14
jan
Seneste opdatering: 30/7-22 kl. 1102
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

berlin neukölln 2015 558

Berlin Neukölln 2015 081

berlin neukölln 2015 564

berlin neukölln 2015 536

berlin neukölln 2015 555

berlin neukölln 2015 482

berlin neukölln 2015 439

berlin neukölln 2015 446

berlin neukölln 2015 487 berlin neukölln 2015 511 berlin neukölln 2015 519berlin neukölln 2015 546berlin neukölln 2015 550berlin neukölln 2015 556berlin neukölln 2015 449

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] helt ny. Den viser Berlin/Neukölln nytåarsaften, hvor jeg var for præcis et år siden og tog denne fotoserie. En ven siger, den er forbudt i Tyskland som “hate speech”, men jeg kan ikke få […]

trackback

[…] Tannenbusch i Bonn var boliger for regeringsfolk, inden regeringen flyttede til Berlin. Nu er det 100 nationaliteter, som bor der. Stedet er i opløsning, folk smider affald over alt. I slutningen er den er interessant gennemgang af pointsystemet i Canada, der kun lader de bedste kandidater indvandre. WDR: Die letzte Deutsche :Wenn die Nachbarn alle Migranten sind. Se evt. min fotoserie fra Neukölln 14 januar 2015. […]

Peter Andersen
8 years ago

Jeg var også i Berlin i sommers og en lille smut forbi Neuköln – i bil.

Egentligt minder de ældre dele påfaldende meget om Nørrebro. Kommer man først lidt ud af Nørrebrogade, er det eneste der minder én om Danmark efterhånden 7-eleven, El-giganten og Føtex. Og det siger jo alt…

Løsriv Jylland!
Løsriv Jylland!
8 years ago

Et billede siger mere end 1.000 ord.. Hvor er det grusomt, hvad EU og vores uduelige og naive politikere har gjort mod os, den oprindelige befolkning! Det vil gå over i historien som det største overgreb i verdenshistorien, dét, der fik bugt med den judeo-kristne kultur – og befolkning i Europa! De er kommet for at udrydde os. Så enkelt er det. Jeg bemærker også den ældre, tyske kvinde, og det er et enormt godt billede, som symboliserer den trængthed (hun går jo nærmest helt op af muren), vi føler. Især når de hærdebrede muslimske kvinder demonstrerer deres forret til… Read more »

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
8 years ago

Jeg har tit tænkt på, hvad politikerne vil gøre den dag hvor muhamedanerne kommer i flertal i Europa. Tør de gøre noget, vil de gøre noget? Næppe!!. Billederne fra Berlin taler for sig selv.

Erik Balle Povlsen
8 years ago

Hej Steen, et lidt off-topic spørgsmål: stiller du dig bare op og fotograferer hvem og hvad du nu synes; jeg mener, folk må da tage notits af det og være ligeglade eller det modsatte. Jeg har selv været i små problemer ude i Gellerup og Bispehaven, og jeg fotograferede endda bare nye arkitektoniske tiltag. Og du bruger nærmest vidvinkel kan jeg se.

Venligst Erik, http://www.fotograferikballe.dk

Sintram
Sintram
8 years ago

The Middle East has moved to Europe.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
8 years ago

En ganske god illustration af det muslimske erobringstogt. Skatteyderne yder, og indvandrerne nyder! Hvor længe kan den holde? Sammenbruddet lurer ikke fjernt. Der bliver færre og færre der yder til samfundskagen, man kan ikke opretholde et samfund, hvor man lever af at klippe hinanden, det må være indlysende for enhver. Det er uholdbart at man uden forbehold importerer analfabeter, folk fra Mellemøsten og Afrika med en fuldstændig anderledes kultur og moral. De ender på livslang forsørgelse fra det “offentlige” d.v.s. de få resterende der betaler skat og bestrider et job, hvor man eksporterer. Det er en skændsel, hvor offentlig forsørgelse… Read more »

Nils
Nils
8 years ago

Displaced persons – allesammen.

repsnorb
repsnorb
8 years ago

Jeg hæfter mig ved kvinden til venstre i det trediesidste billede. Hvis hun er, som jeg tror, indfødt Tysker på min alder, så tænk på, hvad hun har oplevet!

Født midt i 30’erne, barn under krigen, med afsavn, sult og kulde, faderen forsvundet på Østfronten, rædslerne under luft- bombardementerne, Den røde Hærs overgreb på civilbefolkningen, Kommunismen malregimente . Knoklet hele livet og nu efterladt med en mådelig pension, ensom og gammel i fremmedgjorte omgivelser, hun ikke kan slippe ud af.

Det har hun fået som Tak fra Bundesrepublikken. Jeg føler med hende.

norje
norje
8 years ago
JensH
JensH
8 years ago

At dømme efter billederne er Berlin-Neukölln ikke et Multikulturelt kvarter. Det er bare Tysk monokultur der er blevet erstattet af islamisk ditto. Er det det Frau Merkel mener med ‘tysk åbenhed og tolerance’???

Santor
Santor
8 years ago

Trøstesløst!

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x