7
jan
Seneste opdatering: 8/1-15 kl. 0353
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 07-01-2015 212643 L’Express: Charlie Hebdo, tre mistænkte identificeret af flere medier. Den yngste,Hamyd Mourad overgav sig til politiet kl 02. En skulle være død, en til arresteret.

Said Kouachi, født 1980 i Paris, Cherif Kouachi født 1982 i Paris og den hjemløse Hamyd Mourad født 1996, 18, 32, 34 år. To er franske statsborgere og brødre. Three Paris Terrorists Identified, Les noms (et deux visages) des terroristes de Charlie Hebdo dévoilés: Saïd Kouachi, Chérif Kouachi et Hamyd Mourad ! Two brothers who ‘trained in Yemen as assassins’ and a homeless teenager identified by police as suspects in Paris. Brødrene tweetet af den tyske journalist Alexander Blum

“Det är ju inte oskyldiga människor som har attackerats”

Alice Petrén og hendes “nidbilder” fra minut 15:05 – lidt svensk logik, som man også kunne iagttage i Deadline, hvor Krasnik havde inviteret hele to Politiken journalister. Om den avis skriver Torben Mark: Politikens mageløse hykleri

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MartinH
MartinH
7 years ago

Torben Mark har droppet ordet “Mageløse” i overskriften, så den nye (kortere) URL er puls.politiko.dk/politikens-hykleri/.

Løsriv Jylland!
Løsriv Jylland!
7 years ago

De ligner djævle, og jeg gætter på, at de er home-growns, men udlært hos ISIS… Mage til djævelsk rakkerpak, og dem har vi jo sikkert 2-300 af i DK! Regeringen i dette land er at sammenligne med enten evnesvage eller selvmorderiske lemminger. Måske evnesvage, selvmorderiske lemminger… Farvel Vesten! Du klarer den ikke, med mindre du vil til at deportere 10.000 muhammedanere for hvert eneste terrorangreb mod mennesker i Vesten! Når vores regeringer ikke VIL identificere disse mordere og kalde dem ved rette navn – muslimer/følgere af islam, så kan de ikke bekæmpe dem. Det svarer til, at man forsøger at… Read more »

Folke
Folke
7 years ago

Jag läser Snaphanen med stor glädje. Vi, Sverigevänner, i Sverige behöver allt stöd vi kan få. Just nu styrs landet som bekant av en junta som bildats av två skäl. 1. Förhindra att Sverigedemokraterna får inflytande i rikspolitiken. 2. På sikt ändra grundlagen för att en gång för alla undanröja motståndet mot massinvandringen. Vi har en fd Statsminister som i sina, minst sagt, märkliga uttalanden visar ett suveränt förakt för Sverige och svenskarna. När det gick honom emot tröttnade han och svek alliansen och sitt eget parti genom att, likt kaptenen på Costa Concordia, kasta sig i livbåten och överge… Read more »

Visionären
Visionären
7 years ago

“Alice Petrén og hendes “nidbilder” fra minut 15:05 – lidt svensk logik”…

Kan du vara vänlig och förklara vad du menar med “svensk logik” Steen? Logiken kommer från en – förvisso svensk – journalist som är fullständigt omdömeslös och som varandes svensk skäms jag verkligen över att vi har så många fullständigt omdömeslösa journalister i detta land. Men på vad sätt menar du att hennes logik är utmärkande för “svensk logik”. Tror du att alla svenskar resonerar på samma sätt?

V

Visionären
Visionären
7 years ago
Reply to  steen

Tack för snabbt svar Steen. Som framgår av inte minst Folkes kommentar härnedan är vi en växande skara som motsätter oss sakernas nuvarande ordning och helst inte vill beblandas med de idioter som f.n. styr landet eller rapporterar i media. Vi tar avstånd från dessa avarter.

Det betyder dock inte att vi inte betraktar oss som svenskar eller tar avstånd från landet Sverige. Vi älskar vårt land och ser med förfäran på vad som händer. Var noga med att skilja på landet Sverige och de många idioter hatar landet, men som tyvärr bor här.

V

Ole Madsen
Ole Madsen
7 years ago

Hvis Kurt Westergaard blev myrdet af nogle muslimer, ville svenske journalister sikkert også mene, at han jo ikke var uskyldig. Han kunne jo have ladet være med at tegne Muhammed.

Nils
Nils
7 years ago
Reply to  Ole Madsen

De vil konkludere, at han kunne have ladet være med at angribe muslimer. Lyder endnu bedre (værre) på svensk: Attakkere.

Iznogut
Iznogut
7 years ago

I Danmark vil Zinke Gestampo og svindlerregeringen give dem dansk statsborgerskab. Tænk på, hvor forfulgte de har været hele dagen..!

Per Lokumsen fra enfoldighedslisten siger, at man ikke skal være en nar.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

“Det är ju inte oskyldiga människor som har attackerats”

Det er jo værre end bare uanstændigt at sige. Det er jo at bortforklare, endda ‘forstå’, massemord. Navnene på de der gør det er det lige værd at bemærke…

Peter Andersen
7 years ago

“Det är ju inte oskyldiga människor som har attackerats”

Vantro er ikke uskyldige…

Asger Nord
Asger Nord
7 years ago

Nu venter vi så bare på forurettede nordafrikaneres solidaritets-afbrænding af biler. Det bliver en stor dag når rosset bliver deporteret. Måtte det gå hurtigt ! !

River
River
7 years ago

Ja det går rigtignok hurtigt at identificere folk når man kender dem i forvejen. Forræderiet er tydeligt.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x