holder ikke vejret.

intetnavntak
intetnavntak
7 years ago
Reply to  Vagn Henning

“(altså uden den mindste hentydning til Charlie Hebdos provokerende tegninger)”

A hvad????? Det var jo på grund af dem, disse drab skete. Tegningerne er ikke halvt så provokerende, som de er faktuelle beviser på bla. dit moralske forfald. I din verden fandtes disse vigtige tegninger ikke, så kunne det moralske forfald fortsætte. Vores landes mutation sker dag for dag. De konservative fatter det ikke, der er ikke nogen sort/hvid grænse der sætter en definition. For det uidentificerede kommer ind via indvandringen, og alle ved at konservative er langsomme til at lære nyt.

Vagn Henning
Vagn Henning
7 years ago
Reply to  intetnavntak

Sig mig, er du dum eller hvad?

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Tidligere Pet chef “Den vestlige verden er i den grad udsat for angreb. Det skal vi ikke bare acceptere.”

Nå dada! Ja men så fortæl politikerne, at de øjeblikkelig skal stoppe indvandring af mennesker fra Afrika, Mellemøsten osv. Patienterne kommer jo ikke fra Mars. Men vi kender svaret. “Nej!nej! det vil være at overdrive.”

Dyb medlidenhed herfra med de dræbte og deres pårørende. Det er snart ikke til at åbne en avis uden at blive henholdsvis rasende og berørt.

Arve Henriksen
Arve Henriksen
7 years ago
Reply to  steen

Slapp av Steen, politikere i hele Europa står nå i kø for å fordømme angrepet. Ord har de nok av.

KSD
KSD
7 years ago

Terrorangreb mod fransk satiremagasin får ingen betydning for mediernes dækning af islam og indvandring

http://ksdha.wordpress.com/2015/01/07/terrorangreb-mod-fransk-satiremagasin-far-ingen-betydning-for-mediernes-daekning-af-islam-og-indvandring/

Arve Henriksen
Arve Henriksen
7 years ago

Ser på NRK, og der har de fokus på hvor provoserende Charlie Hedbo har vært overfor muslimer. 11 mennesker drept, men allikevel er fokuset altså på Muhammed-karikaturene. Fy satan som jeg hater vestlig media.

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  Arve Henriksen

Specielt i betragtning af at det lige så godt kunne ramme NRK selv!

Arve Henriksen
Arve Henriksen
7 years ago
Reply to  Santor

De feige jævlene i NRK har ikke noe å frykte fra Islam, de står allerede på kne med Muhammeds kuk langt ned i halsen, men heldigvis ser de ut til å være ganske ensomme i å unnskylde angrepet. Feks har bt.no en karikatur på nettsidene sine nå, og TV2’s dekning er av en helt annen karakter enn makkverket NRK presenterer.

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

Jeg bliver dårlig indeni… Det bliver lidt hult fra “eliten” fremover at kritisere PEGIDA…
Trist trist dag….

PFEP
PFEP
7 years ago

Det var väl väntat, et dåd med Islams förtecken.

Det jäser i Europa och det väntar en öppen konflikt runt hörnet.
Inte om 25 år men med tanke på dagens läge, inom kanske 10-12 år.
Vestergård, Vilks och andre med en “fatwa” på sig bör få förstärkt skydd nu.

80
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x