9
jan
Seneste opdatering: 10/1-15 kl. 0335
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

ifølge fransk politi og flere franske medier.  De to gjorde et udfald skydende fra bygningen, og blev dræbt. Gidseltagerene i kosher supermarkedet er dræbt. I Paris skal fire gidsler være dræbt. Lederen af specialstyrkerne siger, at dette ligner en kampagne, og kun kan være begyndelsen. Alt i alt 20 døde på to døgn og talrige sårede. En katastrofe, der bør få de alvorligeste følger for islam i Europa, ikke mindst for at komme i forkøbet, at europæerne tager sagen i egen hånd. (GIGN = Groupe d’Intervention de la Gendarmerie Nationale)

De to angreb kom samtidigt. Kouachi-brødrene forsøgte at dræbe en ugeavis og døde i et trykkeri.  Nu er de i Helvede hvor de hører hjemme og den fransk stat sparer 40 års kost og logi.

Tre mænd laver ialt fire anslag (massakren mod Charlie Hebdo, mordet på politikvinden og de to gidseltagninger), slår 3 politifolk og 14 civile ihjel, og sårer gud ved hvor mange. Karrikatur-balladen ender “endelig” med et vellykket anslag for dem. Tæt på halvfems tusinde politi- og militærfolk skal sættes ind før de bliver fanget. Der er væg-til-væg-dækning i formentlig 3-4 dage. Det her kan ikke kaldes andet end en massiv sejr for radikal islam.

Hvad nu, europæiske politikere? Skal vi passivt vente på de næste mordere. Skal flere Syrienjihadister have psykologhjælp? Det er nu, I for alvor kan miste magten over det djævelskab, I så ivrigt har brygget sammen.

Charb’s enke: Han døde stående

BBC’s version og den franske er lidt anderledes. “Han blev henrettet med sine kammerater, som han kaldte dem. De døde mens de forsvarede ytringsfriheden og Voltaires ånd, som vi næsten har glemt. Alle disse tegner fortjener en ceremoni, som Malraux organiserede for Jean Moulin, for de kæmpede for principper, vi har glemt at forsvare. De var resistance. Hvis jeg var præsident Hollande, ville jeg give dem denne ærsmedalje, Le Panthéon. De døde for ytringsfriheden og for at vi andre kan forblive frie i 2015.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
8 years ago

Øv. Nu fik de deres ønskede martyrdød. De skulle have været skudt i begge arme, så de tabte deres våben, og dernæst indespærret i isolationscelle og have serveret svinekød morgen, middag og aften til de døde af sult.

nadacomprende
nadacomprende
8 years ago

Tyvärr tror jag att det enda som kommer komma ur den här är ytterligare inskränkningar
av våra rättigheter och friheter. De politiska ledarna ä redan i full gång med att planera eller t o m iscensätta redan tidigare uppgjorda planer för detta.
Ja just det, det är krokodiltårar som ni ser på deras kinder. I fall någon trodde något annat.

pk
pk
8 years ago

Én har spurgt i vest og i øst ; hvor kommer de 72 unge kvinder fra
til den døde muslimske martyr ?
Og ikke fået noget svar.
Er det muslimske piger , som melder sig “Martyrfisse” eller er der
tale om, at ham muhammed har slaver nede i sit rige ?
Hvad siger islam forskningen dette meget spændende emne ?

PFEP
PFEP
8 years ago
Reply to  pk

Derom strides de lærde, men måske den evige Islamologen fra Sverige, professor emeritus i islamologi Jan Hjärpe kan svare på dette i grunden gordiske spørgsmål.

PFEP
PFEP
8 years ago
Reply to  steen

Nu er jeg heldigvis udenfor både DR og SVT:s rækkevidde, jeg har ikke haft fjernsyn de sidste mange år, jeg syndede lidt da ungerne var små 🙂 Helt ærligt tror jeg dette kommer opfattes som Europas 9/11 og derefter kommer reaktionen mod muslimer på samlebånd. Jeg går ikke ind for religiøse pogromer overhovedet, men nogen orden i kaos kan man vel efterhånden kræve. Samtlige kommentatorer med sikkerhedspolitisk baggrund i Europa, taler i dag om at dette egenlig bare er en forsmag eller lignende, på hvad som komma skal og det store spørgsmål må, om ikke efter dette,så efter det næste… Read more »

PFEP
PFEP
8 years ago

Som jeg skrev et andet sted:
Nu er der tre nye “martyrer” og Allan må skaffe 216 dugfriske jomfruer de kan voldtage!

Hele denne hændelse er dybt tragisk og et resultat af vores magthaveres leflen for muslimsk indvandring, dette ender i en katastrofe snart og da kan ikke hverken 88000 strømere eller hæren gøre en skid.

Nils
Nils
8 years ago

Det spelar ingen roll om det var muslimer eller bara invandrare: – Detta var ett kvitto på att massinvandring inte fungerar utan bara skapar otrygga utan livsfarliga samhällen.

Angela
Angela
8 years ago

– Vi måste både vara tydliga med hur vi hanterar det här direkt, att se till att få fast gärningsmännen, men vi måste också tänka till om hur den här typen av krafter triggas. Så att vi kan skapa en långsiktig säkerhet. Det är Löfvens ord i Aftonbladet. Hur sådana “krafter triggas”? Det är väl det absolut lägsta kravet man kan ha på en statsminister att känna till det. Och att det skulle vara en “ny sorts terrorism”. Sådant struntprat. Finns bara en sorts terrorism och det är terrorism. Men vad bra Löfven. Då lämnar vi EU nu och glömmer… Read more »

Thor
Thor
8 years ago
Reply to  Angela

Löfvén är det nästan lite synd om, det är en något svagsint person som lurats att axla en roll som det är pinsamt klart att han inte mäktar med. Riksafrosvensken Reinfeldt är däremot riktigt otäck, från att som MUF-are visat sitt ohöljda förakt för svaga människor lyckas han nu dupera 20% av svenskarna till att tro att han är en empatisk person. Fasansfullt.

JensH
JensH
8 years ago

Slået ihjel??? Jamen, strider det ikke imod deres menneskerettigheder??? Mvh. Z. Stampe

intetnavntak
intetnavntak
8 years ago
Reply to  JensH

Imod de religiøse menneskerettigheder, jov. Jeg vidste ikke Steen var religiøs?

CharlieRules
CharlieRules
8 years ago

Goodjob

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x